Испания прие закон за смяна на пола в документите без медицински свидетелства

Тамошните гласуваха също и закон за "менструален отпуск" за жени с болезнени месечни кръвотечения – мярка, уникална за Европа

Обратно в новината

Коментари - Испания прие закон за смяна на пола в документите без медицински свидетелства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усещам аз как " Чемодан , вакзал Масква .." ще стане най търсеният туристически пакет и най-продаваната услуга от туроператорите в скоро време ?!

Мъже , не ходете по късното и избягвайте тъмното - Да не забременеете някъде !

анатема....това и отвратно..някой цели това

Оххх,не върви на добре работата.В Испания неможеш да си купиш ибупрофен ако нямаш рецепта.Невъзможно е! Но може да си смениш пола ей така или да абортираш без дори родителите ти да разберат(в случай че нямаш 18). Незнам,незнам накъде отива цялата работа!

Може , може - Само гледай от понеделник какви менструални болки ми започват , вземам болнични и другия петък правя спонтанен аборт още преди да е разбрала жена ми ! Раскошен закон - Всеки месец по 5 дена болки , ама понеже съм едричък , значи на мен ще ми тече поне седмица !

Всички тези крайно либерални държави ги чака болезнено връщане към традиционните ислямски ценности, и то много скоро

Ами то тоз САМИЯ тоз закон подтиска джендърите.. Предстгавете си един пубертет - незавършил хормоналната терапия.. За операция - не говорим.. Подал документи и са му разрешили вече да е жена.. Ами той няма да може да се възползва от отпуската за болезненото кръвотечение..

Драги ми Смехурко! "Отпуска "не!Отпуската е за да си почиваш ,а не да се превиваш от болки! Казва се "болнични"!

Ама кат нямаш яйчници и месечно кръвотечение... За кви болнични сънуваш? Баш в отпуска ша си бъдеш..

Е това е супер. Пиша се жена и всеки месец съм по една седмица вкъщи за менструационен отпуск. А ако извърша престъпление получавам мека присъда и ако въобще лежа ще е в женския затвор. Живеем в интересни времена.

Накъде върви тоя свят. Очаквам още малко да обявят джендъризма за световна религия...

В испания за мъжете е по добре да трепят жените и да ги лежат отколкото за загубят всичко при развод щото там законите са само в полза на цените

а къде не са такива?

Супер ,искам и в България , ставам жена и след 2 месеца се пенсионирам !

Не ми пречат! Щом имат желание да си сменят пола!

Бахти, Европа е станала една кочина! Живял съм много години в Испания, но не съм и предполагал, че ще стигнат до там! Жалко, толкова хубави спомени имам от Испания...

А, отпуска за мен, като се одървя няма ли да има? Докато си оте.а и ми спадне. Щото, когато го навиря не мога да мисля за нищо друго!

Испанските законодатели, след като разрешиха всички важни държавни проблеми обърнаха поглед към непълнолетните граждани. Понеже на 16 години те вече са напълно зрели и ориентирани за живота, могат да си сменят пола по избор. Да, логично е... ще разреши толкова много въображаеми проблеми.

В Испания са извратени! Може да е..еш 13 годишни, ако е по взаимно съгласие.Отврат:((((

Боже какъв свят настана...смяна на пола,родител 1 и 2 ,война между Русия и Украйна,приемане на милиони млади мюсюлмани за да оплождат европейките, Ковид 19 ,политици в цяла Европа без капка морал и достойнство, Бойко Борисов кмет на София и министър,който печели няколко пъти,калво кметове имаме само,калви полицаи имаме само-продаващи наркотици от патрулните коли,шефа на отдел убийства е организатор на група за убийства,лекари режещи гърдите на жените за пари,пияни учители,надрусани младежи в сяко кътче на страната и стотици такива абсурдни примери...тъжна картинка! Какво ли ще бъде след 20г ? ПОЗОР!

Е какъв свят да е настанал - охолен живот, 4К телевизори, интернет на корем, ядене бол, почивки цяло лято - какво повече искаш. Или мислиш, че преди 100 години са живели по-добре, да не говорим през средновековието или първобитните в пещерата. Настанал бил...

Ядене бол, ама скоро ще ядеш хлебарки.

Абсолютно е така, но защо трябва да има лъжица л*а в кацата с мед?!? :-)

Щото няма пълно щастие.

Опа-а-а-а, тия са допуснали пропуск и вече виждам поле за действие и обжалване на закона - каква е тази дискриминация и те ли ще ми кажат на мен кръвотеченията ми месечни ли са или седмични? Директно се пиша не просто жена, ами по-жена от жените, т.е. със седмичен цикъл. Ама от най-тежките - по 6-7 дена, като ме хване. При това все в работни дни ми се усилва най-много.

Оказа се, че стара Европа е пълна с п.....си.

Я, Испания рязко стана привлекателна. Пиша се жена и ставам абонат на тоя "менструален отпуск". След това подавам документи за развод, взимам децата по подразбиране, щото нали вече съм им майка, пък оня абдал жената започва да ми плаща издръжка.

Там приеха ли също квота за 40% жени мениджъри в по-големите фирми? Утре сменям пола и отивам да ставам началник...

Това е за корпорации на световните борси, не за фирми. В борда на директорите в една корпорации всички са назначени от инвеститорите, няма хора, които преди това са работели за тази компания. Иначе останалото си е проблем на Испания. Пък и какво ме интересува кой, как се определя?

И тук скоро ще бъде приет от джендър крилото в парламента ни ако се гласува за ПП и ДБ

Колко прости хора се пръкнаха, скоро и земята ще стане плоска.

Полова САМОидентификация. Илон Мъск кръсти детето си с някакво странно име; определи го като НЕУТРАЛЕН ПОЛ, за да можело САМО ДА ОПРЕДЕЛИ ПОЛА СИ..

Смяна на пол без медицинско свидетелство... Еми утре всички се пишем жени до обяд, а вечерта -мъже. Като се напием през нощта - в полицейското сме трети пол ;) щот не помним последната корекция... Абе сериозно ли всички са изтрещели или просто никой не чете и слуша какво кой приема за закон?!

"идиоти, сър!"

преди векове имаха Инквизиция, сега имат радикално джендърство. От едната крайност в другата!

Никога не са били наред с главите.. да ходиш да измъчваш и убиваш в името на Създателя.. .. какво се изненадваме сега

Да убиваш от името на Сталин по-приемливо ли е?

яко са се джендъросали горките,явни си им требва нов франко да ги вкара в правата линия

Франко го няма. Някой с дебели подметки може да свърши същата работа.