Парламентът избра Мариано Рахой за премиер на Испания

Испанският парламент избра консерватора Мариано Рахой за премиер, слагайки край на продължилата близо една година политическа криза в страната.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът избра Мариано Рахой за премиер на Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина може да вълнува само и единствено българите в Испания. За българите в България звучи, като: Морската вода е солена.

А нашия ще се казва ЯЖ ХОЙ.. .

А преди това намериха ли нефт в морето край Барселона?

Само безработицата падна до 20%..

А у нас Байхой!

следващият път социалистите да се не чудят къде са им отишли избирателите.......и избирателите на гражданите едва ли са очаровани от подкрепата за правителството на рахой.....рахой показа, че може да прилага някакви мерки на икономии, но не и, че може да оправи испания......резултата от всичко това ще е, че подкрепата за подемос при следващите ще набъбне, а това едва ли ще е най-доброто за испания....

Много си прав, с изключение на това, че победата на Подемос ще бъде лошо за Испания. Това е следващата държава, която вероятно ще се разпадне на няколко части, но такава е тенденцията по света, резултата от нашествието на лачния капитал по света. Хората не живеят добри и се озлобяват един срещу друг.

8:)

левите легнаха на десните! за пореден път ! а какви горещи слова по време на избори леят!! какви закани се носят, и аларма се вдига до небесата чак!

Изборът на рахой за пореден път доказа, че парламентите са сбирщина от идиоти, избрани от още по-големи идиоти за разрушаване на всичко създадено до сега, чрез банките и банкерите на голдмън сакс и еврейскта диктатура!

Само богоизбрани народи могат да имат умен и непогрешим цар слънце, направо слязъл от небето.

Марио Рахой. Нещо като марио централиста-единолична-банка и бай хой на на ктб на рахитите в мозъка.

Старата пръдня на нов гъс! Браво!

Предизвестената смърт на лявата социалистическа партия в Испания.

Ало, Дир-а, имате ли информация каква среща на десни или радикални партии се провежда в Линц, че центърът е затворен, имаше протестна демонстрация и има ли българско участие? Няколкостотин са участниците. Благодаря!

нямаме

И испанските социялисти като българските, по-десни от десните.

pegenes

Всичките са циркаджии, също като тук.

Да не обиждаме цирковите артисти!