Испанският министър на индустрията ”изгоря” в ”Панама гейт”

Испанският министър на индустрията, енергетиката и туризма Хосе Мануел Сория обяви, че подава оставка, предаде Ройтерс, цитиран от Клуб Z.

Обратно в новината

Коментари - Испанският министър на индустрията ”изгоря” в ”Панама гейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли затова си е падал оставката. По правилното е, че се е изморил от работата си.

Як рикошет на патроните от акцията антипутин. Удря даже и проамерикански правителства и министри.

Чуждите панамагейтци започнаха яко да горят. Лошото е че нашите са недосегаеми. Може да свалиш такива като Христо Бисеров от постовете им но съдебната ни система е бетон. Винаги оправдава такиува като Бисеров. Камеран се спотява пред Британския парламент, но на изток всичко е "радост и веселие". Сега се скъсват да ни обясняват пои разни медии колко са "приятни" офшорените зони. То бива, бива ама чак толкова да са глупави и цинични?

по-добре наистина да има нови избори в Испания......рахой окончателно доказа, че не може да е обединител на нацията....

Този месец редица влиятелни издания едновременно публикуваха милиони страници документи на панамската адвокатска кантора,!!! Сигурни ли сте? Май журналистите заявиха че имат милиони страници, пък отказаха да публикуват това което твърдят че имат щот си пазели източника;)

Капитализмът, а не комунизмът създаде тези мошеннически зони.Започвайки от борсата и завършвайки с банките, всички тези капиталистически машини са античовешки.

'Лас Палмас (столицата на Канарските острови - б.р.)' а Санта Круз де Тенерифе какво е? Нещо географията напоследък им убягва на журналистите

Сория,нема Сори, я! Ще носиш отговорност,със сори няма да мине.

Важното е, че в България имаме най-чистите, честни и прозрачни министри и нито те, нито роднините им са замесени. Чак Христо Бисеров излезе невинен, а увещанията, че офшорните зони + други страни съдействали се сгромолясаха с "настоятелния" отказ за разкриване на банкова тайна. И да попитат журналистите Лукарски и фамилия какво мисли по темата.

#Koй министър бил изгорял в Панама гейт? Испанския бил, сега съм спокоен за министрите в "Борисов 2". "ГАРАНТИРАНО, ОТ ГЕРБ!"

Цитат от текста:"По-рано Кремъл официално се извини на "Голдман Сакс" и "Зюддойче цайтунг" (SZ) заради думи на Владимир Путин, че американската банка стои зад разкритията от "Панамските досиета" Какво общо има испанският министър и извинението на Путин-това значи че клеветите за Путин ги съчинявате Вие писачи блюдолизци!