2-ма остават в ареста за атентатите в Барселона

Двама от четиримата заподозрени членове на джихадистката група, отговорна за атентатите в Каталуния остават в ареста, реши съдия от испанския Национален съд.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма остават в ареста за атентатите в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настанало е реме цивилизацията да престане с толерантността и да предприеме драстични мерки срещу подчовеците!

Изчакайте поне да я достроят!

Интересното е, че това градче, дето са живели тези подчовеци е с наеление 10 000 човека. А в него живеят сигурно десетки мюсюлмани, при положение че само допреди 50 години не е имало нито един. И колко други градове са на това положение? Положението е плашещо.

Интересно, ако всеки арестуван за тероризъм ислямист, знае, че заради дейността му, цялото му семейство ще бъде подложено на бавна и мъчителна смърт, дали ще си помисли да прави простотии... Разчекване с коне, набиване на сол, рязане на крайници....

След като не харесват определена държава, то защо не нападат представители на държавата - президенти, министри, сгради на правителството, посолства? Винаги целта е невинни хора, все едно те са им виновни за недоволството им. Защо никога не се привличат под отговорност и близките им? Така на много ще им мине мерака да стават герои, за да може близките им да са добре.

КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ОПРЕДЕЛЕНА ДЪРЖАВА,ЩО НЕ СИ СТОЯТ В ТЯХНАТА,А ДОСАЖДАТ НА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА?????????С ПРИСЪСТВИЕТО СИ?????????

Съд ли?????????? Тези ги набивам на кол и ги пращам на майка им в Мароко.

Не пишете тенденциозно глупости - Мохамед Хули Шемлал няма как да е испанец!!

Има, има! Роден и израснал там, какъв да е?

Гражданин на Испания с едикакъв си произход. Като се каже "испанец", се подразбира етнически испанец, какъвто този примитив НЕ Е.

Много добре си личи какъв е.

тяхната култура и наука? Ааа да пардон- те нямат такава. И като развитие и като летоброене са няколко стотин години назад. Значи за тях е ок да не могат да оценят културата и изкуството. НО европеците ще ги научим като сме толерантни на всички нечовешки техни прояви.

НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НАУЧАВАНЕ,ЛИПСВАТ ИМ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ-НЕ СТАВАТ......

Всъщност аработе са били доста напредничав и развит етнос в древността. В Истанбул има Музей на арабската наука. Прави впечатление обаче, че повечето открития и постижения са отПРЕДИ Мохамед. И сега има доста араби, които не са мюсюлмани в Египет, Ирак, Иран и разбира се Сирия. Всичките до един се занимават с някакъв често наследтвен занаят (пекари, готвачи, пивовари, златари), по това доста си приличат с евреите.

дкми

Хахахаха, те ги газят, гърмят ги, палят ги - а наште испанци ги съдят... че и ги освобождават :) Абе я вземи го гръмни и го хвърли на прасетата за назидание на другите мюслите.... ебаси еврогейските ценности...

Испанците и те като българите; важното е да се дрънкат менците!