Бежанецът, спънат от операторка, бил терорист

Сирийският бежанец, който стана известен, след като бе спънат от унгарска журналистка, е бил член на терористична организация.

Обратно в новината

Коментари - Бежанецът, спънат от операторка, бил терорист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я колко много мигранти - ходи и си покани едно-две семейства, а не приказвайи - всеки може да приказва. Това насила да влизат в страната е едно към едно като да ти разбият вратата на апартамента, да се настанят в леглата ти, на масата ти и ти да им сервираш и плащаш всичко - ток, телефон, вода - а те консуматори.Абе ХОРА ЛУДИ ЛИ СТЕ?

А нещата са много, много прости: кой където е живял си е свикнал с условията. Трудно човек може да се промени и приеме новия ред на страната, където отива. Та затова преселението сега си е чиста проба НАШЕСТВИЕ!

аз съм отвратен от пропагандата .как мож да поставяте под съмнение един спънат човек.тези охлузени колена да не са по евтини от 50 живота,та те са кюрди.Никога не са имали и желание да идват в Европа,от векове си стоят по техните земи и си ги защитават.Значи са някакви си тъпи същества.А Европа е супер прилича ,ми на стара Дама,която на времето като млада много са я искали,но тя на никой не е давала а сега компенсира дава даже а тези който не и и искат

някои разбират иронията ако е на ниво жълт парцал с голи мадами на първа страница..

в град Камишло през 2004 г, когато над 50 терористи кюрди биват избити.

за какво говорят жените в банята! "мигрант" = терорист ама брюкселските тикви ни обясняват че "мигрант" = клетник клети ще са европейците на които ще хвръкнат шишарките в името на аллаха и 70-те девици

Докато спрягаме глаголи и се мотаме/имам предвид държавата/част от тези бежанци/терористите/ вече си плетат кошницата.Ние говорим,те действат.

ПРАВИЛНО ГО Е СПЪНАЛА. БРАВО НА ТАКИВА СМЕЛИ ХОРА! 90 % ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕЖАНЦИ СА МЪРЗЕЛИВЦИ ИЛИ ТЕРОРИСТИ. БРАВО НА ОРБАН! ТАКА СЕ ПОСТЪПВА КОГАТО НЯКОИ ИСКА ДА ТИ ВЛЕЗЕ НАСИЛА В КЪЩАТА. ВЪН АРАБИТЕ ОТ ЕВРОПА!

"Бежанецът, спънат от операторка, бил терорист" Бил??? Бивши терористи няма!

Това означава ли, че спъналата го журналистка е антитерористка или поне борец срещу тероризма?

КЛАНЕ ЩЕ ИМА И В ЕВРОПА - ВЕРВАЙТЕ МИ ТОВА НИ ОЧАКВА В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ.

Тиквоной

Къде е сега известният съдия Балтазар Гарсон/дето гонеше генерал Пиночет, като хрътка/ да го подведе под отговорност или итяхната Темида е като нашата.......

Дирници, що не сложихте снимката му със шахадата от фейсбук профила му? Там си се вижда истинското му джихадистко терористично лице. Толкова ли не успяхте да я намерите в нета?

Снимката вече е забранена в Европа по еврогейските правила.

Хайде сега Меркел да обясни ползите и рисковете!

го е спънала , май падна за дузпа .

неси

Е, продължаайте да се умилявате от проблемите на т. н. бежанци! Утре ще ни изколят в собствената ни държава, безхаберници такива!

е терорист? Като започнат да режат глави, ще разберем, че по-голямата част от бежанците са бойци на исляма. Ще бъде късно, много късно. И сега е вече късно........

Това показва колко е способен ЕС да отсее кои сред "бежанците" са терористи и кои не.

Един бежанец попадна в светлината на прожекторите и той се оказа терорист. Правете сметка какви са останалите

Европедерасти,вкарайте терористичното гоVно в затвора,нали имахте принципи?Може ли едни долни европедерасти да имат принципи и морал?

"Кадрите как сириецът Осама Абдул Мохсен е спънат от операторка на унгарска телевизия, докато се опитва да избяга от сборния пункт за бежанци в граничния унгарски град Рьоске с дете на ръце, обиколиха света." пратете го на дуета меркел-габриел, може и на оланд или юнкер. те си падат по такива "герои на нашето време"...

Оказва се, че стремежа за поднасяне на сензации (в най-общия случай НЕПРОВЕРЕНИ) е патент не само на нашите, а на всички журналя!! Ако беше американка, канадка или примерно австралийка, подучена от мастити адвокати до сега щеше да предяви съдебен иск срещу бившите си работодатели, да ги осъди и да се напазарува с голямо обезщетение не само материално, НО и със съответния морален еквивалент!!

седерастка издънка

Журналистката това не го е знаела.

жалък си ти. Този ако не е терорист, мислиш ли, че в тези стотици хиляди няма престъпници и терористи, че всички са ангели поднебесни. Като стане "бум" в някое метро ела ми се обади.

случка случайна, снимка случайна и терорист. Колко ли такива има в тези стотици хиляди "бежанци". А и с дете - гадината мръсна.А ние леем сълзи и за бащата удавил детето си, цялото си семейство, а сега си живее спокойно в родния си град. Абе гадове. Моето семейство ако се беше удавило . с камък на краката и аз щях да се удавя.Но това не са хора - да се мачкат и газят.

Този клет "бежанец" още ли се кипри в испанския отбор? А "злата" операторка още ли е уволнена? И къде са сега кухите лейки - национални предатели, дето слюнчиха тука по адрес на жената какви ли не гадости?

Каква я мислехме ,а каква стана ! Цяла случайност е според мен,че са разбрали за самоличноста на терориста! Десетки хиляди със сигурност ще останат неразпознати! Спящите клетки на ислямотерора!!!

Голяма част от бягащите сега в Европа са убийци и терорости, страхувайки се да останат в техните страни. Европа няма нужда от такива хора, най-малкото България. Кой каквото е правил да отговаря за постъпките си.

Абе истина къде ги видя тези фашисти в Германия ми там е имало НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ. Защото народното сициално движение "Фашио" е възникнало в Италия. А фашио означава сноп, знаеш лие какво е сноп?.....Защото в българската история има един кан Кубрат се казва, та той също прави един сноп, фашио на италиански, така че фашизма доста отдавна го има в българската история....Колкото до това че Меркел е комсомолски боклук те подкрепям напълно!!!

Исках да разбера повече и влязох в американския сайт, цитиран в новината. В него не пише нищо от написаното тук. Хората всъщност са написали, че из Интернет са плъзнали "непотвърдени слухове", че той има екстремистки връзки. Без да коментирам проблема с бежанците, dir.bg, жалки сте. Отдавна забелязвам, че в преследването си на рейтинг, пишете сензационни заглавия, погрешни и направо измислени новини. Дори човекът да е терорист, е абсолютно недопустимо да се публикуват подобни обвинителни статии преди това да е доказано. Чета и мненията тук и повечето обвиняват, заплашват и прочие. Хора, по-добре не хабете енергия за статиите на dir.bg :-) И после защо българският народ е така лесно манипулиран!

Явно ЕС,под диктата на САЩ,трябва да прибере нужните им елементи,за да се използват когато се наложи!!!Защо тези мъже не са на страната на сирийската армия,тоес да се борят против терористите???Да,ЕС и САЩ,подготвят петата колона от сирийци срещу собствената им държава!!!Добре изучена и прилагана тактика от времето на деспотичният Рим!!!ЗА МЕН,УПРАВЛЯВАЩИТЕ В САЩ И ЕС НЕ СА ДОСТОЙНИ ДА СЕ НАРИЧАТ ХОРА!!!

Меркел вкара ето такива е ЕС, като се беше разгащила, че всеки бил добре дошъл. За това умните нации си избират за лидер аристократ, защото има силно развито подсъзнание за съхранение на целостта на нацията и за защита на земята й. Германците опитаха с фашист, сега пък сложиха социалистическа активистка от младежкат акомунистическа организация на ГДР... А бе тези май им хлопа дъската? Гледай какво правят пак. На всеки 50-70 години правят по един голям золум в Европа!! Баси утрепаната нация, баси заблуждението, което идва от силната им икономика. Ами те са направо доказано опасни за Европа вече. Един път е прецедент (Първа свотовна), втори път е рецидив (ВСВ), сега трети път е вече закономерност!! Я да вземем отношение по въпроса, я кмнетирайте какво мислите по това. Да не говорим, че голяма част от тях са скрити фашисти и не пропускат да си го кажат, лично знам ред такива екземпляри, които не са лумпени, а високо поставени граждани на Германия.

Голяма работа, че спънал операторка. Веднага го обявиха за терорист...не го е направил нарочно.

А бе ... операторката го спънала - ти досега спа ли!

Ей чукча, чети преди да пишеш глупости - не той е спъвал операторка, а тя него! Голяма работа викаш че е терорист, а? Радикално ислямистче го раздаваш, а?

ти си невменяем!

Бил човекът терорист, а сега е треньор! Що да не може да стане, след като ББ от комунист с партиен билет стана "най-демократичният" антикомунистически Премиер на България?

Защото ББ бие комунистите като боксова круша. Което показва ясно колко е бил комунист. Имал партиен билет, защото без него нямаше да завърши школата си. Нали това е една от уродливостите на комунистите?! Помниииим! Гнусни сте, че чак с вашите лайна цапате чистите дупета. Големи сте уроди! Нямате равни! Фашистите ряпа да ядат!!

Колко бита изглежда Цецка Цачева само! И физкултурничето, и то горкото напляскано! И активното пионерче, Лилянчето, гледащо бодро в миналото от трибуната до Тато, и то много шамаросано изглежда! Такова съчувствие ме обзе тутакси за тези мили същества! А за ББ какво да говорим - посипана с пепел глава и самобичуване до кръв! Жив да го ожалиш нашия Исус, разпнат на българския кръст за благото на народа ни! А виж, твойта истина на мекере си я заври, кдето слънце не ти огрява! Оправданията са като точно това място - всеки ги има! И точно подобни долнопробни типове, разсъждаващи като тебе направиха една хубава идея като социализма в нещо мръсно! Но утешението е, че същите ла.на сега са лицето на "демокрацията"! Та и за нея започнахме да говорим като за нарицателно на нещо гадно! Такива типове са способни да превърнат всичко ценно и свято в боклук и мръсотия! Лошото в момента е, че изплуваха на повърхността! Но от живота се знае, че на повърхността плуват плявата и ла.ната!

истина: Е, как ? Двайсетина бодигарда не му стигат всеки път като се появи. Те могат много работа да свършат с биенето. От кого се пази Боце ? От народната любов ? И при Тато беше така. Къде е разликата :)))

сириец футболист = на негър скиор носител на световна купа

= българин носител на Нобелова награда

Всеки арабуха с дете на ръце е адски съмнителен. Журналистката дрябва световната общност да я поздрави за нюхът й в разпознаване на прикрити терористи и да я назначат в съответна служба.Този и родата му обратно в Сирия при Асад.

1. Не е нюх, а пошлост. 2. И без да спъвам, пак мога да кажа, че сред тези всеки трети е екстремист. Тази улучи от втория път, така че не можем да говорим за нюх. Преди това спъна още едно момиче...

Де го чукаш,де се пука?

Всеки има нужда от втори шанс. Навярно и унгарската журналистка ще получи предложение за работа , в Хизбулла например!

И каква стана тя сега? Колко още такива "изстрадали бежанци" и готови за мъст бродят из Европа? Бат Бойко сигурно ги знае?!?! А журналистката ще я възстановат ли на работа?

Става въпрос, за хора, които идват тук, с готов модел в главата, кое и как е правилно, модел който според тях е единствения и са готови да ти го наложат, както са го налагали в страната си, с оръжие в ръка. И ти като човек с европейски ценности го посрещаш с нагласата за толерантност и помощ. Пълен смях и сбъркана картинка!

Последния пресен пример за налагане на гледна точка от въпросните е редакцията на Шарли.

Тя, тая работа изтървана и ние отдавна сме изтъргувани, ами да ви кажа за един идентичен случай: Двама приятели разговарят: - Вчера щях да умра от страх! - ? - Като се разхождах, настъпах една змия. Ама се оказа, че била обикновена пръчка. - И кво толкоз? - Ми нищо, само дето "пръчката", с която посегнах да ударя "змията", се оказа змия!

ем терорист, ем не са го спънали. имаше видео в тубе, че не го докосва журналистката

Футболистите тренират такива падания. Я виж Кристияно Роналдо как пада по същия начин! За това се сдушиха с този треньор , бивш терорист .

Само с писане по форумите не става. А и Сорос е брънка в една цялостна политик на еврейски лобита срещу свободата. И в дъното Сорос е прокомунде. САЩ също са жертва на малоумни схеми в името на виртуална хуманност

тези, които с железни прътове и камъни атакуваха силите на реда и преминаха през граничните заграждения без да се спират пред сълзотворни и шокови гранати и други помощни средства за справяне с безредици?! С физическата си закалка и начините си на действия те не показаха, а категорично доказаха че са преминали през съответната подготовка и са участвали в бойни действия бойци! Съпътстващите ги жени и деца са само камуфлаж на цялата им организирана тълпа, в която се стичат допълнително такива като тях и избягали от съдебно преследване криминални елементи от Арлбаския полуостров и Северна Африка.

сега вече е футболен треньор. Същевременно бившата журналистка, вече е обявена за терористка! Такъв е живота.Ако не си от правилната страна на барикадата и долен комунист може да те изкарат.

Защо,да не би комунистите,да не са долни,а?!

за това трябва да се внимава кой и как те гледа.

Нещо пропускам сигурно, ама как се става "бивш терорист" ? Аз за стръвницата друго знам.

като бившия член на БКП, който става от БСП и излиза на чисто.

бивш член на БКП който още си пази партийната членска книжка и сега е лидер на основана от него партия ГЕРБ! Ха кажи сега, каква е тази партия след като лидерът на тази партия е член на БКП и повечето то членоветена тази партия са бивши членове на същата партия, а ръководните й кадри са деца и внуци на бившите активни борци (поклон пред идеалите на истинските АБПФК и загиналитт в името на страната си)?!

Нищо не знаеш! Само виж как ББ от комунист, член на БКП, стана най-големият "демократ", борещ се срещу себе си, т.е. срещу комунистите! Е, как да не повярва човек в прераждането след това?

Е какво толкова. Нали е от "добрите" терористи. Нашите. Та не беше отдавна, когато един наш министър, младенов май се казваше, ги беше събрал в София да им прави мили очички.

брей,тия испанци са много прости бе?!Да назначат терорист за треньор по футбол в Испания?!Това само болен български мозък може да го измисли!

Стига нихилизъм бе!!! Аман вече, в другите държави мозъците са здрави и усмихнати. За това сме така, защото преобладава "само в България, болен БГ мозък, българска работа" и т.н.

Интересно за колко може операторката да осъди работодателя - има нанесени материални и морални щети както и пропуснати ползи.