13 души обвинени за разпространяване на радикален ислям

Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинения срещу 13 души за проповядване на радикален ислям и налагане на принципите на шериатската държава у нас.

Обратно в новината

Коментари - 13 души обвинени за разпространяване на радикален ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, важното е богатите инвеститори от Саудия, Катар и Турция да плащат за грандиозната инфраструктура на нашата територия. А на кого му пука, дали не плащат и за друго?! Българската държава може да бъде губерния, щат, вилает, колония, протекторат... или просто да липсва! Зависи кой, колко плаща, за да му свири музиката. Данъците на българите не могат да се мерят със сумите, харчени за разпространение на радикален ислям.

Пази Боже от учило, недоучило. Гледах едно предаване за тези мюсюлмани от Пазарджик. Само ЦИГАНИ, но не в това е основния проблем. Те не са учили у нас, т. е. нямат образование, неграмотни, които са изпратени в Саудитска Арабия там учели само на Корана и какво може да се очаква от такива хора, с празни рафтове в мозъка, освен ограничените им прости мозъци да приемат всичко което им се влива в главата. Да ги осъдят и нека други разберат, че вярата не е за да я проповядват глупаци.

Цецко, не ги задържай , а ги изсели от България. Няма нужда да ги храним в арестите и затворите. Това "рязано"племе трябва да изчезне от България. Защо го допуснахте ...? Това се знаеше отдавна.Какво чакате , да започнат да колят децата ни ли? Тази безотговорност към българската нация , историята няма да ви прости на вас - управляващите.

правилно!!! Kолко стрyва един затворник на балгарскuя народ ???

ако ги изселят , сте имаме проблем с еуропа! вупреки че трябва. те това заслуяват. да будат изселени! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шариат ли?! След 500 години дивашко робство на едно тъмно племе? Представете си - без театър, без художествени галерии, без плажове, без училища.Вместо опери - гюбеци, кючеци и дивотии стил мутри, жените - черни пашкули, омотани и овързани в бурки, мъжете - брадясали неандерталци с чалми и потури, на магарета. Без автомолиби, самолети, без билдинги, в сламени колиби с огнище насред одаята. Рязани, затъпели, множащи се като зайци, тъпи и безпростветни, религиозни фанатици и добичета. Не, мерси, не искам шариат, дръжте си го и не ни го натрапвайте, нямате шанс тук.

не се надувай. Не е имало робство. Никой не е бил роб. Всички българи са имали своя собственост. Просто е чужда власт. Казваше се едно време много добре "българските земи под османска власт".

Робство е било, защото още има хора да помнят случващото се тогава. Нека в личния ти живот да има такова "османско присъствие" и да бъде до края на дните ти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива трябва да ги съдят за опит за държавен преврат!

крайно време беше подобно нещо да се случи. сега обаче да има и присъди, а не само арести и хайде после на свобода да трепят народа. на запад за подобни извръщания милост няма.

ми то у сяко село няма църква ма по 1-2 ракети стърчат... и по цял ден се увива от там ... нищо чудно да се поддържа радикален ислям...то в тези села на Български не се говори... И салама ладен можеше спокойно да се укрива там...

Нито едно помакинче омъжено за арабин не замина,а арабите легализираха престоя си по този начин в РБ респективно ЕС- схемата им проработи. Колкото и да се уважаваме вече започваме да се притесняваме.

Още малко и ще стане ясно че финансистите не са били Саудитци ами Катарци и че тия не са трансферирали тайно средства през Турция, ами Асфалт паша ги е носил официално до България в куфарче :)

Много гнусни коментари отново... За да има такива ненормални религиозни влияния означава, че има почва за тях. Насочват се към циганите, които са нискообразовани, помаците в супер бедните райони, където са се затворили в черупките си и единствения начин да се стигне до тях е религията. Защото те знаят, че българите не ги обичат и искат да им сменят имената, религията. Тогава идва бай Джипси с парите от Арабия и им гали ушите и мозъците. Къде е държавата тук? Защо тези хора не се социлизират, децата им да се изучат, защо ги етикираме, без да ги познаваме. Трябва да се образоваме, но май някой няма нужда от умни хора. Голямата маса от прости хора се управлява по-лесно....

Има и една интересна книга, която е документална, за опита на австро-унгарски дук да реши проблема на циганите.Бил много богат, филантроп, обичал циганската музика.Купил земя, построил къщи, платил на учени хора, за да съставят речници с циганския език, построил училище и платил на учители, след това събрал цигани и безплатно ги настанил в новообразуваното селище, трябвало да се учат и цивилизоват, да си обработват земята и изхранват. След немного време циганите изтърбушили къщите, обрали всичко ценно, метнали се на фургоните и изчезнали по техните си цигански пътища.

Остави го тоя ду-дук, иди до Пловдив да видиш новите двукатни къщи, които им построиха безплатно, на какво приличат сега! Накараха ги да плащат непосилния наем от 50 лв за цялата къща, ама мангалите рекоха, че нямат пари, и нищо не платиха.

това са будещи терористи! спрете ги! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

се започва с изпълнение на ЧОВЕШКИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ -ВСЕКИ УЧИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДО ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ,ТРУДИ СИ И ПЛАЩА ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ /делят се не само благата ,но и задължениеята индивидуално ! ,за разлика от исльма ,където се делят правата ,които се осигуряват от други -експлоатирани,репресирани и мразени от екстремистите ,което е престъпление срещу човечеството по правата/

Насаждането на исляма и обещанията на Доган в Исперих за признаване на турския език за официален след 3-4години плюс хроничната бедност плюс тоталното изкупуване на земя ще доведе до искания за автономия и отпадане на територии от БГ.Лобито на Турция в САЩ и ЕС трябва да се следи под лупа!!!Чака ни турския вариянт на Съединението!Или кипърският!От какво щяхме да се опасяваме ако граничехме с Индия??

Къде си бай Тошо, да сложиш ред в тази скапана държава! Само ти можеше да го направиш! Защо позволи на тези боклуци да ни разбият хубавата родина???