Исландия намали степента на тревога заради вулкана

Исландските власти премахнаха ограниченията за въздушния трафик, след като понижиха до "оранжева" степента на тревога от изригване на вулкана Бардарбунга.

Обратно в новината

Коментари - Исландия намали степента на тревога заради вулкана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно, сърди се. Но причината в случая е естествена регулация на парниковия ефект - има нужда от вулкани и пепел , за да се охлади планетата малко. Бедна ми е фантазията, когато Господ се сети, че Земята е пренаселена какви мерки ще вземе. Всъшност ние сме част от проблема и част от решението на всичките си проблеми. Но за това мили деца - при следвашата ни среща(педя-човек - лакът брада)

Кой ти каза че Земята е пренаселена? Цялото сегашно човечество може да се побере на половин Австралия при все че всяко семейство си има ранчо със земя и животни. Явно не си чел библията, защото не знаеш Господ какво казва. Плодете се и управлявайте тази Земя.

Господ се сърди защо ли? Дали заради лицемерната демокрация дето не признава демоса и гони ромите от Запада? Дали заради "равенството" на жените на Запад и Изток? Дали заради "равенството" на чернокожите в САЩ, което така си пролича заради настоящият им президент който не направи нищо за това!

Мислиш, че Господ се вълнува от дребни работи като демокрацията, ромите и негрите ли?

Господ се вълнува от нас защото сме негови деца, а на родителите винаги им пука за децата!