Искат оставката на лидера на ДСБ Атанас Атанасов за нарушения на устава

Петима членове на партията са депозирали жалба срещу председателя в партийния арбитраж

Обратно в новината

Коментари - Искат оставката на лидера на ДСБ Атанас Атанасов за нарушения на устава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЦБ има 5 члена ? Откъде толкова много ?

Цял живот само биберони е лапал тоа мамут

този е ог ромен мр ъсник чен ге про вока тор

Този все повече започва да прилича на Йода!

Тоя е такъв шарлатанин ,че с топ да го гоните, не можете да го помръднете от председателското място, камо ли да го изключите. Спомнете си задкулисните му действия при учредителното събрание във варна ДСБ разби СДС ,разби дясното пространство. Атанасов е там с мисия-да унищожи остатъците от демокрацията в тази партия.

И на тоя като на Нинова не му дреме от кога го ненавиждат в ''партията'' му, но те всички ''демократи'' отдавна страдат от липса на достойнство..

И аз съм от ДСБ - НО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ДОКАТО ТОЗИ Е ТАМ . Структурите на ДСБ се саморазпускат по места заради този.

Жужето от необработено захарче се реализира, стана непрегоряла тор ....

Рядко отвратителен индивид, грозен външно и вътрешно.

Това комплексирано гномче какъв лидер може да е???

До къде стигнахме? Хубави български поговорки да намират приложение в действията на т.н. "ВОЖД" на една демократична партия! "Който зло прави, зло намира" или „Който копае гроб другимо, сам пада в него“! Човекът от снимката си намери майсторите! Крайно време беше някой да се осмели да му покаже грешките и да му поиска оставката. В края на миналата 2022 година загрижени за бъдещето на партията 62-ма учредители, членове, симпатизанти и привърженици на ПП"Демократи за Силна България чрез Декларация за СПАСЯВАНЕТО НА ДСБ и още 103-ма от ДСБ"Лозенец" чрез ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЗНАМЕТО се опитаха да подадат ръка и да спрат гоненето на читавите, свободните и мислещи членове на ДСБ. Във Варна дори учредителят на партията и бивш премиер Иван Костов по време на представянето на новата си книга „Политиката отвътре“ също напомни, че "от ключово значение е демократите да са обединени, тогава и хората ще ги следват". След това не помогна и напомнянето му по телефона да се спре с изключването, защото така се обезкървява партията! Без да се съобразява както се очертава с предстоящите тежки предсрочни и местни избори „нашият” партиен вожд продължи да изключва своите опоненти - умни хора с морал, инакомислещи и отлични и печеливши организатори. Занемари, изостави и неглижира организациите на ДСБ в страната, както и демотивира голяма част от старите десебари и напълни партията със свои калинки. И забележете, за да превърне ДСБ в партия за своето политическо оцеляване, както казва уважаваният доц.д-р Методи Андреев. Много членове, привърженици, симпатизанти и симпатизиращи на партията хора подкрепяли на всички избори ПП”Демократи за Силна България” загубили доверието към този човек често пъти си задават въпроси, на които не намират отговори, като: защо след директните обвинения на Богомил Бонев, проф. Сачев и последното от сайта Афера, председателят на партията не предприе нищо, за да изчисти името си и да запази авторитета на ПП”ДСБ”?

Тези измислени партийки, създадени от и за некадърници на държавна копанка да ги закриеме и да ставаме монархия. Поне да се знае кой отговаря.

разбрах, че рускуя трол нама почивен ден. браво!

В тази партия не разбират разликата между върховенство на закона, върховенство на правото и върховенство на Правосъдието. А и около 90% от юристите също така не правят разлика. Не е било врат, ама шия. Тази философия е дълбока внедрена у нас още сед 09.09.44 г.

Чуждите агенти в атака.

Сладко нещо е властта. Кокал, ама с месо. С много месо.

Националния вътрешнопартиен арбитраж на ДСБ:)))))))) Като комисия на УЕФА звучи:))) Човек ще каже, че управляват половината свят:)))))))))))))

Е , кой пък ще му я иска ? Те са един файтон хора !!!

ама и тия си имат Цецка, ебаси това си е живо проклятие!

На ДС ги направи на вентилатори.

Кой ще пуска ОПОРКИ, че подслушвали 200 човека незаконно?

Давайте по-решително

Вън на цирея…..

неможе да бъде! без гноен гном за къде са дебилите?

Тия добитъци нали бяха подали оставки За къф ги държът още Маджото да повежда дрътия и онова говедо дебелото да ги води като мечки на панаир

Какво чудно нещо е животът? Дъртото партийно ченге-милиционер е на път да разтури уж синята партийка на Костов, а уж синята приватизаторка на Техноимпекс Корнелия е на път да закрие лявата партия - столетница БСП. България е направо страна на чудесата. Тази, която е открила Алиса на Луис Карол ряпа да яде. Тука чудесата, пардон, абсурдите са неизмеримо по-големи.

То май всички да се закрият ще е най-добре, че на хората им писна от това да ги правят на идиоти.

Внимание: мърши вдясно!

За пари и власт и майка си ще продаде, камо ли държавата и народа ни! До там се е самозабравил, че вече се мисли за всемогъщ и недосегаем! Точно заради такива като него сме на този хал - разграден двор и безпомощни като удавници в ледени водзи!

Колективна оставка е най добрия вариант за вас продажници

На тоя лилипут отдавна трябваше да му бият шута гнома е долен милиционер

Ма Що чак сега??

Като цяло ДБ трябва да бъде закрита. Никой от тая партия не фела.

Съгласен съм ама първо вземи научи имената на партиите, че съвсем си се оплел. В статията става въпрос за ДСБ. Там председател е Атанас Атанасов (Гнома) ДБ е друга партия. Там председател Христо Иванов (Мравояда).

Явно Атанасов се е сопнал на Христов и сега искат да го махат.

Тия са партия от 5 човека и половина с горе-долу толкова избиратели, обаче имали "вътрешнопартийни органи"... ще ме уморят от смях! "Националния вътрешнопартиен арбитраж на ДСБ" хахахаха

Късно е , този отдавна трябваше да се скрие.

М-да... още когато Рамадан Аталай (екс агент Вергил) от ДПС го изтропа, че е продукт на ДПС. Ама то само във Великобритания политици си подават отставка от срам. На другия край, дори присъда на втора инстанция не е проблем.

Май вече и британците се извратиха в това отношение. На рошавото недоразумение Джонсън му искаха оставката над година време дорде склони да я подаде. И пак беше с хиляда кандърми и поставяни условия от негова страна. После и другото недоразумение Лиз Тръст опита тая тактика, но бързо се предаде. Тука при нас няма такива мекушави люде. Никаква оставка никой докато не го изритат с шутове. А някои и с хиляда шута не можеш ги мръдна - справка: Корнелия Нинова.

Ако на тоя дришльо и биволицата им направят заедно снимка, ще добием приблизителна представа за грозотията на комунизма

На кой му пука? Тоя и без това е безполезен.

Съм разплакал, дойде и моят ред. Осведомените още помнят, какво написа този башибозук.

Докато радан кънев, бойкикев и този от снимката са лидери, нищо добро няма да се случи в партията им.

Ама това са си техни работи, защо тъпите журналисти навсякъде се врът .

А защо дрътия лъжец още да се подвизава като дояч на грантове

ша ми пръ.нат на набора мек

И двамата преди кокала ще е класика в политическия живот!

Българино,защо държавата ти е толкова обезлюдяла ,че и още обезлюдява!Кой бяга от държавата си толкова много и кои хора са виновни!

Какво свързва тези мъже? Кюранов, Таков, Бойкакиев, Дайнов, Владислав Панев, Иван Йотов Кръстев, Иво Мирчев, Владимир Левчев. Естествено, че ги свързват родители в Политбюро на БКП, ЦК на БКП или поне ОК на БКП. Какво свързва тези мъже и жени? Радан Кънев, Бойкакиев, Владислав Панев, Илиян Василев, Иво ГРУ Христов, Елена Йончева, Крум Зарков. Естествено ДС, в която са били бащи, братя, сестри, зетьове и др. Е има и такива като Асен Василев чиито баща е бил дълги години зам. началник на КАТ Хасково и малкия лъжлив Кики, чиито баща "емигрирал" преди 1989 г. в Канада със самолет на БГА Балкан. Какво свързва тези мъже и жени? Христо Иванов, Иван Йотов Кръстев, Даниел Смилов и съпругата му Ружа Смилова. Естествено грантове от Америка за България.

Прокурора на БКП не може да наруши член първи " партията това е държавата " ! генерал Наско е предан комунист като останалите от ДБ.

Ноие пък категорично ще го защитим! Един гтом ни остана, и него искат да шкартират! А вие, и до Саруман да пишете, все тая, ще му намачкате правените по специална поръчка панталонки.....

ДСните са най-зомбясалата пасмина неадеквати в Галактиката!

Време е генералпатока пак да излъже че са подслушвани Тоя път лидерите на хранилка от Хамерика за да ебе българите

My Precious...

ДСБ беше тотално съсипана от дъртото магаре АА и ще е много добре веднага да се закрие, за да спре да служи за парлама на неокомунистически формации като ДБ и ПП.