Искът на Иван Саздов срещу Елена Йончева е за 1 млн. лева

В исковата си молба собственикът на тенис клуб "Банкя" твърди, че е пострадал имиджът му на дългогодишен бизнесмен

Обратно в новината

Коментари - Искът на Иван Саздов срещу Елена Йончева е за 1 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя тенесист си яде топките от яд

Трябва да пазим Елена. Изключително смела е, че се разрови в миризливи мафиотски афери и изпрани пари.

Тиквеник.

Гошко, ти да не си солт ташак на Борисов, бе?!

От коя кофа го извадиха тоя скъсаняк ? Да съди макя си , че е родила такъв нешастник

Йончевата нямаше ли офшорка - мълчи като г....з. Мълчи и за двете къщи за гости на съпруга си и свекъра си. Да, ама тя не знаела - къде ти време - тя знае за стената на границата, за лошокачествения асфалт, който копаше и събираше в кофичка за кисело мляко. Ама той мъжът и е направил тези къщи не да печели, а на ползу Роду - ха-ха.

Има бе. Не е незаконно да си с офшорка. Морално - друг въпрос щото така не плащаш данъци. Ама да си депутат, да се биеш в гърдите, да си радетел за правда и да си борец против корупцията и да си с офшорка е лицемерие. Да ревеш за апартаментите на другите а мъж ти да е с 3 къщи е кощунство. Ама всъщност това е йони. Не е Исус.

Снимката на този ...лук, олицетворява настоящата действителност! Една черна територия, осеяна с черепи, в едното ъгълче е напъхано оръфано трибагрениче, а отгоре ни се присмиват изродите, които докараха България до това дередже!

Ако, това дето го приказва Ленчето го има и в държавните регистри, напр. Търговския ще се наложи Саздов да загуби таксата от 40 бона. Сега ДАНС са на мушката- или финансовото им разузнаване трябва да изпълни заръката на Цацаров, или трябва да скрие инфото. Кофтито е,че тази информация се намира и на други места, напр. в докладите до Президента.

Този ако сложи 40 бона можеш да си сигурен, че играе на твърдо.

Мислш ли? Ако нещата са толкова ясни и точни тоя щеше ли да се глобне с 40 бона а?

Ако съда допусне иска (а трябва да го допусне), Е. Йончева ще трябва най-накрая да отговаря поне за част от безбройните лъжи, които разпространяваше.

Само че, за разлика от смотаняка с черепите (неназован перач на Боко), Елена Йончева никога не публикува твърдения, неподкрепени с ОФИЦИАЛНИ документи. И за разлика от него, не върти ничии крадени пари.

Ами говореше за разни телефони и бла-бла, но се оказа, че нещо не е точно така. Нека каже с думи прости как плаща по 3400 лв месечен наем на апартамента си със заплата от Парламента, след като от месеци не стъпва в Парламента.

Свършиха ли дрогата? Не можаха ли и на нея, както на Иванчева, да й натъпчат колата с транквиланти и белязани пари, които "вози с намерение да корумпира" безподобно честните и справедливи властници? Виж, може пък да няма кола? Нищо де, шестте апартамента да натъпчат... Ама има ли апартамент? Няма ли? Че тя и плейгърла не е. Къде е тръгнала да се ръга в политиката на богатите? Бедните да си се сврат там, у блатото и да си траят!

Ами не се чуди, а чети. 1. Има неоспорими факти, че е точила пари от КТБ през офшорка. Затова е и разследвана. 2. Била купувала техника и правила филми - това не е основание да взимаш чужди пари. 3. Има апартаменти с доста голяма квадратура и закупени на символични цени. Има и декари гори над Панчарево. Апартаментите са купени на символични цени, но имуществото и се оценява на милиони. какво стана с пазарните цени на имотите и от къде са парите за всички имоти. Била получила някакво наследство от Панагюрише. Нека каже колко и какви данъци е платила върху него. 4. 3-те къщи за гости на тъст и, който уж не познавала по онова време, въпреки, че тогава вече е имала връзка със синчето му, Отделно - умишлено подменяне на дати кога къщите са строени, на каква земя и т.н. Както виждаш, съвсем прости въпросчета, които много лесно могат да бъдат отговорени и отговорите, подкрепени с документи. Да, ам не - тя мотае, лъже и се обърква. Видя се по телевизията, когато я питаха. Така, че бумерангът, който тя запрати по ГЕРБ се върна и я удари и нея и други бесепари по тиквата.

Тъпите въпросчета, които ръсиш си имат отговори. И ти добре ги знаеш, защото си ги преписал от постулатите на Цецо Крадецо. Или не ги знаеш? Ами ограмоти се тогава и си ги намери сам. Що ние да те ограмотяваме? Когато лъжеш, трябва поне на нещо вярно да стъпиш. Иначе няма кой да ти повярва. А на Елена вярвам, не защото е от БСП, а защото е желязна -непоклатима по отношение на фактите. И защото, богат и едновременно с това, честен човек, просто няма. Такъв, дори теоретично не съществува. Винаги е богат, за сметка на други хора.

Желязно е ленчето,като партийката ви и всички и "верваме" но заблудените овце като вас които всеки ден реват,че са бедни ще ставате още по-бедни защото храните милионерските си другаре но ДО КАТО ИМА ОВЦЕ ЩЕ ИМА И КОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ-ПОНЯЛ?

Гладуваха за крадливата рускиня правеща се на журналистка

мнооого лакома тая мутра....изживяваща се като бизнесмен ......

Това е наказателен иск. А Милиончева има пари. Щом може да си плаща хилядарки за да живее под наем без да ходи на работа...

След само година Ленчето Милийончева ще сапунисва гърба на другарката си Курнела в Сливенския зандан..

Доживяхме в България на "бялото - черно" да се казва. Доживяхме да нямаме вяра ни на прокуратура, ни на избори. Девизът е: "Не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво ви казвам". Да видим до кога.

като го види човек с тези черепи забравя за биснес с него.

С този имидж на перач на пари и офшорни фирми,е кандидат за затвор вьв всяка нормална държава.

България не е нормална държава защото народа и е ненормален!

Къде видяхте "бизнесмен". Аз на снимката виждам един бивш келнер, псевдо-рокер, подлога Нему и абсолютен тъпанар.

Дядо Йоцо, има кой да гледа... Ти си посрещай влаковете на спокойствие...

Но не се позовавай на материя която не познаваш. Понеже всичките сте окати и виждате в небитието, не ви остава време да се огледате в битието. Затова и докарахте цветуща държава, мереща снага с най силните в Европа, до чешки кенеф, немски контейнер за отпадъци и съдбата на Титаник, от който се разбягаха всички плъхове, а останалите на борда вече гълтат вода. Айде поограмоти се преди да си позволяваш да си отваряш плювалника.

Да я осъди. Тя има офшорни милиони.

Да, ама го твърдиш анонимно! Защото иначе Тя може да те осъди...нали?.. Или си ербап и ще си покажеш лицето и името...а, отворко?....

Тоя да докаже в съда с какви пари е купил "бизнеса" на боку ! Защото на всички ни е ясно, че е само един назначен перач на милиардите на брачеда ! А "имиджа" му не струва и стотинка за нормалните, честни хора в тази нещастна страна ! Боку е убиецът на България !

Е да де! За това иде реч! В съда да се представят доказателства и да се види дали Йончева не е станала "сестра Лъжа" на кака си!

Българските "бизнесмени" е по- правилно да ги наричат Мафиоти ! Та и този така наречен "бизнесмен" е назначен от Главния Мафиот и пере неговите милиарди ! Много си е повярвал, че е недосегаем ! Хайде сега Кьовеши като дойде в ЕП да разнищи офшорните сметки на нашите мафиоти, да ги видим кой какво има ! Елена Йончева не говори празни приказки ! Вярвам, че всичко е документирано !

И този е ненаял се,като братовчед си

Ама хубава снимка са подбрали, когато човека си кара моторчето и си е направил "униформа", която явно му носи удоволствие. Разбира се журналистите са имали избор от куп снимки, вероятно и такива с костюм, по тенис шорти, или по бански, та дори и по безбански, но те са сложили точно тази, която вдъхва отвращение, може би заради черепите и цялата атмосфера, която създават "рокерите" - шум, задръстване и страх в бабичките, че ще им откраднат кокошките. Убеден съм, че повечето списвачи тук не са чели "Дзен и изкуството да се кара мотоциклет" и нямат на идея за какво иде реч. Може би Сергей Станишев, може да им обясни, още от времето, когато возеше Елена Йончева на задната седалка, но тя отдавна е паднала от мотора. Впрочем, тя е паднала не само от него, но и от елементарни етични принципи, или по-скоро никога не ги е имала. Ако този тип с "черепите" на снимката докаже в съда, че тази жена е излъгала, тогава ще следва епизод от римейка на "Ужилването". Едва ли репутацията му струва милион, но след като е извадил 40к за държавна такса, то определено е сериозен човек и ако спечели делото, портфейла на Йончева значително ще олекне. Но тя може да си го позволи. С такава заплата в европарламента няма страшно. Само обаче да не я повика прокуратурата за "пране на пари, защото тогава ще я махнат от Брюксел и ..архитекта ще трябва да се бърка мноого на дълбоко.

И в Кайво точно е излъгала, бе боклук? И кой бе осъден от нея? Не бе ЛК точно авера на този - Бойко Истината!? Илк си толкова тъп, че не помниш повече от вчера? Илк не ти изнася:) И не се прави на много отворен за моторите, шъ тъ замола...Ме мк е писнало от такива смешници и “майстори”.

Барби,тя простотията ти лъха дори от запетайките тук та не се натягай,че явно няма кой да те олаби после

Ами изкарахте му снимка на този юнак и велик бизнесмен с фрак и папионка, бе:)

С ПОЗДРАВ КЪМ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА БЪДИ ВСЕ ТАКА СМЕЛА И УПОРИТА НИЕ СМЕ С ТЕБ

ще се включиш ли с нея в изплащането на въпросния милион като я осъдят, а отворко?

Въпрос- Някой вижда ли да е Увреден тоя Саздов или, да са го пребили или да са му взели пари от джоба ??? Тоя да ходи да се скрие. Депутатите са избрани ЗА да ПРИКАЗВАТ. Затова имат ИМУНИТЕТ. Христо Стоичков, преди години, приказваше обиди за доста от футболните треньори ... и сега продължава да приказва.Псувал, Приказвал- няма значение.. Утре, аз може да реша да съдя някого, щото кучето му е започнал ода джафка срещу мен... МОже да съдят някого, САМО ако има намеса в личния му живот- някой почне да го следи, за да го ОГРАБИ...Но, в случая, Йончева НЕ е следила Саздов, нито е взела пари от него.

"бизнесменът Иван Саздов като представляващ офшорната фирма "Palms Enterprises" (Overseas) LTD"! Това е спорът, който е много лек за решаване, представлява ли Саздов тази фирма или това е клевета.

НЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДА НЕЩО, КОЕТО ГО НЯМА !

Имаме една Жана д'Арк в България ,а Мафията се опитва да я унищожи!

айдеее,и от 4-ти км. се обадиха-а сталинчо що рече по въпроса или гнома не му е дал думата?:))))))))))

Бойко Борисов и ГЕРБ са проклятието за България ! От това ще страдат само нашите деца и внуци !

Сега Ние страдаме от мъдрото бсп

Познавам много хора като този шебек, рокери, пещерняци, алпинисти, парапланеристи лекари-музиканти, политици, спортисти, собственици на БМВ -та и т. н. За никакъв ХУЙ не стават ! Нарциси нещастни !

Ще му при съдят 1 стотинка обезщетение.

А бе, кво стана със сагата за незаконните цигари произвеждани в цеха на Б.Борисов, Цв. Бориславова и Пашата ? Изкраха Е. Райков виновен и му осигуриха бягството до Дубай защото и той беше като тях "ухо" на милиционерите! Кретени !

Бизнесмен та дрънка

Елена хич да не ходи по чужбината, а да си стяга багажа за Сливенския. там ще и покажат как се ядат краставици.

Майка ти ( а и ти) само можете да ядете Моята краставица ! Шебек ! Кадия - да ти го набия ! Малоумник !

А БЕ ТОЯ ЧЕКИД.И ПЕНЧО ДА ПОКАЖЕ ВНОСНАТА БЕЛЕЖКА ЗА ИСКА -40000ЛВ И ТОГАВА ДА ПРИКАЗВА

Елена Йончева: Борисов лъже за братовчеда Ради и къщата в Барселона Братовчедът на премиера - Радослав Иванов, е собственик на бившия бизнес на Бойко Борисов, включително ИПОН. Това разкри водачът на евролистата на БСП Елена Йончева във фейсбук, цитирана от пресцентъра на партията. По-рано днес Борисов каза - С единия братовчед не съм се виждал 40 г., с другите в съседните къщи не си бяхме говорили от 30 г. Сега само си махаме. Даже двама съм ги бил и затова не си говорим. Видно от справки по партидите на редица дружества, в които Борисов е имал участие като собственик и/или управител, е, че преди да стане кмет на Столична община и по-късно премиер, той е продал бизнеса си именно на братовчед си Радослав Венциславов Иванов, категорична е обаче Елена Йончева. Във времето, когато е кмет на София, Борисов прави заменки в полза на братовчед си Радослав Иванов – за терен на най-комуникативно място в Люлин. На 15.12.2006 г. е вписана замяна на недвижими имот – гарсониера и апартамент на „Монтенегро 1” ООД, представлявана от Радослав Иванов (Братовчеда) и недвижим имот – 1060 кв.м. на комуникативно място в столичния квартал Люлин на Столична община, представлявана от Бойко Борисов – кмет на гр. София в периода от 10.11.2005 г. до 27.07.2009 г. Подозрителен факт е, че „Монтенегро 1” ООД придобива тези два имота непосредствено преди договора за замяна. Разликата между стойностите на заменените имоти е в размер на 127 796, 96 лв. За това свое задължение ли фирма „Монтенегро 1” ООД за своя сметка е трябвало да проектира и изгради пътна отсечка, свързваща ул. „Филиповско шосе” и бул. „Панчо Владигеров”, както и да проектира и изгради ВиК съоръженията, осветление и пътна настилка? Ако това е така, дали посоченото задължение е изпълнено и дали въобще струва толкова? Изпращам сигнал до главния прокурор да образува проверка, която да установи- налице ли са престъпления във връзка с процесния договор за замяна. Братовчедът на премиера Борисов е в съдружие и с осъждани лица - Пламен Симов, известен с прякора си „Килията”. От справка в Търговския регистър по партидата на дружеството „Хай строй” ООД, ЕИК 131378629 е видно, че Радослав Венциславов Иванов (Братовчеда) продава своя дял в капитала на дружеството на Пламен Лазаров Симов, известен с прякора си „Килията”, който е осъждан за разпространение на наркотици и се води близък до премиерския кръг. По-късно Килията продава дяловете си обратно на Радослав Венциславов Иванов (Братовчеда). Ще внеса документи до главния прокурор да разпореди проверка, която да установи налице ли са данни за свързани лица по отношение собствеността на „Хай строй” ООД през годините, както и за финансовите средства на посочените дружества, евентуално за престъпления, свързани с пране на пари и/или организирана престъпна група с цел пране на пари, съобщава Елена Йончева. Цитираните по-долу поредица от имоти на братовчеда Ради будят съмнение за произхода на средствата, с които са закупени, както и за начина на закупуване на имотите на занижени цени. Настояваме прокуратурата да направи проверка. От справката по лице на Радослав Венциславов Иванов от имотния регистър прави впечатление, че след като братовчедът Борисов става кмет, а по-късно и министър-председател, братовчедът Радослав Венциславов Иванов сключва множество сделки за недвижими имоти в София и особено за имоти в с. Иваняне, Люлин – на стойност между 52 и 70 лв. на квадратен метър и Банкя. Сред последните се откроява сделка от 14.12.2007 г., с която Радослав Венциславов Иванов (Братовчеда) продава на кмета Бойко Борисов поземлен имот с площ от 462 кв.м. за 3496, 90 лева или по 7 лв. на кв.м. Видно от акта върху имота не е имало постройка, тъй като такава не е посочена да се прехвърля. Към днешна датата в този имот има изградена постройка с приблизителна застроена площ от 138 кв.м. Сделките показват, че освен всичко друго, Радослав Иванов (Братовчеда) изкупува имотите около къщата на премиера в Банкя. Имаме обосновано съмнение, че Радослав Венциславов Иванов (Братовчеда) е купил имот ведно с етаж от построената в него къща и гараж, който имот отново е в близост , съседство с тази на Борисов и по-точно зад неговата къща. Тези други сделки ме карат да подам сигнал до главния прокурор да образува проверка, която да установи източника и размера на доходи на Радослав Иванов (Братовчеда), с които купува посочените имоти и най-вече- ползва ли се с протекции при закупуването на имоти на занижени цени, неотговарящи на пазарните. Радослав Венциславов Иванов (Братовчеда) участва, като собственик и управител в редица търговски дружества, от които най-много се открояват тези, свързани със строителството на недвижими имоти - „Хай строй” ООД, ЕИК 131378629 и „Монтенегро 1” ООД. Братовчедът Радослав Иванов е съдружник с Иван Саздов във фирма "Бетон 2" ООД. Саздов представлява офшорната фирма "Palms Enterprises" (Overseas) LTD. Тя изпраща по сметка на на "EMA BGS SL", 1,7 млн. евро. Фирмата е представлявана от Борислава Йовчева, а по-късно от нейния баща. Адресът на фирмата е същият като на т. нар. къща в Барселона - ул. "Францеск Рибалта" 8.

Корнела след изборите: Бойко, извади го да пръдна бе !

Не зная кой кого победи, но ГЕРБ имат един депутат по-малко от преди, а между тях е и "да градим живота нов с другаря Александър Йорданов", а БСП има един депутат повече. БРОЙТЕ. Не бъдете тъпи като Светиня МУ. Групировката ГЕРБ е сбор от червени мафиоти и мутри, милиционери, ДС ченгета и слуги, правещи се на демократи !!! А мутрата комунист Бойко Борисов е ИПОНец, бивш СИКаджия и пазвантин ! За гробарите стабилност не значи това което значи за народа, а значи СТАБИЛНО НЕПОКЛАТИМО КРАДЕНЕ! Гинка до Гинка, на мафията слугинка, пере пари мръсни, а умират от глад и болести нашите дечица невръстни!

червеногъзите селски дебили след като пак ги оправиха за 12-ти път сега си смучат от оная работ тъпизми,че много ги заболя от тяхната "победа"...…..нещастни изпърдяни старци,децата ви не само няма да си спомнят за вас ами и ще се срамуват

Че каква трябва да бъде санкцията за самовлюбената :лъжкиня Милиончева.

Човекът е рокер, не смрад като Милйончева

Човекът е преди всичко малоумен педераст ! (не че има умни).

Тоя действа на едро.Комисионната от некакви китаици май му беше около четиридесет милиона.Покрай тиквето всичко иска да лапа.Но все някога ще им приседне.

Ако се хвъли прекалено силно , може да се върне .

Бумерангът се връща само ако не уцели жертвата.

Какъв е тоя дегенерат на снимката

Тоя се възприема като върховен рокер. Всъщност е перач на ОПГ герп.

Добре де, какъв точно е проблема. Всички в БГ знаят, че каката от Бърцилона е родила копеуе. Даже дъщерята на Бацката направи светкавично скоростно турне от замъка в щатите в Европа да неутализира загубите. Там купона сега започва и няма как да го скрият разни саздо-маздовци.

Мисля че трябваше 2 милиона да поиска.... Тази руска крадла има доста да връща..

"До Щерев"! Ти "мислиш" за два милиона, но има ли с какво да мислиш?

С кАКВО МИСЛИШ,ОТРЕПКО.

Познавах баща му на Иванчо , Саздов старши. Той бе нормален и уважителен човек .Явно тази круша Иван Саздов се скапала и е паднала много далече от корена на фамилното дърво.

Някои хора като видят много кинти и си мислят че като целуват задн.ците на царо от Банки, са хванали Дядо Боже за шлифера. Винаги има утре, както гласеше заглавието на един филм с Дж. Бонд.

Аааах, ах, ах! Един милион за нщо го нямат вече някои! Къде сме ние, тук пишещите, в цялата картика? Върнахме се от работа, прегледахме новините и се сблъскахме с арогантността и безпардонността на властимащите и техните "пионки". Това вече е прекалено!

И да искаме направо два милиона лева!

Добре де откъде Елена има инфомация за превод между две офшорни фирми - едната на този Саздов другата на Борислава еди си коя - мис бикини или каквато е там? И въобще тези две фирми имат ли сметки в БГ банки?

Шило

Тц, офшорките не са в България. Ама ще ми е интересно да видя, Ленчето до какво се е докопала. Да не стане така, че Саздов ли е, Газдов ли е, да плаща масрафа накрая. Всъщност има и друга възможност- договорка да си траят и отказ от иска.

А най-реалната възможност , лудото ленче да го отнесе що пропусна ?

Щот така го отнася лойко методиев - осъден по едно дело, по друго на 2 инстанции. Трето му се пече в момента.

Не разбрахте ли, че каквото и да се разкрива по медиите у нас няма никакво значение. Мафията е обсебила всичко и понеже сме тъпи глупаци не правим нищо като един то така ще ни се подиграват тъпи пожарникари с по две димички в речника, но на нас така ни харесва, защото тъпия народ не обича да бъде управляван от по-интелигентни от него хора.... явно си иска да бъде тъпкан и унижаван. Така че не ревете, когато Бойко ви се подиграва в очите и когато краде пред очите ви не си мълчете, тогава може и да с еполучи нещо иначе сме трюгедия. Дори в региона си вече сме най-бедната и най-долна нация и нека спрат д ами говорят как трябвало да имаме самочувствие, защото самочуствието идва от това когато усеща държавата да стой до него, а не на всяка крачка да е рекетират от държавните органи, които после пълнят сметките на Борисов и след това да ми се крачи като селяндур и д ами вика:" Хайде ще ви дям там няколко милиона, че да си оправите болницата, училището или пътя...", все едно са негови лични......................

Казваш, били сме най-долната нация! Хора като всички други сме, пурдотино! Не сме седем милиона ненормалници, не ги приказвай тези! Бих казал, че сме най-толерантните и кротки на Балканите,че и в цяла Европа! Откакто сме в евросъюза колко масови демонстрации, безредици, терористични нападения са ни писани в "сметката"? Да, бедни сме като цяло, но не сме лоши, никой в европа не гледа на нас като на изостанали

кккк

Ами сега така и така лудото ленче спира да плаща наем от 3400лв. месечно , първо ние ще и го плащаме в Брюксел , после пак ние в Сливен , та ще посъбере да си плати .

Някой ще ме светне ли каква е сега цялата сага - Елене твърди, че този Саздов е превел някви пари на Борислава, която пък уж е любовница на Боко - нито първото нито второто са подсъдни? Отделно, как точно ще докаже Елена, че Боко е клатил татзи Борислава?

Баце не може вече да клати с това шкембе, като преспапие (попивателна) по старому.

След като Йончева осъди Борисов за клевета, сега Империята отвръща на удара.

Ти чете ли въобще статията - тук е съвсем нова серия от сериала

Осъдила ? Не вЕрвам ! Гледай трета серия , необжалваемата на сериала и тогава се обаждай от под червения юрган !