Eдин от лондонските нападатели е с отказано убежище в UK

На Рашид Редуан - един от тримата нападатели, убили седем души в Лондон - било отказано убежище във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Eдин от лондонските нападатели е с отказано убежище в UK | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eгати жабата Рашид, като жаба е действал и като жаба си е отишъл! Жалка отрепка!

И в Париж паспортите им ги намериха "до тялото " им...?! Изглежда терористите си носят личните документи или завързани за канап на врата, или ги държат в едната ръка, докато с другата стискат бомбата? За разлика от новопристигащите в Европа терористи, които се движат съвсем без документи!

"снимка ясно се вижда полицай да се крие , защото не е въоръжен"--Лейката е виновна,отдавна трябваше да въоражи полицаите.Още ми е пред очите,когато терористи заклаха полицай преди 3-4 години.

не полицай, а войник, насред улица с много хора. ама нали им отнеха оръжията на британците, да са по-безопастни. те самите, не за тях.

.. и след като превали 21-ви век най-често срещаното име сред новородените момчета в Лондон стана Мохамед, а сред момичетата - Айше. И тогава дойде ред на българите да се посмеят....

Отказ за пребиваване и веднага депортация.Само това е начинът да не остават.Какви са тия закони из цяла Европа-отказа ли им и остават с години.

..Тодор Живков дал християнски имена на мюсюлманите в България за да ги спаси от отровата на ислямизма, която вече плъзвала из други страни. Но нахвърлиха се френци, немци, англичани връз България и принудиха я да върне нещастните хорица в лапите на средновековната диващина...

...и проводи Влад( наречен Цепеш, а още Дракул) син на Мирчо Стари пратеници при английския, френския и маджарския крал да молят за помощ срещу агарянеца. А кралете ги напсуваха на майка и баща и всякак инак лошо им надумаха и ги отпратиха с насмешки...

Какво ме интересува кво става в европейски пакистан?? да се оправят.

Необяснимо е как медиите отделят толкова много внимание на такива безмозъчни примитиви от снимките , подобна сган трябва да бъде прокудена обратно в пустинята /където и е мястото/.

Първия с брадата го има на видео като служител по безопасността(!) на лондонското метро. Сега вече е ясно. че терористите знаят всичко за него и трябва да се вземат допъллнителни мерки за неговата сигурност. Това е много сериозен пробив, интересното е че той е предпочел да участва в нападението с ножовете, вместо да опита някакъв саботаж в метрото.

Служител по безопастността най-вероятно означава пъдар на платформата, пазещ някой от стадото да не заклещи копито в дупката между влака и платформата (mind the gap) :)

Много хора се стремят да маргинализират терористите, да ги изкарът някакви дегенерати с примитивно и ограничено мислене. Обаче сред тях има доста образовани и заможни, примерно като бин ладен кого го убиха и това прави проблема е значително по-сериозен.

Гай Фокс... явно не му е харесало да играе в римейк;)