Даниел Митов: Бокова нямаше никакви шансове

Ирина Бокова нямаше никакви шансове да се пребори и да стане генерален секретар на ООН, посочи външният министър Даниел Митов във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: Бокова нямаше никакви шансове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИМА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ СИ ПОСТАВЕН ОТ САЩ ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ И КАТО ТАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН, ЗА ИЗМЕНИЧЕСТВО КЪМ РОДИНАТА, ЗА ПРОДАЖНИЧИСТВО! НАГЪЛ, ДОЛЕН ЦИНИК, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА!

ВЪН, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГО! ВЧЕРА СИ СЕ ПРЪКНАЛ, А СЕ ДУЕШ КАТО ПУЯК И НЕ ВИЖДАШ ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ! САМО ЗЛИНИ НОСИШ НА БЪЛГАРИЯ! ОНЯ ДЕН ПРИ ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ В ТУРЦИЯ НАПРАВИ ПРОСТОТИИ ЗАЕДНО С НАДКА КУРВАТА И ДНЕС ОТНОВО! А НА ТУРСКИЯ ПОСЛАНИК ЗА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ, ВРЪЧИЛИ МУ НОТА - НЕ, ЗАЩО ПОДЛОГО! ЛАКОМ ЗА ВЛАСТ - ЧАК ДО ЛУДОСТ!

АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОБЛИЗЕЦ И ГЕЙ, С ЖЪЛТО ОКОЛО УСТАТА ДА ДАВА ОЦЕНКА НА ЕРУДИРАНА ЛИЧНОСТ - ПРОСТО Е ЦИНИЗЪМ!СЕРИОЗНО ЛИ ИМАХТЕ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ, С ГОСПОД ЛИ СИ ГОВОРЕХТЕ, ЧЕ БОКОВА НЯМА ШАНС, ТОЙ ЛИ ВИ УВЕДОМИ!

Истината е, че освена да правите мръсотия на хората, за друго не ставате!

И тъп да си е дарба и често прави другите тъпи - благодарим ти умнико но май главата ти е само за равновесие. Не ръси мозък щото май за себе си нямаш

Не мога да разбера как става така, че другите страни за министри на външните работи избират едни от най-опитните си политици, много често по-опитни дори от премиерите, а в България по традиция на този пост все назначават някакви момченца.

Ама тези ,че и този на снимката си помислили, че като се е говорило за жена от Източна Европа за ООН ,може да се пробута буля на хоризонта ,но не е така. Тези държави са имали предвид не Сталинката или която и да е от Източна Европа,а именно Бокова,която тогава беше фаворит!Но след толкова долна интрига и подлост с българско участие от определени хора ,най накрая пуснаха буля и добре стана все пак да се види сама колко е боса и сама да падне,защото от главозамайване и изнудване да се натиска,се видяха нейните истински качества,а на изслушването беше провал!Западните лидери излъгаха Борисов неслучайно ,въпреки че компетентни хора му казваха че Сталинка е неизбираема,но той реши да угоди на другата гаднярка кака Меркел,която също показа истинското си лице и за съжаление вече нямам адмирации!

Абе пишлеме не едно, няма ли най-накрая да си метнеш оставката, да направиш нещо разумно и да идеш при Йода да събереш малко мъдрост и акъл! Нали знаеш, не става само с ядене, момче! Трябва по-малко да вярваш на лъжци!

когато човек е дебелоок идиот(въпреки очилата) то е завинаги!

Никакви оставки,Правителството е добро!!!

само митов е тъпанар кат гледам

Който си е направил труда да проследи гласуванията в ООН, щеше да разбере, че И.Бокова няма никакъв шанс още от първото гласуване. Кристалина нямаше време, но и тя нямаше шанс да поеме ръководството на Световната организация. Всички писачи тук , как ви минаваше през акъла, че ще дадат в бг ръце ООН.

Напомняш ми баснята за лисицата и гроздето, дето според нея, то било кисело. И то само, защото не можела да го стигне. Та според теб, Португалия с какво превъзхожда България, за да бъде нейната кандидатура избираема?? И мисля, че за нещо би могло да се твърди че не е възможно, едва след като сме дали всичко от себе си, а не както в случая - първа кандидатура, а помия по нея и мръсни номера, под външно давление подмяна на кандидата, с такъв, на когото дори сдържаните японци не се стърпяват и му обясняват елементарни неща:-((

и ти нямаше да имаш шанс да работиш квот работиш? ако не беше жалка американска подлога и подметка, предател.

Тоя пък откъде се пръкна?! - "българин"!

ето ги идат наще душмани. БЪЛГАРИ, До кога национални предатели като Даниел Митов ще определят съдбините на родината ни? До кога ще търпи чужди лакеи да издевателстват над нас и децатани? До кога? До кога? До кога?

Този евтин палячо Митов, ще поеме ли вината за простотиите дето ги надробиха с кучката Кристалина Г. Бокова е втора, Кристалина 9-та. Как не ви е срам бе. Вие не ставате за министър на Лесото, за селски кмет в Северозапада не ставате. Сега си траете, нали. Няма доблест, няма достойнство - няма нищо у вас.

нещастен глупак,продажен соросоид!

"...А мюретата на Русия, като Бокова, която нямаше никакъв шанс при гарантираното ембарго върху нейната кандидатура от поне една държава постоянен член на Съвета за сигурност, беше употребена за илюстрация на лъжливата руска теза за жената от Източна Европа. Нещо като във вица за пияния , който се възмутил, че на вратата пишело жени, а като влезнал, се оказало, че е клозет...."

Глупости.

си ти бе подметка нещастна?

Ами прочети малко отзиви отвън - това че сте тъпънари вече е световно известно, вече не само ние си ви знаем!! И се прехласвай по Кристалинката си - с тоз манталитет и мнението й по ИДИЛ и Боко Харам, с ръкомахането и с веждите, сложени на челото, в ООН може скоро да не я забравят. Интересно, след това й представяне, каква ли ще бъде политическата й кариера?? Май по стъпките на Румяна Желева ...

Гьон сурат, мазен агент, направоо... пробужда всичките ми низки страсти...

Кви ги дрънка.За олигофрени ли ни смята? Смешник!

Смешник, смешник, ама имах информация от най-високо ниво, която за вас простосмъртните беше недостъпна. И ето, че спИчели Кристалинка!

Dimi

Аз комунист не съм... ама тези които така пламенно подкрепяш като матросов на амбразурата до един са се пръкнали от комунистическата партия, само им прочети биографиите... начело с Боко и Кристалинка...

Ей, всички цървули от правителството утре под строй ,с оставки в ръце да се явят в телевизията за да се извинят на народа. От там, право на площада за бой с пеъчки за назидание на следващите. Маскари с маскари такива.

айде замълчи, бе... прост ли си!?

Shut up, rippled !

Dimi

Питай французите според информацията от медиите те са дали единия червен картон на Кристалинка... Явно те не са съгласни с теб, че Сталинка е нямала конкуренция

А къде се потопи видеотанкиста и писател на писма ,световно неизвестния кинорежисьор Евгени Михайлов

Готви декларация срещу социалиста Гутериш. До целия свят - да знаят какъв човек са избрали. Защо не ни попитаха, бе?! Защо едно телефонче не дръннаха. А пък ние сме незаобиколим фактор.

Козяците са инструктирали набързо мутрата, жидопедераса и критоеврейката да не се поддават на натиск и никакви оставки, трябва още да служат на Сатаната! Тези изчадия разбират само от камъни и дърве, от павета и сапове!

Гьонсурат, жидопедераст, мръсна продажна гнида, родоотстъпник! Нямаш думата, гад! Шут и на майната си в Синайската пустиня!

Ти откъде се пръкна бе, сополанко? Какви точни съвети и прогнози си дал досега ? Една и съща общта песен пееш: Евроатлантическа ориентация, евро..., евро ... А какво точно си направил за България, освен международни конфузии. Учи се от аверите си в Унгария, Чехия, Словакия, пък и от големите дори. Мама му стара, кой слага тези сукалчета на отговорни постове, та осират работите.

Козяците го спуснаха с парашут през указа на продажника прецедент в правителството на Лизашки! Отрепки, парцал до парцал и продажни родоотстъпници! Нищожество от нищото изведнъж цъфна да определя политиката на вси българи... Боже късмет за секира!

Dimi

Този нагъл плужек да вземе да се скрие в дупката си... В една нормална държава след изказване като неговото и последвалия резултат министъра щеше да си е подал оставката... Нали именно това недоразумение Митов обясняваше как Кристалина имала сигурната подкрепа на 10 страни... А реално получи 8 пъти не и 2 въздържал се... 2 червени картона от Китай и ФРАНЦИЯ (ако е вярна информацията по медиите) и един въздържал (Русия) се от 5те постоянни членки... Къде го видя по-големия шанс на изложилата се подобно на Румяна Желева Кристалинка... стана за смях това недоносче министърче...

Като не сме имали никакъв шанс, защо се наложи да правим международни циркове и да сваляме доверието си от цял шеф на ЮНЕСКО? Какви са тия жалки оябснения постфактум, след кат осам министъра заяви, че шансовете на Кристалина били "огромни". Като как нещо огромно от ден до пладне става никакво?

Dimi

Според недоносчето Митов Кристалина имаше 10 сигурни гласа от 15те... а те били 10 гласа не подкрпям и въздържалсе...

За 5 дни кампания - 8 гласа против, 2 без мнение. Още 5 дена й трябваха за да постигне 15 от 15 - против. :) Всяко зло за добро. Почваме да се чистим от тия предатели.

Току що прочетох, че има промяна в класирането на нашите кандидатки за ГС на ООН,И.Бокова е втора(2), а К.Георгиева девета(9).

Те това е. А после, защо ни се смеят по света и ни галят по главата като деца. Срам и тъга!

не съжалявайте за неуспелите български вредители ,техният неуспех е само възмездие за предателството им към нашия народ!!!

Ама ,че наглец,вместо да се завре в ъгъла от ,който е изпълзял ,той започнал оценки и интервюта да дава.Такова фиаско споходи България , а два порводника на чужди интереси стоят и се правят на велики.Гафът с Кристалина Георгиева и нейното катастрофално представяне е казус, който е сравним с този с Пеевски. България отдавна не е преживявала толкова голямо международно унижение и срив на своя авторитет. Още поне половин век никой няма да ни позволи да забравим какво петно лепнаха Бойко Борисов и Кристалина Георгиева на имиджа на България. Отворете туитър и четете - новият актуален виц на сезона се нарича "България".С пускането на Кристалина, Борисов и българското правителство направиха така, че подпечатаха победата на Гутереш. Всякакви уверения на дежурните десни кавали и гербаджийски подлоги, че следващият шеф на ООН ще се казва Кристалина Георгиева, се оказаха от типа, който англосаксонците наричат "brain fart".Истината обаче е още по-тежка. С неадекватното си поведение, с безумните си ходове Борисов прецака цяла Източна Европа и я лиши от възможността да има свой генерален секретар. Безгръбначието води дотук

Грешка ,казуса с Пеевски беше голям ,но основно вътрешен проблем и излагация ,но гафа с Кристалина е световно излагане.По принцип през цялото време българското правителство интензивно работеше срещу кандитатурата на Бокова,полагаше интезивни задкулисни маневри с цел нейното дискредитиране

И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА, ДОКАТО БГ Е ПРЕДСТАВЯНА ОТ НЕДОНОСЧЕТА- ПЕДЕРАСЧЕТА И МУТРО- ТИКВЕНИЦИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА СЦЕНА.

Танковете да идват. Откраднаха ми изфабрикуваната касета и оригиналът на писмото против Бокова. Помогнете мили хора!!!

Глупако , не знам дали Бокова е нямала. Шансове на Сталинката дори и нямат и толкова и гласуването го доказа.Паси ви го каза , а Русия и Китай ви казаха , че грешите тотално,но явно е много важно да лижете тлъсти еврогейски задници и затова !

Оставка,Митов!О-С-Т-А-В-К-А!

Цитат: Кристалина Георгиева получи много симпатии след изслушването си. Несериозно е да се смята, че след три-четири дни, дори без да влиза в кампания, тя ще има някакви велики резултати при първото гласуване И за какво тогава я издигнахте? И тя по-големи ли шансове имаше от Бокова? Да не би срещу нея да гласуваха по-малко постоянни членки?

Как защо? Да угодят на Сорос, нали му е нещо като метреса!

соросоидни глупости: "Ирина Бокова нямаше никакви шансове" ЗАТОВА ЛИ ВЗЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ СТАЛИНКА, дето имаше повече шансове според теб?

Dimi

Според Митов имаше 10 сигурни гласа... ама то не сме изнасяли компютри, а компоти и не сме ги изнасяли, а ни ги връщали...

Бокова нямаше шансове,а вие и помогнахте.....Бях против нея, ама вие Даниелчо така оцапахте гащите с Кристалинка,че от космоса ни се смеят!И ти се мислиш за дипломат?!?О Боже, докъде я докарахме!

Едно трябва да признаем ,че Ирина Бокова се престави достойно ,за което я поздравявам !Резилът е за България ,благодарение на продажното правителство на ГЕРБ !

Прав сте, Митов, предприехте нестандартен и рискован ход. НО! Лесно е, когато такъв риск доведе до успех - победителите не ги съдят. Сега, обаче, се държите с шефа си като деца, счупили ценна ваза и упорито повтарящи "Тя така си беше!". Който поема риск и се проваля си плаща масрафа! Доблестно и мъжко е да си подадете оставките. Но да казвате, че Бокова е била нахална и е провалила Георгиева... Бога ми, карате ме да се сетя за разликата между вагина и п...а: вагината е женски полов орган, а п...а може да бъде всеки мъж!

Ей, пелтече невръстно. Ти поне вземи да се скриеш, а не да ми заекваш по студиата бетер Стойнев! Като ти е било ясно, че за 4 дни кампания не се прави, защо накарахте Кристалина да се излага, бе! Една българка имахме с безспорен международен авторитет, а вие и нея омаскарихте! Да не говорим, че можеше да вдигнеш пушилката в подкрепа на боковица и след като се провали, да кажеш - ето, дадохме всичко от себе си, но комунистката провали България! Което си е и самата истина и щеше да хване дикиш с оглед президентската кампания. Ама политика се прави с комбинативен ум, а не с фасони и вазелин по главата ... и не само!

Какъв си ми некадърник, даже не можеш и да замажеш лай.ната дето ги намета. Явно сме много тъпи или безхаберни та да ви търпим.

Мощният лобистки екип на малка Португалия, която единно и всеотдайно действаше за кандидата си от всички свои държавни, дипломатически, политически и наднационални нива, може да се поздрави с успеха си. И да почерпи доброволката Криталина Георгиева, умело инструктирана от Жозе Мануел Барозо още на онази достатъчно нашумяла лятна сбирка на Билдербергите в Германия. Георгиева се справи блестящо. Разчисти пътя на Гутериш, като препречи с втората си българска кандидатура траекторията на жената от Източна Европа с реални шансове наистина да оглави ООН генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова.

Много си завистлив, злобен и комплексиран, уважаеми министре. Прекрасно разбираш, че не можеш да се сравниш и с мизинеца на Бокова. И това ти гризе черния дроб. Откажи се, за да си запазиш здравето.

Абе, на това недоразумение ли му викат "къдравата Сю" ?

Стига простотия и тролове! Не може за всяко нещо което са осрали до уши (и то пред цял свят) някой друг да е виновен, тоя номер вече не минава! Колко мандата му трябват на мутрата да стигнем стандарта на предпоследния в ЕС? А за средноевропейски стандарт???

ТО И ТИ НЯМАШ НУЖНОТО ЗА ТОЯ ПОСТ НА КОЙТО СТОИШ КАТО КАЛИНКА