Ирански висш духовник заплаши Великобритания, че ще си плати за пленения танкер

Показали сме, че никога не оставаме безучастни към тормоза - както свалихме американски дрон, така ще отмъстим и на британците, закани се член на Съвета на пазителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давяйте мой роби. Защитавайте ислямските ми братя. Плюйте по християните. НЕ може така чалмите да си нямата ядрено оръжите. Равенство за всички.

На мен вече ми писна от заплахите на Тръмп и на фунционери на режима на Иран, тук може да си взметат малко урок по сдържаност от Путин, който все пак не уважавам заради отношението му към папата.

края на незаконната държава Израел която откакто е създадена създава само войни поради неизчерпаемата лакомия на еврейското племе гонено отвсякъде още от преди да се напише библията,и понеже цру е в ръцете на ционисти еври трябва да се нападне иран заради петрола,ама не им стиска на ционистите щото там ще берът ядове както във виетнам и корея

Ционититите пък кога са били във Виетнам и Корея, всеки опит на иранците е свършват печално за тях до сега и това за щастие едва ли ще се промени. Израелтяните може да са били гонени, но здраво бият и всеки си прави сметкта преди да се опитва да ги гони вече.

Чалмите да внимават, че да не ядат бахура като комунистите. Валутата да не им стане по-евтина и от рубличката.

че си тъпичък що се абиш?

тъпия в случая си ти защото не виждаш очевидното че иран е пътник като венецуела , пуста водка и руска пропаганда ви промиват мозъците.

Ох бахур как ми се преяде сега. С малко праз и една ракийка. Ооох бате!

Сега е моментът да наредят на Борисов да се изгъбарка с Иран и нашия сервилно да изпълни. Тръмп само се дръвчи на Иран, а кара англетата да се занимават, не е луд да прати американски войски, защото може да получи импийчмънт дома. най-лесно се жертват прасета като българи, евентуално турци, ама турчина гледам не го слушща много напоследък, кой знае кого е набелязал за вадач на въглените, ама ще разберем.

техните управници!И то с милиони.А и Путин си го бива.От началото на управлението му са загинали десетки хиляди.И вднес погребваха четиринадесет военни пожертвани

Като имат стока си я продават не е казано че трябва да се продава в долари. Сега ние да арестуваме Меркел че вкарва некачествени храни за нашите бебета даже и Бойко и го каза .

евреите, ама никой не иска да ви ебава на стари години, а? и полските водопроиводчици не искат да ви бършат лайната, торби с лайна, презряни евреи!

присмехулник , по скоро си съдържател на обществена тоалетна в която лиспва вода.

обаче мурзилажа яко лае против всеки който избъзика чалмите. А бе рублофили , имайте поне малко достойнство , уж православни бойци , уж все за европейци се натискате , а кво'то и да се каже против Иран/Сирия/Венецуела/Турция , било то присмехулно , било пренебрежително....скачате като Матросовци........ П.П ясно , защитавате кочинките щото са Ваши съюзници....или просто сте в същият кюп , то руснаците освен примерно да дуят едни перки и да плашат с безаналогови тенекии , друго не могат....барем поддържат имиджа си на "Велика Сила", просто кварталният побойник АУТСАЙДЕР

А бе, ако някой те срещне на улицата и ти прибере портмонето, защото има някакви съмнения и е по-велик от теб, едва ли ще се зарадваш. И после ще има ревове и декларации когато гръмне някоя гара или метро.

неграмотната на евреите, личи ти ма! дейба и простата сиганка!

а един приятел отговаря, че всеки ще си плати, независимо от флага!!!

Cezarbg

Един приятел пита ако беше флагът руски дали ще ще да стане това??

на Вагнеровци , в сирийската пустиня , не помогна много флага май също и на Сушката дето я отстреля турският изтребител

то и на едни тюлени в Иран не им помогна "най-великят" флаг гаче ли )))хих

всеки най-накрая си плаща, дори турската цензура на дирниците ще си плати. в това нямайте никакво съмнение!

Cezarbg

И ще го направят неможе да има господар на света!!! Да си четат Библията и наи вече този мустакатият болтон!!!

Ами прави са... те им вземат тяхното и за това ще си върнат друго равностойно.. Както за едните важи че могат да гепят така и за другите ще важи....Няма закон който да ти пречи да си продаваш стоката защото на краварите им е скимнало да те заплашват и да ти забраняват...

Тоя май не разбира, че Иран ще бъде върнат в първобитно-общинния строй много бързо. Справка Ирак и Сирия.

демократорите ги е шубе да влезнат в персийската пустиня,така че у лево за помия

Те въобще няма да влизат. Има си други средства.

Те ИДИЛ не направиха ли атентат на парад на Иранците, е не ги ли видяхме как бягат гордите правоверни да се крият, та тие ли ще ги спрат САЩ. ...нещо си правите криво сметката.

Ако толкова разбират от география като вас може и да се наврът в тинята на Иран като искат краварите, ама както се вижда пращат ингилизите да палнат фитила...

Иран е бил в първобитно-общинния строй , английските маймуни са подскачали по клоните

Проблемът е, че са си останали в тоя строй.

И Иран са бита карта Никой никъде не ги ще Само да лаят знаят

нали

Империята отдавна нее това , за което се мисли...-Невеликобритания....

...те попринцип мюсюлманите не са особено умни!!!

що тича при тях

Жена ми ти е майка ...мълчи сине....МЪЛЧИ!

PEYTSCH

В коя...джамия го е казал ?

бе говненика

на краварската пасмина за да нападне,иранците да насметът някое краварско пуделче

E те нали преди години бяха намерили експлоозиви в Лондон, уж на Хисбула. То всякакви са навкарали в Англия и не се знае кой какъв е. Явно разчитат на това, че от Близкия изток по-голяма част от населението са прости и мързеливи, но някои са бая примитивни.

си работлив и не си хич примитивен трол храчещ за няколко цента

Няма нужда и от "революционни" коментари и като твоя. По-горе в коментара е написано "уж" . Интересно, че се публикува мнението на религиозен водач, а не на държавен служител, което говори, че религията им управлява страната.