Арабисти не вярват търсената у нас иранка да е от ИД

Експерти коментират, че вероятността издирваните у на мъж и жена чужденци да са свързани с "Ислямска държава" е малка. Сигурно е обаче, че има теч на информация

Обратно в новината

Коментари - Арабисти не вярват търсената у нас иранка да е от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех че на шиитите им е забранено да са терористи ! Ха,ха,ха, ! Какво значение има шиисти и сунисти са ислямисти. Естествено иранците не са араби защото не са в арабските земи, но религията им е една. Те и турците не са араби но новата политика на Ердуган ги води към ислямизация Страшното за християните ще дойде когато шиистките и сунистките ислямисти спрат да се бият.

Забавно! Бихте ли ми цитирали един (1) случай на шиит в Ислямска държава или Ал Кайда? Или пък обратното - един сунит сред шефовете на Хизбуллах примерно? Човекът при комшиите всъщност се казва Ердоан, не е Ердоган (както е прието да си пише на български), а още по-малко ЕрдУган. От друга страна, не сме чували и за "сунистки" или "шиистки" терористи. За сунитски и шиитски - да, има такива.

Днешна Сирия , Ирак, Ливан, Палестина и цяла северна,Африка не са арабски земи. Те са завладени с кръв и ятаган през 6-ти и 7-ми век. Та чак до Франция. Княз Тривелий спира първия световен майдан. Затова е светец в православието и католицизма. Турция, Сирия, Ливан, Ирак и Палестина са вавилонски и асирийски земи. Последните българи и арийци са изклани от масонска (не ислямска) Турция на солунският евреин Кемал през 1913г. в близкият изток. Кюрдите са древните вавилонци. Турците са тюргути от Средна азия, братя на уйгурите. Малоазийските българи са наследници на древните троянци. Оправете си географията, историята и политическите процеси.

Циганите вече са много нагли. А, иначе Чуков е мноого сигурен , че иранка няма как да е на страната на Ислямска държава. Иранците не са много последователни в мнението си. Свидетел съм на това, как за нула време Саддам от враг се превърна в приятел за защита .

Иранците са 60% тюркмени и 40 % перси. Каква връзка с Идил, като терористите са негри и араби?

Питайте ония козел от ДПС той знае всичко, стига да иска да говори! Гледам че когато стане атентат, той нокога не взема думата, иначе устата му неможеш да затвориш!

Браво на арабистите. Едните били шиити а другите сунити - демек няма как да е вярно. Ами не са ли голяма част от тези изроди бивши християни, които са приели исляма? Хабер си нямат кои са шиити и кои сунити а и хич не им пука. И те са експерти като този псевдоексперт Иван Бояджиев - МВР цъфна и върза по негово време.

Все по-често ще се всява смут в обществото ни от вероятността за теористична заплаха. Ако има такава заплаха, то със сигурност службите ни могат да разчитат само на късмета си да бъде разкрита. Обаче като повод за масово подслушване и отвличане на общественото внимание от дълбоките социални проблеми в обществото, проблемите в сигурността и управлението, със сигурност ще се използва.

за мен тези са ,,терористите,, в държавата ни ,които имат право и да гласуват??? ,,..Полицаите блокирали двата изхода на общинската болница, за да не могат българи и роми да се срещнат и да не се стигне до бой в здравното заведение. Докато чакали пред болницата, млади цигани коментирали, че ще се качат в колите си и с автомати ще нападнат село Бистрица, откъдето са тримата българи, и ще пометат всички..,,??? ,,данс,данс-???,,

Ти продължавай да чакаш "данс".

Това е класически пропаганден номер, често използван от американските промивки на мозъци. Казва се някаква лъжа (иранка е от ИД). После се вдига пушилка и шум, какви са терористи иранците. Как трябват санкции за тях и т.н. После съвсем логично се задава въпроса за сунити и шийти. И се оказва, че това е голяма простотия. Но тук вече не се шуми. И в главата на средностатистическия туземец се очаква да остане една негативна реакция към Иран. И че иранец=терорист. А опровержението се покрива тихо и незабележимо. Ето така ни мамят. Това е смисъла на конкретната манипулация и измама.

Ееееееее, Владко, еееее, Чуков, таман те бяхме позабравили и се бяхме позатъжили и хоп... появяваш се с неадекватно, но зъ сметка на това мъдро звучащо изказване !!! Машаллах !!!

Аз съм Чукича и сера минуси.

Едиторите да си огледат статията. Това: у на мъж и жена Вероятно е: у наС мъж и жена

Ти си виж "едиторите".

А кой ви каза, че тези са румънец и иранка или че просто тези документи не са подхвърлени за отвличане на вниманието на пресата и да се издирват съвсем други хора?

чакайте малко. Как така за издаване на фалшиви документи и престъпна дейност такава вакханалия!! Та то у нас да почнат от политиците - кметове и пр.,които основно се занимават с престъпна дейност Глупсти. Що си не кажат,че има вероятност тези хора да са от ИД, стига с това задкулисие и с тези лъжи.

Е, кво пречи, тая "иранка", да е хазарка. Както Сергея, например, е "българин".

Ми ти ако си хазарн, в коя армия ще предпочетеш да идеш тая на Израел или тая на Халифата ?

това май е въпрос с повишена трудност ..

Мъ, няма предпочиташ - където те прати командването. Виж, например, т.нар. "Ал Багдади", шефът на ИД, а всъщност Шимон Елиот, агент на МОСАД. Пратили го човекът, изпълнява си дълга.

Ако в ИД няма или не са свързани с жени, как точно се размножават?

Ти, братчет, от коя звездна система си?

а пък ние на село приключихме с лютеницата, започваме да затваряме компотите.

Добре де, няма ли да пратиш малко ракия?

"Освен това,....координацията на българските служби по отношение на мерките срещу джихадистите е неадекватна." Няма какво повече да се каже, да дърпат шалтера на тая умряла държава! Питам , а има ли показател по който нашата държава да е адекватна ?!?!?

Има,има политиците ни по кражби и далавери са най-адекватните в целият свят.Нас и Африка не може ни стигне по корупция и кражби.

Стига бе, българската държава въоръжава, обучава и снабдява с каптагон ИД, но някакви си двама сега били проблем?!

много елементарни обяснения! 1. В Иран има всякакви хора, вкл. сунити, евреи и т.н. 2. Това че са с фалшиви документи значи, че са с неизяснена самоличност - може даже да са от тексас!

Ае стига глупости, нямало сунити в Иран. Тва, че над 90% от иранците са шиити , изобщо не означава, че няма сунити там. Егати "арабистите", егати "експертите.

Около 80% са шиитите, сунитите са под 5%