17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които лиже подметките на САЩ , тъй става тя

много ме кефи Путин. винаги отвръща на САЩ по начин който никой не е очаквал. както каза някой по долу, стратегията на Путин е "око за око, зъб за чене". интересно че когато САЩ задържат кораб това е нормално. когато го направят от Иран това е пиратство...интересна логика. може би диктатурата на САЩ е по-добра от диктатурата на Иран, Китай, Северна Корея или който и да е. обаче толкова явно и нагло и лиемерно като американците никой не действа.

Пиратстващите еврогейци си получиха един юмрук в зъбите! Хайде сега налагайте санкции на Иран! Ох, не... не става! Саудитска Арабия вече ви отказа увеличение на петролните доставки... Ами сега? Сега като почнат ВАС да ви грабят по цял свят?

Защо ревете бе МАЛЯЦИ ? Когато задържахте руския танкер и откраднатите горивото, как се радвахте само ! Подли са гърците шъ знаиш !

Византийските номера, което ще рече на Български-КОрвенски номера, не вървят при Персите! ... Краднали петрола "законно" и след това мрънкат, че им краднали петрола "незаконно"! Наркоманците пак се опитват да Кратят Демос-а ... На шахматист, краставици пробутват? ... Не схванаха разликата и това си е!

Гърците са съучастници в кражба на петрол и се надяват да им се размине.

гърците са задържали ирански танкер и предават петрола на американците на стойност 85 млн. долара, иранците им казаха, че мерките ще са реципрочни, но и те май се надяват НАТО да задейства т.5

Ами като се кланят на господарите си ще страдат И нас това ни чака

ние вече го получаваме, всички ни се смеят, че Гърция си плаща в рубли и получава газ, а ние ще плащаме на гърците за руски газ, на гърците които наричат българите в Егейска Македония славяноговорящи, които са опожарили Солун, за да прогонят българите оттам, но за нас най-голям враг е Русия, защото ни освободилиа от турците при точно такава война като в Украйна и цяла Европа е била против, осъжда руската агресия и българските сепаратисти опълченци, лично Бисмарк свиква Берлинския конгрес и връща Македония на турците.

Гърците какво очакват? Око за две-зъб за чене! Ще го загазят за гориво...

очакват НАТО да нападне Иран, да се задейства т. 5, нападната е натовска страна - командоси на гръцки танкер, иранците ги нарекоха пирати, сега гърците използват същата терминология.

Че то НАТО кого да напада по-напред! Голяма навалица от нападатели. Абе, дизайнери...

чукане на византийците...

Хитрата сврака - с двата крака