Убиха полицай при протестите в Иран. Тръмп: Време за промяна

Полицай е бил застрелян, а други трима са ранени по време на протестите в Иран, съобщи полицейски говорител.

Обратно в новината

Коментари - Убиха полицай при протестите в Иран. Тръмп: Време за промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ Бог да бди над Иран и народа на Иран. Господ да дава мир и утеха на Иран. Да познаят и приемат Исус Христос за техен Спасител и Избавител от тъмнината , от фалшивата заблуда на исляма , от измамата на княза на тъмнината. Както навремето (539 г. Пр.Хр.) могъщия Персийски цар Кир , Господ употреби за построяването на Божия Храм в Ерусалим (Цар Кир издаде указ да се построи Божия дом в Ерусалим, след като през 586 г.пр.хр. Храмът беше изгорен от Вавилонския цар Навуходоносор и неговите служители).Така сега Бог да употреби този народ - персийците за Негова Прослава , да приемат Исус Христос и да отхвърлят бремето и окови те на греха и на заблудата ислям. За слава и хвала на Бог Отец, Бог Син Исус Христос и Бог Святи Дух.

спирай с китайското

аз па сам фен на великя президент доналд т валика америка не дружи лицемерно с диктаторски режими ето дебелака кимиска да подскача по наште олимпияди клекна момчето иран иска свобода а путя знае че никое бесно куче пред трамп далго не лае та да живеем на запад да се кичим сас старомодни западни никове и да спардяваме старчески рускодебилизми е смешно живея на запад обичам запада и америка ako не ти харесва заминаваи за иран путинстан или сев кореа и спри да давчиш тука русскя ху...и

и аз живея на запад, но това не ми пречи да обичам Русия и православието. Не харесвам Запада да си раздава наляво и надясно "демокрацията" Харесвам Иранския народ и президент. Ще съм щастлив един ден УСАто да изчезне от политическата сцена...тогава ще се преместя в Китай, а защо не и в Русия.

ами штом западната демокрация те мачи чии го д.. на запад бегаи у руссия да видич в какав финансов раи и свобода си живел на запад, руссия краде територии и саздава провокации и иска да наложи своита диктатура православната царква е путински инструмент, кгбееца до вчера е разтрелвал религиозни деятели по комун закон а днес се красти

американско-еврейските престъпници организират майдани и преврати. Ще се лее кръв и там, че им е малко, дето превърнаха цял свят в американски кенеф.

Никой от коментиращите не се сеща,че иранците протестират защото искат да живеят в 21-ви век,а не в 14-ти.Има опасност обаче от протестите да се възползват някои още по радикални сили и с чужда външна намеса да вземат властта и да се получи нещо от рода на ИДИЛ. И без това идилците останаха безработни.

А Саудитите сигурно са най- демократичната държава в света, управлявана с едноличната власт на краля и живееща по средновековните закони на шериата. Но по отношение на тях никой от великата международна демократична общност не смее да шукне за демокрацията и за човешките права.

Закъсняха много с тоя майдан. Междувременно Иран се настаниха трайно в Сирия и колят американското творение наречено ИДИЛ.

loyola

Те по тази причина у нас прибираха пушките на ловците по избори (след '89) ... И нямаше застреляни милиционери/полицаи... Интересно, че не са прибрали пушките на ВСИЧКИ ловци, както биха постъпили у нас?!

Не е политкоректно но СМРАД и Перуката няма ли да се трогнат от това,че в "демократично" Конго има 10 убити на протест?

Нуланд раздаде ли вече курабийките?

Майдан се задейства.Преврата може и да не успее,но войната е сигурна.

Персийски "Майдан"ли се заформя!? Не съм запознат със ситуацията там. Дали е спонтанен протест на обикновени хора? Донякъде съм запознат с методите на действие на ЦРУ и Държавният Депертамент.Подобни протести и бунтове,вече са практикувани в много точки на Света,където Режимите не са вкусни за Вашингтон. Когато,подобен протест се случи в Риад,напр.,щях да съм по-необезпокоен.

САБАЛ ХАИР! ТУК РАНО СУТРИНТА НЯКОЙ РАНОБУДЕН ТРОЛ ПИШЕ ДОСТА ГРАМОТНО. АЗ ЛИЧНО СЪМ ФЕН НА НАЙ ГОЛЯМИЯТ ПОЛИТИК НА НАШЕТО ВРЕМЕ ПУТИН. КАКВО ПРАВИ ТОЙ, ТА Е ТАКА ХАРЕСВАН ПО СВЕТА. АМИ ПРАВИ ТОВА, ЧЕ РУСИЯ НЯМА ВРАГОВЕ. НАЙ ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ Е НА ИЗРАЕЛ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ И НА ТЯХНИЯТ СМЪРТЕН ВРАГ ИРАН. РАДВАМ СЕ1 БЪЛГАРИЯ ПРАВИ СЪЩОТО. НО НЕКА ДА ПОГЛЕДНЕМ САМО СНИМКАТА, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ТАЯ СТРАНА ЖИВЕЕ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ. ДО КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИЗРАЕЛ Е СТРАНА, КОЯТО Е ДАЛА НАЙ МНОГО НА СВЕТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАУЧНО ТЕХНИЧЕСКИТЕ ОТКРИТИЯ. КОЛКО НОБЕЛОВИ ЛАУРЕАТИ ИМА ИРАН И КОЛКО ИЗРАЕЛ? НЕКА БЛАГОДАРИМ НА ЕВРЕИТЕ ЗА ТОВА, А СЪЩО И ЗА НАШИЯТ БОГ ХРИСТОС, КОЙТО НИ ДАДЕ ТОЯ НАРОД. ШАЛОМ АЛЕЙХЕМ.

Да евреите са дали Христос, но го предават вследствие на което бива разпнат. Също и не го признават за светец, както и християнството. Поразрови се да видиш какво са ни дали персите (Иран).

Тук има един който коментира под различни имена. Личи си по неграмотното писане. Ако не съм прав, значи не само дебилите са 80%, а и неграматните. Боже, пази България от неграмотни дебили!

Демокрация във Франция ли ? В САЩ ли ?Права на човека ли ? Франция се управлява от 156 мафиотски групировки. САЩ като по алчни от 127. Макрон е маша на Ротшилд, световен ционист. Проф.Касариди, Сорбоната, Журнал дьо Франс/28.10.2017 г.

Иран е толкова неудобен за Израел, че евреите се сдушиха със саудитците срещу Техеран. Това говори много колко им пречи на тях, но не и на останалия свят. Обаче още има малоумници дето вярват на дрънканиците, че Иран щял да цели с ракети Европа. Тъкмо свалиха санкциите, ония искат да си оправят икономиката и ще се трепят с търговските си партньори. Ма то има и тъпаци дето си мислят че Китай искал да блокира трафика, носещ ресурси към тях и изнасящ готова продукция ...

Сравним-ка Иран с Турцией. 2000 Където е минал комунист и трева не расте! Тия се давят в петрол, а ходят гладни и боси. Комунист и коза наядане нямат, няма икономика в света, която комунделите да не успеят да съсипят, комунистите=социалисти и Сахара да управляват, там ще има недостиг на пустинен пясък... Iran: $357 billion Turkey: $273 billion 2017 Iran: $368 billion Turkey: $793 billion

През 80-те години Иран се управляваше от интелигентен шах, който европеизира Иран. Но това не оттърваше на Запада. Извадиха от Франция техния агент аятолах Хомейни, който както всички американски агенти разбра, че САЩ съюзници нямат и са курвенска държава. Оттогава се обърна срещу САЩ. Така стана с ИД,.Така ще бъде и с бандеровците и пр. американски изчадия.

турците си имат ,,гюлен,,...!!! само не сме разбрали кои е и нашият ,,гюлен,, и къде го ,,мътят,,...???

Където е влязла Кока-Кола, трева не расте. Първо е написано КОКА, а после КОЛА. Пийте соросоиди продажни и след това ще ви вадят ръждясалите черва на кучетата

А така, кажи им на тъпите китайците, дето изнасят само пустинен пясък от Гоби и не знаят що е това електричество!

забрави ,,санкциите,,...срещу иран??? сега и турция се ,,поразклати,, от ,,скритите,, санкции...??? па изкараи и за нас ,,нещо,, ...??? и то без ,,санкции,,...!!!

Трябва да се признае едно нещо - реши ли САЩ да сменя режима в една държава, това винаги става.

Бай Дончо-Перуката преди 3 седмици нарече иранският народ терористи, а сега се загрижил. Абе Перуко оранжева, забрави ли ,че до 1960 г. Ку Клукс Клан гореше живи негри. Америка е единствената държава с разрешена идеология фашизъм. Нацистите дефилират в големите им градове под охрана на корумпираната им полиция. САЩ винаги нападат слаби държави. 6/35 виетнамци ги направиха на таратор. В Афганистан муджахидините, талибаните и Ал Кайда, които те създадоха им трепят дебелогъзестите им войници като отровни гниди. Докато не се ликвидира фашисткият Вашингтон, света винаги ще е във войни и експорт на робовладелската им демокрация.

kerelov@poshta.net

Май нямаш абсолютно никаква представа какви глупости си написал. Фашизъм, нацисти, идеологии.... леле мале!

Сега ще стане на най !Колкото стана в С.Корея. Ким ги направи за смях пред света.

Господа от Дира, имаше проправителствена демонстрация в Иран. Защо нищо не пишете за нея и за броя на участниците.

За сега са хиляда, но утре ще бъдат милиони.

Сценарият е същия като в Киев през 2014 година! Израел и САЩ не могат да измислят друго. Тази неизвестно то кого извършена стрелба е същата като в Киев. Но Персия не е еврейска Украйна. Защо Израел и САЩ не казват нищо за ислямските режими в Саудитска Арабия и ОАЕ.

иранците са силни само да трепат жените си 20 год воюваха с ирак които бе превзат от велика америка за 2 месеца просто американеца си игреа с тях като котка с мишка

и това е протест на народа на Иран срещу аятоласите и тяхното некадърно управление.Никой нормален човек не може да живее в такава ненормална обществена среда,на религиозен фанатизъм и лишения в името на измислени догми и заблуда.

Чук ти бил ли си в Иран, че говориш простотии

г га иванова време и вие да се приберете в русия или в иран гледаите по у-туб как пребиват иранските герои жени сас камани до смарт аз лично бих одрал един такав пред жена му жив .... така че си земете каска за иран

Интересна работа, Американците се осраха в Сирия, сега започнаха в Иран. Не беше ли по-добре да се погрижат за правата на жените в Саудитска Арабия, или в Обединените Емирства? Или са на зор да има цветни революции някъде, където и да е, а марионетките не се закачат, те да правят каквото си искат. Впрочем, Американците дали спряха вече да бият негрите? А дали негрите не са започнали вече да бият белите? Там няма ли кой да спретне една цветна революция? Путин нещо изостава в международната политика...

иран от свалянетто на хомеини е болна ислямска диктатура там ако сижена по добре се самоубии. путин и подобни диктатори са им единственни прятели ако те кефат бади честен купи повече вазалин и наколенки и се преселваи при режима дет защитаваш трамп е велик президент малкя джудгак ким вече на 4--ри крака иска да оцлабва на олимпииските игри иранската тапня сашто се спраска да живее трамп и велика америка единственната светлина на демокрацята днес,нали не се кефиш на руски филми а на американските бе дебили русколицемерни ако не пии руски одеколон ние ш пиеме амеруканското уиски наздраве руско ирански фенове а в иран и алкохола е забранен така че пиите по една студена вода за адаптаця rус иран дирр бг да ме извини тоже

Току-що се самоуби учителката ти по Български език и литература. На път са и останалите ти преподаватели от началното училище.

си отвсякаде отпред руски оTZад ирански и обратно отличник си в обучението признавам те

така е не се сравнявам но си личи че твоите са ощте живи отпред учитела ти по руски озад иранскя а сигурно и севернокореиски в ушите ти преподава знам че тва са лубимите ти учтели и за тва си отличник

Ти си подигравка с българския език.

И един от последните столове на Путин взе да се клати.Хората са информирани и виждат,че няма бъдеще с русия.

Време е САЩ да си се прибере в САЩ. Налаганият от тях мир, струва много кръв.

след украинското нахакване желанието за демокрация май се изпари ако некой си мисли че това е кт на избори - т.е поражда се след време от нищото и става вълна не е уцелил тотото за да се възроди идеята е необходим образец на зачитане и просперитет , а за съжаление такъв нема ша требва да сменяме парадигмата

Хората в Иран нямат ли интернет, че не знаят за всички вече унищожени по този сценарий страни, за Украйна и тези около тях. Единственият начин сценариста да се спре със сценариите си по света е някой да му приложи собствения сценарий на него самия. Но няма друг толкова агресивен и маниакален желаещ да реди "собствен световен ред" като единствения сегашен самопровъзгласил се шеф на планетата. Това е доста опасно за планетата, защото остава да се чака на него спонтанно и от самосебе си да му мине и агресията, и манията за собствената му "изключителност" в "правото" да се разпорежда с живота на всички останали и с всичко останало.

Казва се КИМ.

Жените сме много велика сила- ако иранките са недоволни от факта, че иран е в шериат, те са напълно способни да свалят иранския религиозен режим, колкото и някои да твърдят, че сащ- мащ и сие се намесвали в събитията в иран. И да- на снимките се виждат САМО ЖЕНИ! Къде са братята ви иранци, бе , руски тролове- нали много ги любите, защото са консервативни мюслими- защо НИТО ЕДИН ИРАНЕЦ - МЪЖ не се забелязва на снимките?

Жените са велика сила, но в случая се употребяват с друга цел - да събудят съчувствие и умиление у едни маси в случай че срещу тях се използва сила. В другите случаи по сценарии се появяваха млади нежни красиви момичета, които се изправяха с по едно цвете срещу добре екипираните пазители на реда...

агенция ройтерс пише за връзката между исраелския мин. на разузнаването ИизелКатс и организаторите на протестите и публикува в туитер снимка, в която министъра шушне на ухото на нетаняху ...тел -авив подава жалба,ройтерс премахва снимката и поднася извинения ! нетаняху казва ,че може да има приятелство между исраел и иран САМО ,ако режима падне ! същото желание бе за сирия ,ирак ,либия ... но вече съвсем открито ,след като си купи тръмпа ,нищо ,че го съдиха за голяма корупция и от 3 седмици в израел протестират срещу неговата банда и нашите медии се страхуват да ни информират за богоизбраните мошета .

айде юруууш всичкия червен бантускот на барикадата ...направо да се товарят на влака за контрапротест в иран

дарJAва казарма под мюсолмански ботуш кадето пребиват жените с камани кои може да им се кефи освен некои путинист погелавам им свобода и демокраця вместо да стрелят бо бедните си протестиращи граJдани и с извинение кам иран дирр бг

В Саудитска Арабия, Кувейт, Емирствата е същото. Нещо да кажеш смотаняко чифутски

що бе и аз се питам що предпочташ иранския кат навсякаде може да ти излезе касмета

вчера бе убит един заместник шериф и няколко ранени в денвър,колорадо ... време е за промяна ,кравите имат нужда от спокойствие и свежа тревичка !

Щом САЩ поискат да скапят някоя страна, започват да се безпокоят за правата на човека в нея. Защо ли не се безпокоят за правата на човека в Саудитска Арабия например?

Класически, отдавна втръснал на всички ни "цветен сценарий"! През 2018г. ИРИ трябва да стане член на Евразийския съюз, с което тежестта му значително ще нарастне. Към сближение с него върви и Турция. Някой е изключително заинтересован да разклати ИРИ. Вероятно ще станем свидетели на опити за цветна революция и в Турция. Решението е едно - твърди, радикални мерки, които в зародиш да пресекат опитите на запада за смени на властта. Слабостта в подобни ситуации се превръща в реки от кръв, най-пресният пример за това е в бивша Украйна!

Дира мощно трие всичко негативно за Путьо.Хибридни кайна.

Може би защото не е по темата...

В нашата страна ... някои активистки жени, както и някои хора се опитват да играят с ислямските правила, за да съответстват на международните конвенции, свързани с жените, заявява той. Това е грешно. Хаменеи прави тези коментари два дни, след като правозащитник на иранските жени Деларам Али е осъден на 34 месеца затвор и 10 удара с камшик от съдебната система на Иран. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ЖЕНИ! ОТ СВЕЩЕННИЯ КОРАН: О, жени на Пророка, вие не сте като никоя друга от жените. Ако сте богобоязливи, не говорете с нежност, та да не закопнее онзи, в чието сърце има болест. И говорете, както подобава! И стойте в домовете си, и не се показвайте, както се показваха жените по времето на Невежеството, и отслужвайте молитвата, и давайте милостинята закат, и се покорявайте на Аллах и на Неговия Пратеник! Аллах иска да отмахне от вас всяка нечистота, о, хора от дома [на Пророка], и напълно да ви пречисти. Сура 33:32-33 !! МОЖЕ БИ РОХАНИ ИСКА ПОВЕЧЕ СВОБОДА ЗА ЖЕНИТЕ, ДА ХОДЯТ КАТО БОЙКОВИТЕ МИНИСТЪРКИ, КАТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГЮВЕНДИИ. СОРИ , НО ТОВА В ИРАН НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ. РОХАНИ Е ПЪТНИК!

И стойте в домовете си, и не се показвайте абе мусолмански ирански боклук 500 години сме живели под ислямско ромство и не сме затваряли жените в кащи затва са морални а не кат ваште кат невидрли взимаи си килимчето и марш в иран да си четеш простотиите варварски

а да видим как краварите ще идат да бомбят иран ... ха ха ха

САЩ разрешили на Израел да убие топ генерал на Иран. Вашингтон е разрешил на Израел да убие генерал Касем Сюлеймани, командир на елитните части "Ал Кудс" /ИЕРУСАЛИМ/, които отговарят за външните операции на Революционната гвардия на Ислямската република. Сюлеймани е "заплаха за интересите на двете страни в региона". Договорката между Вашингтон и Тел Авив, според разпространяваната информация, идва след като САЩ осуетиха опит за убийството на генерала преди три години. Израел е бил "на ръба" да убие Сюлеймани до Дамаск преди три години, но САЩ предупредили иранското правителство за плана, разкривайки, че еврейската държава следи отблизо иранския генерал. Инцидентът е предизвикал сериозни разногласия между спецслужбите на Израел и САЩ.

САЩ и Русия ще направят най- добре ако почнат да БОМБАРДИРАТ Иран и да избият и двете групи араби, които се бият... Арабските крокодили и Змии са станали много... А, САЩ ако мислят че Иран имат атомни бомби, трябва да съборят всичките им заводи, както събаряха заводите в Ирак между 1997- 1999 г.

Абе, ти откъде се пръкна!

Ей неграмотник, иранците не са араби.

Сценарият и сценаристите са известни, актьорите също!

"ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА" !! ДА ВРЕМЕ Е . ВРЕМЕ Е РОХАНИ ДА БЪДЕ СМЕНЕН ОТ АХМАДИНЕДЖАТ. ТОГАВА НАИСТИНА ЩЕ ВИ СТАНЕ МЪЧНО, ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ИРАН. КАК МИСЛИТЕ, ЧЕ БРИГАДИТЕ "АЛ КУДС" ЩЕ ВИ ОСТАВЯТ ДА КРЕЩИТЕ КАТО НЕДОУБИТИ ПЕСОВЕ ЛИ?! ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША! ОБЯВИХТЕ Я НА ИРАН , ОБЯВИХТЕ Я И НА СВЕТА. ГЕНЕРАЛ КАСЕМ СЮЛЕЙМАНИ КОГОТО ВИЕ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ОБЩЕСТВА СТЕ ПОРЪЧАЛИ НА ИЗРАЕЛ ДА УБИЕ е уважаван не само в Иран и Ал Кудс , но и в АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ И ВОЕННИ. ПРОБЛЕМА ИРАН ВЕЧЕ Е И ВАШ, и на скапващото ви се общество.

"За да сте спокойни, за да сте щастливи и да не ви хапят еврейски бълхи и колорадски бръмбари ползвайте Хвасон 6 - изтребва ги до крак!" - неплатена реклама.

В Иран възстават срещу корупцията и високите цени,в България всичко живо спи!!! То в цял свят възставаха,но в България,царството на престъпността и корупцията народа е в кома...

ми сложи едно фередже земи на баб си ловната пушка и бегай до банкомата. Щот нали трябва финансово да обезпечиш въстанието. Сорос кат не ще да го финансира :)

па може и да гръмнеш комшията у трапаната, хем няма да му върнеш заема за Коледа дет ти го даде

ЕДНА БЛОНДИНКА ОБЯСНЯВА НА ДРУГА, АЗ КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ, ЧЕ ИРАК СЕ ПИШЕ С Н НА КРАЯ. А ДРУГАТА ОТГОВАРЯ - А АЗ ПЪК КОЛКО ПЪТИ ТИ КАЗВАМ, ЧЕ НЕ СЕ КАЗВА ГОГОЛ, А ГУГЪЛ. НЕ БЪДЕТЕ КАТО БЛОНДИНКИТЕ- ВЪВ ВСЯКА СТРАНА ИМА НЕДОВОЛНИ И МОГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ ЕВРЕИТЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ ХОРАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ, АКО НАРОДА Е ДОВОЛЕН ОТ УПРАВРЕНИЕТО.

е не във всяка де. В Русия никой няма да протестира заради повишена цена на хляб.

И АЗ ВСЕ ГИ БЪРКАМ ОСТАП БЕНДЕР СЪС СТЕПАН БАНДЕРА :))

В Иран американските преврати няма да минат....

И цените ще спаднат или хората ще станат доволни.

ОНЯ ДЕН МИНА СЪОБЩЕНИЕ ПО БИБИСИ ЧЕ 1989 ГОДИНА НА ПЛОЩАД ТЯНАНМЪН В ПЕКИН СА БИЛИ ИЗБИТИ НАД 10 000 ПРОТЕСТЪРИ ... А РАНЕНИТЕ СА БИЛИ ДОУБИВАНИ :)) .... И ОТ ТОГАВА НЯМА ЛИБЕРАСТКИ ИЗВРАЩЕНИЯ В КИТАЙ - И РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ :)) .... А НА ЗАПАД ЗАТОВА ИМАМЕ НАРКОТИЦИ :))

Деси, това ми мяза на спам? Ти какво мислиш по въпроса???

Там не бяха само протестъри. Щото умните и красивите не дупчат танкове с РПГ, че бая танкове дадоха фира по време на тия протести. Ама две роти по 100 000 решиха проблема.

Значи протестите в Иран са израз на жаждата за свобода на иранския народ и демократичния свят веднага ги приветства. А протестите на арабите срещу израелската окупация на техни територии като ивицата Газа и Йерусалим са провокации на терористични групи. Двойният аршин отблъсква хората и ги прави много подозрителни към тия цветни революции.

Финансиран от Саудитска Арабия и Израел опит за организиране на Майдан. Това не е Окраина. Става интересно....