Коментари - Иран наближава оръжеен клас обогатен уран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо педал,ако ударят САЩ, после талибаните ще ти резнат фунията и ще носиш чалма,а жена ти някой Ирански сандък ще чука жена ти под буркана.

И после удри по ФАЩ, удри ...

Май е крайно време да се даде един хубав пример и да се нанесе масиран ядрен удар по чалмите.

По кийофф :)

Се тая с фалшивите Краварски институции. Какво ще направят? С какво ще наложат "ЕДНОПОЛЯРНИЯТ МОДЕЛ". Маймуни прости, край. Иран има ядрено оръжие. Просто се чака удобният момент да ви го демонстрира. НА ВИ СА РУСОФОБИЯ И КРАВАРОФИЛИЯ.

Брово на иранците ! Да се надяваме, че в скоро време ще изпарят Израел от лицето на Земята, а после ще доди ред и на други неприятелски държави.

На някаква следваща фаза, Иран да не изтреска МААЕ-то с една ракетка и да се приключи с тази "драма"?

Украинские катера развернулись и двинулись обратно к Затоке. Первые три плавсредства были обнаружены бомбардировщиком Су-24М в 43 км северо-западнее Тарханкута, где на них были сброшены четыре кассетные бомбы РБК-500. Катера пошли ко дну вместе с людьми на борту. Еще один был в тот момент к западу от газодобывающей обстановке. Российский самолет Су-30СМ скинул на него две авиабомбы РБК-500. Еще один катер сумел добраться до берегов Украины и вернуться в Затоку, сообщает @rybar

ами самите укропи също са дали фира.

Чудесно!

Е, много ясно - САЩ и НАТО ги нападат, съсипват страната, и всички са доволни. Умрели деца, бе бегай, дреме ти, САЩ винаги бомбят демократично...

Айде,краварите,влизайте в Иран....да се посмеем всички....

И кое ще е смешното, че не разбрах аз?

Още един шут в спаружените стафиди на бидоня

Иран, Сирия, Афганистан - те се хванаха на въдицата постепенно да допускат "запада" - резултата го видяхме.

Забравих и Либия...

След като тия със шапчиците имат ядрено оръжие, ме виждам проблем и чалмите да имат, нарича се баланс. Така и двете страни ще си охлаждат страстите.

Слава на Великия Изток!

Това го пише още вестник Работническо Дело от 1986г.

значи че ядат уран... те и руснаците го ядат...

И ти го папкаш.....с украинското жито.

Ти нали си папкаш резани кадировски вата , кво ти бърка ?

Пафка, само пишки ти в устата, що така педал глупав?

Полша започна да екстрадира украинци, подлежащи на мобилизация – Rzeczpospolita Полските власти твърдят, че около 80 хиляди украинци се укриват в страната им, подлежащи на мобилизация. За да върне такива хора в страната, Украйна трябва да издаде международна заповед за арест за всеки от тях. Информационната система на полската полиция е свързана с базите данни на Интерпол, следователно при всяка проверка на лице (дори елементарно спиране на пътя), системата ще покаже, че лицето е укривател. Полската гранична служба, в съгласие с Украйна, вече е ангажирана с депортирането на украинци в родината им.

Започва масово отказване от украинско гражданство. Укропа на запад не иска да умира за киевските фашисти и нацисти. Започват да се правят на руснаци. Парадокс. Само и само да се спасят.

И кой се прави на руснак та да мре за комплексите на клутин бе вата ?

Виж павка, ти си педал и не го разбираш това.

те отдавна се предават - който успее де, защото си имат заградотряди и не винаги се получава. Да попаднеш в плен при руснаците си е жив късмет. Наскоро дори майките на пленените украинци молеха руснаците да не ги разменят и пращат обратно защото въорнат ли се гарантирано отиват на фронта и смъртта им е сигурна.

Елегантен подход да ги махнат от Полша.....

Техеран вече от няколко години пренебрегва поетия с ядрената сделка от 2015 г. свой ангажимент да ограничава ядрената си програма, след като през 2018 г., по време на мандата на Доналд Тръмп, правителството на САЩ едностранно реши да се изтегли от споразумението. Колко е лесно да не напишеш боклука, който е писал тези боклучави редове. Боклук. Задължително първо се пише, че Иран пренебрегва ангажиментите. И чак тогава, че фащ са се изтеглили.

Масиран удар по ядрените инсталации . Веднага. И то от широка коалиция . Нормалния свят не може да позволи ядрен шантаж . Едно джудже психопат стига .

"Нормалния свят" :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Виждам, че си напълнил гащите. Свиквай, скоро това ще ти бъде нормалното състояние.

ДОБРЕ ДЕ , ЗАЩО НА ЕВРЕЙСКА СТАТИЯ ... МИ ИЗЛИЗАТ РЕКЛАМИ НА САМОТНИ ... УКРАИНСКИ ДЕВИЦИ ?

си руска пачавра.

Израел до къде са стигнали с техният обогатен уран?

a koй е решил..че Украйна не може да има ядренно оръжие ? Кой е решил ..че Украйна не може да има Zaпадно конвенционално оръжие ? Москалите построиха АЕЦ на Иранските Ислямисти Джихадисти ..обучиха и иранците да боравят с уран и да го обогатяват / апропо иранците са убили руския посланник Александър Грибоедов / ..на това му се каZва типичен Московски Оксиморон ..уж православните кремълски атеисти въоръжават войственни ислямисти ..какава е раZликата м/у ИДИЛ/ИД/Ислямска Държава в Сирия-Ирак и Ислямска Държава Иран ( това е наZванието и на Иран ) и на двете места религиоzeн водач управлява цялата държава ..и на двете местта съдят по корана ...има смъртна присъда Za aтеиzъм и жените се подтискат тотално ..режат се крайници и т.н.т. ..това ли е Новия Многополюсен Световен Ред ..който ни предлагат от Московия ?

Свирка на интимния си приятел и да не разсъждаваш много-много.

Стига плямпа пишлеме, нищо не знаеш. След разпада на СССР Украйна за 2-3 години си беше ядрена държава, трета в света по ядрен потенциал. Твоите любими кравари обаче решиха друго, не искаха още една ядрена държава и натиснаха Елцин и Кравчук мисля че беше, да предаде ядрения си арсенал на Русия. ДА, ТОЧНО САЩ бяха инициаторите, а не Русия.

Украйна не може да има ядрено оръжие, защото съвета за сигурност на ООН не дава вкупом. И защо ли, ми защото ако има ще го употреби срещу Русия, а от там трета световна война не ни мърда.

Толкова тъпи драскачи има тука, те си нямат представа какво значи ядрена война. Явно много видео игри са играли.

Ще разберат скоро......

Скоро братята израелци, ще правят показно с F-35 на територията на Иран. Сега тренират с руското ПВО и го правят на халва в Сирия.

Скоро ще забравиш съвсем кой си, имитиращ продукт.

Браво на иранците , не случайно са древна култура с традиции да се противопоставят на фашизма във европейската и американската му форма

Да припомним историята на договора с Иран, той беше сключен с помоща на Русия, като осносвните причнини бяха че САЩ разположиха в Полша Ракетни системи уж за защита от Иран, и тогава руснаците се изсмяха, и казах не ни правее на луди това са ракети срещу Русия, но все пак ще съдеистваме за сделка с Иран, но махнете ракетите....Но САЩ разположи ракети и в Румъния, и посика такива и в Украйна даже и сега има такива в Украйна....

Най-голямото дипломатическо лицемерие в света е споразумението за неразработване на ядрени оръжия. И не, това не значи, че е незаконно да имаш такива. Просто ако не си си направил някоя друга бомба през 50-те - сега нямаш право, но пък тези, които са направили тогава няма проблем да си ги държат

по интересно е когато почне да прави хиперзвукови ракети, щото както изненадващо се появиха технологии за дронове в Украйна, така изнендващо се оказа, че индия , китай имат хиперзвуково оръжие

защо Иран да не притежава атомно оръжие? Или трябва да иска разрешение от ФАЩ и васалите му от запада?

"Техеран вече от няколко години пренебрегва поетия с ядрената сделка от 2015 г. свой ангажимент да ограничава ядрената си програма, след като през 2018 г., по време на мандата на Доналд Тръмп, правителството на САЩ едностранно реши да се изтегли от споразумението." Джурналя - ако някой пренебрегна ангажиментите си - това е САЩ. Иран не развали сделката - САЩ го направи. Хем сте го написали, хем внушавате друго. Баси непрофесионализма.

Кой развали оръжейната договорка с Иран? Кой не спази правилата?

Който го прави от 45г. насам...

Не знам защо , но повече ме е страх от евреите , и те имат обогатен уран , а даже и атомни оръжия.

Браво на Иран

всеки има нужда от няколко атомни бомби в резерв, за да не се правят сащ на много яки и всичките им сателити под формата на някакви организации.

де ядрени , но смисъла се схвана. Така всеки ще бъде много внимателен ,какво прави за да не дойде гъбата у дома.

Персите показали мисъл фингър на МААЕ. Очаквано след като това е една политически зависима организация.

Значи Изрел наближава специална операция.

Да не паднат само от високо дългоносите, а?? хахаххаахаа

Алаху акбар

Много добре!

Браво на иранците!