Коментари - Иран и Израел се разминаха в оценката на резултатите от операцията "Спазено обещание" | Днес.dir.bg

Иран и Израел се разминаха в оценката на резултатите от операцията "Спазено обещание"

Иранското военно командване твърди, че атаката е засегнала две израелски военни бази. Израелското обаче обяви, че нападателят не е постигнал успехи

Обратно в новината

Коментари - Иран и Израел се разминаха в оценката на резултатите от операцията "Спазено обещание" | Днес.dir.bg

Коментари

аятоласите също като путанин! аз ще те бомбардирам, ама ти нямаш право да ме бомбардираш! да, ама не, ще хвърчат цалми и лайна!

Израел не може да просъществува като държава, още повече, че няма собствена територия, а се е настанил в чужда. САЩ знаят, че враговете на Израел няма да ги оставят на мира, тоест Израел ще бъде постоянно под прицел и обстрел от различни места. Нервите на Нетаняху може да не издържат и да посегнат към използването на ядрено оръжие, ако имат такова, което би довело до глобално война. САЩ знаят това. Тези постоянни обстрели към Израел, ще започнат да генерират потоци от израелци, които ще бъдат разселени по други държави. Заключение: След като Израел няма да могат да имат държава на чужда територия, а в същото време застрашават света от глобална война, те ще бъдат разселени по света. Същото ще се случи и с украинците, след като руските войски стигнат Киев и Одеса, ще има милиони украински бежанци разсели по цял свят.

Кой нападна иранското посолсство в Дамаск?

Иранското нападение отговор на чифутското нападение на посолството на Иран в Сирия. Всяко посолство се счита за територия на съответената държава.Тоест Израел са напданли Иран

И едните и другите обявиха успех.Може да си стиснат ръцете.

Ххахахахаххах, това е като да отида и да зашия един юмрук на Майк Тайсън и да му кажа: Няма да отговаряш, ейй!

Егати смеха

За мисловния ти капацитет - Седни си, слаб 2! Израел са в същото положение от 80 години, даже до 6-дневната война от 5-10 юни 1967г. Израел заемаше още по-малка територия. Населението на Израел само се увеличава и то с бели евреи бягащи от Европа. Само след разпадането на СССР отиват 1 милион, високообразовани хора в Израел! Тя историята е много неудобна, за вас тролчетата!

Какво правят генерали от клона на войната от иранската гвардия в чужда държава???

Е стана ясно, че въздушната защита на Израел е на топ ниво и че въпреки критиките за геноцида към Израел заради Хамас, въпреки всичко САЩ , Англия та дори и Йордания са на страната на Израел, когато стане напечено и има заплаха от Иран. В момента има нов двуполюсен свят, от една страна САЩ ЕС Израел Англия а от друга Русия Турция Иран Китай Индия. Добре че Израел стои в клин в Ислюмския свят, че ако не са те следващите сме ние и Гърците

Прости ни господи ,че на времето ги спасихме!!!!!

Сещаш ли се, че Израел вече нямат ракети за ПВО. Повечето се доставят от САЩ. Няколко такива атаки и наистина ще трябва да извадят прашката на Давид. Гледай Украйна.

Тия от сесерето образовани,квалитетни люде,да не си ритнеш надничката?

,,,при предполагаем израелски въздушен удар по иранското посолство в Дамаск по-рано този месец,, Предполагаемо...смешници, чифутите са виновни и си го получиха

потрива мазни ръчички. Ще има оръжейни поръчки за милярди.

това на снимката генерал мохамет багери ли е?? е вижте го хубаво, защото тия дни ще отпътува при кесим солеймани! помните ли кесим солеймани? тъй сега да ви обясна, защо генерал багери е пътник написано е във второто изречение, цитирам: тази нощ иран за първи път в историята нападна директно заклетият си враг израел! е, иран повече никога няма да прави тъй! впрочем и чалмите в ирак и иемен ще станат хрисими

глупости на търкалета.....евреите си произвеждат собствени системи и въобще военна техника - по много и не отскоро. И имат страшно много от всичко......от 80 год. са във военна готовност. Наремето са се справяли наведнъж със армиите на 4 ислямски държави ве, смехурко. Нямали достатъчно ракети......ама точно те ли ве ? А Иран колко балистични ракети ще извади ? Колко пък да има ? Балистични ! Дето едни 1000 км трябва да минат. Дроновете не ги брой , разстрелват се от самолети - американски,английски,израелски и....ЙОРДАНСКИ ! Ама как го пропускате това, че мюсюлманска държава сваля иранските пърполяци. Нямат приятели Иран във арабският свят, нямат ! Там повечето са сунити, а иранците са перси-шиити.

крепостнико, Господ се пише с главна буква!

Голяма работа. Щеше да има изненадани ако в Израел има сериозни щети. Украинците всеки ден са така а разполагат с много по-малко. Гледайте си телеграм монтажите как горят авиобази и излезте довечера по улиците на заря и радост с викове алах акбар...

а какво ще кажеш по казуса, че рассия нападна украина? не само посолството и в България да речем, а цялата държава?!

нещо си се объркал! Турция е член на НАТО, въпреки ислямистките напъни на Ердоган, няма да рита срещу ръжена. Китай.... Тя си има собствена програма. Обикновно гледа към този в който са кинтите, а Русия и Иран кинти нямат. Индия пък си има достатъчно проблеми с китай, за да е в един кюп с тях. Та тия двете ги пиши леко неутрални. а стигне ли се до ваденето на ядрените оръжия, те ще са тези които ще възпрат и двете страни от използването им. в никакъв случай няма да подкрепят нито едните, нито другите. Та си останаха Русия, Иран и Северна Корея... сам самички.

Е, какво да се каже - свиха им перките на напомпаните евреи. И те, като окраинците, свалили 99%, смях. Евреите си го търсят и очевидно, ще си го получат.

"Блумбърг: Иран прави смъртоносни дронове с американски компоненти" - страно е да заплашваш някого от когото зависиш технологично, същото важи и за Русия, която за армията си набавя изделия чрез трети страни. И така докато не надмогнат аналоговото си ниво в електроното производство.

се размина малко с оценките на Австралия (Австрия де) за Шенген.

Не знам Израел колко много е пострадал от отговора, но определено иранските генерали говорят доста обрано напоследък. Сигурно щото пооредяха чувствително, знам ли?

Израел ни бие!

май е грешка че са били спасени руснаци и евреи..

"Първоначалните анализи на военни експерти Иран не е целял жертви и огромни опустошения, а си е направил просто един пиар, макар че доста от ракетите и дроновете са успели да ударят цели, дори да унищожат цяла батерия от прехваленият ПВО купол/5-6 пускови установки заедно с радара/. Експертните оценки показват, че Иран не е изстрелял нито една от новите си модели ракети и дронове, тоест те са поизчистили складовете си от скрап, който обаче струваше 1 милиард разход на Израел. Половината ракети са били просто примамки. Не напразно Иран предупреди Израел и САЩ да не отговарят на отмъщението, защото следващия път нещата ще загрубеят. Да припомним, че Иран тестваха успешно новите си модели СТЕЛТ ракети и реактивни дронове, които пазят за по други случаи."

ще се стиснат ръцете, санкциите срещу иран ще бъдат свабени , европа ще взима ирански нефт ...а блядовете - ще го духат !

Имам колега, който не спи да виси по съветските сайтове в очакване на "Победата". Ще умре от недоспиване. Днес още в 6.20 ме събуди да ми съобщи жадуваната вест. Мисля, че ти си същия като него.

Мохамед Багери едва ли подозира колко фенове има в православна България.

Циркаджии! Изгърмяха един куп джепанета за да има за какво да харчат. Иначе иранците знаят кое ги боли евреите, НЕ инфраструктурата, а убити те им хора, щото са малко. И лекичко и тихичко ще си поутрепят малко. Дали в Израел или другаде по света, ще видим.

Иран е технологично джудже, въпреки силните думи. Те дори нямат авиация, тя е от преди Ислямската революция.Иран знае че при условия на реална война ще я загуби

Поразени са две големи израелски военни летища. Повечето самолети и хеликоптери са успели да излетят, но има и унищожени. На военния персонал му е било наредено да изостави част от техниката и да напуснат поделенията, за да няма човешки жертви. Както криеха израелските загуби в техника и жива сила, така и сега ще се опитат да скрият много неща, но все нещо пак ще види бял свят. То и сега видяхме как ирански ракети и дронове се изсипваха върху цели. На световните медии отново ще им бъде забранено да изнасят неудобните неща. Цензура мале.

2024-04-14 13:35:20 Някой (нерегистриран) Мохамед Багери едва ли подозира колко фенове има в православна България. ---------------- дълбоко историчеки, генетично сме ...перси ...похристиянчени перси ! . и значената са ни еднакви, с разменени първи и втори цвят . "религията" няма никакво значение ...а генетиката , т.е. произхода !

Ти може и да си персиец, ама повечето българи са си от тяхното село

Руски лъжи. Що им вярваш?

Отиди да посетиш зоопарка да си поиграеш малко с прадедите си. Може да размените по някой ген!

САЩ и ЕС не казаха и дума срещу Израел когато държавата на евреите преди дни взриви посолството на Иран с ракети и изби всички в него. ЕС и САЩ не правят нищо за да спрат касапницата на цивилни палестинци от еврейски войници в Газа....ЕС и САЩ всеки ден изпращат кораби със снаряди,бомби и оръжие на Израел да продължи геноцида в Газа. Всъщност какво казват ЕС и САЩ вече няма никакво значение за свободните от запада държави по света.

Толкова години от москва се мъчиха да ни убедят, че българите били славяни. Явно не стана и панславянската руска измислица пропадна. Е сега вече новите наставления от москва са, че българите са християнизирани перси.

Хахахахаха.

братския ирански народ хахахахах мани, толко са изплискали русофилистиците, че защитават ислямисти

По време на лов и война се лъже най-много.. Със сигурност иранците са ударили добре, но призракът от Киев се каза с израелски паспорт и сега бди над небето на Израел.. след като спаси Усрайна. Хаха..

Израелците вече са наясно какво трябва да подобрят в ПВО системите си след снощния тест от страна на иранските маймуни. Американците и те разбраха какво могат иранските маймуни и в крайна сметка иранските маймуни, дето всъщност са една от най древните цивилизации на земята ама аятоаласите направиха от този горд народ стадо маймуни... Та едва ли аяъоаласите са имали идея да унищожат нещо, щото руззия ще си мръдне пръста да им помага ама някой друг път ако Израел и Щатите ги ошамарят.

Свободните от Запада държви - Севрна Корея , Иран и компания муахахахахах

ХАха... ходи ближи раните отзад на шефовете в Яфа. Теб никой не те пита сополивко прокъсан. Хихихихи

Рани ближи ти , че живееш в държава член на НАТО и ЕС Тебе поне те е питал някой , копейка келта

Иранците напраивха удар про форма , хем да се хвалят пред народа , хем да не направят поразии , Такива лицемерни смешници са аятоласите , че няма на къде повече. Защитници на мюсюлманите в Газа , но ближат топките на Си докато уйгурите са по превъзпитателни лагери . Корана и се коран ама шербета е с пари

2024-04-14 13:51:57 Хаха (нерегистриран) Толкова години от москва се мъчиха да ни убедят, че българите били славяни ============= "славяни" сме българите ? я излез на улицата и преброй на 100 човека, колко със "славянска" физиономия ще видиш ?!? няма да са повече 25% ! . никакви "славмяни" не сме ...иначе щяхме да се казваме "славяния" , а не българия ! . славяние са - словения, словакия, чехите, поляаците и украинците ! това са славяните ! . москалите не са никакви "славяни" , а варяги , т.е. викинги, и реално москалите са много, много по-близки са фините и шведите, даже чисто физически, отколкото с южните народи и славяните ! . имено от тяханата "северна жилка" идва и тяхната агресивност и войнственост , каквито са били виникгите и фините ! южните народи, няма как да са агресивни и вонствени, защотот топлината те прави ленив, а ленивият не е агресивен ! . дефакто всички славяни, с изключение на сърбите (като и това не е съвсем сигулно) са против москалите! . сиреч - разсечена е една от опорните точки на блядовете - т.н. "славянство" ! . второ ! всички славяни пишат на латиница или на смес от латинице и кирилица ! т.е. - няма и никога не е имало "славянска" азбука, а те я българска ! . сиреч - разсечена и второ опорна точка на блядовете - "славянската" азбука , което е втара измислица в бълг. история, след окупацията на 3 март ! . блядовете в момента се борят за трета опорка - "историята на киев", която няма абсолтни нищо общо с историят на масква, която се появав като селище 4 века по-късно , когато се появава като дума и думата "рус" ! . сиреч - и трите москалски опорки - история, писменст и религия са разбити ....а значи - с москалският роект "просия" е свършено!*

Сега за Украина съвсем няма да има помощи ,оръжия и боеприпаси. Всичко ще пращат на Израел. Иран прави услуга на Русия.

Коментари - Иран и Израел се разминаха в оценката на резултатите от операцията "Спазено обещание" | Днес.dir.bg

Иран и Израел се разминаха в оценката на резултатите от операцията "Спазено обещание"

Иранското военно командване твърди, че атаката е засегнала две израелски военни бази. Израелското обаче обяви, че нападателят не е постигнал успехи

Обратно в новината

Коментари - Иран и Израел се разминаха в оценката на резултатите от операцията "Спазено обещание" | Днес.dir.bg

Коментари

аятоласите също като путанин! аз ще те бомбардирам, ама ти нямаш право да ме бомбардираш! да, ама не, ще хвърчат цалми и лайна!

Израел не може да просъществува като държава, още повече, че няма собствена територия, а се е настанил в чужда. САЩ знаят, че враговете на Израел няма да ги оставят на мира, тоест Израел ще бъде постоянно под прицел и обстрел от различни места. Нервите на Нетаняху може да не издържат и да посегнат към използването на ядрено оръжие, ако имат такова, което би довело до глобално война. САЩ знаят това. Тези постоянни обстрели към Израел, ще започнат да генерират потоци от израелци, които ще бъдат разселени по други държави. Заключение: След като Израел няма да могат да имат държава на чужда територия, а в същото време застрашават света от глобална война, те ще бъдат разселени по света. Същото ще се случи и с украинците, след като руските войски стигнат Киев и Одеса, ще има милиони украински бежанци разсели по цял свят.

Кой нападна иранското посолсство в Дамаск?

Иранското нападение отговор на чифутското нападение на посолството на Иран в Сирия. Всяко посолство се счита за територия на съответената държава.Тоест Израел са напданли Иран

И едните и другите обявиха успех.Може да си стиснат ръцете.

Ххахахахаххах, това е като да отида и да зашия един юмрук на Майк Тайсън и да му кажа: Няма да отговаряш, ейй!

Егати смеха

За мисловния ти капацитет - Седни си, слаб 2! Израел са в същото положение от 80 години, даже до 6-дневната война от 5-10 юни 1967г. Израел заемаше още по-малка територия. Населението на Израел само се увеличава и то с бели евреи бягащи от Европа. Само след разпадането на СССР отиват 1 милион, високообразовани хора в Израел! Тя историята е много неудобна, за вас тролчетата!

Какво правят генерали от клона на войната от иранската гвардия в чужда държава???

Е стана ясно, че въздушната защита на Израел е на топ ниво и че въпреки критиките за геноцида към Израел заради Хамас, въпреки всичко САЩ , Англия та дори и Йордания са на страната на Израел, когато стане напечено и има заплаха от Иран. В момента има нов двуполюсен свят, от една страна САЩ ЕС Израел Англия а от друга Русия Турция Иран Китай Индия. Добре че Израел стои в клин в Ислюмския свят, че ако не са те следващите сме ние и Гърците

Прости ни господи ,че на времето ги спасихме!!!!!

Сещаш ли се, че Израел вече нямат ракети за ПВО. Повечето се доставят от САЩ. Няколко такива атаки и наистина ще трябва да извадят прашката на Давид. Гледай Украйна.

Тия от сесерето образовани,квалитетни люде,да не си ритнеш надничката?

,,,при предполагаем израелски въздушен удар по иранското посолство в Дамаск по-рано този месец,, Предполагаемо...смешници, чифутите са виновни и си го получиха

потрива мазни ръчички. Ще има оръжейни поръчки за милярди.

това на снимката генерал мохамет багери ли е?? е вижте го хубаво, защото тия дни ще отпътува при кесим солеймани! помните ли кесим солеймани? тъй сега да ви обясна, защо генерал багери е пътник написано е във второто изречение, цитирам: тази нощ иран за първи път в историята нападна директно заклетият си враг израел! е, иран повече никога няма да прави тъй! впрочем и чалмите в ирак и иемен ще станат хрисими

глупости на търкалета.....евреите си произвеждат собствени системи и въобще военна техника - по много и не отскоро. И имат страшно много от всичко......от 80 год. са във военна готовност. Наремето са се справяли наведнъж със армиите на 4 ислямски държави ве, смехурко. Нямали достатъчно ракети......ама точно те ли ве ? А Иран колко балистични ракети ще извади ? Колко пък да има ? Балистични ! Дето едни 1000 км трябва да минат. Дроновете не ги брой , разстрелват се от самолети - американски,английски,израелски и....ЙОРДАНСКИ ! Ама как го пропускате това, че мюсюлманска държава сваля иранските пърполяци. Нямат приятели Иран във арабският свят, нямат ! Там повечето са сунити, а иранците са перси-шиити.

крепостнико, Господ се пише с главна буква!

Голяма работа. Щеше да има изненадани ако в Израел има сериозни щети. Украинците всеки ден са така а разполагат с много по-малко. Гледайте си телеграм монтажите как горят авиобази и излезте довечера по улиците на заря и радост с викове алах акбар...

а какво ще кажеш по казуса, че рассия нападна украина? не само посолството и в България да речем, а цялата държава?!

нещо си се объркал! Турция е член на НАТО, въпреки ислямистките напъни на Ердоган, няма да рита срещу ръжена. Китай.... Тя си има собствена програма. Обикновно гледа към този в който са кинтите, а Русия и Иран кинти нямат. Индия пък си има достатъчно проблеми с китай, за да е в един кюп с тях. Та тия двете ги пиши леко неутрални. а стигне ли се до ваденето на ядрените оръжия, те ще са тези които ще възпрат и двете страни от използването им. в никакъв случай няма да подкрепят нито едните, нито другите. Та си останаха Русия, Иран и Северна Корея... сам самички.

Е, какво да се каже - свиха им перките на напомпаните евреи. И те, като окраинците, свалили 99%, смях. Евреите си го търсят и очевидно, ще си го получат.

"Блумбърг: Иран прави смъртоносни дронове с американски компоненти" - страно е да заплашваш някого от когото зависиш технологично, същото важи и за Русия, която за армията си набавя изделия чрез трети страни. И така докато не надмогнат аналоговото си ниво в електроното производство.

се размина малко с оценките на Австралия (Австрия де) за Шенген.

Не знам Израел колко много е пострадал от отговора, но определено иранските генерали говорят доста обрано напоследък. Сигурно щото пооредяха чувствително, знам ли?

Израел ни бие!

май е грешка че са били спасени руснаци и евреи..

"Първоначалните анализи на военни експерти Иран не е целял жертви и огромни опустошения, а си е направил просто един пиар, макар че доста от ракетите и дроновете са успели да ударят цели, дори да унищожат цяла батерия от прехваленият ПВО купол/5-6 пускови установки заедно с радара/. Експертните оценки показват, че Иран не е изстрелял нито една от новите си модели ракети и дронове, тоест те са поизчистили складовете си от скрап, който обаче струваше 1 милиард разход на Израел. Половината ракети са били просто примамки. Не напразно Иран предупреди Израел и САЩ да не отговарят на отмъщението, защото следващия път нещата ще загрубеят. Да припомним, че Иран тестваха успешно новите си модели СТЕЛТ ракети и реактивни дронове, които пазят за по други случаи."

ще се стиснат ръцете, санкциите срещу иран ще бъдат свабени , европа ще взима ирански нефт ...а блядовете - ще го духат !

Имам колега, който не спи да виси по съветските сайтове в очакване на "Победата". Ще умре от недоспиване. Днес още в 6.20 ме събуди да ми съобщи жадуваната вест. Мисля, че ти си същия като него.

Мохамед Багери едва ли подозира колко фенове има в православна България.

Циркаджии! Изгърмяха един куп джепанета за да има за какво да харчат. Иначе иранците знаят кое ги боли евреите, НЕ инфраструктурата, а убити те им хора, щото са малко. И лекичко и тихичко ще си поутрепят малко. Дали в Израел или другаде по света, ще видим.

Иран е технологично джудже, въпреки силните думи. Те дори нямат авиация, тя е от преди Ислямската революция.Иран знае че при условия на реална война ще я загуби

Поразени са две големи израелски военни летища. Повечето самолети и хеликоптери са успели да излетят, но има и унищожени. На военния персонал му е било наредено да изостави част от техниката и да напуснат поделенията, за да няма човешки жертви. Както криеха израелските загуби в техника и жива сила, така и сега ще се опитат да скрият много неща, но все нещо пак ще види бял свят. То и сега видяхме как ирански ракети и дронове се изсипваха върху цели. На световните медии отново ще им бъде забранено да изнасят неудобните неща. Цензура мале.

2024-04-14 13:35:20 Някой (нерегистриран) Мохамед Багери едва ли подозира колко фенове има в православна България. ---------------- дълбоко историчеки, генетично сме ...перси ...похристиянчени перси ! . и значената са ни еднакви, с разменени първи и втори цвят . "религията" няма никакво значение ...а генетиката , т.е. произхода !

Ти може и да си персиец, ама повечето българи са си от тяхното село

Руски лъжи. Що им вярваш?

Отиди да посетиш зоопарка да си поиграеш малко с прадедите си. Може да размените по някой ген!

САЩ и ЕС не казаха и дума срещу Израел когато държавата на евреите преди дни взриви посолството на Иран с ракети и изби всички в него. ЕС и САЩ не правят нищо за да спрат касапницата на цивилни палестинци от еврейски войници в Газа....ЕС и САЩ всеки ден изпращат кораби със снаряди,бомби и оръжие на Израел да продължи геноцида в Газа. Всъщност какво казват ЕС и САЩ вече няма никакво значение за свободните от запада държави по света.

Толкова години от москва се мъчиха да ни убедят, че българите били славяни. Явно не стана и панславянската руска измислица пропадна. Е сега вече новите наставления от москва са, че българите са християнизирани перси.

Хахахахаха.

братския ирански народ хахахахах мани, толко са изплискали русофилистиците, че защитават ислямисти

По време на лов и война се лъже най-много.. Със сигурност иранците са ударили добре, но призракът от Киев се каза с израелски паспорт и сега бди над небето на Израел.. след като спаси Усрайна. Хаха..

Израелците вече са наясно какво трябва да подобрят в ПВО системите си след снощния тест от страна на иранските маймуни. Американците и те разбраха какво могат иранските маймуни и в крайна сметка иранските маймуни, дето всъщност са една от най древните цивилизации на земята ама аятоаласите направиха от този горд народ стадо маймуни... Та едва ли аяъоаласите са имали идея да унищожат нещо, щото руззия ще си мръдне пръста да им помага ама някой друг път ако Израел и Щатите ги ошамарят.

Свободните от Запада държви - Севрна Корея , Иран и компания муахахахахах

ХАха... ходи ближи раните отзад на шефовете в Яфа. Теб никой не те пита сополивко прокъсан. Хихихихи

Рани ближи ти , че живееш в държава член на НАТО и ЕС Тебе поне те е питал някой , копейка келта

Иранците напраивха удар про форма , хем да се хвалят пред народа , хем да не направят поразии , Такива лицемерни смешници са аятоласите , че няма на къде повече. Защитници на мюсюлманите в Газа , но ближат топките на Си докато уйгурите са по превъзпитателни лагери . Корана и се коран ама шербета е с пари

2024-04-14 13:51:57 Хаха (нерегистриран) Толкова години от москва се мъчиха да ни убедят, че българите били славяни ============= "славяни" сме българите ? я излез на улицата и преброй на 100 човека, колко със "славянска" физиономия ще видиш ?!? няма да са повече 25% ! . никакви "славмяни" не сме ...иначе щяхме да се казваме "славяния" , а не българия ! . славяние са - словения, словакия, чехите, поляаците и украинците ! това са славяните ! . москалите не са никакви "славяни" , а варяги , т.е. викинги, и реално москалите са много, много по-близки са фините и шведите, даже чисто физически, отколкото с южните народи и славяните ! . имено от тяханата "северна жилка" идва и тяхната агресивност и войнственост , каквито са били виникгите и фините ! южните народи, няма как да са агресивни и вонствени, защотот топлината те прави ленив, а ленивият не е агресивен ! . дефакто всички славяни, с изключение на сърбите (като и това не е съвсем сигулно) са против москалите! . сиреч - разсечена е една от опорните точки на блядовете - т.н. "славянство" ! . второ ! всички славяни пишат на латиница или на смес от латинице и кирилица ! т.е. - няма и никога не е имало "славянска" азбука, а те я българска ! . сиреч - разсечена и второ опорна точка на блядовете - "славянската" азбука , което е втара измислица в бълг. история, след окупацията на 3 март ! . блядовете в момента се борят за трета опорка - "историята на киев", която няма абсолтни нищо общо с историят на масква, която се появав като селище 4 века по-късно , когато се появава като дума и думата "рус" ! . сиреч - и трите москалски опорки - история, писменст и религия са разбити ....а значи - с москалският роект "просия" е свършено!*

Сега за Украина съвсем няма да има помощи ,оръжия и боеприпаси. Всичко ще пращат на Израел. Иран прави услуга на Русия.