Иранските власти унищожиха 100 000 сателитни тв антени

Властите в Иран унищожиха 100 000 параболични антени и други съоръжения за приемане на телевизия от сателит, съобщиха местни медии, цитирани от АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Иранските власти унищожиха 100 000 сателитни тв антени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките араби! Колко изостанали властници имат! Не позволяват даима прогрес и свобода в обществото. Колко са назад! Мръсни , долни утрепки- тарамбуки! Тава е официалната иранска власт. Такова е положението и в редица други арабски страни - крайно изостанали, със смешни нрави и жестокости и изтезания наневинни хора. Смърт на исляма!

Е това е типична еврейска реплика. В случая, за промиване на мозъци. Ако сте забелязали, тези мошета са източник на два стрийма: русофобия и омраза към Иран. Развити са на ниво патология. Стандартна пропаганда, лъжа и измама.

Жанчо - чети, преди да пишеш глупости... Населението в Ислямска Република Иран, не са араби. Те са перси и са основен елемент, от ислямската цивилизация - философия, медицина,астрономия, математика, изкуство.

Едно време и ние така ходехме доброволно на бригади.Добровлно и вкупом гласувахме за БКП

Ми то така беше и у нас по времето на тошо. Само дето освен глоба, можеше и да те изселят.

30 години кажи речи и се споня доброто време ,що не се сети за циглето Костов а?

Немската фирма Sunfire в съдружие с Audi вече има в Дрезден "пилотна " фабрика за производство на еко дкзел от вода, СО2 и нефосилна енергия. Засега цената е все още около евро за литър. Та гъжвалиите, както и някои "енергийни свръхдържави ", ги чакат лоши икономически времена.

тази новина е от април 2015та

А в северна корея радиоприемниците които са разрешени за исползване, не могат да се настройват, а са с предварително зададени честоти на каналите коте на които излъчва правителството им! ... А в България , по времето на комунисма , когато излязоха видеокасетите - комунистите правеха обиски по сигнали от "примерни" съседи в домовете на "лошите" съседи имащи видео и гледащи нещо различно от "Ну пагади" , "Крокодила гена" или други касети разпространявани от "Българско Видео"

на киселото вино чадо.Кво не му харесваш на крокодила Гена.

Еврейската пропаганда в действие. антикомунизма е техният бизнес в България.

Хахаха, малее, а нашия Наркопремиер ходи там на гости със забулената счетоводителка да им продава руски ядрени реактори ;) Егати майтапа, ако не беше трагично, нали?

ДА ЗАПИШАТ ТОВА И ЗА БГ

В дружба на олющените конюшни, наречени цигански общежития от всеки джам стърчи сателитна чиния, тук даже май имаше и програми с които безплатно им осигуряват интернет и тв.

Мюсюлманите след като са против техническия прогрес и светския начин на живот, защо са им и телефоните и сателитите? Да си седят със скръстени крака в прахоляка пред къщи и да си броят броениците. Взривовете също не са присъщи на религиозния фанатизъм. И тако и вако, както ви се харесва. Хем убиват светски християни, хем искат да се облагодетелстват от благата на прогреса. Оди ги резбери!

Иран не са против техническия прогрес,а против разврата и деморализацията на Запада,които унищожават нациите!За справка,погледни състоянието на западните държави!

Я да ни разкажеш защо тези първобитни аятоласи, дето си броят броениците преземиха, плениха и за 1 година изкопираха свръх секретния и свръх специален американски дрон predator. Че нещо не ми се връзва как се случва това. Същите са разработили свои версии на руското ПВО С 200. Имат добре развито ракетно оръжие, собствено производство подводен флот. И пращат кораби в космоса. А саудити, Катар и подобните им нямат нищо подобно. Дори вие, евреите нямате постиженията на Иран. Въобще на вас, евреите, ако САЩ не ви превеждат по 10 млрд годишно, просто сте умрели. На Иран никой нищо не им подарява.

баси това е исляма живот живеят в пещерите и се кланят на некъв дет е смъркал хашиш.

Доколкото разбирам става дума за сателитни чинии, не за чужди телевизии. Предполагам от религиозни съображения ще могат да гледат научнопопулярни, спортни и други канали, само тези за възрастни няма да ги пускат по кабеларките.

Най-лесно се управлява необразован скот.

Да, така е, виждаме на живо евреи и американци.

е да , но те са гяволи и използват ума на грамотните за да се облагодетелстват, неслучайно евреите движат световните банкови пазари.

да замени друга религия. Всичко е един блъф да заменим едни информационни потоци за обработка на масовото съзнание с други такива.Покемони ни дебнат отвсякъде и спасение няма.Много им се иска да унищожат познанието във всякоя приемлива форма и да го заменят с лъжи , понеже няма друг метод за подчиняване на свободната воля по-силен от невежеството.

Много адекватно! Това е първата линия на фронта за културно влияние - част от процеса на глобализация. Мен ако питате не са загубили много ..... Доколкото съм чувал и в Канада има такса за сателитна чиния с цел да се ограничи културното влияние от щатите.

ти шегуваш ли се, как да не са пропуснали, това е голяма загуба, пропуснали са 2036 епизод на "Дързост и глупота", където Рич удря шамар на Рейчъл, но тя му прави една бърза и вече са сдобрени, ами 76 сезон на Биг брейдър, където Коцето Жалки 30 минути не излиза от тоалетната и всички се питат защо ....., ами новините като вчерашните по Бивити, където специално изпратена репортерка обеща "да даде цялата информация за безразборната стрелба"? Недей така, това са важни неща, в момента не се сещам за по-важни

не ги гледам, но не спирам теб да ги гледаш!

Като чета мненията ми става ясно,защо България загива!На българина съзнанието му е така извратено,че вече няма никаква ценностна система!Това,което правят иранците е за похвала и подражание,а не за подигравки!!!Една държава се крепи на здрав морал,здраво семейство и богата ценностна система,подпомагаща това.Затова Иран ще пребъде,а България ще изчезне от картата на света!!!

Тоше, не се напрягай, ще спукаш капиляр. :)) А, ако българите бяха като тебе, по добре България да изчезне и без това. :))

Господин моше, човекът разсъждава като истински българин. Но на вас това не ви изнася. За вас това е важен канал за манипулиране и не желаете да го изпускате. като ценности и морал от Запада, особено от САЩ не сме получили нищо. От комуникацията с сме на твърд минус. Получаваме само боклук.

добре, че не е дадено на жалки създания да решават съдбата на държавата, която създаде хан Аспарух

Където религията взима връх над разума, няма оправия!

Така се прави реформа. Унищожаваш старите приемници и поставяш нови, по които ще гледаш и слушаш само Хаменей. Един канал- едно общество.

someone

по принцип не одобрявам, но по някои тв канали има такъв разврат и глупости, че по-добре да ги няма.

До колкото знам още няма сателит, който те принуждава да гледаш нещо. Има едно малко чудо, нарича се дистанционно. И едно друго, нарича се книга. Ама държавата да ми определя какво да гледам не съм съгласен.

ПРАВИЛНО!СЕГА ЩЕ ГЛЕДАТ САМО ЛИВАДИТЕ НА КЪЦИ ВАПЦАРОВ-КАТО У НАС!

Турците унищожиха 100 000 човека заради прищявката на султана си и ги одобряват доста евролидери,пък тука хората някакви антени със сек програми са махнали - и веднага демокрацията Генчо демокрацията!

Който е гледал телевизия пак ще си гледа.

Ако ислямизма и комунизма са най-хубавите политически системи, защо тогава ислямистите и комунистите правят всичко възможно поданиците им да не разберат как живеят свободните хора ? Може би защото ще им хареса повече....

"свободните хора", хахахах. Виц на деня :)

момко, преди да почнеш пропагандата, поне да беше прочел, че комунизма не е политическа система. комунизма е икономическа система. комунистическите държави поне на хартия се водеха демокрации, с партии и парламенти.

Какво му обясняваш, той вече е загубена кауза. Това, че гледа тел.канали всякакви, явно не му помага за умственото развитие.....................

Големи глупости говориш. Комунизма не бил политическа система. И защо имаше само две партии, като едната беше силно подчинена на другата? Политика и икономика не са отделни неща. Факт. п.п. Разликата от сега е, че тогава бяха идентични. Нямаше как да си шеф без да си другар. И обратното :))

Хахаха, абе балък, къде ги видя тия свободни хора, ако не е тайна? Ало. пропагандата, старите номера от преди 20 години вече не вървят.

от много гледане на бтв и Ж.Марчева размива ти се мозъка и ти конфискуват чинията

Абе да не би нашите цигани да са се запътили натам и разгеле няколко кила метал за вторични суровини?

Забраняват гледането на телевизия по желание :D Тези приличат повече на комунисти отколкото на ислямисти :D не че има голяма разлика де...

САЩ направи десетина опита да спре излъчването на Раша тъдей в САЩ? Нещо да се изходиш компетентно по въпроса, относно американската цензора, американското средновековие и т.н.? Къде ви подбират такива идиоти в американската пропаганда.

Работат е там, че RT все още се излъчва на територията на САЩ..... И опитите не ги правят САЩ а правителството, което има и доста силна опозиция. Долавяш ли разликата?

Е те сега си е.....м....да извадят и свещите и всичко ще им е наред!

това малко като на еврейска пропаганда ми прилича.

По-времето на соца имаше тотална забрана за ползване на неща от ''гнилия капитализъм'', включително и медийни продукти. Това западни вестници списания, радиостанци беше табу за българина . Сега иранците решиха, че един Майбах например ,е добре дошъл за милионера , а една западна телевизия е вредна за народа.

Зомбирането през приемния сателитен сигнал става и със средства извън телевизията. Затова хората на Запад психясват, стресират се, губят способността да мислят критично, стават роби на сексуалните удоволствия, извращават се с нетрадиционна сексуалност, заболяват от рак и пр. "прелести" на съвременната цивилизация. Не можем да спрем т.нар. технологичен прогрес, но би следвало да поставяме под някакъв контрол негативните му последствия. Западното разбиране за свобода единствено като "свободна консумация" е грешно и води до израждане.

хм, ама Иран излъчва сателитна телевизия. Иман няколко канала. Поне 20! Нещо не ми се връзва!!!

Ирански телевизионни канали на сателит! ириб тв1 ириб тв2 ириб твз Канала се кодира в бисс ириб твч ириб тв5 иринн ириб амоозеш ириб яуран ириб мостанад ириб шома ириб базар ириб намаъеш ириб 1 ифилм пресс тв ириб варзеш Канала се кодира в бисс ириб пооя ириб саламат ириб тамаша ириб 2 ириб 3 сахар 1 сахар 2 Алмоеин алкавтхар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

3евзек

Какво толкова не ти се връзва? Същите телевизии вероятно се излъчват ефирно или кабелно в Иран. Целта е да се ограничи достъпът до чужди.

тази новина ми намирисва като онези за Сев.КОРЕЯ!

Ал

Хм... "свободна" пропаганда?

идиотизмът не познава граници

Не разбирам - разрушават/отказват се от достиженията на цивилизацията, а все към цивилизована Европа драпат. Как пък никой не пожела да се изсели в Африка?! Не визирам само иранците в случая, а всички от Близкия Изток, които пъплят по Европа в момента.

Трябва да ти кажа, че китайците много бързо и активно усвояват Африка - през северната ѝ страна. Бях наскоро в Нигерия. "Строят бързо и некаествено!" - както казват местните за китайците. Но създават инфраструктура, сгради, работни места, продават им Хуявей... Може би са калпави, но местните са си свикнали на още по-голяма мизерия, така че там тече пълно китайско завладяване!

Това е интересно, не знаех, че китайците така настъпват из Африка.

са виновни. Проследили са ги със сателитни снимки. Путлер лично е участвал в кампанията и сам е свалил 41 сателитни антени и ги е предал на аятолаха в знак на прознателност за подкрепата в Сирия.

Дали има логика в действията на Иран? Май да и то доста добре обоснована. Може да погледнете 3 статии, 3 части: "Контрол на съзнанието - Част 1", после 2 и 3. Как телевизията се използва за установяване на контрол върху човека. Това все пак са нови технологии, поне за нас.

Да де, ама аятоласите не спират иранската телевизия - просто премахват конкуренцията в контролирането на съзнанието. Като навсякъде.

Не значи, че всеки, който има телевизия, разполага с такива технологии за контрол. Тези в статиите са американски патент, рафиниран и усъвършенстван. Русия няма как да има, зависи колко масово ги използва. Иран какво гарантира, че ги има. И имат малко по-консервативно мислене и действия, което в случая е за техен плюс. Не става да равнопоставени на САЩ. Това не е електронна игра. Трудно може да се определи степента на използване на такива манипулации, никой няма да ни се отчете. По външни признаци - САЩ е кошмар.

EUROn

Има моменти в който се радвам изключително много че съм роден в България и живея в нея...

айде сега прекъснете и тока,махайте и водопроводите....луда ислямска сган...

Шиитският ислямизъм не е по-добър от сунитския. Те се избиват взаимно със суните от 50-тина години след създаването на сляма та и до ден днешен. Варвраска религия на душевноболни хора. Не са мръднали ментално от 1300 години насам.

И много добре правят,от сателитите само простотии текат!

но тези телевизии са ваши дРОгаре.

Какво да очакваш от дружки на Русия?

И на тебе ли все Русия ти пречи? По- добре ли беше когато имаше заплаха от страна на тази държава? Нима ве е добре, че Русия помогна та всички да престанем да се страхуваме от това което ставаше там? По цял ден пишете идиотщини и все Русия ви е виновна, а не виждате насраните си гъзове.

Нашите е трябвало да ги поискат,като дарение и символ на братството ни!

БРЦК

Абе що не ги оставим Иранците да си живеят живота както искат? Нали не заплашват нито Америка , нито ЕС? Защо и америка и ЕС иска да се бърка в Иранските работи?

И защо Иранците и Иранските са с главна буква???

БРЦК

За да има за какво да мрънкат платените драскачи.

Звучи ми познато! Преди 1989-та и у нас се провеждаха такива акции за изземване на електрически уреди не произведени в лагера на комунистите. А в южна България следяха за антени насочени към Гърция чиито телевизии подкопаваха моралните устои на обществото.

Колко познато ти звучи не знам, но всеки има право да пиши идиотщини. Ще ни разкажеш ли още някоя фантасмагория на нас които сме по- възрастни и помним как е било наистина? Жалък си.

Ще ти разкажа, че в Свиленград бе така! А, иззетите вещи милиционерите си разпределяха отнетото след уж унищожаването им.

3евзек

И аз не помня, но липсата на информация във в-к Работническо дело не дава никаква гаранция, че не съществуват отделни изолирнаи случаи.

милост не помни щото е бил като кон с капаци на очите, които още не е свалил.

да не си от тия дето се възползваха от отнетото? Ах, тиии! Не се страхувай, няма да те караме да връщаш телевизор "ПИРИН" с лепенка от касета "HITACHI".

През соца (преди 1989) радиокасетофон за кола можеше да бъде купен само с валута 2-ро направление (долари или марки) от Кореком или Трансимпекс от правоимащи (чужди граждани или лица които са работили в чужбина) (без СССР). Когато те спрат за проверка от КАТ и ти нямаш документ за радиокасетофона в колата - веднага ти го конфискуваха. При покупка на радиокасетофон или друга подобна вещ от валутните магазини се подписваше декларация, че нямаш право да го продаваш, подаряваш или преотстъпваш на трето лице в срок от 5 години.

защо е било така? Не е ли по-добре всеки да има достъп до тези вещи!

Освен това, по селата в Разградско се правиха акции на турците какво гледат на видеото.Спират тока и влизат в къщата.А извади касетата от видеото.....

А ние защо търпим телевизията на рубломекеретата- АЛВАтв?

и всички - с униформи, само шефовете - с чалми...чудо и приказ. Който не е търгувал с араби и персийци не знае нищо за маниерите им.