Иран: Русия вече няма да ползва базата ни за удари в Сирия

Русия вече не използва иранска военновъздушна база, за да нанася удари в Сирия, обяви външното министерство на Ислямската република.

Обратно в новината

Коментари - Иран: Русия вече няма да ползва базата ни за удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има - няма, като играта със заровете.

Поредната партенка. Русия ще ползва базите си, затова и въоръжава Техеран с комплексите С-400.

Наглите путкински комуняги пак се осраха. Никъде няма да ги искат.

Както всяка еврейска медия и Асошейтедпрес пише неверни неща. Министърът на Иран каза, че базата е ползвана по искане на Сирия във връзка с увеличената активност на терористите на нерегулярната армия на САЩ, ИД, които са получили въоръжение и средства от Саудитска Арабия и САЩ. Има голяма разлика. А кой от ООН е видял внос на руски самолети в Персия-Иран? Русия обяви, че ще им продаде С-400. Какво отново тормози еврейчетата. Роти шилди, Червени щитове, Вартбурги и други еврейски изроди трябва да бъдат елеменерани, за да има мир по света. За това е най-достоен Ким Чен Ун, който без да се замисли, ще им види сметката. За наглеците такива действия.

А защо кюрдската държава е разпокъсана и ограбвана от всички наоколо? Защо да не се обедини отново в Кюрдистан? А Иран как ще се оправдае за война срещу ислямисти доколкото съветските диверсанти са ислямисти

Керенски, кажи кога е съществувала тази държава Кюрдистан? Много смело и безпросветно изказване. Поинтересувай се, кога е имало държава с такова име. Каква е народността на кюрдите и дали те наричат себе си с това име. А на "кюрдси" аз се изговаря като азе сем. Някаква връзка да правиш?

То ясно,че всички са ислямисти,въпросът е откъде на къде да има държава Кюрдистан при положение,че кюрдите дори и в една от четирите държави,които обитават не могат да се разберат помежду си.

Май отново е дежурно еврогейското модераторче ...

Соросите морално се издухват мразейки за пари, пък и не им плащат да мислят, а да мразят и затова посмъртно не могат да схванат гениалните тънки ходове на Путин. На такова ниво никой никога не се кара или обижда като нещипана мома, военното сътрудничество между Иран и Русия е на изключително високо ниво. Русия и Иран имитират "скарване" - сигурен, съм че сега Иран ще си изпазари още един самолет с милиони от авоарите си и американците ще трябва да им го дадат инак базата може да стане постоянна и може да станат и повече.

До Катилчето, онзи дето ака 47 пъти и всички останали русофилчета. Момчета много бързо взехте да се нервите, браво много добре. Много са ви слаби ангелите, бързо ще загубите геополитическата война с такива нерви. А сега лека нощ. Не сте ми интересни вече. Трябва да си лягам, утре да ви храня от данъците си, че като ви гледам колко неграмотно и с грешки пишете в нета се боя, че на пазара на труда ще сте безпомощни като малки деца.

В ПРАВ ТЕКСТ : "предадохте ни" РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИРАН Е ДЪРЖАВА , А НЕ НЯКАКЪВ ХАЗАРСКИ КАГАНАТ КАТО РУСИЯ В КОЙТО СЕ ПРОБВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ РАЗНИ ШАЛОМОВЦИ /путин/ и МЕНДЕЛОВЦИ /медведев/ НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ АКО НЕ БЕ ИРАН, СИРИЯ И БАШАР ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА МИНАЛО. НЕ НАДЦЕНЯВАЙТЕ ТОЛКОВА РУСНАЦИТЕ, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ДОГОВАРЯТ С АМЕРИКАНЦИТЕ!! Нали над сирия нямаше да прилита никакъв чужд самолет!! Те не само вече летят, но са определили и територии от Сирия, над които не може да прилитат СИРИЙСКИТЕ САМОЛЕТИ!! ЛАВРОВ и КЕРИ СЕ ДОГОВАРЯТ КАТО НА ПАЗАР ЗА ТЕРИТОРИЯ НАД КОЯТО НЯМАТ ПРАВА! СИРИЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА МЕЖДУ РУСИЯ И ИРАН. УПРАВЛЯВАЩИТЕ РУСИЯ ЖИДОВЕ СА ПРОДАЖНИЦИ

Полетите на руски самолети от авиобазата в провинция Хамадан не са преустановени, заяви председателят на иранския парламент Али Лариджани.

Русия официално е поканена от Йемен да направи база там. Русофобите да не бързат да се радват на иранските недоразумения, с Иран Русия е в съюз и то отдавна. Руски бази тепърва ще никнат като гъби.

РУСИЯ не изпълни ангажимента си към ИРАН както за доставки на ракети , така и за строителство на АЕЦ!! ИРАН БЕ ПРИНУДЕН ДА СЕ ДОГОВОРИ С КИТАЙ КОЙТО СРЕЩУ ДОСТАВКИ НА ГАЗ ДА МУ ПОСТРОИ АЕЦ-ве И ДОСТАВИ РАКЕТИ! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЙЕМЕН ТО РАШКИТЕ ГИ КАНЯТ ТЕЗИ КОИТО ВОЮВАТ С ИРАНСКИТЕ ШИИТИ И ОТРЯДИТЕ НА АЛ КУДС! РУСИЯ ВЪРВИ КЪМ ЯВНА КОНФРОНТАЦИЯ С ИРАН И СБЛИЖАВАНЕ С АМЕРИКА! ИРАН СЕ КОАЛИРА С ТУРЦИЯ И Е ПРОТИВ КЮРДСКА ДЪРЖАВА НАД КОЯТО БАБУВАТ НЕ САМО САЩ , НО И РУСИЯ!!

Ехххххххххх...Сорси-Морси...Се глупости плямпаш, от кито си нямаш ни най-малка престава...Руснаците дадоха няколко милиарда долара заем на Иран..Точно за строителството на атомните реактори на новата иранска атомна електроцентрала..А за ракетите, мунчо!! Руснаците вече доставиха първите комплекти С-300...А може и да са направили доставките на 100%!!! Проблема идваше, че С-300 във колесния вариант който искаше Иран..Вече не се пройзвежда в Русия..Руснаците пройзвеждаха С-300 от варианта Гладиатор/ Антей 2500 , на верижно шаси!! То е високопроходимо, но верижното шаси, и е по неудобно за експлоатация в пясъчните страни..Защото пясъка бързо корозира веригите на тежките верижни транспортни машини...>Затова и иранците искаха колесни шасита...Е накрая, руснаците се видяха принудени да възобновят пройзводството на колесния вариант, за да изпълнят поръчката на Иран..Затова и се забавиха доставките... Ясно ли ти е Сорси-Морси?:)

"нарушава нейната резолюция против доставките на военни самолети за Иран" А на ФАЩ самолетите ,които бомбят постоянно невинни , сватби, болници ? Или техните не се броят , че са много скапани?

Какво е ФаЩ?

Руските управници никога не са се съобразявали както със своя народ, така също и със съюзниците си. Винаги са ги предавали и продавали, когато са считали, че могат да извлекат изгоди само за тях! Така стана и с Иран. Те им оказаха доверие и подкрепа, но "Великия Путин" реши да се покаже пред света колко е той Голямата Работа! Постъпката на пуссинската хунта, настанила се в Кремъл, за пореден път показва, че това е хунта, на която никой никога не бива да има доверие за нищо!

Колко си прост човек...това дето го пишеш, може да е вярно, само ако вместо Русия напишеш Краваристан...Защото всички помнят, как Краварника предава свойте хора...Като Садам Хюсеин, Хосни Мубарак-който защитаваше американските интереси, ЦЕЛИ 40 години в Северна Африка...Като Пердоган в Турция, който се опитаха да свалят, и много други...По предателска паплач от говедарската, просто няма!!!!

чоджум, никой не ги допуска на масата за бридж. Не ти е дадено да знаеш за Голямата политика. Чрез иранската база руснаци и иранци демонстрираха сила в региона. Ефекта не е толкова военен, колкото политически. Иранската територия се наблюдава до сантиметър от САЩ и руските самолети там не могат да бъдат инкогнито. Скандал щеше да има, ако Иран и Русия бяха премълчали. Някога през 90-те така САЩ притискаше Русия чрез Стелт самолетите и руснаците подписаха всяко решение на Съвета за сигурност на ООН. В момента Иран, Турция и Русия са в съюз против създаването на Кюрдската държава. Затова бе циркът с извинението на Ердоган. Подобно през 1833г Русия отново спасява Турция от унищожение за сметка коренните народи по тези земи. Най-големият кошмар на Русия, Турция и Иран е разпокъсване на териториите им.

Колко книги си прочел през живота си драги? Май не са били много. И ти не ми се връзваш да си патриот. По - скоро ми приличаш на вмирисана руска партенка. Тъй като между 85 и 90 процента от тъпия български народ е русофилски настроен сме и толкова зле икономически, духовно и във всякакъв друг аспект. Има изследвания, показващи че най - русофилските страни са и най - бедни. Справка Куба, Венецуела /нямат дори тоалетна хартия в магазините, ама тя не им и трябва/ Северна Корея, Армения и други. Виж им БВП.

тъпия български народтова само резан манаф може да го каже за НАРОДА СИ

Хахахахаха.....Това ми напомня какво стана.....Когато Володя изтегли контингента от руски войски- авиация от базата на ВКС в Латакия- Сирия:) Изтегли човека 30-40 самолета.....И веднага върна в Сирия, два пъти повече ударни хеликоптери Ми-35, Ми-28 и Ка-52!!!!!!!! Които в момента разгонват фамилията на ИДИЛ -МИНДИЛ и Ал Кайда, и умерените главорези-подлогите на Краварника!!! Да не се изтеглят руснаците от Иран, по същия начин, а?:) ДНеска се изтеглят Ту-22 и Су-34, от една иранска база...А утре, руските ВКС са в три нови ирански бази..С четри пъти повече самолети:) И това може да стане...Факт!!!!

Руснаците се оттеглиха така внезапно и изненадващо както го сториха /основните сили/ и от Хмеймим. Путин показва на всички, че за разлика от американците, руснаците не се стремят да останат на всяка цена и под всякакъв предлог там където влязат. През септември/октомври ще има още една демонстрация на сила от страна на РФ, но от паулбата на ТАРК "Адмирал Кузнецов". Между другото интересното е, че турците са се активизирали срещу кюрдите в САР /чийто конци в момента дърпа Вашингтон, и които в момента са заставени да се бият срещу Дамаск от същите тези американци/. Между другото, не знам доколко сте информирани, но вече има официална покана от хуситите от Йемен, подкрепяни от Техеран към Москва. Предложението до руснаците е да изградят какъвто пожелаят военен обект в Йемен-входа към персийския залив...

До Катил. Виждам, че си бос по история, та реших малко да те образовам. Пред Цариград ни спира не друг, а точно бездарието на русофила и предател генерал Радко Димитриев. Той самият се бие на страната на Руската империя през Първата световна война, т.е. в частност и срещу нас. Хубавата ирония е че самите болшевики го разстрелват на една гара в Русия. Така става, когато живееш в канализацията наречена Россия. Лошото е че този национален предател има паметник в София. Запомни ли информацията Катил или ти идва много за черепно - мозъчната ти кутия.

айде не ни измисляй нова история,а вземи се пообразовай още малко и ще видиш кой ти е враг драги,и май ще дойдеш до тезата че ти си си враг на себе си с тия щуротиии дето си съчиняваш

и вулвичке земи прочети за джордж 5 и вилхелм и тогава обвинявай бг генерал за предателство,май най големия предател се казва фердинанд дето е избягал при ваште хора дето ми ги фалиш сега

Абе Катил, ма верно си бил катил. С какво е по - различна политиката на Русия към нас през 21 век. С най - високите цени на газ в Европа ли или с най - големия търговски дефицит, който имаме точно с тях. Колкото до предателството ми - родът ми в Лясковец е бил единственият, който е дал съмишленици в местния таен комитет на Левски, докато другите са си налягали парцалите, пасли са овце или са правили деца. Колкото до това да отида в Москва. Не ми се ходи в държава, където всяка 12 болница няма Водопровод - справка изказване на любимият ти Путин през 2010г. Дори той каза, че това било безобразие. Виж потърси.

живеем в 21 век драги,и нещо не ми се връзваш с лясковец,поне като лъжеш си поглеждай носа че расте,и стига с тоя путин,не ти е виновен той че ти се продаваш като последния галош и се опитваш да лъжеш като дрът циганин,но това май ви е вродено на вас краварските подлоги дето се продавате и нямате и капка гордост че сте БЪЛГАРИ,аз поне съм русофил и не го крия,но е едно да си фил а друго купен предател,наричащ себе си патриот след като се е продал

КАТО РУСИЯ НЯМА ДРУГА ТЪЙ ВЕЛИКА НА СВЕТА ,ТЯ Е НАШАТА ОПОРА ,ТЯ Е НАШАТА ВИСОТА. СЛАВА НА ПРАВОСЛАВНО СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ, НЕ МОЖЕ ДА НИ ОБЕЗЛИЧИТЕ ционистки ПОДЛОГИ.

ИРАНЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАТ ДА ВЗИМАТ ЕДНИ КИНТИ ОТ КРАВАРЯ ..... ...ИНАЧЕ РУСКА АВИОБАЗА ИМ Е СУПЕР ЗА ТЯХ ... ИЗРАЕЛ ИЛИ НАТО НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНЕ ДА ГИ НАПАДА :))

До Катил. Виж, името на приятелят ти Путин много прилича на вулва.

ами иди в москва и му кажи че е вулва,или незнаеш къде е и москва както незнаеш защо си предател

До Катил. Много хубаво си го измислил. Всички русофилчета сте катили. А за буквата В не си напъвай мозъчето.

Па се наакаа.

Вероятно са се договорили да ползват Инджирлик. Иранците проявяват ревност.

Путин селска пачавра ли е

И то - голяма .

До Катил. Че си катил, катил си.

че съм катил,катил съм,ами ти какво си с тая буква в?

Катил било, цитирам, "Грозна жена тип миндил" Освен това е, цитирам, "Определение за личност, която не прави нищо, бездейства. Единствената цел на тази личност е да пречи или по някакъв начин да възпрепятства останалите членове на едно общество. "

Дир, пак лееекичко сте "изредактирали" новината, а също сте сложили удобно заглавийце! Истинската новина гласи, че Иран е забранил на Русия повече да използва базата им. И в този смисъл и заглавието ви не би трябвало да е "Русия повече няма да използва....", а "Иран не дава повече базите си на Русия"! Уж "тънко" пипвате дребни детайли, ама съшито с бели конци:)

А можете ли да посочите къде да прочетем, "че Иран е забранил на Русия повече да използва базата им"!

ако имаше 3 мозъчни клетки щеше да знаеш къде...просто отваряш един ирански сайт и четеш.... не ти беше идвало на ум , а? :)))))

много важно това не е гОлЯм килепир - от Азовско море ще стрелят повече ракети КАЛИБЪР -

Путя свърши парите Скоро и Зимбабве ще откажат да дружат с него, не само Иран

Горна и Долна Волта вече го сториха. Избраха Китай пред Русия.

путя не разчита на грантове подхвърлени в кофа за боклук като тебе,така че май ти си свършил парите и плямпаш колкото да не заспиш

Я колко много Путинолизци има тука .По спокоино че ше се обезводните бре.

не бой се,в русия има доста реки със вода

Бегай тогава там , тъпунгер

Ама как само ти лепне ника.....кажи му,че е КАТИЛ и друго не трябва но на село го ползват този термин без да знаят точно какво значи:))))))))

ТОЗИ ПЪТ НАШИТЕ РУСКИ ПРИЯТЕЛИ СЕ ИЗЛОЖИХА!!! ЗАЩО БЕ ПРИЯТЕЛИ ТРЯБВАШЕ ДА КАЗВАТЕ, ЧЕ ИРАН ВИ Е РАЗРЕШИЛ ДА ПОЛЗВАТЕ НЕГОВО ЛЕТИЩЕ ЗА УДАРИ СРЕЩУ ,,Д АЕ Ш,,???? ЖАЛКО, НО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ И С ПРАВО ИРАНЦИТЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ТЯХНАТА РОДИНА!!!!!!

Именно ЦРУ извърши Майдана "Иран -контри" и свали законният шах Реза Пахлави. Обаче Хуманни изигра номера на Сталин и се обърна срещу създателите си. Ислямского управление на,Иран е благодарение на,САЩ. Ислямската "революция" в светът трябваше да тръгне от най-силната икономически и суровинно мюсулманска държава а не от Тунис. Днешният печален край на опита за ислямска "революция" е план Б с куция кон Даеш. Днес наследниците на Сталин и Хумейнни, създадени от САЩ. ...са в съюз. Путин няколко пъти казва прав текст, че световните кукловоди одобряват политиката му и че Русия ще бъде следващия център на светът. За вас, лумпен-пролетариата , е еднакво смъртоносно светът да се,управлява от САЩ или Русия. Изборът е между Кагала или Синедриона.

Руснаците са Православни , много добре изиграна Постановка на Болшой Театр . Те ще ни пазят от Исляма .

и не желая никакви "православни" да ме пазят. От каквото и да е.

КАК рязън е православен !!!!!!!!!!!

Филкиии, ко стаа!!! Боли, а?? Най-големият ви съюзник ви би шута. Кой остана-Северна Корея???

Спомням си, че само преди 2-3 дена мурзилските тролове бяха убедени, че "новосформираната военна ос" Русия-Иран-Китай-Сирия-ЮАР-Бразилия" до часове щяла да започне операция по заличаването на "краварите" и НАТО от лицето на земята. И че "братушките" щели да ни "освободят" за трети път. И ни били "приготвили" списъци по които щели да ни интернират я в Белене, я в Сибир. И други такива глупости. Алоу, каква стана тя бе тролчета мурзилски? Великата "ос" не издържа и 1 седмица? Да не би глупостите, които сътворихте да съществуват само в кухите ви кратуни? Много сте зле, тъй да знаете от бат ви.

защо ли тия опорни точки издишат като дебел кравар ядящ хамбургер пред стълбище

Пред ВСВ Иран учтиво е поставен в стойка партер и през неговата територия вървят важни англо-американски доставки за тогавашния СССР. След като опасността е преминала Иран отново е придобил временно загубената си независимост. Тогава в Иран временно е имало няколко съветски дивизии, но не окупационни.

ТОВА КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ НА РУСНАЦИТЕ ИРАНСКИЯ ГЕНЕРАЛ!! ПЕРСИТЕ СА МЪЖЕ, А НЕ ПРЕДАТЕЛИ! Западът счита Иран за свой смъртен враг !! Малцина са чували за Генерал Касем Сулеймани - герой от легенди и причина за страхове сред терористите, командир на бригадата Ал Кудсот Корпуса на стражите на ислямската революция (КСИР), отговарящ за задграничните операции. Не е публично известно, че когато турците свалиха руския бомбардировач Су-24 над Сирия, именно Сулеймани за броени часове организирал и провел операция по спасяване на щурмана Константин Муратхин. Тя била извършена от 8 бойци на Хизбула и 18 обучени от ирански инструктори сирийски спецназовци в тясна координация с руската авиация. ЗАЩО ПРОДАЖНИТЕ РУСНАЦИ МЪЛЧАТ ЗА ТОЗИ ПОДВИГ ИЗВЪРШЕН ОТ ХИЗБУЛА И ХОРАТА НА СУЛЕЙМАНИ!! Няма да ви описвам какво се случи със свалилите самолета АЛ КУДС ги изкла като пилета! КЛИПОВЕТЕ ПО НАКАЗАТЕЛНАТА ОПАРАЦИЯ СА УЖАСЯВАЩИ!! И след всичко това ЛАВРОВ плю на ПЕРСИТЕ и ги ПРЕДАДЕ на Кери!!

Ако приемеш руснаците да ти са приятели или съюзници винаги има риск да загубиш и да те предадат. Последен факт цяла Източна Европа и Варшавския договор. Изнизаха се и предадоха половин Европа !

звучиш обиден нещо,що ли е така?

Обиден ? И защо да е така ? Цитирам факти ! Нещо против фактите ?

Не мисля, че Иран ще позволяват на който и да е било да определя дали Турция или кюрдите им са най-големия враг. Имат вековна история, вековна доктрина. Персите са умен народ. Ако има изказвания в пресата какво са ползвали руснаците, значи че последните са ги прецакали.

Едни идиоти се разсърдили на други идиоти, че вторите идиоти се похвалили, че първите идиоти дали летищата си на вторите идиоти, да борбардират трети идиоти

След като и Иран би шута на Путин, какво остава? Вероятно шут и от Северна Корея, Башкирия, Кения и Антарктида. И от чукчите.... Останалите държави и народности вече са ясни. А бг-любителите на Путин се стремят да докажат, защо кавал без дупка не може да свири! Хахаха ... Смешници!

Тъпако, единственият шут в Близкия Изток го отнасят американците. Доста голям при това - десетилетията им усърдна работа отиват на вятъра, хахах.

В близките месеци руснаците ще имат още една писта, от която ще "изненадат" рожбата на маймунокраварите ИДИЛ. И тя ще е плаваща..

Въпроса не е дали някой се е разприказвал, а за какво са използвани базите ? Кой е по-големия приятел или враг на Сирия , или на Турция, или на Ирак ? Едва ли сега това са кюрдите.

Ако съм на мястото на руснаците,ще поискам от генерала да направи още едно такова изказване,за да гледам сеира с хала на соросоидите и техните господари като почнат да твърдят,че никога не са казвали,че Иран принадлежи на оста на злото и,че е една от най демократичните и перспективни държави в света!!:):)))))))))

Между "вече няма да използват" и "вече не използват" има огромна разлика. Първата фраза се съдържа в заглавието на статията, но всъщност това си е съчинение на медията. Вярна е втората фраза, каквото и е разпространена по международните медии, и чието значение е ясно - засега не ползват, но не означава, че няма в бъдеще пак да го правят. Пак извъртане на истината.

Ти пък голям защитник с напикани гащи се извъди! Хахаха

Явно си ми душкал гащите, извратеняко. Ма то кво да очакваш от козяшки помияри.

Сигурно следващата новина ще е, че Путкин смята да атакува Сирия с база от Луната. На никой не му дреме за Путчо, но рубладжийските мечти нямат свършване.

Както виждате дами и господа, нивото на наемните тролове от Козяк. Каква риторика, какъв остър ум. Почти на нивото на настъпено мекотело.

не обиждай мекотелото като го сравняваш с джавкащ помияр дето не е виждал скоро грант подхвърлен в кофа за боклук

А,не!! Мекотелите ми струват по-скъпо от тези дебили,та затова....

Кирилчо, ти ли си днешният дежурен? Гледам, че се стараеш да пишеш мненията бързо, гледай да не се преумориш. Няма нужда да отговаряш на всеки пост, дишай.

Ти ли си бе, майна, Андрей Антонов?:)))

Руските сополи да спрат да дрънкат оръжие, а да помислят за гладомора, че скоро ще бягат в Азербайджан да се хранят.

На два цента помияр и продължавай да джавкаш.

Ти ли бе троле, ясен си ми като бял ден.