Арабската лига обсъжда ”крещящи намеси на Иран”

Саудитският крал Салман откри днес среща на върха на Арабската лига (АЛ) с осъждане на "крещящите намеси на Иран" в арабските работи.

Обратно в новината

Коментари - Арабската лига обсъжда ”крещящи намеси на Иран” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...тозо чаршаф да малчи защото C. Aрабiя е дарjaва разваждаща и подпомагаща ислямски терорости !!!

Вторият краварски ешелон "обсъжда"!!!

Как арабите обслужват интересите на евреите- на борсовите и петролни спекуланти на Уолстрийт и в частност на тези в Израел!

Саудитския терорист вика: дръжте терориста! Ако не бяха трагични саудитците и ортаците им, щяха да са комици в Холивууд!

Крадецът вика: Дръжте крадеца!

Развъдника и спонсора на ислямските терористи в Сирия, обсъжда защо Иран си позволява да утилизира терористите вършещи геноцид и избиващи християни в суверенна Сирия! И западните медии широко го отразяват, щото господарите им от Запада също подкрепят терористите в Сирия!

Българите имаме много общо с персите. Ако не смятаме индо-българите, имаме 1/3 кръвна линия с иранците. Религията е прецакала всичко и джихат глупостите никога няма да позволят побратяване, както би било редно.

аа, викаш иранците са славяни, проавославни по презумпция?

Мъда бе - баш демократите от шариатския салафитски халифат СА, дето водят война и с Йемен, пряко, и с със Сирия, прокси. Тия всичките, мей, макарон, тръмп, салман от кого се учат на наглост в последна сметка. Или си обменят опит и идеи.

"Следващия може да си ти!" Тея много са ги надъхали срещу Иран и Катар! Световния Хегемон на Войната се насочва към следващата жертвеник! Малиий, тея пичове не могат ли да осъзнаят, че постоянно ги използват да се трепат едни други, та да ги крадат безпроблемно! Те затова им измислиха и исляма, та да се затрият едни с други и без да се осетят държавите им падат като плочките на домино, Либия, Ирак, Йемен, Сирия...

ахахаха , тези не са представени , онези са изключени , другите ги няма, ко стана тя ? саудитите сами съдят за всички араби ? машала ! така не става , милостив е аллах но щедростта му не е безкрайна ...

мда арабите мразят персите и обратно. А тая лига се командори от американските юдей странна симбиоза.

Ти от кого предлагаш да се командори- от българските дебили ли?

От Падишаха, бе!

Българският дебил - 80% дебил, както ни обясни бесепарят иво христов. На първо място в света по идиотизъм.

Kalin

И те като нас са разделени на католици протестанти православни.....Така че това не е лига а просто духовна секта.В случая не само секта а и обслужват презокеански интереси с действията та си.

саудите ,за разлика от иран са длъжници на сионистите и техни марионетки .турция е в същото положение .

саудитите, за разлика от иран, са ...ми араби са бе!!! и арабите ще ги слушат! а арабските дружки на иран-сирия и катар не са поканени на срещата!

к'ви ги пишеш бе, на инструктажа в амнисти-то ни казаха друго!

Истината е че войната в Сирия се води с цел да се дискредитира и елиминира Иран! Сега ще ударят по Хизбула, а после и по Иран! Не вярвам самите араби да се включат в играта директно. Ударът ще нанесе Израел и това ще е неговият край! Гответе се да посрещате съвсем скоро с хляб и сол "братският еврейски народ" в БГ! ХАУ!

аа, то от времето на голда меир ги свършвате и евреите, и израел, пък те станаха 8 300 000 население

Намирисва на Удари по Иран !

Не намирисва, А Е СИГУРНО! В ход е многопланова операция по разграбването на Иран!

Иранците изобщо няма да се бият за аятоласите! Преди няколко месеца имаше бунтове няколко провинции в Иран. Най-интересният лозунг на разбунтувалите се беше - Смърт на Русия!

Далеч са от истината. САЩ и Европа им кроят шапка, принципа е разделяй и владей, колкото по-разделини толкова по-лесно се командват и естествено изсмукват им петрола. То е измислено отдавна, първо са ограбени и после подчинени.

Точно пък тия дето са подлоги на сащ и пшроводници на американския тероризъм взели да ''осъждат'' арабска държава а приказват за арабски ''съюз'' който едва ли не трябва да съ ръководи от сащ след като не осъждат американската груба намеса в техния регион...Арабите ще се затрият след като си траят пред сащ дето разруши и създаде размирици в Либия, Ирак, Тунис, Сирия...заблуждавайки се че няма да опрът и до тях с налагане на ''демокрацията си''

Иран не е арабска държава, и тъкмо затова арабите го мразят, както и заради факта, че повечето иранци са шиите, а повечето араби - сунити. Иначе мнозинството иранци (перси) са от европейски произход, но имат и арабски, турски, кюрдски и други малцинства.

Искате да кажете етническа нетолирантност ли:)))))))Парите са в основата на всичко:(((((((ама те много бързо могат да си сменят собственика поради ''хуманно''отстраняване както се вижда напоследък..

убитите ,,палестинци,, миналата седмица от израел ...ги вписаха в ,,графата,, ...,,от приятелски огън,,...!!! кажи след ,,това,, че не са ,,братчеди,, с ,,ционистите,,...!!! и за ,,коленето,, се иска ,,стратегия,,...!!!

Света трябва да обсъди вредната роля на Саудитска Арабия за мюсюлманите,исляма, близкия изток и Европа. И да се накаже тази държава И Катар. Родителите на тероризма.

обърка бележката тъпи! ще ти орежат мижавия надник! катар е от вашите! първа дружка на първата дружка на россия! става дума за ислямска република иран, дето заедно с катар финансират ислямистите от хизбулла, дето са съюзници на путин! схвана ли, или да ти го напиша по бавно??

му объркаха сметките.Едвам спасява още Башар Асад,Не е сигурен авера му султан Ердоган,сега другия съюзник Иран ще го подпукат арабските страни и САЩ.Никаква война не е спечелила Русия на Арабския полуостров,освен двете бази в Сирия.

Арабската лига, разбирай Саудитска арабия е патерица на САЩ! Затова ще осъждат така наречената "Иранска намеса". И за да не е съвсем явно проамериканска привидно поддържа Палестина! Нищо ново под слънцето

Абе тоя от Саудитска арабия не беше ли първи по ранг слуга на Трумп и Нетаняу?

беше! нещо като украина, беларус, казахстан за россия, ама на россия и избягаха слугите!

тая новина напълно противоречи и отхвърля оная от преди малко: арабската преса:" ударът на сащ е удар в нищото"! я вземете се разберете в редакцията, че ошашавихте мурзилкажа бе!

намирам голямо сходство между арабската лига с лидера си на "демокрацията" - саудитска арабия и ес.

Сега се очакват химически атаки в Идлиб където преселиха ИДИЛ и САЩ подстрекават САрабия чрез арабските страни да повлияе срещу Сирия и ИРАН. Да видим кой ще им се върже. Някога и АСАД се смееше на Кадафи на една среща на която кадафи каза че САЩ ще ги обезглавят един по един. Но Асад не вярваше и се пресмиваше.

САЩ разровиха яко в арабския свят и ще засмърди чак до Англия.

айдеее, и арабите отсвириха асад путин и аятолаха! что делат сейчас, мурзилки?? може би ще започнете да ми обяснявате, че сирия и катар са по араби от останалите араби, щото иран и россия не са араби, ама са по мюсюлмани от пророка мухамед?!

Кои са тези Араби ??? САУДИТСКА АРАБИЯ дето винаги на думи е била съюзник на САЩ и на практика интересите и се препокриват със САЩ в близият изток.

ее, нали ти писах да не ми обясняваш, че иран и россия са по араби от арабите??

Само не обясни - това лошо ли е? Че островът на демокрацията - Саудитска Арабия, които безспорно подкрепят терористите и подлагат на геноцид Йемен - са отсвирили персийската държава Иран, секуларната Сирия и противовеса на САЩ - Русия?

ми в йемен сащ, и саудитска арабия поддържан президента и държавата в борбата им против шиитските формирования . наскоро и в двата лагера почнаха да се бият сами срещу себе си и позабравиха враждата помежду си! войната е от скоро, ама проблема е от 1990г когато уж се обединиха двете йеменски държави! та дали е лошо, дали добро, арабите отсвириха и путин и аятолаха! а сирия е със замразено членскво в арабската лига от времето когато окупира ливан!