Да се обединим, призова Рохани на митинг

Иранците днес честват 39-ата годишнина от Ислямската революция от 1979 година, само няколко седмици след антиправителствените протести разтърсили страната.

Обратно в новината

Коментари - Да се обединим, призова Рохани на митинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда Израел ще продължава да бомбардира иранските гвардейци в Сирия опитващи се за поставят военна база за нападения срещу Израел!По думите на Биби Нетаняху всеки месец почти израелците унищожават по две-три ирански военни колони!Жертвите обаче и парите хвърлени на вятъра вместо инвестиции в Иран нямат значение за аятоласите!Също както и на Путин не му пука за руските жертви в Сирия и Украина!

Преди време гледах един документален филм за Иран. Филмовият екип попадна в едно затънтено иранско село. Когато снимащите филма обясниха на местните, че са от България, селяните веднага казаха - аха, вие сте от нашите. Останах изумен от факта, че след стотици години е запазен споменът за общност между перси и българи.

Тия са като орките пред Шлемово усое!Въпросът е да им намерим един нов Арагорн да ги оправи.

ОРКИТЕ налагат санкции и се готвят за атака на,,шлемово усое,,..Както винаги-подло.

има смисъл да се обединим, само ако целите са Разумни! но не непременно "богоугодни", защото Бог ни изпитва! а евреите ни гнетят!

Аз искам евреите вечно да гнетят човечеството. Кефи ме как се е*ават със всички, които им пречат.

джендърите нямат думата!

...ами млъквай тогава!

Ало дир-а втори мой коментар не вижда "бял свят". Тук се толерират само проирански и промюсюлмански коментари... като на оня дето бил горд европеец..... Та до него вземи прочети "Не без дъщеря ми" преди да пишеш простотии...

Мария, не се занимавай с тези русофили. Те са готови да защитят всяка държава съюзник на руската кочина, но като стане въпрос за миграция не ходят в демократична русия или Иран, а бягат на запад.

Не без дъщеря ми се случва и тук и в Европа, но никой няма да издаде подобна книга.

НЕ е дира а абсолютната ти простотия....Не я хваща нормалният процес....

Иран е голяма държава с древна история и култура.Персииците са силен народ , може би наши близки.. И нека да не забравяме , че изграждането на автомагистрала Тракия започна благодарение на безвъзмездно отпуснатите няколкодесетки милиона долара от Иран по времето на шахин шаха Мохамад Реза Пахлави.....Тогава бяха други времена , но приятелството си е приятелство. Поздравления за Иран!

Оправи си фанатизираната кочина и стой далеч от Израел. А на 80-те % български дебили подкрепящи мюсюлманите, за които жените са просто нечия мъжка собственост - *айната Ви!

Ако изобщо си жена, вземи поне прочети нещо в Интернет, преди да плещиш простотии. В ИРАН ЖЕНИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА, ОТКОЛКОТО БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ. И само един пример - в Иран жената има законово основание да получи развод, ако мъжът не изпълни предбрачните си обещания!!

В мюсюлманския свят никоя жена не може да направи нещо без някой с п*шка да й разреши!

наи-добре е да се обединят с русия и президент да им е путлер.

Отвращавате ме журналисти, такива.

Мойте най-добри пожелания от сърце към Иран ,един от тримата спасители на Европа от ИДИЛ !

Иран са петата колона на русия в Сирия.След като каталясаха руснаците пуснаха в сирия турците и иранците. Няма да им е лесно.Насила набутаха и Израел в конфликта.

обединете се и затрийте противния хазарски каганат край Мъртво море - ще направите неоценима услуга на целия свят!

не харесвам мюслитата, но специално към иранците нямам нищо против. просто са ми безразлични. по същия начин съм и към двете големи държави с хилядите острови под Индия. това не може да се каже с всички останали м/у България и Иран - не са ми симпатични и не ги харесвам точно както не харесвам да ям патладжан - много ми е тъмно син.

ПРЕЗ ЖИВОТА СИ, НИКОГА НЕ СЪМ ПРОЧЕЛ ЛОША ДУМА ЗА ИРАНСКИЯТ НАРОД В БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ. ИЗПИТВАМ КЪМ ТЯХ МНОГО ПРИЯТЕЛСКИ ЧУВСТВА. СЛУЧИ СЕ ТАКА, ЧЕ В ЩАТИТЕ ЖИВЕЕХ БЛИЗО ДО ИРАНСКИ МАГАЗИН, ОТ КОЙТО ПАЗАРУВАХ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА. СОБСТВЕНИЦИТЕ БЯХА КРАСИВИ И УСМИХНАТИ ХОРА. КОГАТО РАЗБРАХА, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОТНАСЯТ С МЕН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОПЛО И ПРИЯТЕЛСКИ. ТОВА ЧУВСТВО СЕ НАРИЧА АТАВИЗЪМ. ПОДСЪЗНАТЕЛНО УСЕЩАНЕ, ЧЕ НИЕ СМЕ НЯКАКВИ ДАЛЕЧНИ, НО ВСЕ ПАК РОДНИНИ. ИСКРЕНО ЖЕЛАЯ НА ИРАНСКИЯТ НАРОД ВСИЧКО НАЙ ДОБРО, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА. НЕКА ЕВРЕИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ИРАНЦИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ЛЕСНА ПЛЯЧКА.

Не сме чак толкова далечни, даже напротив.

Божееее, сополивите соросопитеци още не са разбрали, че Иран е В ПЪТИ ПО- ДЕМОКРАТИЧНА страна от говедарника. Говедата срещу Иран да бягат - не могат да ги стигнат!

Демократична е само за онази класа, която управлява и е педофилско настроена срещу народа си! Е то там е демократична. А тези, които ти промиват мозъка, че ти си нещо повече от дърво, евала им правя!

Това да убият 21 човека по време на протести за по-добър живот и да арестува почти хиляда, за мен не е образец на демокрация, а за авторитарен или тоталитарен режим.

Давай, Иран ! Независима държава, устояла на хамериканската експанзия !

разчита на стадния ефект, за да с затвърди властта. За съжаление за иранците няма надежда, ако продължават да смесват религията с властта.

Нищо не разбираш, човече - иранците, за разлика от тебе са горди и независими хора !

Мнозинството от иранците са умствено ограничени и фанатични цигани, какъвто си и ти.

Иран са като честен занаятчия пресиран от мутри и гамени, който въпреки всичко намира сили да помага на съседите си. Интересно защо някои се интересуват от вътрешното им устройство, при услови, че собствените им народи не живеят в Рай?

Обикновените иранци може да са страхотни хора, но народ, който трепе жени с камъни за спорта, точно както в Европа са трепали вещици за спорта в средните векове - не ми го хвали. Сам сметни колко време е минало от изгарянето на вещиците, докато стигнем до цивилизования живот и пак сам сметни колко ще им трябва на мюсюлманите да ни стигнат.

Сигурен ли си, че в нечии медии, ние не горим вещици?

е Персия. Тази държава я е имало доста преди "Цивилизования" запад. А що се отнася до камъните и вещиците, не съм го видял и не знам дали е вярно. От друга страна тук в цивилизацията разни хора също убиват за кеф. Особено, когато са начело на водещи демокрации.

Хванал се нашия трол за трепането с камъни само защото е ефектно убийство,и не вижда как избиха бг народ.

Фанатични и крайни мюсулмани, който от пренавиване да възвеличат Бог обикновено го позорят.