Пентагонът: Коалицията не е ударила траурна процесия в Ирак

Международната коалиция не е нанасяла въздушен удар по траурна процесия в Ирак, както твърди Москва, обяви Пентагонът.

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът: Коалицията не е ударила траурна процесия в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След няколко дена САЩ може и да кажат, че "провеждат разследване", а след година ще признаят, ма тогава на медиите няма да им пука. Oбъркали траурна процесия с терористи. Няма да е за първи път. Те няколко пъти така взривяваха и сватби (и това отдавна не е тайна нито "конспирация") Те и белгийците така отричаха оня ден и викаха на тия обвинения "руска пропаганда" ама като се разбра, че руснаците са извадили данните от радарите и май млъкнаха.

Що за статия, дето москва твърди. Май не е само Москва, а западните медии и Ирак твърдят: " Авиаудар коалиции США по мечети в Ираке десятки убитых и раненых" "Позор ООН! США разбомбили город, где нет ИГИЛ, а ООН обвиняет лишь Москву, иракский чиновник"

на чист арабски! :)))

Няма невинни чалми! Всичките трябва да бъдат чаршафосани и подредени в гробищните паркове!

Това е типично еврейски призив. От столетия това е коронния номер на мошетата. Насъскай християни срещу мюсюлмани и кротко продавай оръжие на едните и на другите. И като не могат мошетата да си разчистят грабеж за нови земи, насъскат християните. Или американците срещу враговете си. Т.е. чиято земя искат да окрадат.

Сега остава руснаците да дадат доказателства и да ги размажат. Чакаме.

Руснаците дават заявления, не доказателства .

Абе, тъпака, че те още първия ден предоставиха маршрута на карта. Представиха и график по минути и часове на полета на самолетите. Какво още трябва. А твоето е: Крадеца вика дръжте крадеца! Точно американските ти господари правят винаги само изявленмия и никога не предоставят доказателства. Вас, от американската пропаганда, да не ви подират по конкурси за идиоти?

Ударила е само процесия и то е ясно, че е станала траурна!

симо

Това се нарича,,,ПОВЕДЕНЧЕСКА АТАКА,,,Тоест,ПРЕДАТОРА вижда хора накуп,на това отгоре някой е ПРОДАЛ ИНФО,че някъде ИМА НЕЩО/даже с тесте карти го играят и ако е ВАЛЕ/10 000 ДОЛАРА/---ПРАААС.....После да му мислят съюзниците/медиите какво точно отразяват/....ЕФЕКТНА коалиция.

Дами и Господа, Експертното мнение което прочетохте е на високопоставен служител на Raytheon. Аплодисменти за Професор Туньо Тутурутков!

"за последното денонощие е имало 22 излитания на самолети от тактическата авиация на коалицията и на четири безпилотни летателни апарата и че с тях са нанесени 19 удара" му се казва липса на доказателства, то какво да кажем за "обоснованите предположения" на CNN и други подобни.

Докажи че нямаш сестра....

симо

Пентагонът: Коалицията не е ударила траурна процесия в Ирак........Разбира се,че е така......То ДРОНОВЕТЕ НЕ са на коалицията,а само на Америка.Пък ако не вярваш--питай ДРОНА.

Ха така! Доскоро американците обвиняваха сестрите на руснаците, а сега трябва да доказват, че самите те нямат сестри.

Ти няма ли да се жениш?

ние също сме в коалицията водена от САЩ и сме в пъти по-добре от коалцията водена от Русия. Какъв невероятен шанс за старата ни родина. Да сме в НАТО и ЕС. Най-после на прав път след 100 години. Напред Българи, излъчете децата си, бъдете работливи, доброто е тук.

какво значи - излъчете децата си? Че не разбрах нещо...

Ми взривяват наред лудите крави сватби, погребения, училища, болници на Лекари без граници и т.н.. Убиват милиони цивилни навсякъде по света....И после се чудят, защо целия свят ги мрази, и всички искат Краварника да изгори до основи!! Дааа, странно защо ли, а?

Убитите са 20, ранените 45. Жертвите са предимно жени.

Правилно! Тия уруспии, после ще наденат коланите с динамит и ще се взривяват, където им попадне! Требва да се избиват до крак, още преди да са сетили да отмъщават.

Sm3hurk0

По-големия брат на големия брат всичко вижда от космоса. Това, че големия брат е малко окьоравял е друга тема.

"Към момента не можем да си признаем" са си казали в прав текст. Иначе по принцип 'се опитваме да минимизираме цивилните жертви'. Аз от изявлението не видях да са казали ,че не са те. Което ме навява на мисълта ,че чакат да видят доказателствата и да кажат; "е ние бяхме , ама по погрешка, сори".

Москва обвини водената от САЩ международна коалиция в нанасяне на въздушен удар срещу мирна процесия в населеното място Дакук, разположено на 30 км от град Киркук, в резултат на което са загинали десетки мирни жители, предава БГНЕС. Това е съобщил официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков. На 21 октомври руските разузнавателни средства са засекли въздушен удар на няколко самолета срещу населения пункт Дакук, разположен на 30 км южно от Киркук и където, по наши данни, бойци на Ислямска държава няма, се казва в изявление.В него се посочва още, че самолетите на коалицията са взели траурна процесия за струпване на противникови бойци.Според Конашенков подобни смъртоносни удари по мирни населени пунктове, имащи всички признаци на извършено военно престъпление, стават ежедневна рутина за авиацията на международната коалиция. От министерството на отбраната подчертават още, че сватби, погребални процесии, болници, полицейски участъци и хуманитарни конвои също са се оказвали под ударите на самолетите на коалицията.

ПУТЛЕРИСТИТЕ СКОРО ЩЕ ОСВОБОДЯТ АЛЕПО, САМО ЧЕ ОТ ЧОВЕШКО ПРИСЪСТВИЕ. ТЕЗИ БЕЗЖАЛОСТНИ ПИЯНИЦИ, СА С ГЕНЕТИЧНО УНИЩОЖЕНО ЧОВЕКОПОДОБИЕ, А СЕ ОПРАВДАВАТ С ДРУГИ !!!!

пак си забравл да си изпиеш жълти хапчета ....

ционистите трябва да бъдат разобличени ,въпреки хитростите им да се спотайват и крият зад другите и да се правят на това,което изобщо не са ...

Наглостта няма граници когато е безнаказана!!! А Американската наглост води до геноцид, ако не бъде наказана и спряна!!! Това сочи историята - но света се променя и се променя за добро!!!

Щом не сте вие, КОЙ Е ТОГАВА? .... Извънземните? или шиитети сами са си самоубили? Щото в Ирак няма руски самолети! Те са в Сирия

НИЕ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ВИНАГИ ВЗИМАМЕ ТОВА, КОЕТО НИ ХАРЕСА.ПРЕВЕДЕНО НА ЧОВЕШКИ ЕЗИК, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ. НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОБАВИ КЪМ ДУМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ПИКАТЕЛ, ДАЛ НАЙ ТОЧНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ

Скрий се бе, Аз съм НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПИКАТЕЛ!

Да де,ама всички знаем,че "международната" коалиция всъщност сте истинските терористи.

В Ирак дал Бог трупове и никак не е трудно да се гърми по поредната траурна процесия. Когато спрат и процесиите, както в Афганистан, тогава вече мирът ще е настъпил.

ОТ РАДОСТ, ЧЕ ГИ "ОСВОБОЖДАВАТ" :)

Пентагонът: Коалицията не е ударила траурна процесия в Ирак, а ако сме ударили се извиняваме. Голяма работа сеа.

Само идиот може да вярва на хора, изклали и обрали коренния народ на Америка, избили стотици хиляди невинни японци, унищожили цели държави и млн. иракчани.Нападнали на Великден Сърбия. Стреляли умишлено в училищни автобуси, деца, сватби, а сега бомбардират и трупове. Когато умира ,змията хапе най-лошо !!!

Сръбски шпионин ! Запомнете го!

Южният фланг на САЩ срещу Москва е обходен, а в Кавказкия регион Пентагонът категорично губи влиянието си. С изключение на югозападните части на Турция в 500-600 километров радиус от Измир останалите райони на страната са извън военностратегическия контрол на Вашингтон и попадат под обсега на руските военни сили. Отрязана е военновъздушната база на НАТО в Инджирлик, което може да оправдае истинността на слуховете за прехвърляне на американското ядрено оръжие към Румъния. Базата попада в обсега на позиционираните в Сирия руски системи за противовъздушна отбрана С-400. Не е изключено министър Ненчев да сбъдне детската си мечта като приюти в страната ни атомни бомби на САЩ. Събитията се развиват със скорост, напомняща предвоенна подготовка. На 11 октомври Русия и Армения сключиха военно споразумение, което създава Обединена регионална система за противовъздушна отбрана в Кавказкия регион. Азербайджанският интерес не се нарушава, тъй като от системата се изключва въздушното пространство над Нагорни Карабах. Случи се нещо особено интересно. Няколко дни по-късно президентът на страната Илхам Алиев направи ключово изказване, че продължаващата две десетилетия криза в Нагорни Карабах може да бъде решена и регионът би могъл да получи автономен статут. Дори това да не се случи, очевидно е, че Азербайджан започва все повече да задълбочава военнополитическото сътрудничество с Русия и евразийския полюс. Турция с всеки изминал ден започва да се държи като неутрална и дори съюзническа на Москва страна. През изминалата седмица говорителят на турския държавен глава Ибрахим Калън обяви, че Реджеп Ердоган и неговият руски колега Владимир Путин са обсъждали възможното формиране на обща система за противоракетна отбрана. Очевидно е, че между Москва и Анкара текат някакви тайни военнополитически преговори още преди опита за преврат.

'обща система за противоракетна отбрана' :))) Технологии трябват за това душко, не махленски пазарлъци. А убития пилот на Су-то го забравихме бързо.

Има пилот, има проблем - така ли беше по времето на Сталин. И сега е същото - с чук разбираме черната кутия.

Няма лошо. Съюзника на Москва има два пътя - развал на държавността или светска революция. В момента Турция е непредсказуема.

Поне докато плащаме рекет на Кадиров. Скъпо взема момчето ама как само обича Путин! Кадиров, Is this your cat? :)

За Армения спор няма, Азербайджан е силно свързан с Русия, ама на чалмалията от Анкара не може да се има доверие! Всъщност за САЩ не съществува по-удобно оръдие от Турция за една война с Русия, а и такъв им е меракът. Освен това, т.нар. "провален преврат" бе твърде удобен за Ердо, тъй като му даде основание да смачка всичко светско и да ислямизира докрай Турция. Дори съм почти убеден, че го скроиха заедно с християнина Барак Хюсеин, който напълно съзнателно пожертва светски настроените проамерикански турски военни, които иначе винаги са били пречка за ислямизацията на Турция. Освен това е невероятно, че шепа Ердогановски ченгета биха могли да спрат втората по мощ натовска армия, ако тръгне да сваля чалмалията. Нещата в политиката не са никога такива, каквито изглеждат!

симо

Може на много хора да им е писнало да бъдат,,,ПРОКСИ,,...Има още една налудничава идея--най-мощния катализатор/манипулатор/ на обществените сили е именно радикалният ислям/........Няма това,няма онова/демокрация/-само едно/или главата фвърка.И АМЕРИКА ЗАЛАГА НА ТОЗИ ИСЛЯМ.

Още един, на който му е самотно в неделния следобед, а Левски пак не са победили.

Са патологични лъжци!

Тия дето преди 89-та обслужваха СССР, БКП и ДС сега са главните "русофоби". тяхното не е лъжа а направо шизофрения.

Тия са новородени дрисльовци.

Дългата седмица започна с две военнополитически споразумения между Сирия и Русия за изграждане на постоянна военновъздушна и военноморска база на летище Хмеймим и в средиземноморското пристанище Тартус. До този момент Русия декларираше участие в сирийския конфликт с ограничени сили в преследване на целта за противодействие на екстремистката организация Ислямска държава. С въздушния удар на водената от САЩ коалиция над редовната сирийска армия, при която по непотвърдени данни са загинали руски военнослужещи, proxy войната премина в пряк сблъсък между САЩ и Русия. Намеците на американските ястреби, че подготвят военна операция срещу сирийското правителство и отговорът на официалния представител на руската армия Игор Конашенков, че военните са готови да свалят американски самолети, само подчертават критичната точка на отношенията. И докато западният мейнстрийм приспива аудиторията, опасността от ескалация на сблъсъците между САЩ и Русия е реална. Разполагането на постоянни военновъздушни и военноморски части закрепва руските позиции в Сирия срещу евентуална външна атака. Разгръщането на системи за противовъздушна и противоракетна отбрана, позиционирането на ударна авиация и съсредоточаването в Източното Средиземноморие на военноморски формирования, начело със самолетоносача Адмирал Кузнецов, бетонират руското влияние в района.

Трябва,да се бетонира,тук-там,защото ,ако започне,да се пълни с вода...лоша работа,значи...

Щом Масква твърди, значи нщо такова няма. Всички знаем за руските лъжи. На казачоците все някой им е виновен и те НИКОГА не са виновни и са все безгрешни. Сега чакаме новината, че Ленин е заразен със сифилис от ЦРУ. А всички знаем че той си е бил а*нално-податлив и революцията му е такава

Канадският гьотверен е неуморим еврофекален говорител и мърсува по всички форуми.

А ти човек ли си...или тулска винтовка?

"канадиан" не си ти , а си чиста проба "кретениан"...

'качинг' За пирожка няма да ти стигнат, но ще ти дадем да оближеш тавата.

Русие си е доказала,че е ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО и затова рухна и системата и и керливия и СССР!За това сички се разбягаха и продължават да бягат от нея ,като самите руснаци,а за украинците,явно по-отвраттелно зло няма!

Я, се върни във втори клас недоучка,продукт на демократичния преход

Фактите са че от 2003 г . до сега в Ирак са загинали при военни действия под 200 000 души, и то при положение че американците извършиха многобройни убийства. Само за 1 година в Сирия американските марионетки от ИДИЛ са избили по-голямата част от 400-те хиляди убити. Преди включването на американските изверги жертвите бяха около 100 000. Разбира се за да се оправдае това изтребление трябва да се обвинят други в несъществуващи събития.

Аз

Като го напишеш 100 пъти, просто доказваш, че си 100 пъти по-тъп, отколкото е първоначалното впечатление. Американските жертви в Ирак са няколко милиона. За последните десетилетия американците са изтрепали над 20 МИЛИОНА ЦИВИЛНИ жертви. Военните - отделно.

Само лошото.. а доброто? Нефт над $100 и ставането от коленете? Ех, какви времена бяха- златната ера на Путин!

Аз

Анкета по американските улици: - В контекста на войната с тероризма, в коя страна, според вас, трябва да нахлуем? Отговорите на обикновените американци: - Саудитска арабия, Близкия Изток, трябва да превърнем в кратер целия шибан Близък Изток, Италия, Куба, Иран. - Защо Иран? - Там ще има революция скоро. - Русия, Китай, Индия, Пакистан, Индонезия, Бразилия, Корея (не уточнява коя Корея) - Защо Корея? - Защото са проблем. Имат самочувствие. - Канада, Шри Ланка... - Къде е Шри Ланка? (подават му политическа карта на света) - Ей тука (отбелязват някъде из п-в Индокитай... Близко е все пак.) - Иран. - Отбележете Иран, моля! - Някъде на юг.... Ето! (и отбелязва Австралия. Наистина е на юг) - Северна Корея. (този поне уточнява. И отбеляза Австралия... щото вече е отбелязана, вероятно.) - Сега виждам, че Северна Корея (Австралия!) е много по-голяма от Южна Корея (не се знае кое възприема за Южна Корея, но не се впечатлява от факта, че от неговата Северна Корея, всъщност Австралия, няма нищо, което да е на юг (точно това и значи Австралия южен континент; Антарктида не се вижда на картата и не допускам да подозира за съществуването й), от което излиза, че СЕВЕРНА Корея е най-южната страна в света. Но пък никъде не пише, че американците трябва да познават посоките на света.) - Франция! - Защо Франция? - Усещам някакви търкания между САЩ и Франция. - Отбележете Франция, моля! - Ето... (и отбелязва Австралия. Защото вече е отбелязана два пъти. Струва ми се, че ако Австралия държи да оцелее, трябва да инвестира в американското образование по география.)

Аз

То това и обяснява новината - в Киркук имало терористи, пък бомбардирали Дакук... Дакук, Киркук... всички жълти и черни са еднакви...

Дядо Еврьо, остаря, побеля но не помъдря!

Аз

Ходи да ревеш на Джей Лено!

"Стара" американска поговорка: Ако пасеш крави - не те бива да лъжеш.

Коалицията не се е интересувала от мирното население. С основен участник е Империята на за злото, колкото повече удари по населението, толкова повече мигранти ще има към Европа, и България. Известно е , че САЩ желаят да унищожат голяма част от населението, а останалата да поробят. България е определена за поробване, а една част да намалее чрез конфликти, , наркотици, ГМО храни причиняващи безплодие и други такива! Само Русия се противопоставя на тези престъпници. Ето защо, да им е честито на нашите сороси заедно ще мрем!

ИД е руски проект и съюзник на Асад и Кремъл!Не на празно цялото военно ръководство и огромното болшинство терористи са с руско гражданство и паспорти!Та Путин нма как да се прави на почтен,той си е убиец,касапин на жени и деца!

Американските генерали а и западни експерти признаха,че ИДИЛ се използва и финансира срещу Асад. На тях ли да вярвам, или на тукашните им лакеи дето преди 89-та обслужваха СССР и ДС?

Да беше мост,училище,болница,колона бежанци,телевизионна кула,завод,посолство или сватба - да повярваме бе!! Ама траурна процесия...... КУалицията ти създава траурните процесии бе - не ги удря......

тя руската фантазия е бездънна, особено след бутилка водка. След изтрезняването идва реалността и почват проблемите..

FuckTheEU

Междувременно в окупирания от сащ афганистан: Отглеждането на опиумен мак в Афганистан, който е най-големият производител в света, през изминалата година отново отбелязва ръст. Площите, засети с мак, са се увеличи до 210 хиляди хектара, се посочва в доклад на комисията по наркотиците и престъпността на ООН, цитиран от ВВС. Това означава, че производството на опиум за тази година може да нарасне с рекордните 43%. Районите, в които се отглежда културата, се намират основно под контрола на движението "Талибан", посочва още докладът.

намери значи виновника за руските наркомани.

Дедите ти не са били шумкари - пладнешки разбойници, а "народни закрилници" и т.н. "народен съд" е справедлив. Колко още тъпи болшевишки "истини" ще ни съобщиш?

Като ви знаем как се пребоядисвате, вие, т.нар. "ястреби" (иначе обикновени малоумници), не е изключено именно твоя дядо да е бил партизанин, а баща ти партиен секретар...

Фактите са че от 2003 г . до сега в Ирак са загинали при военни действия под 200 000 души, и то при положение че руските граждани от ИДИЛ извършиха многобройни убийства. Само за 1 година в Сирия руснаците са избили по-голямата част от 400-те хиляди убити. Преди включването на руските изверги жертвите бяха около 100 000. Разбира се за да се оправдае това изтребление трябва да се обвинят други в несъществуващи събития.

Безхаберен платен глупак!

Войните там ги забърка САЩ и коалиция. Генерал Уесли Кларк отдавна призна, че са се готвили тези войни. Жертвите в Ирак са много повече.

Аз

Истината: "War in Syria - German take" в тубата.

Special Report on Russia- ако освен 'тубата' ти остава време и за четене.

продължението: - А ако президентът Путин каже същото нещо? - Разбира се, ние не можем да се доверим на неговото изявление. - Защо? - Слушайте, вие разпространявате пропагандата на Москва! Имате ли други въпроси? - И как първата дама коментира, причината за инцидента? - Тя счита, че доколкото възможното участие на приятелски настроени към САЩ страни се изключва напълно то е безспорно, че това е акт на агресия от страна на Русия и лично на президента Путин. - Но какво казва тя за така да се каже събитието-първопричина? Невъзможно е да не си спомня! - Вижте, аз съм уморен от вашите про-руски атаки, следващият въпрос! - Значи сте убеден, че вината за случилото се е на Русия и Путин? - Ние не се съмняваме. - Като се има предвид, че миналата година в семейството на Обама, бе на посещение Порошенко, и че той и бебето са като две капки вода, и че генетично изследване е определило че бащата е Порошенко, и че президента Путин, според данни от сателитното разузнаване се е намирал на най-малко 20 000км от първата дама на САЩ в този момент, вие все още считате Путин за виновен? Но защо? - Моята работа е да обявявам изводите, направени от нашите специалисти, а не да се занимавам с глупави спорове. Също така, вие силно подценявате руската сексуална мощ, скорост и обхвата на нейния огън! Да обобщим: за да не се случи подобна трагедия във всеки американски дом, ние възнамеряваме да поискаме от международната общност да наложи най-строгите санкции срещу Русия и на президента Путин! :))))

Вече всички знаем как работи американската пропагандна машина. Ето нещо забавно на тази тема: Станала ужасна трагедия - в сем. Обама се родило бяло дете. По този повод на пресконференция говорителя на Държавния департамент на САЩ Мари Харф съобщава: - Русия и президентът Путин несъмнено са виновници за този инцидент, ние имаме абсолютно всички доказателства, но поради секретността, ние не можем да ги съобщим. Репортер: - Как си обяснявате, че преди 9 месеца на посещение при Обама бе Украинският президент Порошенко? Възможно ли е тези два факта да са свързани? МХ: - Абсолютно не са свързани. Те дори не могат да се сравняват. В допълнение, Порошенко посети президентът Обама като частно лице. Той може просто да е посещавал баба си в Съединените щати. Следващият въпрос, моля! - А как си обяснявате, че и лицето и косата на бебето не приличат на Путин, но много приличат на Порошенко, почти еднакви са. - Като се има предвид, че бебето не е афро-американец, подобието не може да се определи на око. - Значи искате да кажете, че всички бели изглежда по един и същ начин? - Не съм казал, такова нещо! - А какво да кажем за факта, че резултатите от независимо изследване на генетичния баща на бебето в 99.9% посочват че това е Порошенко? - Ние имаме силно доказателство за противното. - Какво? - Изявление на президента Порошенко, качено в "U Tube". - И вие се позовавате само на това твърдение? - Разбира се, това е много логично: човекът не е виновен и откровено си признава че е така. Ние не се съмняваме в достоверността на тези данни.

Идиотщините не са забавни, освен за идиоти!

продължението е по-горе

По данни на коалицията бойните полети през този ден са били 59. Руснаците лъжат че били 22. Само това е достатъчно за де се разбере, че както винаги руснаците лъжат.

...или по-скоро някой е крал нафта и е отчитал повече полети....

Дивашките бомбардировки на сватби, погребения, опашки за бензин, болници, затънтени села отдавна са запазена марка на Вашингтон. На Балканите има "Оркестър за сватби и погребения", а САЩ имат "Авиация за сватби и погребения". После ние сме били такива и онакива.

то опашките за всичко са в Русия бе мойто момче :)))

Задавате ли си въпроса:-Защо, американците толкова много шумят за временно примирие в Алепо????ЗАЩОТО инструкторите от САЩ,Германия и Англия се намират там,след като Сирийската армия РАЗБИ кординационният им център!!!!

'РАЗБИ коОрдинационният им център'- ИСКАМ СНИМКИ, иначе ЧАО!

Дори и Тони Блеър призна,че войната в Ирак е станала причина възникването на Ислямска държава. А Хилъри Клинтън призна, че са финансирали Ал Кайда.

Sham today- октомври,коалицията начело със САЩ са използвали фосфор,в/во забранено по международното право.Един удар по кюрди"пешмеги"-загинали 12 човека,2 удара по шиитски обряд в Дакук ,на 30 км от Киркук,загинали десетки мирни граждани.Преди това бомби над детска градина около Мосул.Франс Прес-В Дакук загинали 15 жени и ранени 50.Русия-Коалицията на САЩ в Ирак извършва престъпления.В същото време ИД са нападнали химически завод-2 загинали,хиляди натровени.Международното издание IPPNW Body-на лекарите по света също излиза непрекъснато с доклади.Използване на безпилотни самолети извън зоната на война,това е нарушаване на съществуващото международно право.Примери на бомбардиране на сватби,погребения.Войните се водят под егидата "борба с тероризма",това е политическият дебат.Ирак -избити над 1 милион..Тоталният брой е много по голям.Не са отчетени данни от глад,замърсена среда ,вода.В Ирак убити над 54000 лекари.В Афганистан,до сега не е имало проучвания на ООН.

Тотални руски лъжи. От 2003 г до сега в Ирак са загинали около 200 000 души и това за 13 години и при изпълненията на руските терористи от ИДИЛ. Само за 1 година руснаците в Сирия избиха 300 000 души.

Има различни изследвания за жертвите в Ирак. Някои дават доста по високи цифри от твойте. Относно ИДИЛ той произлиза от Ал Кайда в Ирак която беше под американски контрол.

Пентагонът: Коалицията не е ударила траурна процесия в Ирак! Радио Ереван: Правилно, беше сватба.

1ва аксиома на тероризЪма : всичмо, което рашата казва, че е верни е лъжа. 2р аксиома на тероризЪма : всички глупости, които дрънка пентаГоня да се считат за истина .