Шиитски бойци изгорени на клада от ”Ислямска държава”

Групировката "Ислямска държава" изгори живи четирима шиитски бойци в Ирак, засне екзекуцията на видео и го качи в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Шиитски бойци изгорени на клада от ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обрязвайте се мъжлета, скоро джихадистите ще почукат и на вашата врата !!!!

Значи Христос, когото не можете да обвините в никакво зверство, каза точно така за дявола: "Ваш баща е дяволът и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец и не устоя в истината, защото в него няма истина." Сега разбирате ли защо светските хуманисти не сте религиозно неутрални, както претендирате, че сте? Защото на вас Бог все ви пречи. Виж, с дявола, по ваши думи, нямате никакъв проблем. Само трябва да обясните защо човекоубиеца не ви пречи, а пък уж за човечност се борите.

Хуманизмът като философска система е в основата на много от войните през двадесети век, защото, като отхвърля съществуването на Бога, и като поставя човека като крайна власт, отваря карт бланш пред всички диктатори да действат както си искат, без да се съобразяватт с никой. Отново хуманизмът стои зад смъртта на всички жертви на евгенетиката през двадесети век, защото човешкият живот престава да бъде свещен сам по себе си, защото е по Божий образ, както е според омразното ти християнство, а е ценен само, ако може да бъде полезен за обществото или държавата, която е образ на колективният човек. Така че, когато сочиш обвинително с пръст към християнството, не забравяй че три пръста са насочени към теб. Най-кървавият век в световната история - 20-ти век, не е векът на религиите, а на светския хуманизъм, и през него диктаторите избиха милиони хора не в името на някой Бог или в името на някой свещен религиозен текст, а в името на своите си идеологии и амбиции за власт и пари - това се получава, когато човек вярва, че не отговаря пред Бога.

хуманизма, комунизма, капитализма, борсианството, парите и etc. са все понятия, които биват използвани точно така, както религиите. $ е богът на когото се молят всички, а фед е неговият пророк. уорън бъфет пък се явява нещо като свети петър в тези среди. нищо чудно, следващата библия или коран да бъдат написани от банкери, политици и техните лобиисти. тогава ще цитираме "второзаконие" от цукърбърг и "вход" от меркел....

нема се пуашите бе! действието е било съгласувано с ек, зелените, червените, израел, турция и най-вече сащ! място за притеснения и съчувствие - нема. всички от идил ще бъдат приети с питка за добре дошли от германците. амеркел ще им стане канцлер. германците ще продължават да гойстват.

"засне екзекуцията на видео и го качи в интернет. ". хайку мас няма ли да привика своите хора от идил и да ги скастри за лошото качество на продукцията. м? все пак от академици на свободна практика се очаква доста повече.

Трудно ми е да чета новините за ИДИЛ - трупам безсилен гняв. Някак си не мога да повярвам, че светът подкрепя тази извергщина в 21 век - ясно е, че равнодушието е един вид съгласие с тези действия, иначе няма аргумент, който да ме убеди, че не е възможно ИДИЛ да бъдат заличени само за няколко месеца. За жалост след 5-6 години е доста вероятно звярът да е изпуснат от клеткта окончателно и да стане невъзможно да бъде смазан. САЩ добре пазят територията си, но тежко и горко на Европа тогава...

светът не подкрепя тази извергщина в 21 век само отделни държави я подкрепят. А една особено ... Тя я създаде и въоръжи... а сега уж се бори с ИДИЛ

Що за хора са тези убиици , това са животни !

Христос беше казал на фарисейте за избитите пророци "Допълнете проче и вие броиката на бащите ви". Същото и за тези всичко което са правели техните предци: персите и мюсулманските армии: педофилия, рязане на глави, дране на живи хора, горене и тн. Може би тези "мъченици за вярата"ще ги надминат по жестокост.

" Христос беше казал" приятно ми е да се запозная с един съвременник на джизъс краист - суперстар!

Абе, чеда мой! За къв чеп са ви църкви, кой ходи в тях? То само чужденци ходят там - снимат се, ала-бала и след това се смеят! Управител на "Църквата" ЕООД е дедо Неофит и бизнесът си върви! Особено със свещите. Ама това е друга работа....божия!

На неделна служба е пълно в католическата църква и има няколко служби на различни езици. Защото живеете без Бог, уж за по-лесно, сте стигнали не дъното, ами копаете по-надолу.

Там са педофилите, чедо! Аз говоря за православната....ортодоксалната така да се каже.

Йенс Столтенберг пита: Как да разбера, кой от бежанците е джихадист? Ние отговаряме: По табелката на гърдите му: "Аз съм от ИД!"

баси изродите дето са ги създали американците! Само Спецназ мое се справи с тия главорези.

Като се надупят и им отвлекат вниманието! Спецназ нямат грешка...отзад!

Вчера сринаха цьрква с булдозер.Информирай се от независими източници.

Крайно време е с тези средновековни джелати да се постъпи както с Югославия заради Босна.Както бяха съдени военните престъпници...тези трябва да бъдат унищожени или ще чакаме да подпалят Европа ?Умът ми не го побира,няма никакво логично обяснение, защо още ги траем.Русия вече протегна ръка за колективни действия!?Защо ли НАТО само ги почесва с някоя и друга неточно хвърлена бомба.Сигурно се чака да започнат да ни колят и нас.

Добре де, ти кой мислиш, че ги финансира? Защото те без пари не могат нищо да направят. уж продавали петрол - нали някой трябва да го купува този петрол ...

има нещо сбъркано в тея народи

Вече и я страхую за матушка моя. Умоляю Путина возмет мерки немедлено. Джихадистьй шутки не делают!

а вьй с Крим что сделали? Шутки, может бьйт?

Дед Сорос это ты?

ид са сепаратисти и опълченци. има от кои да се учат

Големите началници кога ще вземат решение за ИД?

Прост факт е, че "бойците" на ИД са хора, които са прочели 5 до 10 реда брошура или са им казани 10 догми, защото всъщност немогат да четат и на базата на това са изградили идеология КАК??? ПРОЧЕТИ, НАУЧИ, РАЗБЕРИ и тогава вземи решение - този с брадата не е прав и винаги верен само защото е дорасъл до 30 г. и няма пари да се обръсне - това не го прави по-мъдър!!!

Хора са горени живи прес средновековието - великата инквизиция, създадена през 1566 Около тази година е и "израстването" на диваците от ИД Гадното е, че на снимките се виждат АК автомати от СССР иначе първобидните маймуни щяха да са с копия и лъкове и нада ли щяха да са по-далече от 300 м. от шатрите си с 10 жени и 20 деца, който немогат да изхранят - ПАПЛАЧ! Да унищожиш град и артефакти на 3000 г. означава само едно - неук, първобитен, малоумен, вреден и абсольтмо излишен за земята субект. НЯМА вяра през 12000 ната история, която да е затрила толкова, колкото първобитните от ИД!!!

Прави впечатление, че повечето коментиращи, дори нямат сили да се възмутят подобаващо. Май информацията им идва в повече. Когато проблема е по-малък и по-лесно смилаем. възмутените са далеч по-експресивни и словоохотливи.

Като се виждат калашници на снимката, значи руснаците им ги дават според теб? Имаш отлична логика за милиционер, ако е така.Звучиш ми като вица за милиционера дето пита един"Имаш ли запалка?" "Нямам" отговорил. " А щом нямаш, значи не пушиш, щом не пушиш значи и не пиеш, като не пушиш и не пиеш значи и по барове не ходиш, като не ходиш по барове, значи и по жени не ходиш, а ако не ходиш по жени значи си п-раc." Само да ти кажа, че Калашников е най продаваното от световната мафия орьжие.Какво им пречи да го купят от Бьлгария например от "изгорелите" складове за боеприпаси?

нищо не им пречи, но тези им ги дава путин

Значи излиза,че Путин дава орьжия на Идил-джихадистите да воюват срущу Асад, който сьщия този Путин пази на власт в Сирия и не дава на САЩ да свалят от власт.Излиза, че Путин е сьюзник на САЩ срещу себе си така ли?!?

... иска ми се да ти дам плюс, ама много, мноооого и все смешни грешки бе, сърце първобидно не ми дава да го сложа този плюс.

където мине американски ботуш, трева не никне. само джихадисти и терористи.

Так надо!

Дай Бог и през Россию!

Военната групировка Изис от богината Изида изпълянява волята на тези които имат интерес от контролиран хаос в целият свят. Това са строители на Вавилон, които искат да издигнат себе си до статут на богове, което е доста налудно но такива реалностите днес. Гордоста и суетата са основат за всяко беззаконие и причина за всяко престъпление. Тази идеология виждаме виждаме в ню ейдж окултизма и хуманизма. Това са хора които са изгубили всякава врзъак с реалноста и живеят в свой измислян свят. Характерно за всеки роб на сатана е че непълноценен индивид мразещ свободните и достойни хора и Божия порядък. Към тях той изпитва завист и реваншистки чувства. Няма съмнение че ИД е един от работните коне на контролираният хаос в близкият изток и светът изобщо, който е необходим на строителите на Вавилон. Идеята н атози хоас е негативите от разделението да бъдат повече от негативите от обединението в една фалшива форма на поклонение насочена не към живият Бог, а към падналият ангел която се рактикува в денят на слънцето, а не в Божията събота. И която ще бъде белязана с белегът на звярът (казано ние от Бог в книгите Даниил и Откровение) и ще докара мерзостта на запустението.

Проблемът на ИДИЛ е, че антикоалицията (ако съществува такава) не показва съответните наказания в стил ИДИЛ върху пленници на ИДИЛ!!!!!!

Трият коментари,без да знаят и те-защо....:):))))) Църквата,ще бъде осквернена-това е причината да остане!! Иначе досега доста църкви са сринали!! Последен пример,манастирът унищожен завчера с багери..... Новината я имаше в ДИР,но явно не се харесва на днешния модератор....:):)))))

Принципно Ислямът е несториянската версия на християнството.

Истината е една!! Още от времето на СССР,че и по-късно с Русия-САЩ и определени говеда от ЕвропаТА,толерират и помагат сунитите от които произлизат терористите,за да създават проблеми в региона и да се занимават руснаците с тях!!Йемен и Саудитска Арабия,Пакистан и талибаните,Ал Кайда и муджахидините,както и ИДИЛ,това са едни и същи говеда с различно име и с "братска" помощ от "демократите".... В същия момент,най големите врагове на сунитите,биваха и биват атакувани от същите "демократи".Това са шиитските държави Ливан,Ирак,Иран,Авганистан по време на управлението преди талибаните,Сирия и Либия...Вижте,какви катастрофи са предизвикали на тези държави,които освен другото се разбират перфектно с Християните и то,с Православните,но не и със сунитските терористи!!Тарик Азис,министърът на отбраната на Садам е бил Православен Християнин и Садам не давал на сунитите да си покажат носа...В същото време,създателите на терористичните организации,го обвиниха във връзка с тях и го атакуваха,под предлог,че е нападнал Кувейт(който освен другото е територия откъсната от Ирак)...Ами и Кипър е нападнат и то,отпреди,ама "демократите"...... Асад е алевит-криптохристиянин и при Кадафи,Християните бяха също доволни!! Когато бесните кучета на терористичните организации нападнаха стопанина си,тогава се сетиха "демократите",че са "лоши"...И изведнъж,подписаха договор с Иран и извадиха от списъците с терористичните организации-кюрдите(също шиити).Ердоган е сунит и затова помага и той терористите!! Това са доказани от действителността факти,затова форумните мижитурки да млъкнат и да не се обаждат.... Не е хубаво да изпитваш търпението на другия по толкова идиотски начин батковци......

Да ма звиняваш, византиецо, да ма звиняваш... ама населението на Русия е Сунитско! А Русия кат най-голяма Сунитска държава в Европа... по-голям друг на сунините - няма!

А,"звинен" си,защото с нищо не противоречи твоят коментар,на моя..... Освен,че "сунитизирането" е почнало там през 1950 с вънщна помощ по образ и подобие на България,виж какви проблеми имат с тях.....

Дир, не смятате ли, че правите реклама на ИД, с този клип, те точно това желаят. Преценете дали показването на това видео е уместно.

По принцип си прав,но когато случаят касае нормални хора..... Когато касае говеда като нас балканците,трябва да се види,да не би да се събудим и да разберем,каква е ролята на бункера,наречен посолство и на някои от еврогейците.............

Странно, междунсроден съд съди християни за избити ислямисти в Босна и Х, а ислямистите избиват на воля без никой да ги съди. Хуманизъм към зверовете ислямисти, цигани, негри, араби и омраза към нормалните хора, жертви на зверовете. Света плаче за нов фюрер, който да изтреби приматите.

Тези зверове заомбита и психопати които са постоянно под въздействието на наркотици изпълняват волята на тези които искат да отменят Божият порядък и да наложат луциферианският хаос. Основен мотив на техните ментори са гордостта и суетата. Те са изгубили всякаква връзка с реалността. Характерно за всеки роб на сатана е че непълноценен индивид мразещ свободните и достойни хора и Божия порядък. Очевидно е че ИД е един от работните коне на контролираният хаос в близкият изток и светът като цяло, който е необходим на строителите на Вавилон. Идеята е болката от религиозното разделение да е по-голяма от болката от религиозното обединение подпечатана с белегът на звяра.

Ной

Ко речи?

Хора! САЩ не желае да вреди на Европа, защото Европа им е партньор, клиент и не на последно място има милиони граждани на САЩ, които са с европейски произход! Арабите създават проблеми от цар Крум насам! Това са диви племена...

как беше там, за мармотите и станиола.

Съвременната варварщина надмина Инквизицията от 15 век - 600 години 'прогрес' и ето вече кладите могат да са достояние на целия свят, не само на шепа зяпачи от мегдана.

Сирия беше съюзник на Русия и руски сътрудници са работели в Сирия в подкрепа на Асад. Затова американците търсят врагове на Асад в Сирия, за да ги финансират и въоръжат, и по този начин да не могат да бъдат обвинени, че директно са нападнали Сирия. Намират най-мразената и ужасяваща група главорези, за която се знае, че е способна на всякакви зверства, върши всякаква мръсна работа и след това използват ЦРУ за да създаде операция по финансирането им чрез нелегална продажба на петрол на черния пазар. Щом веднъж схемата е готова и напълно сработва, изпращат спец части да убият няколко шефа на ИДИЛ, които са били наясно с американското участие и да прикрият следите от участието си в операцията. По този начин създават удобно плашило, което им позволява да продължат вечната война с терора, да продават купища оръжия на хора, които се избиват вече 1300 години, както и да залеят Европа с милиони бежанци.

1) на САЩ не им е изгодно да спират ИДИЛ. Така създават проблеми и на Русия, и на цяла Европа, да не говорим, че това, в което въвлякоха Арабския свят с техните цветни преврати, няма да се успокои следващите десетилетия, да не кажа повече. Това им е изгодно, защото спира развитието на ЕС и Русия. В допълнение, зулумите в Украина допълнително факнаха ЕУ.

Защо ще ги спират, след като положиха толкова усилия да ги създадат

Къде беше Асад на 14 юли 2008г?

През април 2008г. Асад казва на катарски вестник, че Сирия и Израел обмислят мирно споразумение за година с Турция, която да е посредник.

знам със сигурност че САЩ и Терция ако пожелаят могат да смажат ИД. Но деликатността на нещата правят това крайно опасно. Добре но Иран може да ги смаже. Шиитски Иран. Защо и те не се активират. За нас християните не става дума вече за религия, а за хуманност, за опасността от душевното уродство да завладее част от света. За опасност религиозното варварство, нямащо общо с вярата да наложи себе си в част от света. Това не са просто няколко нещастника залети и подпалени. това са хора. Светът осъди фашизма и комунизма, кой свят ще осъди варварския ислям. Защото има и друг ислям, който има човешко лице.

Няма друг ислям госпожо!

за съжаление единственият начин да се държат тия хора настрани.... европа и щатите го определиха като антидемократичен...... те горките не схващат тънката нишка в тяхната народопсихология...... и давайки им демокрация, окървавиха света.... преди тия идиоти са били контролирани от арабските лидери, сегаааа кой да ги контролира? за простият човек, демокрацията не е свобода, а пагубно действие, което унижтожава всичко наред :(

Цветна революция, майдан, арабска пролет - все после садисти идват отгоре. Американска работа. Смърди.

Бежанци, тероризъм - защо се случи всичко това? Защото алчността на някои е безгранична. Искат от всички да взимат, а ни да сърбаме попарата.

Гавра със цивилизацията в 21век от примати садисти под благосклонните погледи на суперсилите, които могат да унищожат изродите за броени дни. Една ядрена бомба ще ги изтрие от лицето на земята

Чакай да си свършат работата, за която са създадени и после ще ги елиминират!

Армиите на съвременните държави са се извратили и са се насочили към собственото население да го държат в робство и страх, да пазят властимащите от народите, отколкото да се борят с реален враг!

нещо много театрален и режисиран вид имат това т.нар. видео, сигурно е снимано в студио

Странно защото големите праворени ислямисти си крият лицата...нали сте правоверни бе.... амънъ сиктими ороспу цоцуклари... оппс това бе на друг език.

Защо американците въоръжават ИД с руско оръжие?

... оръжието наскоро видяхме откъде минава. гръмнаха се в един завод. срам за България.

Моля ДИР да махне този клип от сайта си! Това не е шоу.

Моля ДИР да остави този клип! Живота не е шоу, а такъв какъвто е. И хората трябва да живеят в релността, а не в света на Къци Въпцаров и Телетабисите. Апропо поинтересувай се кой е Дж. А. Макгахан и с какво той е ценен за България.

Знам по-добре от теб кой е Дж. Мкгахан и с какво е ценен за България. Също много си се объркал, ако ме свързваш с феновете на Къци, Биг Брадър, чалгаджиите и подобна сволоч. Информацията си е достатъчно брутална и в писмен вид. Който иска да гледа - има си Ю тюб. Това видео е част от пропагандата на ИД и разпространението му им влиза в сметките.

И аз моля да го оставят. Заедно с клиповете от Одеса и Майдана.

Нещo зaпoчвa дa ми изглеждa нaглaсенo във всички тези клипoве зa зверствa...дaнo не е тaкa,инaче мoзъкoпрoмoвaчкaтa ще лъсне зa пoреден път.!