Apple представи два нови модела iPhone

Американският технологичен гигант Apple представи два нови смартфона. iPhone 5С е с по-слаб хардуер и е на по-ниска цена, а iPhone 5S е наследник на класическия модел.

Обратно в новината

Коментари - Apple представи два нови модела iPhone | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно разочарование, макар че никой не е очаквал койзнае какво. 1. Горе-долу същичт процесор, двуядрен, с малко повишена честота и по-добро графика. Самсунг S4 е 8 (!!!) ядрен процесор, и дори сега отвява новия 5S, дан не говорим за 5C. А за следващите модели на Самсунг се говори за 12 или 16 ядрени процесори! 2. Четец на пръстови отпечатъци...айде стига бе - половината лаптопи имат такъв от 10 години и почти никой не ги ползва. А сега, след глобалния скандал с НСА и тоталното подслушване, подобен сензор може да съсипе продажбите. И опасенията няма да са напразни - като се има пред вид колко интегрирана и контролирана е iЕкосистемата на Apple. Както някой е писал по-горе, това просто е начин да дадеш на правителството на САЩ отпечатъците си напълно доброволно и безплатно. 3. Камерата била по-добра, хубаво, но водещите марки за хората които искат по-добра камера си остават топ моделите на Нокия (новия Lumia 1020) и Xperia. 4. Цената - В момента китайските марки смартфони с 4-ядрени проц. и 5-инчови FullHD IPS 1080p екрани са вече по 200-300 долара. Хайде познайте как Apple ще ги измести в средния клас смартфони - чиста илюзия и абсурд.

След като изтече информация, че специалните служби на САЩ имат достъп до смартфона ви, сега ще имат и колекция с пръстови отпечатъци на една голяма група от хора по целия свят ;)

Епъл вече са вървяли по този път - широка гама от по-евтини устройства. Едва оцеляха последния път. Само дето тогава имаше кой да ги спаси. Епъл станаха големи заради иновациите и създаването на нови продуктови категории, не заради разширяването на съществуващи!

Ако трябва да погледнем реално на нещата. 1. 5Cheap явно не е толкова cheap. Съответно, пазара в който се целят, го пропускат с има няма 500 $. На този пазар биха имали успех с устройство за 200$, но тяхното е пластмасово и струва 700$. 2. 5$ Тук имаме цена еквивалентна на 2 бъбрека от китайски любител на ябълки, но какво получава собственика за чувала с пари? Нищо особено. Е да, ще кажете вие, по бърз процесор, по добра камера, скенер на пръстови отпечатъци, по добра батерия. ОК, по бърз процесор? Къде ви беше бавен този в петицата за да ви трябва по бърз? По добра камера? Ами всичко след лилавите облачета на снимките от петицата е по добро. По добра батерия... И с колко по добра? Говори се за 10 часа мултимедия, ами всички ревюта и бенчмаркове даваха пак толкова на петицата. Скенер за пръстови отпечатъци??? В телефон??? Мога да се обзаложа че повечето от вас имат такъв на лаптопа си, и факта че въобще и не знаете че съществува, говори колко е полезен и бихте го ползвали(а за недостатъците няма да говоря). Къде е full HD дисплея, къде е сменяемата батерия, къде е слота за карти памет, КЪДЕ СА ИНОВАЦИИТЕ КОИТО ДО СЕГА МЕ КАРАХА ДА СИ КУПУВАМ Apple?

2 нови модела Ай-шит,кого ли го интересува освен зомби феновете на марката?И кога ще почнат да ги продават в комплект с кредитна карта? :)