ЕС одобри плана ”Юнкер” за стратегически инвестиции

Лидерите на 28-те страни от ЕС постигнаха съгласие за създаване на европейски фонд за стратегически инвестиции, който може да мобилизира до 315 милиарда евро.

Обратно в новината

Коментари - ЕС одобри плана ”Юнкер” за стратегически инвестиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...проекти на бъдещето..."?! Вервайте българи, в задгробния живот!

1. Китай. 2. Не.

.....Населението на Европейския съюз към 1 януари 2011 е 502 489 143 души. .... ------ 315 000 000 000 : 502 489 143 = 600 евра на човек! това е малко дори за коледни надбавки в българя! каква инвестиция е това!? -----

Лидерите на 28-те страни от ЕС постигнаха съгласие за създаване на европейски фонд за стратегически инвестиции, който може да мобилизира до 315 милиарда евро. Интерсно какви пари могат да бъдат 315 милиарда евро за целия съюз и какво по напред ще финансираш при 2000 проекта , като средно на проект се падат 157 милиона евро, а говорим за стратегически проекти.

Ако някой нещо е разбрал (освен че ше бъдат похарчени едни 300 млрд. за нещо) би ли ми обяснил....

Определено няма да се налива сиво вещество в тия дето не са разбрали...

Локаторите на нашите хора са наострени и насочени за тези миларди европотоци,за бизнеса на нашите елитни хора и техните деца.Волен да ходи да протестира и да иска пари от Брюксел,да се строи и да се създава работа и доходи на истинските българи,от Москва май няма за сега пари освен надежи за газ и пари!!

100% Евродемагогия. Ако не беше така, нямаше вече поредна година в ЕС да сме на това дередже и да става още по-зле.

И ! - Моите Въпроси : А. Кой/и бе/бяха Присъстващ(ите) от България ? Б. В каква форма Трябва да Взискаме Тотален Публичен дебрифинг от тези в т. А ?

Не знам колко хора трябва да ти го кажат, но нито си интересен, нито запомнящ се, а дразнещ с този начин на писане... Каква ли е идеята ти?

ГЛЕДАХ ЦЕНИТЕ ПРОМОЦИИТЕ НА БИЛА , МЕТРО И ЛИДЪЛ В БЪЛГАРИЯ ... АМИ ТЕ ЦЕНИТЕ ПО-ВИСОКИ ПРИ ВАС ОТКОЛКОТО В ДЕТРОЙТА .... ... НЕ ВИ ЖАЛЯТ ЗАПАДНОГЕРМАНСКИТЕ ТЪРГОВЦИ :))) А ИНАЧЕ ПО - ОБЩО : ПРЕвропейските лидери са одобрили амбициозния инвестиционен план, без обаче да се ангажират с допълнителен принос .. ДЕМЕК ПАК ОБЕЩАНИЯ НО РЕАЛНО ПАРИ НЯМА ДРУГАРИ ! ... ВСЕКИ ДА СИ СПАСЯВА ИКОНОМИКАТА ПО ЕДЕНИЧНО - НЕ СА СЕ СЪГЛАСИЛИ ДА ДАДАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ... И КВО ИМАТЕ ТОГАВА - ПРЕЦАКАХТЕ 3-ИНЩ ШЛЕМ - АЕЦ , ЧЖНИЯ ПОТОК БУРГАС АЛЕКСАНДРОПОЛИС .. И СЕГА ЧАКЙТЕ ДА ВИ ХВЪРЛЯТ КОМАТ ХЛЯБ ...

Дааа... Пък Ако съотнесете цените към заплатите... ... Вчера, пак по нощите - знаете че попообсъдихме нещата САЩ-Куба....и Сега имайки предвид че този план а. Е неясен б. Е притеснителен за Цяла Европа а при Вас в Америка - тинтири-минтири с парсата Знам че Не минава - да Вземем да спретнем Нещо Стабилно ? ... т.е. София-Хавана-Вашингтон ?

никаква Куба, там са комунистите, ядат бебета за закуска

Цените са по-високи, защото българите са по-богати от фалиралия Детройт!

ЕС е утвърдил разпределените средства за отделните държави за следващият период,кото ще бъдат отпуснати след утвърждаване на съответни проекти.Преди няколко часа пред съпътсващата го тв камера,символа на ХЕЛОИН ,както го определи един от редакторите на Слави Трифонов заяви ,че благодарение на десет дневната работа на правителството са отпуснати 4 милиарда.Ами ако бяха работили 100 дни?

Юнкер да си плати първо борчовете на ЕК и ЕС възлизащи на ок. 48 милярда евро.

Имайте предвид,че България(и всички други държави),всяка година внасят при брюкселските мародери-освен членския внос-и цели 70% от приходите си от митата и таксите!!!! Като се направи сметката на парите които УЖ дават и на тези които взимат,всички държавни хазни са на минус.... Освен разбира се,брюкселските крадци(техният годишен бюджет е над 130,000,000,000 евра!!!!!!) и фирмите които обслужват!! Всички техни проекти,са направени с такива параметри,че почти 70% от парите да отиват на определени изпълнители!! Голяма лапачка ще има пак!!!

Съотношението, Колега - ако позволите Е - към 310 млн евро вноски спрямо над 1.4 млрд плащания.... То Откъде мислите са тия возила по 5-600 Хилки евро ?! ..и Непродаваемите постройки/курорти ?! ...и Замъците на Наследствени Нищоиманяци ?! ...и 'ученето' в Топ учебни заведения на деца/внуци на същите ?!

кое точно е плана и с кой се е договорил ? На какво се кефи той и останалите от шайката ? Дали няма ние да усетим всичко по трудния начин за пореден път...

те се договарят - за своите печалби в милиарди. ние, които плащаме, както заплатите им, така и осигуровките им, като на циганите, дори и с парите на внуците си - не участваме. това е. за да няма после неясноти и по ttip. va pensiero.

големо лапане че пада

ама кой че плаща

къде е новината- ЕК одобри 4 млрд. лв. за магистрали и за метрото!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А ние ще инвестираме в паметник на Южен поток пред НДК:)))

законния, но неморален е толкова горд с тия пари за "инвестиции", сякаш ги е извадил от джоба си, или от джоба на концерните, които покри да не плащат данъци. сега отново ще започне едно раздаване на "средства" на близки и послушни, че "комунизъма" на бай тошо направо ще бледнее като звезда от далечна галактика, пред собственото слънце. юнкер, как живееш в/със себе си? лицемерие, гнус и отврат! вие се наричате "цивилизация"? не вие сте канализация.

И в какво ще се инвестират?! Ясно е едно, че ще падне голяма плюсканица и след 5 г.ЕС ще си е на същото ниво.

.....плана на Юнкер на стойност з15 милиарда евро, който трябва да даде тласък на икономическия растеж в Европа чрез финансирането на стотици проекти... ----- интересно, на мене да ли ша ми се паднат 3.15 лева в брои или ша ги приберат оня от гoре всичките? ------

Празни приказки. Същите са като булгаристанските политици.