Британски, не американски войник ударил ученик в Сливен

Инцидентът от вчера в Сливен е станал с британски войник, уточниха от пресцентъра на Министерството на отбраната пред БТА по повод на информация в медиите.

Обратно в новината

Коментари - Британски, не американски войник ударил ученик в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mISHO

Да им пикам на дисциплината... Добре, че не се е случило в Коиловци, че после язък им за "армията"... ;)

Тези ни отпочнаха? Като за начало сшамари, а после ....???

Ако беше български учител щяха да го вкарат в затвора! Срамувам се от институциите и политиците в България!

Войник дете няма да обиди!

Добре, че не е извадил пистолета и да го гръмне.

Мани,мани,както им познаваме навиците .... В Балтимор през почивни дни полицаи отново застреляха човек

стават такива неща ,има пяни ,дрогирани,хипер-прости хора ,безакълници ,пубертети и какви ли не и те се срещат понякога и това не е толкова важно. Въпросът е как ще реагират трезвите,интелигентните,зрели и нормални хора .Аз мисля , думите -извинение ,обещетение , наказание ,протест се вписват добре по темата .Ако сега не се вземат мерки можем да очакваме в бъдеще доста срещи от този вид .

loyola

Интересно ако български военнослужещ удари шамар на Британско момче, което му се присмяло, дали ще го пуснат да си ходи поживо, поздраво?

Абе сливенци те ядат ваша храна,шепа отрова и бай бай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90 процента от българите в България не говорят чужди езици - досущ като братушките в Русия. В Русия братушките пият водка, а браточките в България пият ракия. Като се напият падат под масите и общуват на езика на дружбата.

Ами те британските войници толкова си могат...

никой не е канил войниците на гости. Децата да си говорят български, англичаните и американците, като искат да са тук ,да научат български. Не съм длъжен да им отговарям на техния език в моята страна.

Мен лично във Варна американски войник ме пита за магазин аз му посочих и обясних след което последва а секс ? Ако можех щях да му откъсна главата от кръста толкова ме вбеси наглеца..

buRgbuRg1

:) Познал е , че си гладна блядка ! :)

Не, търсил е теб да го обслужиш.

Друго си е да обвиниш американец. Ама някой да се е извинил? Не, ние не знаем как се прави това.

Българи от града на стоте войводи - вземете се в ръце! Змията се убива докато е малка. После да не стане късно.

Е,щом е британски,може.

Никога няма да прочетете новина за български военен контингент в САЩ или Великобритания.

Яааа,виж ти!Да не излезе накрая,че войникът е патагонец,бе?!

Повтаряте приказката,за оня дето, нямал сестра,май....

Ако го "фъкнал", както се учат на всяка втора дума да го казват ученикът си е отнесъл шамара правомерно. И как така ще си дава телефона на непознат да говори? Нещо не ми се връзва.

Да се преместят тия от Коиловци в Сливен - разните навлеци ще станат много по-внимателни с шамарите! Но това, което е станало не е чак толкова лошо - означава, че имаме право да си връщаме! Юмрук за шамар!

Та к,во толкова,ако беше руски войник,нямаше да го погали като англичанина,а направо щеше да го изнасили и после убие,както са правели по време на съветската окупация!

lu4ka

Ако е англичанин е трябвало да му кажат само две думи - "court trial". Англичаните стават много внимателни, като ги чуят.

английски:)

Не мога да разбера защо е целият този шум. Ами дразнело го е хлапето войника му е забърсал възпитателно един шамар и това е. Тези хора са дошли да ни защитават от империята на злото и Ислямската държава, а нашите непрокопсаници тръгнали да се заяждат с тях. Каквото са търсели това са получили.

Вие сте доста зависим българин, ако изибщо сте българин!

Шило

Е кое ти е независимото, при положение, че защитата ти зависи от друг? Оказах се прав като в другата статия предрекох, че случаят ще бъде омаловажаван или необосновано раздухан. А проблемът е, че е военнослужещ, с мисия тук. Това, че се е докарал до състояние да не може да работи с телефона наистина буди насмешка. Но е могъл да защити пагона и по друг начин- като обърне всичко на шега, а не да опозорява униформата "воювайки" с деца

А на теб, ако ти дадат телефон с меню на китайски, дали ще се оправиш?

Те, същите, идваха да ни "защитават" и в края на Втората световна война. Така хубаво "защитиха" София, Враца и др. градове с бомбардировки само на цивилни обекти.

lu4ka

Независим, защото от теб нищо не зависи. От кого ни пазят? Е заради такива, като теб сме били 656 години под РОБСТВО. Ама си достатъчно тъп, за да не можеш, да го разбереш.

0лигофрен

Stay low, go fast. Kill first, die last. One shot, one kill. No luck, all skill.

Това важи за всяка армия, но наместо да храним и обучаваме наша армия, ние вече храним и обучаваме окупатори

Я сподели, как точно ги храним и обучаваме?

Само да припомня : Договорът за ползване на нашите военни бази е сключен на 26.04 2006г. Безвъзмездно и с право на екстериториалност. Подписът е на калфин ... Който и по етнос и по самосъзнание не е Българин. В момента се подвизава като социален министър . Без коментар !

заедно със останалите продажни андрешковци.

Въпрос- какви са били тия деца, които са говорели английски ?? И, не са ли отишли НАРОЧНО близо до войниците са да предизвикат спор ???.... Нормалните деца си говорят на български... Обаче тия са били също като разни Курви, които са търсели клиенти.

Четох някъде че думата педераст не означава толкова различна сексуалност колкото за някои други личности като..

Децата са от езиковата. Пък сега и всеки след пети клас говори английски доста добре. Не подценявайте децата и не ги наричайте к.рви, защото такива сте вие, дето защото защитавате един пияндур, само защото е чужденец!

МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ АКО СМЕ ЧИТАВИ КАТО НАРОД НЯМА ДА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ САМО ЗНАЕМЕ ДА НИ ЛАЕ УСТАТА ТАМ СМЕ НЕНАДМИНАТИ И ЗА ТОВА ЯДЕМЕ ШАМАРИ ПРОБЛЕМА Е ЯСЕН ..... МАНТАЛИТЕТ!!!!

След 'консултация' с американското посолство и техния генерал-губернатор у нас, военният ненадейно се оказа британски, а не американски.

Не врат а по шия. Разлика между американци и англичани няма - и двете държави искат конфронтация и война с Русия. Само че този път на англичаните може за им излезе солено. За съжаления и на всички европейци, заради тези смахнатите отвъд и отсам атлантика.

Смахнатите не са от другата страна на границата ни

Немци френци, англичани наши са враждебници, Дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са презрени, интерес им покажи, па да видиш далавери и чифутски куп лъжи. Долу всички Спекуланти, да са счупи техний рог!

Все англосаксонско магаре. Простаци. Трябва да ги учат на култура. Излезли от пещерите и раздават правосъдие с юмруци!!! Бият деца, ама където трябва са като зайци!:)

КОЙТО Е ГЛЕДАЛ РЕПОРТАЖА, СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАШАМАРОСАНИЯТ Е ГЕЙЧЕ, И СВИДЕЛИТЕ СА СЪУЧЕНИЦИ. АБЕ С ЕДНА ДУМА: ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ СТРАНАТА, КОИТО НЕ СА "АДЕКВАТНИ" НА КУЛТУРАТА, ВЪЗПИТАНИЕТО И НЕ СА ОТ ЕГНЕТО

ДАЛИ Е ГЕЙЧЕ ИЛИ НЕ, не мисля че ти си господ за да определяш! Да предположим, че аз съм прост, би ли ми обяснил с едно изречение какво на теб лично ще ти донесе Шенген, който цял следобед твоите вождове прокламират? Ти без далавера, там няма да отидеш! Затова разни англоговорящи ще бият децата ти, а ти ще твърдиш, че децата са гейове и малко са ги били! Пожелавам ти здраве и по-малко европейски бой!

Мисля че, сега е времето Президента да се появи и с целия си блясък да заяви, че Русия е феодална държава и затова британците имат право да млатят децата ни и той по този повод няма до отиде в Москва, но очаква ръст на руските туристи!

Поредният пиян английски боклук, само че с пагони.

Ааа, не било американски а британски, и не било войник а гей. и не ученик а студент, и не го е бил а го е е-ал.

се объркали - това е преоблечен руски агент на ФСБ

американец не е способен на това, сириец е бил *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е тук от необлизани пичлемета,жал ми е за вас:((

Аре балконинг на бозяка ! Поне от 10 етаж : ))))

Все тая дали са хамериканци или инглизи...

В тази тема се усеща липсата на традиционните коментари когато някой е откраднал нещо, родил на 12 години и т.н. - "ааа, ясно бе роми". Аз примерно дори и да искам да се присмея на пиян руски войник, няма да го направя, най-малкото от инстинкт за самосъхранение и второ от възпитание. Това дете нито е било възпитано, нито имало инстинкт за самосъхранение. (да поясня за първосигналните читатели дето ще ми насвяткат минусчета с патриотичен мерак, че НЕ оправдавам войника)

А паметника на американските пилоти убийци, какво прави пред проклетото им посолство? Даже полицаи с автомати (не с пистолети, а автомати!) гледат страшно и ше гърмят по българите.

Ами да не са глупави. Виждат какво става с паметника на съветската армия, та гледат своя да си го приберат по близо до посолството. После като си тръгнат ще си го вземат със себе си.

Да си го направят от вътре. А те са го сложили да се вижда от улицата т.е. американците вътре не го виждат. Дразнят българите, ама путьовците държавници отидоха да го открият.

Самолети на Югославия бомбандират София през 1941. Самолети на СССР бомбандират на два пъти Северна България през 1942, вторият път стигат до Ст. Загора...

"Бомбардировките на България са поредица от нападения срещу София и други български градове и села от британските ВВС и ВВС на САЩ, по време на Втората световна война, от пролетта на 1941 г. до есента на 1944 г. които имат характер на реални бойни действия" Чети бе глупако.

?

като съюзник на Германия е било нормално да се бомбардира територията на България от съюзническите страни. Но не е било нормално, а античовешко е да хвърляш бомби маскирани като детски играчки - децата на България ли уплашиха американците?

НО краварите нямат и ни най-малка представа какво ще им се случи като На Българина му пречернее пред очите! Но това време идва.....съвсем скоро

или бил Български гражданин,ше го изпратим във дървено пардесю в кравария. Нато е терористична организация на ФАЩ

Смърт за англичаните! Смърт за американците!

Дори и български войник да му беше ударил шамар пак е минус за пагона....много от тия с пагоните мислят че са с превилегии.....те са със задължения....така са ме учили,така го разбирам.

"На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси" Биконсфийлд Дизраели Биконсфийлд Дизраели е роден през 1804 г. и умира през 1881г. Известен е още и като Бенджамин Дизраели, баща му е приелият християнството евреин-марано (християнизираните евреи се наричат марани, а ислямизираните-дьонмета) Исак Дизраели. Дизраели е лидер и идеолог на консервативната партия, премиер на Англия и масон. Той е върл туркофил и отявлен защитник на Османската империя, един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска" България. Дизраели изпитва патологична омраза към България, негови са думите: "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси".Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация, като дори Вазов няколко месеца след събитията от Априлското въстание написва стихотворението "Дизраели", което завършва с думите "О, Английо, защо ли днес бездушен жид (чифут) те управлява?"

Искаме мир, а не Нато!