Спират 20 000 асансьора заради неизправност

Около 20 000 от общо 80 000 неизправни асансьора може да бъдат спрени всеки момент, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Спират 20 000 асансьора заради неизправност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Возя се в 30 годишен асансьор. Поврежда се 3-4 пъти в годината , обикновено от претоварване изключват защитите. Обаче след като се наложи смяна на част от него, изключително "кадърните" асансьорни техници го поправиха така, че до последния етаж спираше по 4 пъти. И така до момента , когато спиранията станаха 7-8 по етажите и между етажите. Тогава се уплашиха и за 30 минути всичко си дойде на мястото. На това му казвам нехайство. Не споменавам и сменената резервна част, защото съм убеден, че е монтирана другаде и е платена два пъти. Та вината не е в асансьорите, те са си сигурни и добри, а в поддържащите фирми, чиято основна цел е събиране на такси, а не поддръжка!

Мисля си,че някой има за продаване 20 000 асансьора... Пак далавера?

Проблемът е в електрониката на новите асансьори, правят си каквото си искат, после техниците ги скопяват и нещастните биороботи падат в шахтите.

Всички стари бараки да се спрат. Да ходят хората по стълбите и ще се радват на добро здраве. Пенсионерите може да не слизат въобще. Да са си седяли на село, като искат да ходят по земята.

За какво са ти виновни пенсионерите бе педераст. Кажи го това на майка си и на баща си л*о смрадливо.

Pesh0

Ама повечето инциденти са с нови асансьори . Да спрат всички нови асансьори , докато се изясни защо дават дефекти . Сатарите , като че ли по малко дефекти дават :) Хорели болници .... всички нови да се спрат.

Работата на надзора, не е да предупреждава, а да спира и да глобява! Ненаядоха се!

Хайде сега да ви видим, клакьори от гетата в Младост и Люлин! Тренирайте алпинизъм и плюйте "лошата държава" дето не ви пази.

Pesh0

Така така , да спрат да шават тези пенсионери , нагоре , надолу . Или да дават по 2,3 000 лв и да се возят , на безопасни асансьори .

Един голям + от мен за сарказма ти!Пък и 2-3'000 лв. един пенсионер е грехота да даде на Илийката Зл.

Кога успяхте да ги преброите че са 20 000 неизправни,или ги знаехте кои са но си драпахте макарите защото трябва да се работи.

antani

и са ко ша ги прайм софетата хахахаахааааа

За да се подобри обслужването трябва таксите да се вдигнат поне три пъти не може в момента една проста чистачка да взима колкото е такасата за асансьора, цените се изкуствено занижени за това се получават такива злополуки, не може една фирма за 4 човека персонал да облужва 250 - 300 асансьора.

За служителите от поддържащата фирма трябва да има затвор,за опит за умишлено убийство и причиняване на тежки телесни повреди. Как така ще блокират защитите ?!

А-ха ха ха хааа... пешште бъххта мераклиа!

humfry

Пожелателни и гръмки приказки, чиято цел е а успокояват хората, докато капят като круши. На първо време падат асансьорите, което е явен признак, че съвсем скоро ще започнат да падат и други работи. Все пак всичко е оставено на самотек и разруха в последните 25 години. Всеки мисли само за далавери и пари! Що за морал, що за ценности...

Това че си р, е някакво оправдание за тъпотиите които си написал. Нямаш си и бегла предствава какво става с асансьорите и ка се развиват те у нас. На самотек е оставен болния ти мозък.

humfry

Пудел, ти нали пишеш само умнотии и имаш представа от всичко, какво си се закахърил относно мен. Очевидно е, че ти и останалите ти пиболярни самоличности сте най-знаещите и можещите, а всички останали трябва безрезервно да слушат вашето слово. Цяла България вижда ежедневните жертви на асансьорното "развитие", както и състоянието на асансьорните съоръжения, така че остави хората да имат собствено мнение. Отивай да си взимаш хонорара и изчезвай, докато все още ти позволяват да цапаш.

Защо ще ги спират не може ли да ги отремонтират кадърни майстори за не за баслословни цени .

Най-важната тема за България са асансьорите.

Къде ми е коня? И индианчетоБюрократи мазни!

jingiby

В същия режим на шунтирани защитни механизми работи и така наречената ни държава. Крайно време е и тя да бъде закрита...

пОДКРЕПЯМ!!!

Време е да затворят всичко поради неизправност...

Да, все ми е наум, че ще стане. Единственото нещо което работи в страната е бюрокрацията. Благодарение на нея - НИЩО няма да се случи