Башар Асад: Ние сме на пътя на победата

Сирийският президент Башар Асад заяви, че връщането на контрола върху град Алепо е момент от решаващо значение в конфликта в Сирия, започнал през 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Башар Асад: Ние сме на пътя на победата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е И ПЪТЯ НА ПРАВДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА!!!

Аз често ходя на църква, паля свещи и се моля за душите на умрелите и за победа на на Башар Асад! Амин.

Сега след пАбедата остава само рашка да ви построи разрушените градове..

"Той каза, че неговият режим е поел по пътя на победата" - 100% точно така е казъл - Моят РЕЖИМ е поел по пътя на победата.

Който е съюзник на РФ също е победител

тоя пич обърка сметките на юдейте американски

Путин спря кранчетата за нефт на Маккейн, който се снимаше наред с всички видни идилци. Този престъпник, заедно с бореца за мир, маймуняка Обама трябва да ги съди Хага...Браво на Асад и Русия.

Абе какво коментират разни продажни фъшкии, че Асад и пр. били диктатори. При фалшивата демокрация първо гласуваш и после получаваш заповеди. При диктатурата фалшивия институт , наречен гласуване изчезва. И можеш ли да глъсуваш ти за когото искаш ? Не ! Можеш да гласуваш само за подадените от мафиозките партии кандидати, или от мафиозите финансирали мажоритарните кандидати на великия чалгаджия Слави Трифонов - Боклука. Да оставим настрана, че Атинската демокрация е робовладелска форма на управление пренесена при капитала. Същото е. Капиталиста е робовладелец, а работниците са роби. Така, че мизерните соросоиди да не лаят срещу диктатурата, защото президентът на САЩ е абсолютен диктатор в рамките на мандата си.С право на вето.

РУСКИ ПРОФЕСОРИ ПРЕПОДАВАТ В АМЕРИКАНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ НА КИТАЙЦИ.

и всезнайковщина от село..

запада не искаше и да чува за преговори с башар ,но това е вече трета или четвърта фр.делегация след успешното руско военно присъствие !

до Венци,той и другите соросоиди Пишман революционерите на Обама,Меркел,Олан Сорос се наакаха и вие околовръстни работнички ,заедно стях ,знам че ви боли,но това е положението ,скоро няма да ви дават и пари за вазелин ,тогава ще ви боли повече

Този определено ме разсмя! Идиотска патетична реч с покритие - НУЛА! Ако пуйо москалски не му беше спасил задника (засега временно) отдавна щеше да увисне на въжето (като садамчо) или да бъде разстрелян като куче (като кадафито или румънското диктаторче чаушеску).

кой точно????

След 10 дни сами ще се разстрелвате фъшкийски боклуци.Спокойно, тангото е бавно

Реклама: За чудни и прекрасни видения- само БОЯРИШНИК. (за страничните ефекти не се притеснявайте)

Айде да не се заблуждаваме, и бащата и сина Асад са диктатори, типични за Ориента. Безпорно са направили много за народа си, особено първия, но всеки, който тръгне срещу тях, неизменно свършва по един-единствен начин. Неписаните закони на Ориента са жестоки, но необходими. За да се справяш с полуживотни се иска здрава ръка и никаква милост, иначе ще го ударят на джунгла и пълен произвол. Това в немалка степен оправдава действията на Асад и определено диктатурата му е за предпочитане пред евентуалното управление на т.нар. бунтовници, да не говорим за главорезите от ИД. Русия и Иран нямат интерес от една размирна Сирия и логично подкрепят официалната власт. Всъщност, главната цел на световния джандар, чичо Сам, е Иран - отколешна негова мечта да разпростре демокрацията си там.

Верно, диктатори са, но диктуват правилно. Не като някои поставени отвън демократи дето вървят срещу народа си.

Да живее президентът на свободомислещите хора - Башар Асад!

На колко водки нсписа този коментср? Башар изби и прокуди народс си, зяедно с таварищ Путин се поцелуваха и избиха жени и деца. А ти си свободомислещ зад...ик.

Не знам колко е свободомислещ ама конфликта започна след арест и бой на ученици от гимназия само заради един написан лозунг против асад.

И след като бяха прекарани през границата доста пушки. Изобщо като има причина и финансиране -- и те не бяха в Сирия, поводи за конфликт лесно се намират.

Сравнението няма нищо общо с факта, че Башар Асад все пак не се предаде и хората му не го изоставиха. Срещу силите, които се нахвърлиха против Сирия би бил безсилен всеки лидер, бил той Хавез или Башар. Сирия отдавна има подкрепата на СССР, а в последствие на Русия, така че Путин не се е появил от нищото там, той от самото начало поддържа Асад. Просто сега ситуацията е много по-сложна и за Сирия и за Русия в сравнение с това, което е било навремето при СССР и Сирия на Хафез Асад.

айде бе - не се прави, че познаваш Хафез!

За съжаление е така. САЩ нарочно искаха да махнат диктаторите в Близкия Изток, защото знаеха, че после племената ще започнат една безкрайна война и ще обхване всичко, дори и Европа. Всичко това беше замаскирано под една лъжлива думичка 'демокрация'. Тези държави могат да оцелеят само с диктатура и не живееха изобщо лошо.

Трябва да благодарим на президента Асад, че устоя и не се предаде, дори когато изглеждаше, че е на косъм да загуби. Ако беше паднал, сега Сирия щеше да е в анархия и гражданска война, също като Либия. Войната щеше да се е прехвърлила в Ливан, а в ЕС щеше да има адски много сирийски бежанци. За съжаление, вместо благодарност и подкрепа, ЕС продължава да осъжда президента Асад, да налага санкции и да закриля терористите.

Отличен коментар!

Коментар на мурзилка. Отлично е обаче от троловете на Атака и комунягите.

Ебаси победата,срина до основи цяла държава само да си узакони наследствената власт.

Tаки,ти в кои свят живееш? Hе Aсад,а 3апада срина Cирия.

Да живеят всички които в опозиция на САЩ,ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ,тази мафия е на гнусната гад а Бойко Борисов е един мангал продажен

буден, боико борисов е национален герои.поклон! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

... , но и върши нещо за държавата. Всичките тия преди него, измамници и боклуци, правеха само първото...Герой - едва ли, но че работи и това се вижда, е факт!

Победа? Асад трябва да се събуди. Краят на войната изобщо не се вижда. Даже в дамаск хората станаха жертва на джихадистите, които им отровиха водата. Само на един хвърлей са от там. Асад без подкрепата на русия и иран е едно нищо. До кога ще продължава това обаче никой не може да каже. Русия, иран и турция са като орел, рак и щука. Всеки има различни интереси, а партизанските действия там могат да продължат с десетилетия. Всички се опитват да неглижират и кюрдите, но на края ще им се наложи да се съобразят и с тях. Иначе ще стане още по сложно. И за каква победа изобщо може да се говори там?. Пирова ли? По голямата част от страната е в руини и никога няма да се възстанови. Това не е победа.

Той не е казал, че победата е дошла, казва, че са на пътя към победата. Естествено не се знае кога ще дойде тя. Разбира се Сирия е изгубена без Русия и Иран, но и джихадистите са изгубени без подкрепата на САЩ, арабските монархии и ЕС. Добре е да се отбележи този факт.

Пишман революционерите на Обама,Меркел,Олан Сорос се наакаха и вие околовръстни работнички ,заедно стях ,знам че ви боли,но това е положението ,скоро няма да ви дават и пари за вазелин ,тогава ще ви боли повече

"Той каза, че неговият режим е поел по пътя на победата, предаде Франс прес". Президентът Асад не може да е казал думичката "режим", това са волни измислици от страна на журналистите. Кога ли ще доживеем да нарекат режим истински репресивните саудитска монархия и катарски емират?

нама такъв мъж който да отстоява до край правото на своята страна да съществува срещу посегателствата на ислямисти, обамисти, меркелисти, оландисти и друга световна измет... а вас дирници няма ли кой да мине и да ви събере за вторични, но вие и за отпадък не ставате, толкова сте развалени!!!

Мачкай Вова. Цялата терористична и евргейска измет

Този-башарчо-разруши Сирия,създаде терористите и изгони народа си!!!На Военен трибунал да се предаде-съд за престъпленията му!!!!

а кузнецов свърши самолетите и си тръгва! саддам, кадафи,а сега и асад народите се освобождават

Кузнецояв може да е свършил самолетите, ама ракети има за всички. Който си мисли че Кузя е самолетоносач е далеч от реалността. Това е за камуфлаж.

Цирк е, с плъхове.

тука некаква пияна свиня се лигави и вие му се връзвате па му влизате у тона . я да го духаш бе неможач! айде легай че утре си на работа.

Заради твоя инат, Башаре, си съсипахте държавата, И не само нея.

Някой все още ли вярва, че в БГ има "демократи"....тоест комунисти, събудили се и се нарекли такива!

нито има демократи нито някога е имало комунисти. Но винаги е имало тарикати!

и преди, и сега, ни управляват, тъпанарите назначени от азиат-болшевишкия окупатор след 9.9.44-та и техните отрочета.

Но има жертви на комунистическия режим и закон за престъпленията на ком. режим.

Колеги-да успокоим топката - Или Россия се срутва преди САЩ заради санкции идруги неща ---или САЩ не издържа-губи съюзници и влиза в гражданска война-----който е първи--губи --който задържи--ще помпа световните ресурси за себе си Всички са производни на световната система и Асад--и Путин и Тръмп и Ердогани и Меркел ----вие нямате нищо общо с тия хора---те водят уж някакви малки войни--и утре си говорят по телефоните и уреждат бизнеси ---ако не са зависими от териториите които населявате --въобще нямада ги е грижа Вие какво-карате се да бъдете с победителите ли? Еми затворете очи и изберете посока--или на изток или назапад стягайте куфарите --това е Пола Рупа и ислямска държава в Бг няма да има

Много си плитък, братко. Асад е последна дупка на кавала, САЩ и Русия се разбират много по-добре отколкото с Европа. Язък за историческият материализъм който те гони.

Не евярно-- Играта на Тръмп -САЩ и Россия срещу всички--тоест дапренебрегнат сателитите си--няма как да стане няма---колкото и да не им се иска--трябва да излязат на ринга --иначе Китай и света срещу тях

които набутаха атомната бомба в ръцете на джугашвилските варвари, заслужават да бъдат проклети во век и веков.

Народът ти вече го няма, и армия нямаш. Хизбула ли ще ти е народът вече? Или иранската революционна гвардия?

Смени си дилера наркоман.

нещастен ? Прочети путлерастките официозни медии, та да видиш как се оплакват путлерските генерали, че "армията" на асад за нищо не ставала, щом гръмнела пушка хвърляли оръжията и хуквали да бягат и че воюват само хизбула, ирански войници и путлерски наемници.

Близкия Изток само една атомна бомба може да го оправи. Това се отнася и за страната на Джуджето.

Кой е Джуджето и коя е неговата страна?

Не забравяй, че джуджето може да ти я пусне на теб в гащите и няма да усетиш дори

Добре ме разсмя, смешнико.

sonibvc@gmail.com

Не разбирам кого визира под Джудже. Башар ли?

Абе, мухъл, толкова ли си плитък или бичиш мангизи с хуморески от старите ленти. Комунизъм е нещо далеч от твоето интелектуално скудоумие, не използвай понятия които не разбираш. Асад, пък и форумците, и комунизъм е все едно да обвиниш Обама, че раздава пари според потребностите на безработните. От къде си се пръкнал, и кой ти е бил класен в основното?

А бе да ви сера в устичка, едно време комунистите ме караха да вярвам в тяхната идеология, а сега всички демократи -капути ме карат да вярвам в тяхната, но всъщност се оказва че те са едни исъщи комундета, само сменили етикета си с лайнари....ай сиктир бе капути

Ти си си комунист, бе, Тошко, я не се срамувай.

явно си от гореспоменатите лайнари и ти

Подкрепям те напълно, защото ми омръзна да слушам как едните били комунисти за Путин, а другите демократи....а те едни исъщи боклуци!

Така е оказа се ,че и грантаджията Христо Иванов е БКП номенклатура.

За простите българи-бастуни иселендури -дето трябва да стават утре рано и да пълнят банковите сметки с лизане на чорбаджиите си --не се месете в световните политики --обърнете внимание на грозните си бедни и прости чалгаджиики жени --- утре вечер след работа -- възставайте и се радвайте на Асад и Россия тука пак -- ходили листе там бе -селендури--- вие освен за икономически емигранти -задруго не ставате---прост народ-слаба държава --айде че ви чакат януарските сметки за ток

Кат ти четем коментара ми се чини че ти си мислиш че си по различен от другите дет ше трябва да бачкат за чорбаджията. Дори и да си шеф и да работиш за себе си, и ти лижеш нечий топки (я на клиенти, я на партньори) Всеки си има господар! Дори и Бил Гейтс!

Като му гледам драсканиците на историка, той може и да не бачка. Седенето под моста с паница отпред едва ли се брои за работа, тъй, че няма шеф ... Свободна птица е той ...

Братчед, точно тези които се водят най-големите русофоби в България са БКП-ДС номенклатура. Като гледам и коментарите на такива, те гледат само руска телевизия.

по долу писах за вас умерено ,ни наи малко с обида, но когато прочетох това разбрах че сte много тъп,освен че сте тъп, сте и много прост, пък сте и много неграмотен.

без Сирия, Рашките нямат изказ на средиземно море. Ей за туй е цялото клане.

Опит да се смъкне едно правителство от Западните "демократи" със една единствена цел да се подкопае пазаря на Газпром в Европа. Създадоха и въоражиха боклуци, джихадисти и главорези. Путин се намеси да гарантира че Газпром няма да има конкурент. Всичко е за пари и добри няма! На никой не му пука за децата и хората в Сирия (може би евентуално на Башар и то не за всички). Всичките страни са прави за себе си. Въпроса е как това се отразява на БГ (освен бежанците, но се разбра че повечето май не са от Сирия) и какво ние печелиме ако Асад падне или остане?

Бе какви са тези лакардии, макар и полит коректни, съобразно "евроатлантическите" указания? Асад да се определи като самозванец, наложил "режим" в родината си! Помислете малко, козяци, много лесно би могъл да абдикира и да си кара кефа в някоя екзотична дестинация. Той е светски човек, с красива жена и здрави патриотични и семейни ценности. Религията я държи в подчинение, не допусна екстремистки изстъпления. Взеха му мерника от САЩ и Саудитска арабия, но никой не казва защо. Ако не беше Русия, сега Сирия щеше да бъде Ирак, но в много по-лош вариант. А следващата баталия щеше да бъде Йордания и Турция. Европа щеше да го духа, много по-жестоко от сегашното нашествие. Опомнете се българи, ние сме на топа на устата. Както едно време Чърчил-Рузвелт-Сталин ни определиха съдбата, така и в бъдеще ни чака време разделно, християнство или религиозен щит на границата с ислямизма.

този избива с химическо оръжие народа си да е на власт и бг комунисти ако могат биха го направили, този форум е пълен с такива

Но за щастие не е пълен с идиоти като теб

А ТИ изби рибата с пръднята от гащите си.

От тази измишльотина за химическите оръжия ма Асад дори и тъпите америкамци се отказаха, но все се намира някой тъпанар Ганьо отново и отново да я повтаря. То и в Ирак имаше химически оръжия, а се окажа абсолютна лъжа. Аман от безмозъчни малоумници, готови на всичко за паница леща.

Умерени терористи са - бунтовниците и те също трябва да се избиват до крак

Правилно, никаква милост!

Абе колко да е трие коменти този админа.Сирия това е Русия кто е Крим! САЩ и ЕС да го духа..

А рускини свирят нощна музика в Ню Йорк на богати американски юдеи! :)

Башар е един от последните защитници на светската доктрина във Близкия изток , без него Сирия я очаква потисничество и средновековен башибозук.

Асад показа на света що е то патриотизъм. Много пъти в световната история е имало многонационални интервенции, които са превръщали нападнатите страни в развалини, но малко са онези страни, които са успели да победят и да възвърнат достойнството и честта си. Сирия е една от победилите страни. Да се надяваме, че скоро Асад ще я възстанови.

Башар Асад е заложник поне на 5 световни сили --нямасирииска армия --след преговорите в Астана -където ще го купуват ипродават -ще видите--най накрая ще падне в лапите на ислямска държава и ще гледаме видео

ей бастун - не си никакъв историк!!

той е онанист

Аз имам историческо образование и съм печелил олимпиади по история ученически --награждаван съм за това с лагери в Равда --- а кой е боклук и бастун--може да си мерим по банковите сметки-- какво правят децата --броя на оръжието което притежаваме- как стреляме-- имаме ли свободно лично време --кои сани приятелите--- така че-- съобрази се малко--- бастуни боклук се вика на селяни игащници там някъде по чалгаджииско--със сериозни хора с възможности не се --слагай да кажа

бегай за хапчета копеле нещастно, много филми си гледал

"Той каза, че неговият режим е поел по пътя на победата" Ха на бас, че Асад никога не е използвал думата "Режим" в изказването си. Ама аман от журналя :) Да кажем тогава "Слава богу, че режима на Обонго приключва съсвсем скоро" :)

Асад ще оправи Сирия,но българският галфон кога ще се оправи???

Ей Башар Асад да не си хакнал ти американците че ни надуха главите бре.

Абе, кво стана със западните "инструктори" в Сирия? Порнаха ли им задниците или само ги разшириха? :))

Кошмар.Толкова хора измряха а той ще остане на власт.Без смяна на Башар Асад няма мир в близкия изток най вече Ливан.Явно така е било писано. без Русия се разделяше Сирия и се правеше кюрдска държава в Северна Сирия, Северен Ирак.по късен етап следваше източна Турция.И по нататък... Ще посрещаме бежанци още поне петилетка.майната му.

Нека бъдем честни... и да утрепат - мир няма да има! Всичко идва от високият прираст на население в мюсюлманския свят. Твърде много млад народ, който няма, с какво полезно да се занимава и хубава религия, която проповядва Джихад.

Колкото има мир след смяната на Кадафи или на Саадам. ТЕзи хора не бяха добри, но с това зло което вирее там години те бяха наамерили начин да се справят с друго зло което беше много по-малко и реално правише повече от населението на тези държави щастливо и врагове живеещи в примирие. След тяхната смърт, без да са подготвили наследници се отприщи злобата която те потолиха и сега само смъртта може да донесе мира!