Асад: Западът се мъчи да спре настъплението ни против ИДИЛ

Призивите на Запада към Русия да повлияе върху Сирия свидетелстват за стремежа му да спре настъплението на сирийската армия против ИДИЛ, заяви Башар Асад.

Обратно в новината

Коментари - Асад: Западът се мъчи да спре настъплението ни против ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво чудно има? На всеки му е мъчно за отрочето му, а така наречените "бунтовници" от ИДИЛ (ДАЕШ) са си чисто Западно създание! Сега пищят като настъпени мишки, защото "съветниците" им там ще дадат фира, но такива са рисковете на професията! Имаше достатъчно хуманитарни паузи, които можеха да използват и да освободят терена и цивилните, които държат за жив плет.

ИСТИНАТА НА ВСЕКИ МУ Е ЯСНА,ЧЕ АСАД Е ПРАВ!!!КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ,А РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА БОМБАРДИРА,НАЕМНАТА,НЕЛЕГАЛНА АРМИЯ НА САЩ,ПОДКРЕПЯНА ОТ ЕС!!!

го нарича това "разбутване" на Близкия Изток и Северна Африка "Арабска пролет"....А кой пуска фитилите и подпомага "носителите" на"пролетта" е повече от ясно!Защо го прави е още по-ясно!

abasador

чета, коментарите на колегите, които в по-голямата си част подкрепят мнението на убиеца Асад. Оказва се, че запада в лицето на Англия, Австрия, Франция, Германия, Италия, Испания, Филандия, Норвегия, Швеция, Австралия, Нова Зеландия, Канада, САЩ, Япония и ... и ... вкл. и България са виновни за войната в Сирия и създаването на престъпната групировка наричаща себе си "Ислямска държава". За хилядите избити в Сирия, за милионите напуснали родината си, за разрушените градове и сринатите със земята световни културни паметници, не са виновни само две личности в света... престъпника Асад и великив диктатор Путин (ще счупи рекорда на Й.Б.Тито). Вижте сега уважаеми колеги, колкото и минуси да пишете на коментара ми истината е (както е писал и колегата KGB) една, не може с нищо да промените или да помогнете за трагичната съдба на сирийският народ. Лек ден.

Колега, в тоя сайт се изявяват предимно тъпаци без мозък в главите, които и хабер си нямат за случващото се в Сирия! Преди време един сириец ми обясни защо в техните затвори нямало бунтове. Разбрах го, въпреки ужасния му английски. Бразилския Карандиру или венецуелския Сбанета са направо за забавачницата пред сирийските Тадмор и Саядная! И там всичките зверства се извършват от официалните власти, не от враждуващи помежду си бандити! Беспорно ИДИЛ са изроди, но и тоя дългуч на снимката не е света вода, ни най-малко!

Браво. Все по-често, като чета такива писания си мисля, че ти плащат от Руското посолство, за да дискредитираш и без това малоумните така наречени "соросоиди, протестъри и т.н.) Няма друго обяснение.

виждаш конспирацията и заговора ... световни...блестящ направо ... как не са те забелязали още от цру, ми 5/6...мосад...

" Щерев ( нерегистриран ) 14.12.2016 10:47 цитират доклад на ООН!!! Скоро ще обявят жужето и Башар за терористи(макар че жужето сваля пътнически самолети) и ще ги изправят в съда в Хага.." Щерев а бе ти да си чувал ,че Русия е постоянен член на СС на ООН и че без нея нито едно решение не може да влезе в сила. Значи според теб Путин сам ще се изправи в съда в Хага. Все пак опорни точки, ама мисли като пишеш.

що триете видеото бе??? хора намерете видеото на канадската журналистка "ева бартлет" 9 дек. от пресконференцията на оон, такъв шамар заби на западните лъжливи и манипулативни медии, а в края на норвежкия журналист-трол му удари виртуален шамар.дира и триете и да не триете, няма спиране на истината, "гов*ото" винаги изплува на повърхността.

Напиши му заглавието. Адресите ги трият, особена ако не са полит коректни.

и заглавието изтриха вчера, ще пробвам пак Canadian Journalist on lies about Syria December 9th 2016

САЩ са създали ИД и си е техна рожба,но се правят на ущипани,за да продължава войната-същото гласят и на нас-фронт с Русия.....

Западът се представлява само от Германия и Франция , останалите ''членКИ'' като България , само плащат такси и данъци на НАТО и ЕС , БЕЗ ДА ИМАТ ДУМАТА КАТО ПЪЛНОПРАВНИ ''ЧЛЕНОВЕ''.

А ''КОЙ" е западът ? ''Западът'' е слуга на САЩ. Е, И ?

Тука забелязвам, че троловете изчакват активността да намалее и си пускат пак старите коментари на които вече им е отговорено :)))

И за да си слагат плюсове на спокойствие!

роблемът на престъпника Асад е че заради подобни престъпления осъдиха Радован Караджич и Ратко Младич. Даже там в Босна мащабите баха много по-малки. А тук държавата тероризира цивилно население. Няма цивилизована държава, която да приеме това за нормално. До този момент Франция подкрепяше Русия. Или поне беше по-снизходителна за някои престъпления на Путьо. Но с тези изявления на високопоставени френски иуправници нищо добро не я чака Русия. Да, Русия може да си поставя ВЕТО в СС колкото си иска. Но в Общото събрания ще бъде бита ебана и окървавена за съучастие в престъпленията на Асад. Тези хора, които след като са се предали са били измъчвани и убивани вече като военнопленници имт право на защита по силата на Женевската конвенция. Още повече че такваа им е обещана. И дали след такива неща някой повече ще иска да СЕ ПРЕДАВА НА АРМИЯТА на армията на Асад. Или ще се бие до последно с цел да избива максимално колочество войска , или става партизанин. А партизанската война е беля-работа. Още от времето ан съветската инвазия в Афганистан

Така е, щом смяташ тези които режеха главите на облечените в оранжеви костюми, за бунтовници и защитници на демокрацията.....

А и двама от тези в оранжево бяха български шофьори, заклани пред обектива на ислямистите излъчен първо от Ал Джазира, а после и от всички други, но не и от български ТВ! Забравихте ли това зверство? В тези земи законът от хилядолетия е бил:-" око за две и зъб за чене"!

саманта пауър към русия и иран: има ли едно нещо заради което да се засрамите? има ли едно нещо заради което да спрете да лъжете и да кажете истината?

?!?

А бе верно ли Кузята бил толкова зле, че самолетите са се преместили на наземни летища? И Ако е така, за чий чеп още вдига пушилка в средиземноморието?

че ако правителствените сили надвият в тази 6 годишна война, това ще е колосална загуба за запада. Сирия е възелът, който те завързаха и на който разчитаха. Да, ама Русия и Иран се намесиха и им объркаха сметките. Сега сечат възела и западът пищи до Бога, а когато "умерените" терористи колеха и разстрелваха мълчаха като зашити задници.

няма да надвият. Ще избегат посрани заедно с руснаците.

На тоя още ли не са му теглили ножа? Или първо ще почакаме да видим, как 'богатирите' си тръгват насрани от Сирия? След като са опушили всичко с Кузята?

Тогава мурзилките ще пишат, че бегането било 'стратегическо оттегляне'

.руският войник носи свобода на вред по света! за това руснаците са обичани на всякъде ! грузия, азербайджан, българия и украина, молдова румъния и беларус, казахстан,литва латвия и естония,полша, словакия, чехия,унгария и германия финландия и швеция, япония! сега и сирия ги обикна навсегда!!

Призна си го човека, запада го тласка към Палмира а там са нашите хора от ИД, е как ще воюва срещу приятели ех че гаден запад!

Прав е човекът!

толкова кратко изречение а толкова лъжи човек?? прав??

Казваш друго си е Ал Багдади класиран втори за личност на годината!

Асад: Западът се мъчи да спре настъплението ни против ИДИЛ До преди 6 г. Сирия си беше една нормална светска държава, с толерантно отношение към всички религии там, и не лоша икономика. Самият Асад е западен възпитаник. Решиха САЩ, че този не им играе по гайдата , въоръжиха местни крайни джихадистки банди, и за да изглежда по-добра масовката докараша там още 50-60 хиляди криминални главорези, които срещу заплащане да помогнат за свалянето на Асад. След 5 г. война,Сирия е напълно разрушена, избити са над 300 хил.души, а четири милиона са напуснали страната.И всичко това с любезното съдействие/бездействие/ на западът.

Четете If the Dead Could Speak. Снимки на хиляди убити по затворите, военните болници. Задържани от отрядите на Асад и впоследствие изчезнали.

Ами ти какво отношение очакваш към брадатите диваци!? Нека ги избива! И ние трябва да ги избиваме!

Защо и докога тук няколко нещастни грантоеда ще защитават главорезите на запътилия се към еврохалифат Запад?

Абе тия същите нещо са много изнервени напоследък...

ИДИЛ ли имаш предвид , отрочето на Путин? Дето по радиостанциите си говорят на руски за да не ги разбират арабите? Дето в Рака имат детски градини и училища за своите деца с обучение на руски?

Ракка стана столица на ИДИЛ с помоща на "умерените" а кмет и стана освободен от американски затвор в Ирак....

Западът ни пречи да избиваме гражданите си!!! Аз със толкова мъка пратих над 100000 в концентрационните лагери, където те умряха от глад или терор. Над 200000 с толкова мъка избих в градовете!! Да не мислите че е лесно?

БРЦК

Чии граждани бе тъпчо? Така наречената 'опозиция' се състои от 95% чужденци. Руснаци, Англичани,Немци,Французи и тн и тн.

Изрода от снимката го казва ясно и точно какво иска запада..."да отклони вниманието на сирийската армия....и да я насочи към Палмира"...от това по-сигурен източник няма, само че как така та в Палмира вече са НАШИТЕ ХОРА от ИД, а 60% от тях са РУСКОГОВОРЯЩИ чеченски гадове подчинени на изрода Кадиров, а той е вярно псе (за сега) на гадното кремълско джудже!...Затова запада е толкова лош защото го кара да воюва с ПУТЛЕРИСКИТЕ главорези от ИД, а те са му първи дружки...Но това за путлериските гниди няма значение,техните едноклетъчни мозъчета работят в режим бълване на фекалии по всичко което не е по кефа на кремълският изрод!!!

Чеченеца на най-висок пост в ИДИЛ беше любимият ученик на американски командоси...

Умопомрачително е да се гледа как проамериканските тролове тук защитават джихадистите. Ал-Нусра, Ал-Джабат, Джунд ал Акса... Наскоро четох един обективен анализ (извън "мейнстрийма"), че прозападната опозиция в Сирия е всъщност само 15-20% от всичките "бойци". Всички други са умерени, по-умерени и неумерени джихадисти!

Първо, в този форум има само руски тролове. Това вече е доказано. Второ, предполагам, че с "извън мейнстрийма" имаш предвид "Чух какво ми казаха от Russia Today.

Добре дай някой надежден източник от който да се информираме.

Щерев, Бегеец, Spiritus malum, Woolfa, >>>, и още хиляди знайни и незнайни, използващи по 10-20 ника... А в "Дневник" какво е... Там роловете имат "рейтинг" -:)) И колкото повече плюят по Русия, толкова им е по-висок "рейтинга"... Между другото в "Дневник" Трайчо Трайков спечели президентските избори на първи тур с 51% -:))

Добрите са тези дето играят по свирката на Запада. Лошите са тези които не искат да играят по тяхната свирка. Така се определят враговете на Западните държави.

Тоя плъх ли ще ми дава акъл беее. Ми той е само една изтривалка

протестиращите хора шистов газ пикаят, смяяяхххх.......ахахахахахахахаххааххаахахахахахахахахахахахахаа

И без да го казва, по истерията, която обхвана Запада си е ясно, че подстрекателите, създателите, финансистите и покровителите на убийците ще останат след изтребването им без поддръжници в Сирия! Водещите "цивилизовани" западни страни носят пълната историческа отговорност за гражданската война, която предизвикаха в Сирия! Те си мислеха, че лесно ще ги обърнат, както го направиха с Ирак, Либия и Афганистан, но явно канчето преля и бумеранга почва да им се връща под формата на бежанци, който рано или късно ще ги задушат!

Сърбите строят стена на границата си с Македония и България, така че бежанците са дотам! Сърбите са спасили веднъж Европа от турските нашественици, за което всички европейски народи до ден днешен са им благодарни, ще я спасят и втори път.

Терористите от Ислямска държава всекидневно избиват хиляди невинни жени, деца и старци. Добре, че са Асад и Русия да се борят с тези терористи.

Сирийците подкрепяли Асад. Русия подкрепя Асад. Сирийците обаче не бягат нито при Асад, нито в Русия. Милиони бягат в Европа и който може в Америка. Е що? Що сирийци не ходите при тези, които ви обичат и искат да ви помогнат?

Алооуууу....В Европа бягат основно афганистанци, либийци и твоите приятели от ИД. Явно НЯКАК си пропуснал стотиците клипове от Алепо, в които се вижда как хората празнуват своето освобождаване. На два цента мършо и повече да не смееш да влизаш тук ада цапаш!

Ти обясни бе джанъм колко хиляди джихадисти са дошли от европейските държави и от Америка ? Обясни как след 8 г. в Гуантанамо, терориста Ал Багдиди стана шеф на ИД. Обясни как ЦРУ го постави, въоръжи и започна да изкупува нефта по 17 долара чрез фирмата на Маккейн-ямата, Рискова експлоатация. Как гл. мениджър на тази фирма ,син на Ердоган 5 г. продаваше този нефт от 50 до 72 долара на Блууудницата Европа, а великата американска коалиция бомбардираше ИД с възглавници. В същност само прикриваше платформите с нефт.

Много ти е неправилна информацията. Нищо чудно, ако се информираш само от мейнстрийм новините по CNN, DW и бТВ. В Сирия от около 22 милиона жители около 4 милиона са избягали в чужбина, а около 7 милиона са "вътрешно разселени". От 4-те милиона в чужбина само около 150-200 хиляди са в Европа. Огромната част от "бежанците" в Европа са всъщност от Афганистан, Ирак, Африка. От 7-те милиона "internally displaced" в Сирия 90-95% са в районите, контролирани от Асад.

Woolfa, от няколко дена някакъв тук бълва под различни никове същата пропаганда която бълваш и ти. Въпросният се позовава на статия от анонимник в долнопробен сайт в която се твърди, че НЕ Саудитска арабия и Катар финансират джихадистите в Сирия а Русия! В същото време американски генерали твърдят точно обратното: През 2012 г. шефът на военното разузнаване на САЩ ген. Дейвид Петреус излиза с доклад който казва, че в Близкият изток текат процеси които могат да доведат до създаване на ислямско емирство в североизточната част на Сирия, което е гледано с положително око от потенциалните спонсори. Той сочи като такива страните от Персийският залив и Турция. Ген. Мартин Демпси запитан от сенатор Линдзи Греъм: Знаете ли за някой наш арабски съюзник, който e в добри отношения с ИДИЛ? - Знам за един основен наш съюзник, който ги финансира. Те ги финансират, защото Свободната Сирийска Армия не може да се бори с Асад." Ген. Уесли Кларк в интервю пред CNN: "Наши съюзници започнаха да финансират ИД, защото както ще ви кажат хората в региона, ако искаш някой, който ще се бие до смърт срещу Хизбула това са фанатиците, ислямските фундаменталисти.""Генерал Томас Макирни потвърди, че САЩ са помогнали да се създаде ИДИЛ, като резултат от подкрепата на Обама за грешните хора в Сирия". Преценете кое е по-авторитетно за вадене на изводи.

Западните агресори, които създадоха Ал Кайда, ИД, Бандеровци, талибани, сомалийски пирати и пр. терористи, са виновни за всяка война и смъртта на цивилни граждани във всяка точка на земното кълбо.Американците вече бомбардират освен сватби, болници, училища вече и погребения. Стигнаха дотам да унищожават и мъртъвци. Най-мръсното управление се наришча демокрацишя. За заблуда на народите се създаде параван, наречен гласуване.. Гласуваш за тези, които мафията ти определя.След това започва мачкането на хората и обогатяаване на олигарсите. КОГА ОВЦЕТЕ СА ИЗБИРАЛИ ОВЧАРЯ СИ ?

Ти знаеш ли, че Западни генни инженери са създали Чумата през 14-ти век, с цел да унищожат Православието. Точно след първата епидемия - нахлуват османците и завладяват православните земи!!!!

То това хубаво, но сега обяснете наличието в ИГИЛ - Ислямское Государство Имени Ленина - на хиляди руски граждани? Също така ИГИЛ възниква в районите, в които се оттеглят привържениците на Саддам, с които САЩ воюва доста години. Също така всички атентати на ИГИЛ са насочени на Запад, а не срещу Русия, която уж е в Сирия да ги унищожи? Защо? Хич нищо не се връзва!

баце, ма си мноо зъл, бе. И Д И О Т О ????

Пич много си елементарен или се правиш на такъв. Най големият атентат от терористи беше преди 15 години в САЩ. Продъниха ни ушите 10 години с войната на САЩ срещу Ал кайда. И в същото време "най-големият враг" Ал Кайда 5 години помага на официално спонсорираните от Пентагона "умерени" в Сирия. Дано си схванал.

Силните се борят за енергия, а след 50 години ще се борят и за чиста питейна вода, а България не се бори с никой, стои надупена във всички посоки и безропотно се превръща в мюсюлманското гето на Европа. Купувайте ибрици, ще станат кът след време. хе-хе

тъкмо по тв-о казаха колко деца и колко жени са избити без причина от войските на терористите Путин и Башар

щерев, бях се притеснил за теб. нямаше те доста време, та рекох че и ти си обркъжен в Алепо с другарите си от ал-нусра.

По кое ТВ? По CNN ли? Или по бТВ? И откъде е тази информация? От "белите каски" или от "Сирийския център за човешките права, базиран в Лондон"?

цитират доклад на ООН!!! Скоро ще обявят жужето и Башар за терористи(макар че жужето сваля пътнически самолети) и ще ги изправят в съда в Хага..

За Хитрино пак ли нищо не казаха?

Ами Хитрено заприлича на Алепо че минава руска газ в цистерни...Добре че не минава Южен поток че при такава авария няма да има България.

Избити от армията на Асад са най-малко 82 жени и деца. Това обяви Робърт Колбин (говорител на ООН по човешките права) и цитиран от Independent. Башарчо, батенце, явно няма да е в тоя живот, но рогатия ще те чака с нетърпение там долу.

краставицо кратунеста от Москва ли ти шушнат на ушенцето.

Нещо паметта ти май хич не я бива! :)))

Войната е за руския газов монопол над Европа. Путин не може да си позволи конкуренция от Близкия изток. Асад е последната преграда пред конкурентните тръби и затова ще бъде крепен до смърт. Но все пак ще падне.

Един вид- сащистанците се опитват с помощта на ислямските главорези и с цената на хилди жертви да определят газовите доставки в Европа?

Не. Един вид Путин, верните му кучета Асад, Хизбула и други хуманитарни личности и организации се опитват да задържат енергийната си хватка над Стария континент.

Колега Меркурий..Вашите твърдения по долу, са пълен фарс! Да ви светна нещо! Пуснете си световните канали, или погледайте клипчета в туба за това което става в Алепо...И тогава ще говориме! Цяла нощ хората в освободения от краварските Джихади Джота Алепо, са празнували и са се веселили! Защото най-после, джихадиското иго на спонсорирания от Запада ИДИЛ е паднало, и то благодарение на храбрата сирийска армия! Сирийската армия, е армията на народа! А народа е Асад, и Асад е народа на Сирия! Да живее светска Сирия! Да живее прездента Башар Асад! ДА! Това не са ви първите приятели на Запада-Саудитска Арабия, дето режат главите дори на деца!

Да живее Путлер! Да живее Ким Чен Ун! Да живее Ердоган!

Ш-ш-ш! не слагай нашия натовски съюзник ердоган в едно с тираните Путин и Ким Чен Ун!

Това ли ти измисли празната кратуна? Явно искаш главорезите от ИДИЛ да са "живи и здрави". На мен ми стига срама, като българин, че се използва българско оръжие против сирийците.

Огромната част от сирийския народ е зад Асад. Подкрепят го алевитите, шиитите, християните, атеистите, умерено религиозните сунити, образованите сирийци, всички, които не искат Сирия да се превърне в Саудитста Арабия... Срещу него са една малка част от крайно консервативни и религиозни араби-сунити, подкрепяни от Саудитска Арабия, Катар и ОАЕ с помощта на ЦРУ и привлекли хиляди джихадисти от целия свят. Кюрдите са по-скоро неутрални и се интересуват единствено да си направят собствена държава!

Това не е вярно! Ако беше вярно нямаше да се води война вече 5-6 години! И нямаше да има нужда Путин да изпраща убийци на мирно население в Сирия по... МОЛБА на диктатора и руска марионетка Асад!

Войната се води 5 години, защото САЩ, Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ и Турция наливат ежемесечно милиарди, за да въоръжават джихадисти от цял свят и някои местни групи (като турците туркмените например). По груби оценки между 30 и 50.000 чуждестранни джихадисти воюват в Сирия срещу Асад. Само от Западна Европа са над 10.000, от арабските държави в Залива - още 15-20.000, от Северна Африка още толкова, от Русия над 5.000... И всичко това гарнирано с първокласно оръжие. Че заводът в Сопот работи на пълни обороти и опочти всичко отива в Сирия!

Вълната му пречи!...

Ха, обрат в Алепо. Джихадистите, които са обкръжени в Алепо, днес отказват да напуснат зоните, въпреки, че вчера се съгласиха. Също така има сведение за струпване на техни войски западно от Алепо. Явно Битката за Алепо, все още не е приключила...

Много се радваш за тия джихадисти бе, ходи да ги обслужваш!

Вълчанов

Това не са джихадисти, а опозиционери на Асад. Престанете да повтаряте лъжите на фашистите от масква! В Алепо няма ИД! ИД е съюзник на Асад и Русия, от тях създадена и въоръжавана!

А сега да ми обясниш от къде извади гениалното прозрение, че се радвам. Изразявам учудване, но радост?

Ахрар аш Шам са предприели вчера самоубийствена атака с дежурния зареден бмп с експлозиви в западна посока към квартал Аз Захра на линията Рашидин, в резултат на което са били избити до крак и убит емирът им Ахмад Айюб, който починал от тежкото си нараняване.

Да, така е искат да помогнат на обсадените. Рано е да се сваля гарда и да се отваря шампанско. Битката за Алепо е спечелена, но още не е завършила.

Абе, гъз, защо по презумция Запада е добър, а останалите, които не дъвчат глобалните ценности като, ..е знаем ги кои са са лоши? Проблема е в това,че една група нации-англоговорящите такива искат да наложат своя ценностна система върху останалия свят, като по някакъв свой начин са се самообявили за свръхнароди.Това не е ли брутален диктат, напомнящ за най-големите сатрапи в историята.Или още по-точно-който не е с нас е против нас.Чия е тази реплика, уважаеми?Каква идеология е изповядал човека, произнесъл тези думи.И какво излиза-излязохме от една тоталитарна система, за да попаднем на нова.Не,разнообразието на видове прави богатството не само в дивата природа.Уважението към правото на всички нации-големи или малки да се самоопределят е ценното, политиката на толерантност, а не на диктат.Защо посягат на сатрапа Асад, в чиято държава вероизповеданията и жените имат далеч повече права от тези в Саудитска Арабия например.Но, там нещата са наред, защото те са от нашта банда.Тук се усеща и примитвизма на бандитското мислене.

Тя си е нагъл явно по рождение !!

супер си е човекът. А най-хубавото е, че го боли х-я за запада :)

Аятолах Хомейни помните ли го е прочетете малко ще видите че определя Израел и САЩ като голям и малък сатана абе като цяло САТАНА

Рано или късно Башар Асад, също както руското куче Наджибула ще бъде обесен на дърво и изяден от гарваните, а кремълските военнопрестъпници ще си правят компания в килията на Милошевич.

Кончита, за кои военнопрестъпници говориш? За тези от Корея, Виетнам, Афганистан, Сирия, Ирак, Югославия, Украйна и т. н.

Без съмнение Асад ще срещне аллаха преждевременно, както и да завърши цялата патаклама. Въпреки, че е далеч по-малкото зло от ония, дето режат глави!

И след смъртта на Наджибулла в Афганистан настана мир и просперитет, както знаем? И Афганистан ежегодно изнася стотици хиляди "лекари и инженери" към западните страни? Същото стана и Либия май?

гарване ти си напално достоен за редиците на идил.

БРЦК

Милошевич обаче го оправдаха така ,че не лъжи.

Путин и Асад изчукаха евреите и американците прецакаха им подлите номерца

Тоя че е катил е ясно, но американците с тяхната поддръжка на т.нар. бунтовници на практика са истинското зло в конфликта! А голямата цел всъщност е Иран, отколешна мечта на ония, дето преди 70 години ги караха да носят звездата на Давид на дрешките си...

Прави впечатление, че по границите на Израел ври и кипи - Ирак, Сирия, Турция, Египет, Йемен... а Израел си стоят на завет, ни лук яли, ни лук мирисали.

в исра ел бяха доставени първите два F-35,поръчани са 50!

Също прави впечатление, че още от античността всеки е искал да ги изтреби и ли изгони тия...Защо ли...!?

Ей петрола се качи с няколко омразни $ на барел и рублофилчетата пак ще превземат света с приятелите си Башар, Реджеб и Ким!

Покачи се, ти затва квичиш на гладно! Бегай си храни магарето, че ше ти трябва!мбуухахаха

Предусещайки скорошния край на простестърските си надници, меките китки пишат като изоглавени, сменяйки никове, белким от АзБ се излъжат да им дадат не 30, а 60 цента. :))))))

И без АзБ ще има ВгЗ на ПуТ

А #простестърите трева по градинките ли ще пасете? Само да спомена, че тя ще се появи някъде в края на март. :)))))

Мене па ме кефи реването на соросоидите.

Ей това е СМЕЛ ЧОВЕК,не се огъна пред ИДИЛ,пред западните покровители на тероризма,а остана да брани народа си,евала на такива хора.

В историята Б.Асад ще заеме място подобно на хан Тервел, спасителя на Европа от арабското нашествие.

по тази причина именно е най-омразния диктатор в света !но най-ценния за производителите на оръжия,на които служи чичко сорос !