Разграбените стоки от Острова се продават по интернет

Стоки, откраднати по време на размириците във Великобритания, масово се предлагат за продажба по интернет, предаде Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Разграбените стоки от Острова се продават по интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си признаят най-накрая, че и в Англия, както и в Сирия специалните части (независимо, дали е електронно или друго разузнаване) се използват за борба с уличните протести, ама се правят на света вода ненапита.

Ама потресаващи умници са тия англичани, направо ме смайват! Две седмици след събитията се сетиха, че могли да изключват клетките в цели райони ... здрасти, Марийке! Още при първото идване на Някакво американско величие, не помня вече кой министър или дори президент тайните им служби ни побъркаха в София с това изключване, докато тренираха и проверяваха маршрутите на кортежа ... Тази Европа верно много е загнила и зациклила, вече прекалено! Роклите на Катрин и бебето на Пош Спайс са им по-интересни от сигурността на собствената им столица!

Защо? Още по време на "събитията" спряха блекбери услугите на Острова. Съвсем навременна реакция.

Хе-хе, много модеринизирани били тези гладуващи, бедствуващи и изнемогващи борци за социална справедливост :-)))) Та те живеят по-добре от мен и от много от защитаващите ги :-)))))

Ами живеят, защото се борят. Ти какво си направила, за да живееш по-добре. Дори не смееш да излезеш на улицата две думи да кажеш срещу този, който не ти дава да се развиваш. :)

Глупости говориш!Те живеят по-добре не защото се борят а защото идват от колониите:помощи,безплатно здравеопазване,безплатно образование,общински жилища.Точно те постигат това АМА ТОЧНО БЕЗ НИКАКВИ УСИЛИЯ.Нали затова хората в цяла Европа са на страната на властите?!!Защото тези колониалисти са на държавна хранилка и само се чудят как да си създадат емоции,да вземат още и още и да досаждат на белите жени по улиците-"Дай ми шанс"!