Експерт: Проституирането не е криминализирано в България

Проституирането само по себе си не е криминализирано в България, заяви д-р Атанас Русев от Центъра за изследване на демокрацията в програма „Сигурност”.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Проституирането не е криминализирано в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек и предпочитам да си ги поръчвам по интеренет. Плащам много, но получавам качествена стока.

парламентарните пронститутки са по качествена стока,от колкото по интернет.

Аз съм бай Тренчо. Живея /съществувам/ по чукарите около Трън. Токът мъжделее, вода нямаме, път - също. Пенсията ми е 143 лева плюс 70 болнични. Бабата умря, защото на можа да понесе трудностите на този кучешки демократичен живот. Аз много се вълнувам от проблемите на проституцията в България. С нея лягам, с нея ставам. Тя ми замества културата, мечтите, бита- Аз преди 25 години чаках десните да дойдат, за да ми пуснат първо порноканали, да ми осигурят циганки, да ме отвлекат от мрачните ми мисли за живота тук. В това виждам смисъла на промените. Мене не ме интересува мира, стандарта, удобствата, здравето. Мене ме интересуват проститутките и намирането им по Интернет. Благодаря на всичкиполитици в управлението, които извън кражбите си намират време и за подобни дивотии.

Аз съм Жорето Лизняшщи, викат ми "Професора" , а Генерал Борисов, Бойко, е доволен от моето лизане, и ме назначи за Премиер за един ден но днес се разделяме, и искам да спомЕна, че съм му верен, и пак ще го ....стрижа

В България най-разпространена е политическата проституция.

Три танкиста, трима стари кумониста, баа Цеца, Гойко, и Ушанко Тази реклама пусна канала на бТТВ"Трътките"

Мома се с рода прощава ! Полицай- Кумъ, я води на венчило, пот було? баба ТудъркЪ коментира снимката по- горе-долу

Еиййй, какъв експерт, какви открития прави :))), браво! Всъщност, всеки студент по право още във 2 курс разбира, че проституцията, както и напр. притежаването на малко количество наркотик за собствена употреба, т.е. не за продажба, не са престъпления. Но, освен закрепени от закона норми, в нормалните общества действат и морални норми. Именно те, когато са вменени у хората чрез възпитанието у дома, възпират повечето хора да не правят тези неща, не всички, уви...

ха ха хаааа, да му кажа, на този дебил, че зад всяко проститутка има сводник а зад сводника полицай. Точно преди има няма година МВР показа с данни, че проституцията се увеличава с 150 жени на месец. Нямам нищо против проститутките, но без закон не става. Я си представете ситуацията- проститутка ви духа в автомобила, минава полиция и тя кажа: той ми е сводника ?! А другата ситуация: отиваш уж у дома на проститутката, оставяш отпечатъци и после незнайно как апартамента обран и започват да те рекетират?! И всичко тези и други схеми стават с протекция на дадени ченгета. За това задължителен закон за проституцията. И според мен най-добре ще е ако е легална, да си плащат на държавата всичко, макар, че могат да заобиколят закона с буферни фирми-на баба Пенка от село курудръв или бай мангал който няма 5 лева , но има 300 ЕТ та на негово име.

...Държавата,няма интерес да се приеме..."криминализирането на склоняване към проституция..",тъй,като с този свой акт,ще се постави в условията на основен КРИМИНАЛЕН субект,допринасящ активно и ...пасивно за практикуването на тази дейност... ...Преди 25-30 години , също имаше платена "любов",но тя бе силно ограничена в териториите на туристическите комплекси,големите градове и интерхотелите,посещавани предимно от ..чужденци... ...така наречените "труженички" обикновено бяха картотекирани,познати на органите (дори често използвани като информатори)... ...Самите те взаимно се контролираха и ..."топяха" една друга на ...териториален принцип.. ...така например,ако варненски "пеперуди" шетащи на "Златните" или "Дружба",засечаха "гастрольорки" от други места,веднага докладваха на Органите,като по този начин и едните и другите отчитаха някаква активна дейност,като в същност си разчистваха терена... ...Проституцията обикновено е тясно свързана с поне два основни фактора... 1) Свободно съществуване на големи,лесно спечелени (откраднати) парични маси... 2) Голяма безработица и обедняване на основната част от населението... ...Като прибавим и пълното деморализиране,пълното абдикиране на всички държавни и обществени механизми за контрол..явлението проституция е плод на самата ...ДЪРЖАВА!!

червените милиционери знаят наи-добре

Проститутките имат повече достойнство от политиците.Абе защо когато стане въпрос за проститутки се сещам за политици,милиционер и митничари-все държавни служители.

само дето пронститутките са стари.

......В Латвия ще управлява тройна коалиция.........

....

Професори и политици ! На тех се крЕпим, нека го спомЕнем ! И утре като дойде, новото "Бленувано" Правителство, гзму слатко да оближем $$ Джорш Близ- вицето на Титуляра Бик Бой

българия гласува за 240 пронститутки.да са ви честити.

Политически, европейски, Конститутки......

Господжо "Конститутка" стига ми ривахти за тая по-по най долна мастия Ваша баба Тудорка, от Долна грешница, КН.

Браво на Дирниците .. напомнят че днес избираме Конститутки.. Внимавайте за какво ше плащате от утре... Страдание или Кеф ?.........

ти първо се научи да показваш кавалерство и внимание, а после защитанай чу...кач..те

Проституцията трябва да се разглежда не само в класическата и форма, при която се заплаща с пари, а във всичките и многообразни проявления. Например в биснеса, политиката и пр. Не е ли проституция, изграждането на кариера, заемане на политически постовене и т.н. не въз основа на необходимите знания и умения за съответната дейност, а на базата на сексуална основа? Проституц;ия е, разбира се, с тази разлика от класическата, че заплащането не става директно с пари.

Както писах по-горе, в цивилизованите старни нормите на морала са от огромно значение. В България още от 90-те години на 20 век моралът е пренебрегнат изцяло. Стигнало е дотам, че се счита за 'глупак и балък' човек, който е честен и със здрави морални принципи...

Днес си избираме 240 проститутки на които ще им плащаме без да ни извършат някаква услуга.

конститутки ,.........

Курвите отдавна са си в интернет.

конститутки , конститутки , конститутки ,.....

Разбивачка за ТАШАЦИ и яйца, пише Й отзат, малко пот гърба Купих я на скоро, Подуяна коня А комшиятя си купил "Вувузелка" А току- що временния "Професор Вувузелски" , по биТеви спомЕна, че на "Бленуваното" правителство се надева? Да ми доде, ще му го дамм, ич, нема да го бава, щом толкос ного го санува, и "бленува" егати! Дедо Ратко

вижте само колко пронститутки ще влезнат в това правителство, заедно с наи голамата пронститутка бока тиквата.

Секс услугите освен в интернет, отдавна са и в предмета на дейност на Парламента! Легенди се носят от служителите на НСО за Деска Атанас! И не само за нея...

Ei, chovek ne moje da usluji na kolejka i da ia oblekci bez da go registrirat...... Wyzmutitelno.........

Да не забравяме Деничка, Майчето, Лилето, шефката на салона Курнелийка???

Zasega dyrjim dobri ceni i niama oplakwania. Vsichki sa dovolni.....

Спин = C, Спин++ = C++, (Спин++) * (Спин++) = C# ...........

Най ме кефят проститутките като онази на снимката с фуражката и отразителната жилетка.Често ги виждам по пътищата и с палка да се моткат,сигурно за садо-мазо услуги.Винаги когато спра при тях ме питат "ко ши прайм ся" и все ми се молят за 20-30 лв.

нормално, целият живот се премести там, следователно и сексът се премести в интернет, кой вече прави секс с нещо друго, освен с компютъра си?

Длъжен бЕх да го спомЕна: Всяко живо същество , на Планетата Земя, има право да диша, да яде, и да упражнява размножителния си орган. Проф. Жорето Лизнашки РБ- Примиер за един ден

Проституцията е свободен избор на жените и като такъв трябва да се уважава както трябва да се уважава и всеки свободен избор. Следователно трябва да се легализира и техните услуги да си се предоставят съвсем свободно на желаещите да ги ползват, което е също техен свободен избор. Същото се отнася и за наркотиците между другото.

Hаха, а така де. А гадните пушачи да мрат. Виж проституция наркотичета се убавини. Ий мноу си прозз

И на децата е ясно, че един човек, за един ден, може да "локализира" Н-броя места за такива услуги. Има ли партия, която е включила в предизборната си платформа узаконяването им? (Че да знаем кой си прави агитация в дена на "избора"...)

Вж. по-горния пост.

Да са живи и здрави "Гербаджиите", че Севернатата дъга ! Там две-три години искарвах добре, но като навърших 50, както полицаите, решиха да ме преустроят на "Южната дъга", но там турчин не минава, и тръгнах по Тракията, по Хемус и Мариците , докато навърших 60 , и трябва да чакам Гробарите да режат лентата на "Чумата", там да докарам до пенция, 150-200 лева, или да тръгвам за Европейския съюс, с моето возило, старата ми "Фолк- вагена", Паундес и Еври да пичела !

А бе, разбивачи на проститутски канали, скоро да сте шофирали по Околовръстното с малко дете до себе си, което пита :" " Защо тези какички , които ни махат, са с къси полички в снега?" Или случайно да сте разбили най-луксозната агенция за ВИП-проститутки "Визаж"?. Или случайно да сте разбили прикритата проституция в партийните кандидат-депутатски листи- 25-годишни пиклета с 3- месеца трудов стаж кандидати за депутати? Аман от разбивачи?

Е ти ко се разсейваш гледай си осевата линия, а на детето кажи, че с шофьор не се разговаря когато автомобила е в движение.

Стига с това говорене наизуст - изтърка се! Пък и толкова като те смущават минавай по цариградско и ботвеградско на път за родното място ;) А за листите - та вие си избрахте премиер без ден трудов стаж, защо 25 годишна с 3 месеца като сервитьорка да не става за депутат тогава?

в смисъъл...експерт по...проституизъм ? : )))

В смисъл, мисли се за голям ебач а пък то всички сме такива.

Това че някой го шибат на работното му място може само да ме радва обаче защо се стигна до там на всяка спирка и всяка опашка за банички да има пушачи е това вече е подходяща тема по време на избори.

Защо ли всеки се сеща за политическите "..." може би защото другите все пак вършат нещо ...

Русев, това важи ли и за държавните, които са с доста интересни профили по социалните мрежи,а? Това важи ли и за т.н. инвеститори ?

Разбили били много от групировките- не знам защо тия в блок 40 на Народно хоро в Овча купел продължават да продават по 3 нови момичета на седмица през лятото

Затова ли долен не е в затвора.ЧЕСТИТ БАЙРЯМ(Проституирането само по себе си не е криминализирано в България)

Ред и данъци в тая работа, поне има мнооого "авери" за събирането им с шамари и бухалки!

Какво сте се вторачили в мен бе, фалшиви моралисти? Проституцята има много аспекти и най-невинния е моя случай-чукам се за пари, а не за пост и служба, т.е не измествам никой от място, което заслужава повече от мен. Я си вижте партийните листи с кандидат-депутатките на по 25 години , завършили странни, екзотични ВУЗ-ове с парите на мераклии-чичковци, или още учещи там. Или разните Калинки на високи служби, разпределящи милиони субсидии, при положение че нямат мозък и квалификация да разпределят домакински бюджет за една седмица. Или десетките неграмотни водещи безумни ТВ предавания , целящи доунищожаването на и без това едвам кретащия интелектуален потенциал на нацията Е, те това е истинска проституция- да се докопаш до пост , откъдето можеш да съсипваш хиляди съдби, благодарение и само на междукрачието си и напомпаните с пластмаса джуки и цици. Защо не пишете така ангажирано за проститутките от Чалга-бранша? А за лукс проститутките, маскирани под агенция "Визаж', чиято Маман се представя като бизнес -дама? Засраамете бе , изроди с фалшив морал?

ти първо се научи да показваш кавалерство ,а после защитавай

Мда, как се менят ценностите. Преди някои работи бяха позор, а сега се приемат за нормални, даже престижни: проститутка наемник мутра килър дилър педал хазарт егоист и т.н. Само при БГ футболистите е обратно.

Това го знаят всички студенти в трети курс по право.. Що за новина и опити за привличане на вниманието.