Гугъл, Фейсбук и Туитър блокират терористична пропаганда

Страните от Г-7 и големите интернет компании постигнаха споразумение да изготвят план за блокиране на онлайн материали с терористичен характер.

Обратно в новината

Коментари - Гугъл, Фейсбук и Туитър блокират терористична пропаганда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

"Гугъл, Фейсбук и Туитър блокират терористична ..." Дрън дрън.... То интернета не не се изчерпва с тези три гиганта... Има и алтернативни мрежи.... владеещи тъмната сила :)))))

мурзилките не триябва да дращат там

След дъжд - качулка. Къде бяхте, когато ИД си вербуваха главорезите?..

а ти къде беше когато минаваха през границата ни?

..искат да го ,,,набутат,,, на Г- 8!?

Затова ли днес се блокиран достъпа до руски информационни сайтове? Или по нареждане отгоре? София да не се е прекръстила на Киев??

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ами патука за кво спамиш бе овчар

Кое е тероризъм?!

Значи докато идил беше жива можеше,а сега след като рашките я изметоха не може,може би защото остана жив спомена за тези които я създадоха,тоест най големите демократични терористи на света,ЦИОНИСТИТЕ

като гледам новините - само САЩ и кюрдите я метат. А Русия оплаква руските войничета които бяха в редиците на ИД както самия каПутин спомена вече на 2 пресконференции.

Г-7!?! Тия още живи ли са?????

а заплахите на тръмп в туитър за затрие цели държави не са ли терористична заплаха,ей така за един мармот си питам?

ами тая новина за ракка що не е блокирана тогава като пропагандира най-големия терорист

Ама досега активно сътрудничеха на ИДИЛ! Просто закриват ИДИЛ като проект и ако трябва да се създават нова терористична структоура ще е на друг принцип.