Децата по-тормозени у дома, отколкото в Интернет

Тормозът върху деца в класа и семейството е с 40% повече от този в Интернет, сочат данните на изследване, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Децата по-тормозени у дома, отколкото в Интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да се мисли само за храната и насъщния. И заради това БГ обществото така запада - все повече деца престъпници, все повече грешни ценности и объркано съзнание. В София вече изпробват преподаване в училищата на модул "Добродетели". Добре би било да го има и в страната, иначе лошите новини ще ни заливат все повече и в един момент ще стане необратимо, уви!

ахах на живо тормоза е миклион пати по голям...децата сса подигравани в даскало..карат ги да учат нееща които са излишни... карат ги да слугуват.. бият ги за глупости.. имат страх от разни хора и позволяват да ги унияват... в интернет ако нее си дадеш адреса, и не даваш голи сниммки с лице на някои.. няма как да пострадаш..тапите пишлемета написали училища, блокове, като че ли чакат гости..скапани родители не си вазпитават децата

Заплаха за децата са тези в парламента. Няма никаква социална политика по отношение на децата в България. За справка- други държави е ЕС.

наистине е показателно за висотата на културата на родителите на днешните деца - до момента няма нито един коментр по темата - ако обаче въпросът беше за това в каква рокля ще се облече Николета на сватбата си или с кого спи Алисия - сигурно щяхме да имаме поне 40 коментара - време е да се замислим, че всъщност днешният ден и бъдещето на нашите деца зависи първо от нас, родителите им!

Хората се чудят как да свържат двата края тези искат да ги пращат на "Вечерно училище"