Коментари - Интелигентните транспортни системи - гаранция за удобен, ефективен, екологичен и безопасен транспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Требе да ви кажа , че поне 90% е евродеПУТАТИТьи нямат представа каква е разликата между цифрово и аналогово.При българските такива % е 95.

глейте ся как се изразявам(а може би изрязвам) като евродепутатин: Приносът на цифровото , за разлика от ана(Л)оговото управление в съвременните тактики за устойчиво развитие на селските местности , източно от Чирен, неминуемо е свързано с въглеродния отпечатък , който генерират кравите порода "европейска урсула", което е ефективен начин за постигане на паритет и едновременно води до континует в отношенията между някои депутати и въпросната порода.Използваянето на парапет в този случай е едно доказано иновативно средство с цел осъществяване на задачите , поставени от европейският комитет по правата на човека .

Това няма как да се случи със селяндури каращи МПС на +15г ! Няма как да обясниш на каруцаря да се раздели с любимата му каруца в полуразпад !

ТО ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОКРИТ С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ! ОСОБЕНО КОГАТО ИДВАТ ОТ ТЪПИ ПАРЧЕТА КАТО НАШИТЕ ДУПЕТАТИ. ИЗОБЩО НЕ ВДЯВАТ ДОРИ КАК ПОМАГАТ НА ДАВОСКИТЕ САТАНИСТИ, ТОЛКОВА СА ТЪПИ.

Никаква ГАРАНЦИЯ не са! В най-добрия случай са някакъв опит да се постигне нещо си!

_stankow

МПС на 15 години да се разпада ? Вие кола виждали ли сте ? Поддържали ли сте ? Вашата разпада ли се ?

Докато не падне някоя скала на средата на релсите. Отиде новото локомотивче!