Коментари - Интелигентните транспортни системи - гаранция за удобен, ефективен, екологичен и безопасен транспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не падне някоя скала на средата на релсите. Отиде новото локомотивче!

Никаква ГАРАНЦИЯ не са! В най-добрия случай са някакъв опит да се постигне нещо си!

ТО ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОКРИТ С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ! ОСОБЕНО КОГАТО ИДВАТ ОТ ТЪПИ ПАРЧЕТА КАТО НАШИТЕ ДУПЕТАТИ. ИЗОБЩО НЕ ВДЯВАТ ДОРИ КАК ПОМАГАТ НА ДАВОСКИТЕ САТАНИСТИ, ТОЛКОВА СА ТЪПИ.

Това няма как да се случи със селяндури каращи МПС на +15г ! Няма как да обясниш на каруцаря да се раздели с любимата му каруца в полуразпад !

_stankow

МПС на 15 години да се разпада ? Вие кола виждали ли сте ? Поддържали ли сте ? Вашата разпада ли се ?

глейте ся как се изразявам(а може би изрязвам) като евродепутатин: Приносът на цифровото , за разлика от ана(Л)оговото управление в съвременните тактики за устойчиво развитие на селските местности , източно от Чирен, неминуемо е свързано с въглеродния отпечатък , който генерират кравите порода "европейска урсула", което е ефективен начин за постигане на паритет и едновременно води до континует в отношенията между някои депутати и въпросната порода.Използваянето на парапет в този случай е едно доказано иновативно средство с цел осъществяване на задачите , поставени от европейският комитет по правата на човека .

Требе да ви кажа , че поне 90% е евродеПУТАТИТьи нямат представа каква е разликата между цифрово и аналогово.При българските такива % е 95.