Индонезия криминализира секса преди брака с нов закон

Промените предвиждат затвор до една година за хванатите в подобно прегрешение, а за вероотстъпничеството - до 5 г. затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай БОЖЕ и в България да Изкарат такъв Закон та 80% от администацията ни да иде на сигорно място и се ОБЛЕКЧИ Държавния ни ббюджет!

Копейкин харесва това!

Нищо не споменават за Лейди бой - жените с пишки , това явно Аллах им го позволявала :) Значи една колония откъсне ли се от колонизаторът си все надоло тръгва - изключение на САЩ и Канада , но те са западни и цивилизовани държави

А за ПЕДОФИЛА Мо'амед и неговата ШЕСТ годишна Айша - НИЩО?

За всеки грях се плаща цена хора, със разррешение, без разрешение ако вършите грях Бог ще ви накаже и от това няме избаваление. В някакъв момента цената за греха става смърт и това е най-лошото за нас.

Честно казано, това го намирам за прекалено! Ни най-малко одобрявам безраборни контакти преди, след и по време на брака/връзката, но това го намирам за прекалено. Надявам се на чаветата да сме набили у главите собствения си принцип, надвремето набит у наште глави от родители, лели, чичовци и прочие, че чак след като решите, че се хващате сериозно, тоест сте се обвързали, чак тогава правите секс, защото дори и да стане сакатлък, тоест момичето да забременее и да се наложи да се бракувате, няма да е чак такава драма. У 9-ти клас една приятелка, бас ловя, че е била прокси на майка ми, защото ако майка ми ми го беше казала лично, щях да й кажа да си гледа работата, успя да ми набие, прпи това от раз у главата нещо като, "Спиш само с момчета, от които нямаш възражения да имаш деца. Няма и не може да има 100% надежден контрацептив, абортът НЕ Е контрацептив!" Докъм 30-33 години съм го следвала този съвет, но тогава една друга приятелка внесе корекции - може да е толкова зле и у леглото и там да не подлежи на обучение, че след 1-2 "незабравими" сеанса, докато си жива повече няма и да си помислиш да правиш секс! Всички тези неща сега си ги припомням, защото трябва да ги предавам на следващата генерация. Понеже не е супер конфиденциална информация, лошо немъ да ги пусна у дир-а всички негови читатели и читателки да се възползват от тези съвети, а пък аз да трупам червени карма точки, че как съм се разпсувала (да, да, знам, че не е будистко, както майка ми обикноено не пропуска да отбележи :)))), колко ли червени карма точки съм си изхарчила само тези дни!

Тук съм изпуснала малко от съвета: окъм 30-33 години съм го следвала този съвет, но тогава една друга приятелка внесе корекции - може да е толкова зле и у леглото и там да не подлежи на обучение, че след 1-2 "незабравими" сеанса, докато си жива повече няма и да си помислиш да правиш секс! Тоест все пак преди да се обвържеш, изтествай го, че не знаеш колко зле може да бъде у леглото. Пък ако ти се налага да правиш доста секс, защото примерно не можеш да забременееш, тогава жална ти майка с такъв булдозер у леглото!

Секса трябва да е само СЛЕД брака, само с брачния партньор и само с цел създаване на потомство !

потомство с мъже няма как да направиш павеле

Навсякъде където се прокрадва ислям и чалми, едно и също Свободи и Права - ЙОК, за сметка на това закони, глоби, преследване, затвор и убийства с камъни Общо взето ще правите секс, когато ДЪРЖАВАТА ВИ КАЖЕ ДА ПРАВИТЕ...т.е. когато й трябват войници Това е мечтата на всички ислямо-малоумници и тук нашите комуне-тролове им пригласят!

Ако беше посетил поне една страна щеше да знаеш, че "констатациите" ти не са релевантни :)

"Старият кодекс принадлежи на ХОЛАНДСКОТО наследство" казва индонезийският депутат, който е председател на комисията за преразглеждане на кодекса от колониалната епоха. В борбата за освобождение на Индонезия от холандско иго загиват над 100 хиляди индонезийци и пет хиляди колонизатори... Има страни, които си сменят имената, за да заличат следите от престъпното си минало.

А как стои въпросът с козите и камилите?

Глупости ! Половата система съзрява много преди достигането на максималния растеж . Не съм за безразборния секс , но да вървиш против природата е трудно , а може би излишно .

При исляма може да се женят веднага след първия мензис.

Дали важи

Виж втория абзац: "Новият кодекс, който важи и за чужденци и туристи, забранява съжителството преди брака,..."

Няма секс, енергията се насочва към религията. Термина в психологията е сублимиране. Това се използва от всички религии по света за да засилва фанатизма.

Няма нищо против секта. И хиндуизма- индийците са измислили кама сутра

изберете българското

Край вече с Бали! Не можеш да ходиш с любовник.

сам

ама не може ли самУ малкУ, самУ главичката.... ?

може, но само на теб и само отзад

Ама .....колко хора КРИЯТ ПОЛОВИТЕ СИ НЕДЪЗИ И БОЛЕСТИ... аМИ АКО СЕ ОКАЖЕ ИМПОТЕНТЕН, родителите му имат пари, купят му булка и после тази нещастница крие всичко за да е МОРАЛНА

там са добре дошли само плоскоземци и пастафарианци

Еми правилно. Сега всички българи, дето мразят джендърския европейски съюз, ще могат най-после да живеят на свобода в Индонезия.

аз нямам нищо против - в евродежндърска България средната заплата за цялата 2021 година е 18 359 лв., а в Индонезия средната заплата за същия период е 29 000 американски долара. Разликата е очевадна

Вземат 100 долара на месец путлераст

Мразят секса имаш в предвид ?

Кога ще ги стигнем индонезийците?

Много правилно са постъпили хората! За разлика от вас българите, които сте най-големите безбожници и проститутки на света има държави, които почитат религията си и моралните закони.

То ако и тука беше така всички мюслита трябваше да им се присажда кожа и да се покръстват. България ако не бяха корумпираните ни управници щеше да е едно чудесно място за живеене.

Утрепаха ги с исляма тея нещастници, преди стотина години е било красота пагоди навсякъде и нормални хора , това им беше , няма оправяне от тук нататък , ад седми кръг за винаги.

Отвратителен религиозен морал. Как съвременните хора попадат под влиянието на дивашки религии просто не ми е ясно. Добре че комундетата навряха в миша дупка наще, че сега можеше да обсъжаме закон срещу абортите, както в малоумна Полша. Грозна история.

И кога ще правят секс? Преди брака не може. След брака не се прави...

Убиха туризма.

За туристи не важи тоя закон, може да си спокоен

Виж втория абзац: "Новият кодекс, който важи и за чужденци и туристи, забранява съжителството преди брака,..."

на къде върви света!

Много обичат да вървят назад това някои хора.

"Старият кодекс принадлежи на холандското наследство ... и вече не е актуален" Хааа, напомня ми за нашите псевдопатриоти, стожери на православието и радетели за традизионните ценности, които постоянно заклеймяват европейското. Всъщност "талибаните" навсякъде са еднакви, независимо каква религия изповядват...

Никой не заклеймява "европейското". В нвоите "европейски" ценности, НЯМА ниио европейско, нито пък има някаква ценност. Всеки нромален го вижда.

Добре, че са били холандците да ги цивилизоват. Сега ще видят приходи от туризъм през крив макарон. Япония пък е в другия край, там мюсюлманите са със забрана за влизане.

и добре правят. Иначе закона няма да повлияе на частните взаимоотношения между двойките..

Ислямизма настъпва. За съжаление Турция също върви в подобна посока.Лошото е, че европейците се правят на невидяли, защото арабите наливат много пари в политиците, и ня практика няма политически отговор на това смесване на държавата и религията

Добре дошли в Бали! ХА ХА ХА

Пак добре!

Тия тамън бяха започнали да стават хора...