Влак дерайлира и уби десетки в Индия

Най-малко 39 души загинаха, а 50 бяха ранени при дерайлиране на пътнически влак в южния индийски щат Андхра Прадеш.

Обратно в новината

Коментари - Влак дерайлира и уби десетки в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не е от ония влакове, дето висящите отвън за повече отколкото тези вътре.

Индия ще просперира, когато си изгонят циганите.

а какви са тези маоистки истории и там тъпия комузъм ли вилнее

Аз съм в Индия от една седмица и точно днес видях влак. Изобщо хората не се катерят по покривите, а пътуват съвсем нормално, но на отворени врати, защото е 30 С предполагам. Нямате идея колко всичко прилича на България, така че не се подигравайте на хорицата - те не са виновни, че са се родили в мизерия и всякак се опитват да оцелеят! А ние сами си правим живота кочина...Тук, където съм, вече е почти като в Сингапур, а ние никога няма да помиришем такива инвестиции и мега заводи, които се строят и вече работят. Плачете за себе си, а не на чужд гроб! За подигравки сме си ние, че в Европа живеем като цигани и няма сила, която да ни оправи, а тук пустинята с циганите ще е вторият Китай!

Влакът просто се е отръскал от стотиците цигани,които са го били налазили,като куче от бълхи!!!!

Какъв саботаж бе..... В Индия, хем влаковете са основно средство на придвижване, хем не се поддържат нито ЖП линиите нито самите вагони и локомотиви, хем са претоварени и висят пътниците по вратите и прозорци, че и по покрива на вагоните пътуват, хем ако влакът не успее да спре навреме и удари крава, излиза по презумция, че машинистите са виновни щото говедото е свещено животно, хем има дори пазари по ЖП линиите и търговците събират масите - буквално - секунди преди да лине влакът и ги слагат отново след това, дори не се търси вина ако някой от пътуващите по покрива падне и се убие по време на пътуването!!Най важното е, да не се удари крава - всичко друго е второстепенно!! Нищо чудно да е видял машинистът някое говедо по линията и да е решил да жертва хората вместо да лежи заради идиотизма на властващите!!

А вие като сте заревали Хитрино та Хитрино. Я вижте какво става по света.

След напускането на англичаните, на власт дойдоха социалистите от ИНК - ето защо индийските роми се разможиха до чудовищните 1,3 милиарда.

Като гледам, и бавно развитите катили, не изоставяте бати....

Индийския влак прилича на българския само по това, че и двамата са по на 40=50 години. иначе там са толкова претъпкани, че съм гледал клипове с около 40 човека и на покрива даже на локомотива да не говорим как е във и върху вагоните.адски ;леко са се отървали само с 39 чивека. Явно влака се е движел с 20 км в час иначе жертите биха били поне 400-500 човека.

Това, че си гледал "клипове" с претъпкани влакове в Индия не означава, че всичките им влакове винаги имат хора по покрива. Можеш ли да се досетиш за тая подробност или трябва някой да те информира?

Гледал съм и клип в който нямаше хора по покривите.Но това беше за една високопланинска хималайска линия с 2 вагончета. а и в хималаите не живеят много хора. всичките провинциални индийски влакове са претъпкани и е нещо нормално да има хора по покривите. От една страна във вагоните няма място. От друга си представи 300 човека във вагон за 80 човека лятно време понеже в Индия на повечето места повечето време е топло. И ти да си ще се покатериш на покрива иначе може да умреш от смрад.

с тия темпове на размножаване,бързо ще въстановят липсите...според учените в арабските страни и индия ,скоро няма да има какво да ядат...

ДА СИ СТЯГАТ КУФАРИТЕ!!! ДА ПОПЪЛНЯТ ЗАГУБИТЕ :)

Да бе, влака бил виновен и ги бил убил?! Акъл им ги е убил - като се возят по покривите, така става. Добре е казал Народа: "Човек си пати от главата".

Излишна "новина" . Сваляйте я ! Само пълните си сайта с незначителни неща в този ден ! "Няколко десетки" за Тъмна Индия , с нейния прираст и 1 млрд. население ,са изобщо за пренебрегване в сравнение с 2-3 убити ежедневно от ПТП-та в нашата 6-7 млн . ...ИЗЧЕЗВАЩА БЪЛГАРИЯ !

Сега ще речеш, че там не стават ПТП-та с жертви. Даже жертвите са по няколко десетки хиляди на ден. Тия всички са по-големи джигити и от наще пъпчиви беемварчета

Учудващо малко жертви, като знам как се пътува с индийските железници, където пътниците по покривите и вратите на вагоните са повече от ония вътре във вагоните...

"като знам как се пътува" - и откъде знаеш - пътувал си с индийски влак или си гледал снимки? Явно е само и единствено от снимките.

Население: Индия - 1 329 710 280, (180х) България - 7 364 570. ЖП линии: Индия - 60 000 км. (15х) България - 4 000 км. Цена: Индия - 1500 км. за 9$ България - 380 км. за 30лв.

Това е риска на високоскоростните влакове.

Представаш ли си една камара индийци накачени на високоскоростния влак стрела...

Тяхното БДЖ е по зле и от нашето.

Смятай какви напушалки и джигити го управляват, след като тревата им расте край линията или до пътя...

Така са всички БДЖ-та, по всички земни кълбета.