18 души загинаха след експлозия и пожар на индийска подводница (видео)

Огромна експлозия и пожар избухнаха на борда на индийска подводница, акостирана в пристанището на Мумбай, съобщи Би Би Си. Загинали са всички 18 членове на екипажа.

Обратно в новината

Коментари - 18 души загинаха след експлозия и пожар на индийска подводница (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си прос като матрос.

Да не ги подиграваме Индийците защото те поне имат подводница а ние една подводница нямаме като изключим онази антика а и да имаме неможем да я изкараме в океана от турците.

и не ми обиждай Левочево -мама е от там/бог да я прости/,кака Надка Хвойнева,Мария Нейкова и много други добри българи!

Явно в Пакистан не спят. Пореден терористичен сюрприз за празника на индийците. След време може и да гледаме по Дискавъри за героичните усилия да се влезе в потъналия съд.

Странно звучи че пожарникари са гасили пожара а първи проникнали в отсека водолази??? Да не са я потопили подводницата за да загасят пожара.

мисля че индийците са пренатоварили педалите за заден ход:))))??????????

Михо Шопара им пее за "Гумени Глави" и те се кефат!

О-о ! - Всичките от екипажа !!

Индия е ядрена сила. Е ли подводницата от Пилотните от този тип ?

те братушките имат опит в гармене на подводници,но в рацете на м---е взеха да гармят още в пристаничтата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЦИТАТ: " Човешкото мислене и светът след 2012 г. " ...Ще има още една потънала подводница, този път арабска собственост. ...

само дето Индия не е арабска...

Тримата глупаци, веднага ИЗПУСНАХА "Ще има още една потънала". Писачите на Кирил Добрев се грижат СПАМ да има, за спамът 500 хиляди лева на месец им плащат.

Обикновенно става въпрос за елементарни грешки. Жалко за човешките животи. Само преди месец се запали американска подводница и щетите бяха за половин милиард долара. Никой не е застахован при подобни изключително скъпи и сложни машинарии.

.. върнали я един път за ремонт, очевидно не се е получило, да я върнат още веднъж...в случая може да се каже.. имали излишни пари, дали ги за руска подводница...

Интересно. Вчера гледах репортаж за първият индийски самолетоносач, който щял да бъде пуснат през 2018-а година. Голямо суетене беше. Всички си казваха, че това събитие ще издигне Индия във военноморско отношение. Един ден по-късно, експлозия на една от подводниците. Има нещо гнило тук.

Аварии, жертви, дефекти - това е стандарт при руската техника.

или атентат или лошо боравене с боеприпаси.

Може да има американска или пакистанска намеса!

има има гадни американски империалисти диверсии вие си ги знаете нещата

Е, то ако беше стандарт, нямаше да е новина. Напр., ако сега Обама го хванат с пура в Овалния кабинет, това ще е новина, а, ако Клинтън го хванат ще е стандарт.

курск ала бала

Ако качиш неандерталци на американска подводница и тя няма да изкара дълго.