България е 30-та от 180 държави по екологична ефективност

България се нарежда на 30-то място в света и на трето в региона на Източна Европа в глобалния Индекс за екологична ефективност 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - България е 30-та от 180 държави по екологична ефективност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платена публикация. От Герб и Цеко Минев. Вероятно и от селския шмекер Варели Симеонов. Машалла както казват турците.

а ... ами като останем 3 милиона ще сме на 1-во място ... ха ха ха

Когато пътувах из Турция преди години видях, че тям има задължение на всяко отсечено дърво да се засажда едно ново. Разбрах, че много си гледат горите и ги пазят. След време докато пътувах из България видях, че има много възможности за допълнително залесяване на нови гори. Всъщност е много важно да си увеличим зелените патрули през лятото и да опазваме горите от хора,които искат да ги палят, защото няма случайности.

А по икономическа ефективност на кое място сме?

И веднага друга статия: "Пускат зелен билет за 1 лев при мръсен възух в София Столичният общински съвет прие част от мерките за справяне с мръсния въздух в София." смешна работа!

При положение че 95% ползват карти /според инфо на общината/, ще голям стимул . :)

Точно казано. Тарикатлъците им нямат край.

КАКВО ЩЕ КАЖАТ СЕГА КОМУНИСТИТЕ ЗА ЗАСЛУГИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТЯХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ЗЕЛЕНАТА МАФИЯ КЪДЕ Е БИЛА БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И КЪДЕ Е СЕГА!!! ПРИЗНАНИЕ ОТ НАЙ-ВИСОКО РАВНИЩЕ!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС!!! НА ПЛЮНЧЕЩИТЕ КОМУНИСТИ САМО С МРЪСЕН ПАРЦАЛ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ЗАПУШАТ УСТИТЕ ИЛИ ВЪВ ЗАТВОРЪТ А НАЙ-ДОБРЕ ВЪВ СИБИР ПРИ ПУТЛЕР!!!

пак ни лъже?!

Господ ни е дал Прекрасна Природа в България, затова сме напредни места по Екология и Биоразнообразие. Всичко останало зависимо от Държавата е на Последните места ! Чакаме премиера-мутра да се изцепи че няма по голям Еколог от него и че кафява мечка го е галила по главата .

Екологична ефективност бе, смотльо.

Ми да, екологичната ефективност на отсечените от циганите дървета и цели гори.

Не може да бъде! И кой е виновен?

Любими нищо не значещи словесни комбинации. Рай за статистици, словоблудци и научни работници от плямпалната общност.