Отнеха имущество за 1.8 млн. лева от рекетьор

Върховният касационен съд (ВКС) потвърди отнемането на имущество на стойност 1 797 835 лева от видинчанин с голямо криминално досие.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха имущество за 1.8 млн. лева от рекетьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз сам сbс 136,00 лв пенсuя. Aко имам 2 000 000 лв е очевадно, че трябва да докаj проиzxода на моите пари. Cащото трябва да се отнася за прокyрори, садии, висшестоящи чиновници, yправляващи и т н. рибата се yмирисва откам главата. гарван на гарван око не вади. вина има, виновни няма. докога??? децата ни избягаха от буLгаристан. човек да го е срам да се нарече балгарин! Yправляващи, вие сте на волана. от вас зависи колата каде ще отиде!

И този господин е като Кушлев. Много работа свършил, ама посочените милиони не са влезли в държавата. Изглежда това е една мелница , в която влиза жито, но брашно не излиза..........

Това,че името на престъпника епосочено само с инициалите,не е нищо друго освен да то да се скрие,за да "несе подрони човешкото му достойнстно",защото в Бг престъпниците,галени чада на прокуратура,съд и депутати-законотворци,като курвите за едната чест живеят.

Браво, но да не му върнат всичко до месец....И да не почнат да използват същия този закон да национализират на хората домовете и земите, защото в БГ обикновено така се получава.

Айде пак -- свръх-прелюбопитното "забравяне" на тез пусти значещи нули !

Започна се от Видин-най-бедния град в Б-я,а в другите градове колко ли са?София,Варна,Пловдив...?А в ПАРЛАМЕНТА и МС и ПРОКУРАТУРАТА?Ще цъфне Б-я-вервайте им!

se...............................x

"Преди няколко месеца, въпреки мнозинството на ГЕРБ и поддържащите ги депутати, парламентът отхвърли на първо четене законопроекта..." По делата им ще ги познаете. Как ще гласуват закон срещу себе си, те са с най-недоказуеми имоти, ама като мине през съда се оказва, че това били спестяванията на тъщата за 120 години. Е, сечелиха си няколко допълнителни месеци да прехвърлят по роднини имоти, ама от ЕК не ядат доматите с колците.

Гусине, дори там пише че ГЕРБ са подкрепили този законопроект, обаче парламента го е отхвърлил. И сега ще трябва да се гласува пак, за да се приеме най-сетне.

Все пак и това е някакъв резултат.Браво!

Имате право, аз ! ... Ама е много такъв-един .... нанопарциален ; Бъркам ли ?

ААА има ли по-голям рекетьор от ДНСК/дирекция национален строителен контрол/ - началник, ръководство... Всички знаят, но си мълчат, защото рекетьорите се отчитат пред министри, депутати...В тази структура, който е почтен го гонят, намират му цаката и вън, вътре остават само корумпираните, рекетьорите, мошениците..

Видин бил един от най-бедните градове в ЕС.................

А Ковачки?

Миньорите в Мини Бобов дол, взимат по 500 лв, а той прибра ДДС с милиони!

Нали знаете за номера с ИНДУЛГЕНЦИЯТА !???? Откупваш се и си живееш щастливо на Кайманите !!!! Имаш пари-Невинен си ! Нямаш пари-Виновен си ! Дето вика Любен Дилов-син : В таз държава УМНИТЕ са длъжни да успяват с цената на всичко ! А останалите...? Ами те са глупави и не знаят как да правят пари и затова нямат ! Това е положението.

Защо му криете името на тоя В.И.Т. след като вече е осъден с решение,което е окончателно и не подлежи на обжалване?

И аз това мислех да попитам!

+1 Няма друга такава държава, в която правата на престъпниците да са така добре защитени и спазвани!

всички бандити са за там, браво, това е нещо, дано следват и други такива. но използвайте парите за хората, а не да ги изядат чиновниците

да отнемат общо 9млн. а да похарчат за издръжка 5 ... безмислена комисия - годишния им приходен бюджет трябва да е не по-малко от 500 млн. И да не се занимават само с рекетьорите - има толкова мното "австрийци", "швейцарци" и други червени отрепки за проверка

И това, което казваш да проверяват, е важно, но мисля, че и 5 срещу 9 милиона е важно. Даже да са на нулата, пак е важно, защото се осъшествява правосъдие и се намаляват всеки път престъпниците. А това е по-важно от печалбата на държавата. Много по-важно!

проверки. И те не са червени. Я бе, фанатазирания кукавел, Самоковеца червен ли е? Или беше от хората на Костофф, а? Престъпниците нямат цвят, но затова пък оцеляват благодарение на партийните глупаци като теб. Сори, но си супер тъп! И сметките ти са криви.

Комисията работи ефективно откакто този човек я председателства. С гражданска конфискация нещата биха се улеснили още повече. А ти си безполезен драскач.

Тъй ами, тя държавата ги копае парите. Какво са 4 млн. за майка България. Я по-добре нищо да не отнемат на нещастните престъпници.

Когато отнемете имуществото от 1,8 МЛРД лева от рекетьора, тогава се обадете...

Все пак не живеем в Мексико. Рекетьор с 1,8 млрд доказано имущество???