ЦИК свали имунитета на Трайчо Василев-Пиже

Централната избирателна комисия даде разрешение за сваляне на имунитета на кандидата за общински съветник от ДПС в Самоков Трайчо Василев, съобщи Нова телевизия

Обратно в новината

Коментари - ЦИК свали имунитета на Трайчо Василев-Пиже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като за кандидат от листата на ДПС да си подсъдим не е недостатък, а предимство, даже бих казал задължително изискване

Група от няколко десетки роми е нахлула в супермаркет гетото в Казанлък и е започнала да граби безконтролно, съобщи БГНЕС. Това е станало около 19:00 часа на 07 Окт,2015

Д оган П РОВАЛИ С ТРАНАТА НИ

Д оган П ровали С траната ни ! ВЕРНО Е !

А,на г-н Александър Томов?

И ако с цецо ухото станат "съквартиранти" ще е наистина една добра новина.

Как няма да му свалят имунитета, като самият Местан призова за това? Самоковската мангуста се прави на барета, която първо бие, после пита и сега е редно за безумието си незабавно да понесе цялата строгост на закона.

Tози с 7 присъди мястото му е в ...парламента.

До батко му Цецо. Престъпник до престъпника.

Такива ни управляват,като почнеш от премиера и стигнеш до тоя мангал

Тоя мангал наглец във властта....директно с мотика в главата и на площада на кол циганската кратуна.

на карловският генерал кога ще свалят имунитета?

тези всичките,не са човеци това е някакъв неизследван вид твари.Не напразно инквизицията в Европа ги... -на клада и се отърва от тях.

Едно време Картофа, Клюна и Бай Миле ни тормозеха и поне се правеха, че се крият от полицията. В днешно време Тиквата, Пиже и Бат Сали ни управляват, като първият и третият са у парламента.....

Само не знам,защо ''ПАРИЧНИЯТ ФОНД''На Винкела Валери Симеонов,от както влезе във властта,и му целува оная работа на Борисов да станат Коалиция тях,се отказа от Циганизацията която говореше постоянно със предаването си със ония Циганин Байрактаров,питам аз???Нали уж били Птриоти а???Или само паричките ги интересуваха във властта,Истината е Волен Сидеров,друго за него няма да казвам хората си го знаят че това е истинският Български Патриот на България Който Мисли Единствено Само Той За Българският Народ,и ако дойде на власт,на Циганите жална им майка,ще има да ядът бой на поразия от активисти и Скинари и Рокери.

не съм мисклил, че ще имам носталгия за тато. Милиционерите яко биеха - нямашеи пет-шест, а наглите циганя се попикаваха от страх.

То и сега ги бият,ама имали те права,а другите които те бият нямат права,и нямат право да лъжат,защото не са цигани,видиш ли тяхната циганска наглост,храни куче да те лае.

Морала на дпс е паднал много.ако циганина не беше се осрал сам щеше да е общински съветник със 7 присъди и едно висящо дело за нападение на пилицай?това сме го видяли а другите които не сме видяли?не намирам за нормално да се вкарват във власта хора с криминално минало.дпс са знаели но се бил поправил.смятам че трябва да се гласува закон за да се пресече тази практика поправените престъпници да ни управляват.

Няма разлика ,м/уполитик и циганин ,еднакво лъжат и крадът,нищо не плащат,не работят.... От ЕДНА ПОРОДА СА.

ДПС-то ни плюе, по-точно ни храчи в фейса. Прави го най-съзнателно с подигравка и злоба - както и с песента за Райна княгиня. Не че толкова им е изтребвал този Пиже, то който и циганин да сложат от ДПС-то циганята ще гласуваг за него. Ами нали прокуратурата е тяхна. Бат Сали да не е по-добър - прост, нагъл цигтанин. Да ни е честито циганското управление.

Е сега вече ще му спукат гьона на тоя. Поне 6 месеца условно не му мърдат.

помиярщината на "полиниците" и в частност на боса на ДПС няма граници! Ако този гнусен мангал не се беше издънил сам, щяха да го вкарат в общината на Самоков. Всъщност нищо неи прчи на мазния престъпник Местан да му намери някой друго далавераджийско място.

Щом тоя разбойник е на второ място в листата на кандидат-общинските съветници, представям си какви са следващите в спсъка.

помиярщината на "полиниците" и в частност на боса на ДПС няма граници! Ако този гнусен мангал не се беше издънил сам, щяха да го вкарат в общината на Самоков. Всъщност нищо неи прчи на мазния престъпник Местан да му намери някой друго далавераджийско място.

как бе, всичкото хора са с права, и той е хор, я направо го назначете неграмотния примат за шеф на общинския съвет, направо жиците директно да раздава на всичкото сиган у ма'алата

ДПС -то ще го превъзпитат момчето, нали затова са го взели в редиците си. Само се чудя Данчо Ментата и Пеевски (Бисеров вече разбрахме че имал нужда от сериозно превъзпитание) дали ги е превъзпитал доктор Доган, и каква им е била епикризата?

нямам думи. Няма такава държава, ако изобщо това е държава. А представяте ли си като дойдат братята им-имигранти. И блез тях сме дотук.

Предлагам да заменим ромите за сирийци или афганистанци или каквито и да са, защото смятам, че по-лоши от родните "ромалее" няма. Т.н. бат Сали е същият престкъпник и бияч, но е депутат.

Няма какво да си говорим,истината е една,която може да се оправи със тези цигани и ще го напиша,дори и админа да ми изтрие коментара. Циганина разбира само от Бой,Без Бой и строги правила и наказания,като да ги карат да работят по цял ден във мини,или хамалска работа до изтощаване,няма да се оправим със тях със тяхната интеграция.

Не мога да разбера до кога ще се търпи прпизвола да се издигат компронентирани личности? Да не би на ДПС да не им е ясно с каво досие е? Ако сме нормална държаваи и се гласува по съвест, то това трябва да е автогол за ДПС в Самоков

При Путин такива работи няма,там полицията бие яко,и никой не може и да си помисли да бие полицай,или да краде ток.

Така си е! Дори убиват журналисти, а не ги бият.

маниер..

С името на Путкин лягаш, с името на Путкин ставаш.Що за ид#от си?

васко

Питай Майка ти:)Пробивам дупки всякакви:)

Чудесна новина. Хайде бе, хора. Дайте да видим, че има правосъдие в тази държава!

Бил осъждан 7 пъти и има висящо дело за нападение над полицай, но бил издигнат от общинското ръководство на ДПС в Самоков за кандидат-съветник, тъй като бил "рентабилен" за квартала и се бил поправил?????? Е няма такава държава.................

Хай стига бе, бате! 7-8 присъди и нападение над полицай и вече му искаме имунитета?! Цацаров днес е взел двойна доза "Смелостин Ултра"!

Каква е разликата във Гърмен където им бутнаха Къщите на някой,на застроено чуждо място,нищо че се потули със другото събаряне там,и Построените Незаконни Постройки на Цигани във Самоков във Махалата на Общинска земя,така казаха и плащали уж 15лв данък на месец за земята,защо там като са незаконни не ги бутнат,???Или и ние Българите можем да си харесаме някъде място за строеж на Къща на Държавна земя,и после да си плащаме данък за земята на която сме си построили Къщата а????Нещо подобно като онези Селски Къщи от по три декара на Кметове от Хасково и Кърджали,там със сумати екстри вътре.

Тоя гнусен мангал или на въжето или да чука камъни до края на живота си в някоя уранова мина. Бахти и в посмешището на държава се превърнахме. Роби и слуги на мангалите!

Сода каустик + Пижо = DURU С аромат по избор.

Циганиите на ДПС - край нямат...

Аз съм циганин, позволено ми е да лъжа. Вие сте българка, не трябва да лъжете" коментарите са излишни...ние сме роби в собствената си държава. нека да благодарим на "димократизацията", която донесе всичко т'ва.

т.е. на себе си

След новините,свързани с този,мисля,че съм готов да се примиря с още повече от кусурите на стария соц само и само да можех да видя как влизат патрулките в махалата и ги "интегрират" по социалистически.

Циганин- съветник!!! ДПС.....Движение, за права и свободи........

предлагам да въведем темата за ... преработка ... в миещ препарат. Може и течен :-)))))

Не става! Ще мирише....

Умът ми не го побира,как може човек с основно образование и със 7 присъди да е кандидат за общински съветник. Кого и какво може да съветва това недоразумение. Обидно е за човешкия род.

Явно сме неколцина, на които това не им го побират умовете... ДПС са най-грозната и долна пасмина политици... язък им за хората, които твърдят, че представляват, защото те са работливи и честни хора, а тези са главорези и лъжци...

Всичко метално на скрап!Цялата гора на дървесина!Никакви пенсионери по селата!Вилните зони на кота нула!Това е материалната база за ромската интеграция у нас!С седем присъди и обвинение за нападение на полицай да става общинар!!!Къде е БХК да защити човечеца!?

бхк му избират вратовръзка за пред следствието.

Е нема такава държава!!!!!!!!!!!!!! Осъждан седем пъти и кандидат за общински съветник, на избираемо място, колкото и пъти да се опитам да асимилирам това чудо, толкова пъти оставам все по озадачен и все по-озадачен. Накъде отиваме бе хора, толкова ли се свършиха кадърните, та един престъпник ще решава съдбините на една община.

Разбери, че НЯМА държава. Това е!

Някой може ли да обясни,защо сега Циганите са толкова Агресивни и Арогантни и налитат на Бой на който си искат,мога да ви кажа преди време във казармата когато някой им скръцнеше на циганите със зъби нещо,нямаше да се оправдават за нещо,ами веднага изпълняваха,това да видиш,като сега както посягат на Полицай Циганина,тогава новобранеца мангал да посегне на старшина,си подписваше смъртната присъда.

Ах какви сте само Журналистите,винаги ли отрязвате по нещо от изказването на някой,не може един път,да напишете всичко казано от циганина!!! ................................... Аз съм циганин, позволено ми е да лъжа. Вие сте българка, не трябва да лъжете", И че има един там горе Господ който гледа.това му бяха думите на Мангала Пиже.не е чак толкова важно,но думите да са всички казани от него.значи за Българите има Господ който гледа когато лъже,а за Циганите които лъжат няма и им е разрешено,аз така го разбирам:)

Искахте "демокрация" - имате я! Да ви е честита! ... само че демокрацията върви ръка за ръка с циганизацията ...

Ти за цоциализЪма ли жалиш?За празните магазини,телевизията по няколко часа,манифестациите,за това че децата на "партийните другари"веднага ставаха началници,че не можеше да мръднеш никъде зад граница,че по донос се съсипваше съдбата на цяла фамилия и още ред такива идиотщини.Е аз си ги спомням тези дни и не искам НИКОГА това да се върне.

васко

Нещо изобщо не си във час,тук човека ти говори за Циганизацията,а не за празни магазини като празната ти комунистическа глава,която ги ражда такива мъдри мисли:)

що пък псевдодемокрацията на бкп/дс да е виновна.... и при тошо те имаха по 6--7 деца най-малко, а българите по едно тук там по две, и при тошо някои работеха, други спекулираха, крадяха и въртяха далаверки тук и там, на магурата тоже. демокрация в булгаристан на доган няма, виновни няма, бкп/дс и кадри са на власт и преди и сега... демокрация те гони, демокрация ама друг път, боко и той с билет от бкп и ги пази стабилно и през 2009 и през 2014, и тройката, и ктб

кво ми слагаш минус.... пред 2009 бб обеща справедливост.. справедливост за доган хидроинженера, за масларова с пет и единадесет милиона по различни поръчки, за далаверките и изчезналите милиарди по коледа по времето на тройната коалиция... нищо...нищо... и пак нищо... сега щяхме да знаем за изчезналите милиарди чрез източването на ктб / над 10 милиарда8 нищо.....нищо даже има нов заем от 16 миларда и получателя на повечото кредите излезе на светло...осветли се миличкият успял на 33, седящ до местан на първи ред в т.н. народно събрание...... също преди изборите щяха да изкарат дпс-милиционери-разпределители на порции от властта, а ква стана тя... разиграват си коня както си искат и парички прибират отново и отново... минус и за кво е минуса

и не сме искали нищо... ВИЕ НИ Я НАТРЕСОХТЕ ПО НАРЕЖДАНЕ НА МОСКВА И ПО ТЕХЕН МОДЕЛ

Ех Шаро, в България още няма демокрация. Още газиме в блатото на социализЪма.

А ти,за путинизация ли си, бе помияр?!

е не аз подарявам овчарки на путин и се накланям пред джуджето, нито съм бил член на бкп... нито пък държа булгаристан на доган в сто процентова енергийна зависимост от същият този хайл путлер. през 2009 година след украйнската тръбна криза що бочето не направи другите връзки.. аз не съм за путлер, но управляващите са, и дават заявка за вечно управление модел ала тошо живков, нали чавека е пострил 2-3 българии не по мои думи, онзи

Помияр ще наричаш тези, които са те създали, без да осъзнават какво правят.И са пропуснали да те възпитат поне през първите ти седем години. И не виждам какво общо има с темата Путин.