Дилма Русеф: Не съм виновна, това е преврат

Не съм извършила никакво престъпление. Процедурата по импийчмънт срещу мен е преврат. Няма основания да бъде отстранена от власт.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф: Не съм виновна, това е преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ний защо нямаме такава процедура по им-пич-мънт в нашата конституция? г-жа Русева да е благодарна,че все още не я сполетяла съдбата на Олиенде в Чили през 70те. Янките знаят всичко.

Май само Индия държи БРИКС... Всикчи други се оакаха до сега. Русия отряза яко назад. Китай е в драми, макар да експлоатира милиард и половина нещастници. А може би точно за това. Бразилия избра социалистка, при това активистка - голяма грешка! Неуки хора, не са учили какво прави един социалист с държавата си. Научават.

САЩисаните винаги са считали Латинска Америка за задния си двор и едва ли ще допуснат някой да се опитва да играе за своя собствен интерес там. То не са преврати, интервенции, икономически натиск, финансови машинации и какво ли още не, само и само да не се отклонят от "правия път", т.е. поглед, насочен към тях и само към тях. Историята на тази част на света го доказва. Всеки, който се опитва да тръгне по свой път, веднага бива отрязан, а в много случаи и обезглавен в прекия смисъл на понятието. Бразилия е голяма страна и сме 21-век и е малко трудно да се организира военен преврат, макар че и това е правено, та и скороиха шапка по друг начин. Големият Брат (господар-робовладелец) от севера не позволява своеволия и собствено мнение...

Абе той големия брат не позволява, но защо бразилците позволяват? Те прости ли са или предатели?

Те май искат целият свят да им е задният двор, без кучета ако може и без хора.

Като чета мненията на промитите мозъци тук как САЩ яе отстранил питам се дали тези ,които твърдят тази глупост са разговаряли поне с един Бразилец,защото истината е ,че Лула и ученичката му Дилма съсипаха Бразилия и я разрушиха с небивала корупция.Всеки Бразилиец ще го потвърди,а тя няма нито срам,нито очи да говори глупости.

Дилма Бразилия? Че преди тях де беше тя тая Бразилия? Сигур непосредствено след Япония по стандарт, после дойде Лула и се напълни с бездомни, безпризорни деца и квартали от ламаринени бидонвили така ли?

Дилма от Бразилия и Меркел от Германия- ето какво става когато държавата се управлява от жена. Държавите им са слаби, корумпирани и разпадащи се..... И при мъжете се случва, но при жените е доста по- вероятно. Сигурно затова и до 1900 г, жените дори не са гласували на избори.

друго си е когато държавата се управлява от мъж-стабилна,и помен от корупция няма,справка държавата България и управител на вилаета Батко:)))

СРАВНЯВАШ ПОДЛОГАТА НА ФАЩ МЕРКЕЛИЦА,С ДИЛМА!!! ДИЛМА Е БИЛА ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК,БОРИ СЕ ЗА НАРОДА СИ , А ОНАЯ КРАВА Е ТРОЯНСКИЯТ КОН НА ФАЩ В ЕВРОПА!!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ И СПРЕТВА ПРЕВРАТ,ВЪПРЕКИ БЕЗОБРАЗИЯТА С "БЕЖАНЦИТЕ"?! АМИ ПРОСТО Е -ФАЩ НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!!!

По-скоро не от това, че са жени, а че са социалистически активистки. Мисля, че именно това е проблемът. Понеже и мъже социалисти успяват пак толкова. Що се отнася до факта, че е жене, можем да се сетим за Маргарет Тачър, която остави някой друг золум, но на фона на постигнатото не се броят дребните й золуми. А бе броят се, но не са фатални. Истината в случая не е в пола, а в убежденията. 43 държави, минали през комунизъм и производния му комунизъм, са на едно и също плачевно дередже. А където в по-напреднала държава е пипнал социалист или социалистка, резултатът е все този.

В дъното и на тази мръсотия е световното зло САЩ.

Исках да кажа световното зло русия

Не грешката е вярна - световното зло САШ

Никой НОРМАЛЕН човек(не се отнася за заблудени българи на us хранилка) не се и съмнява,че това си е показно мероприятие за непослушковците,което е организирано от изживяващите се като върховен шериф на света-САЩ.

Сега вече я признах за българка - никой българин никога не е признал, че е виновен, дори да го хванат на калъп.

По-скоро никой комунист не признава вината си.И като чета мненията на промитите мозъци тук как САЩ яе отстранил питам се дали тези ,които твърдят тази глупост са разговаряли поне с един Бразилец,защото истината е ,че Лула и учничката му Дулма съсипаха Бразилия и я разрушиха с небивала корупция.Всеки Бразилиец ще го потвърди,я тя няма нито срам,нито очи да говори глупости.

КИЛЪРИ ПРИЗНА ЛИ СИ НЕЩО ДО СЕГА?! ИЛИ ПЪК ОБАМА/ОСАМА ?! ИЛИ ДРУГИТЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ПРЕДАТЕЛИ ?!

и тя е българка или комунистка...

Тая щерка на комунестически даскал от БГ, лъже повече от Живков !!! Тя съсипа страна като Бразилия, по-чисто комунестически начин взет от габровлийския и баща !!! Да бъде съдена и в килия, която скоро да я споделят с Путя. То няма как да стане нещо между тях, като знаем че Путьо е с лява резба и мек като гъба !!! Затова и жена му го натири а после Медведев го взе за някои нужди

А онази комсомолска сетретарка от ГДР е най-голямата демократка и хуманистка-нали така смешнико

Аз английски неразбирам,но се шващам на бас с теб,че ти този който си сложил на снимката може и да му знаеш името,но незнаеш от коя реч и кога е снимката.Хайде на бас!

Кайчо ли си или по-скоро Койчо!!! Мноооого сложно!!! 08.03.1983, Орландо, Флорида, речта за "Империята на злото" !!!

Какъв БРИКС ги гони мурзилките на нощна смяна, бе? Целият БРИКС има по-малка икономика от Щатите, а сега добави и съюзника й, ЕС. БРИКС въобще не е заплаха.

Комунист ли си, на въже.

Помоооощ,те идват... Идваааааааат.......

Г-жо Русеф,това.че щяха рано или късно да Ви сложат на пързалката беше ясно от момента в който всички институции в България(Президент,министерски съвет) се напреварваха да се гордеят ,че сте с българско потекло.Колко от тези снимайки се с Вас след това се обадиха да Ви изкажат подкрепа?Та накратко,няма как да чакате милост,хем сте с българско потекло,хем спечелихте Олимпиадата и построихте обектите с американски фирми,и две години преди Олимпиадата взехте ,че някаквъв икономически съюз с Путин направихте,Те американците на ФИФА и УЕФА не простиха и си измислиха за какво да ги разпердушинят,че на Вас ли ще простят.Поне в едно трябва да се гордеете,че несте на мястото на Клинтън,дето му искаха импийчмънт заради една свирка.Но пък жена му се кани да е президент,там как се казва мъж да прави свирка на жена ,незнам как се казва ,но сигурно и на нея ще и искат импийчмънт

И да вземе тъпия Клинтан да си признае вината! Е това какво е, не е ли краваристан? Серсем със серсемите! Жената крала и не си признава, на джуджето спортистите чак КГБ ги допингира и пак не признават, а тоя.....Бунак! хахаха

Сега в Бразилия върви Параолимпиадата,жалко,че няма дисциплина таква-колко съм тъп ,тогава със сигурност щеше да си откъснал всички и на старта ,а на финала поне с една щеше да си ги затворил,и като бай Ганя на Алеко ще се тупапаш в гърдите и викаш -БУЛГАР,БУЛГАР

...да простят на Дилма,че не играе по свирката им. И така съдбата й е в ръцете на американската агентура в бразилския сенат?!!! Б.Борисов бая се изцепи преди години,когато пред Дилма отправи хвалебствия към тогавашния държ.секретар Х.Клинтън.

Като споменавате САЩ имате предвид индианците, кубинците, мексиканците или българските имигранти?

"Новият бразилски президент Мишел Темер е бил информатор на ЦРУ, разпространи документи WikiLeaks"

В Турция ЦРУ+Пентагона ..Не Успяха с опита за Преврат организиран от Генерали завършили в САЩ и агенти на САЩ ! Правителството в Турция се оказа Подготвено ! .. В Бразилия обаче Дилма Русева се оказа Наивница вярваща в Демокрацията !! САЩ и Зависимите от тях сенатори ...Заобиколиха Закона и Отнеха от Народа на Бразилия техният Избор !! Преврата е шанс да е Успешен както беше в Украйна ... ..и без съмненеие ще е със същият резултат -Разруха ,Ограбване от местна и САЩска Олигархия на тази богата на ресурси страна !! ... А Русия,Китай ,Индия,Иран... и други сили наблюдават засега и мажат ските на САЩскот Зло ! Ще ги побутнат надолу до няколко години !

И в България не можаха. КГБто до ден днешен ги цака.

При всички "Десни" правителства +ГЕРБ България е била 100% прислужник на Интересите на САЩ ! Без значение колко това е струвало на България и Българите ! Доказано е !

И откъде знаеш че в Турция не успяха? Виж как си наредиха работата, жив кюрд няма да остане.

Докато трае импийчмана на Русеф, всички улични крадци в Рио са обявили стачка!

И понеже нямаше кой да краде по време на олимпидата,американските плувци си измислиха въоръжен обир:)))

А тъпите им спонсори и ОК на САЩ взеха, че ги наказаха! Краваристан!

"Русеф започна да отговаря на въпроси на сенаторите, повече от половината от които са заподозрени в корупция или са разследвани, отбелязва АФП." Най-правилното решение относно Дилма Русев - виновна ли е или не ще се вземе от персони заподозрени в корупция или разследвани. Предлагам да се прилага и в България - разследваните и заподозрени в корупция да се назначат на работа в Прокуратурата и съда, или може би съм закъснял с предложението?

Путин, помоги-и-и.....

someone

тази жена буди подозрение у мен, но може да казва истината.

Жената е явно от български произход, българин никога не е виновен за нищо, винаги някой друг му е виновен. Кофти място за тъпи приказки си е избрала обаче...

евреин ли си? Не си българин, евреин си, затова лижеш УСА задници.

Включвайки се в БРИКС , Бразилия стана "опасна" за САЩ и 5-тата колона беше задействана веднага!!!Примери за подобни действия от страна на краварите- колкото щеш. Дойде времето на тъпите "хамериканци" ат всякаде да им се покаже "червен картон"-като във футбола!!!!!

Че са тъпи, тъпи са, затова са първа сила в света. Я си представи, ако бяха умни.....! :)))))

Тази първа сила в света се напикава само като чуе името Ким Чен Ун. А той нема да ги бави. А се направиха на интересни, а изчезнаха.

В държава от БРИКС ЦРУ прави успешен преврат, а в страна от НАТО не можа! Гола - вода тоя БРИКС!:)))

Турция е много по-важна за Русия от Бразилия от където и да го погледнеш. Иначе руснаците си научиха урока от СССР -- не се застъпват за слаби играчи вече. БГ е прекрасен пример...

Дано си останем слаби, че нямам никакъв мерак да ни се месят.

то си е ясно, че е скалъпен преврат - от всичките държави от брикс,само в бразилия им се отвори парашута на говедарите - така изкусно владеят римската тактика - разделяй за да владееш

Ето, това е кандидатката на гербавите за прецедент на България, отговаря на всички условия, комунистка, може да краде, полубългарка, приятелка на агент гоцко, има международен опит, знае португалски...

Е обаче вие рефУрматорите, ще си я пропознаете и ръка ще целувата даже.

И в края на краищата с тоя Петробраз какво излезе - Нито Дилма, нито предишния президент имат отношение, а най вероятно няма нищо освен заговора на САЩ срещу Дилма, по подобие на тоя в Аржентина и напъните във Венецуела.

Повече от ясно е,че това е преврат замислен и организиран от американските терористи.

Май не е точно така. Ама Уилма тръгна да съди корумпираните и то много методично. И просто се оказа че болшинството от дипутатите са корумпирани. Приеха си закон и я махнаха. Това че върхушката на корумпираните се оказаха американски послушковци е повече от логично -- то си е така по цял свят.

да отсъдят какво е казал Исус за такива като някои от тези, които искат импийчмънт на Дилма Русеф. "О, лицемерецо, защо виждаш съчицата в окото на брата си, а не виждаш гредата в твоето око!"

Дългата ръка на ЦРУ се вижда от далече...

И четирите годишни времена, доколкото ги има в Бразилия.

Началник

на вивалди ли имаш в предвид?!?