Сакскобургготски съди България в Страсбург

Симеон Сакскобургготски е завел дело срещу България в Страсбург заради имотите си. Според него е извършена несправедливост с това, че те все още не са върнати.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски съди България в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че сагата ще продължава и след смъртта му - то синове, то внуци ... няма да съм жива за да видя края на резултата?!

Саксът е изпечен мошеник. Съюзява се с турци, комунисти и дяволът от алчност.

КОГАТО ДОИДЕ КАТО ЦАР В бЪЛГАРИЯ КАЗА ЧЕ НЕ ЩЕ ИМОТИ А СЕГА КОМАРДЖИЯТА;АЛКОХОЛИК НИ ОГРАБИ И ДОРИ НИ СЪДИ-БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ ТЕБ И СЕМЕИСТВОТО ТИ

Голям лъжец се оказа тоя. Навремето, пред Кеворкян, във "Всяка неделя" друго разправяше - "Как, аз да съдя държавата си?!!!"...

"царя" нали е на върха на пирамидата в държавните институции. Олицитворение на държавността. "царя" да съди държавата е все едно държавата да съди сама себи си. Слаба фигура си ти Симо. Бита карта при това два пъти от комунистите! Не си научи урока.

Мама му деба мръсно крадливо деди! В пъкала да се продъни дано!

мама ти деиба на тебе простак нешастен

Погледнете кои държави в Европа са монархии и сравнете с листата на наи богатите по доход на глава от населението и ако имате малко ум в главата направете сами правелния извод.

Не, благодаря... Тоя вече се пробва да ни "оправи" веднъж... Каква е гаранцията, че ако ни стане монарх, ще ни "оправи" по-добре, отколкото като беше премиер?!!!

съди Моньо, граби колкото можеш и ти....Мусала е твоя, реките са твои, въздуха е твой, горите са твои, земята е твоя- ти си богоизбран

Тоя що е още жив беее .... !

не ти прилича на царския сан.и рома вика-не пипаите тоз кабел,тои мои.когато се е закачил незаконно към ел.мрежата.когато доидеш царю да живееш в България и научиш децата си да говорят Български тогава може да имаш претенции . и като си толкова отговорен Европеиски гражданин не забравяи че освен да искаш да вземаш имаш и да връщаш.на много хора имашда даваш дето са дали пари на дядо ти да го подпомагат.В краина сметка да не се окаже че имаш повече да даваш отколкото да вземаш.

Чети и не се излагай с глупости.Симеон не по своя вина е бил изгнанник.Няма какво да връща човек на когото са му отнели всичко когато е бил на 7 години. МНОГО ми е интересно,как един Тодор Славков,печели симпатиите,зер и той е"наследник", а истинския такъв,царя на българите изгонен от съветската армия и комунистите в България не? И ако това не е извратено мислене...

не си добре, не си добре, !!! Ходи на лекар за нещо по силно ....

Спокойно можеш да му целунеш дъртия "царски" задник!!! ... и да се чувстваш горд

ами нормално е да си иска имотите...вие маи не разбирате че е наследник на борис и тои е бил цар на балгарите и те са го обичали... комунистите си разделиха всико за стотинки така ви е по добре и не протестирате! пада ви се такава власт!простоита до 6я .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Руснаците ни върнаха тоя незавършил фетфебел за мин-председател.

Руснаците и комунистите му взеха всичко и го изгониха от България.

Крадлив дедо. През 1946-та година отечественофронтовската власт ни натовари 2 вагона с покъщнина и пари, тоя мерзавец само иска да краде, ами Царска Бистрица на Боровец, Електроцентралата - захранва цял Боровец с ток.

Тъпчо,разните му овчаровци,добревци и пр.комунисти и демократи,като взеха вецовете и тецовете къде беше? Само наследници на тъпи червени цървули разсъждават така. Успех на царя в Страсбург!

Това ЧУЧЕЛО съди България?Ами ще я съди тази мумия разбира се след като го допуснахме да се завърне,а и внимание му отделихме.За подобни само ритник в задника и да вървят да се оплакват.

Хора, защо като го видя тоя боклук ме избива на агресия?- ако ми е на една ръка разстояние, в миг ще го преселя при Свети Петър...

От този НАВЛЕК само Господ може да ни спаси.България трябва да го съди за НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ,че кой е той за да не плаща?

Е дедо как не те е срам, да съдиш своето имане! Ти значи не си българин!

Че той никога не е бил.

Симеоне,не ти трябват подобни дела за комендантски имоти които се опитваш да заграбиш.Не разбира ли дъртата ти глава,че вече не управлява НДСВ и да ти се подмазват.Още по-вече,само преди няколко дни получи ТЕЛЕГРАМА от Св Петър да се стягаш,а там за където си се запътил ИМОТИ не ти ТРЯБВАТ.Там на всички ни трябва по 2/1м земя.Осъзнай се,ако все още не си изпер....л тотално.

баркате не го натресе кеворкян а комунистите начели с мултигруп и слави с една цел да се свали костов......и не без ващо тапо гласуване разбира се

ДО ДРУГАРЯ КОСТОВ:НЕКА ДА НЕ ГОВОРИМ ГЛУПОСТИ-ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЦАР НИ ГО НАТРЕСЕ ДРУГАРЯТ ИВАН КОСТОВ.ПРОСТО ИСКАШЕ ДА ДРАЗНИ КОМУНИСТИТЕ.

Дядка ,катафалката ремарке няма.Как ще ги носиш тия имоти оттатък.Алчен пор.А платил ли си за 50годишната поддръжка на тия имоти.По колко милиона на година е струвало това на българите?Плати ли ги?Айде да не ги смятаме,че може да трябва да даваш.

Боже, Царя ни пази. Весела Коледа

Тука има грешка. Автора е искал да каже; "Боже пази ни от царя"

Жалък подмазвач

Що не я съди по мое време?

Господин прокурор на Р.Б.---Защо изобщо се допуска в България тоя Симеон---толкова нещастия причини на България от 2001г. до сега? БТК- продадено на "Вива Венчърс" за 220 милиона и беше препродаден на Ирландец за 1милиард и 200 милиона --естествено с участието на Симеон!?! А най-жестоката подигравка,с бълтарите е продажбата на ЕРП-тата на чужденци--със заробващите 30% собственост на държавата в ЕРП---България няма изобщо право на глас при определяне на цените на тока! За това Тоя Симеон е получил солидна комисионна- за сметка на българите! И защо Прокурора Цацаров въобще не повдига тоя въпрос пред съда, а се допуска Симеон да съди България в Страсбург??? Печалбата на ЕРП отива в сметката на чуждите пенсионери--ние гладуваме,за да плащаме скъпия ток? "Персона нон грата"--за Симеон! И моля не ми заличавайте мнението в мрежата--вие българи ли сте модератори? Ще проверявам дали стои в мрежата!

Безсрамно алчно човече! Кеворкян ни го натресе!!!

ами офето да ти ги варне ,нали то ти е дало списака.

Г-н Цацаров,защо Главна прокуратура не се самосезира, пък да вземе да заведе дело за безстопанственост срещу тази откачалка по НК във връзка с приватизацията,пардон наглата кражба на БТК,раздържавена 8 пъти под стойността й? Хайде,по-смело!

Крайно време е този наглец да бъде ИЗГОНЕН от България.Защо го търпим още?

те я те и тая маймуна първо ни оправи после ще ни съди ,за какво бре за това че взе 1 милион декара гори ??? за това че прибра 20 резиденции??? баси мамата и подлото човеченцецеце

Дедо цар да представи документа за собственост с който дедо му Фердо минава русенската митница през 1891 година

Румънкият му аналог също рева за имоти. Комшиите му предложиха май около 30 милиона компенсация и ако не му харесваше, губеше всичко. Взе парите и не се обаждаше повече. Ама у нас всички политически партии разиграваха царската карта, а накрая той ги изигра всите. Защо мислите се врътна Костов като ощипана мома? Кой знае дедо какви му е наобещавал, а после е играл сам.

Това е за двореца Пелеш........

човек който никога нищо не е притежавал не може да претендира за нещо, това е смях за цял свят.с това си искане симеон каза аз съм пълна нула нула нула от България ще вземеш на баю дедовия

човек който никоганищо не е притежавал не може да претендира за нещо това е смях за цял свят.

ЗАМИНАВАЙ НА МА.......ИЯ Л......А В ЦАРСКАТА ДУПКА...............50 години МАЙКА БЪЛГАРИЯ ТИ ПОДДЪРЖА ИМОТИТИ , ПОДАРЯВА пак повтарям ПОДАРЯВА .......И СЕГА ЩЕ Я СЪДИШ В СТРАСБУРГ ! СЪДИ ПО СЪВЕСТ , МОНЧО !!!!

добре де ама симеон какъв цар е? той не е ли само престолонаследник? кой и кога го е коронясъл и някой виждал ли го е с корона /може и да я е продал - като медалите, щото той продава ВСИЧКО/. тези имоти са на действителните монарси на България , а не на някакъв си дедо, дошъл също като дядо си гол и бос отнякъде си. ако в страсбург застанат на негова страна това ще бъде БЕЗОЧЛИВА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ НА ЕВРОПА. и тогава ще ми стане ясно защо всички световни войни досега са все в нея и се готви и следващата.

европе си е запазила монархията.ами вие какво сте си запазили.и българските ценности които имахте не можaхте да ги опазите.

какво им обясняваш.тъпугера си е тъпунгер.повечето държави в европа затова ще се запазят от ислямизиране,защото всички са поданици на кралете си.на българия какво и остана.след някоя друга година да похарчат 20 лева да сменят само името с булгаристан.

Дядо му не е бил гол и бос. Напротив - бил е един от най.-богатите хора в Европа и е създал добри институции и армия. Баща му беше успял да спечели любовта и уважението на българите. Но този е предател и срам и за двамата!

да живее монархията.кои не му изнася да го духа.

бравус, опитното си е опитно ,ти като си духал защо предлагаш и на другите сподели парво как е.

Рани куче да те лае!

Абе Сакс, ти при Кеворк едно време каза, че нямаш претенции към Българската държава! Сега какво се получава? В Австрия, доколкото си спомням със закон е забранено бившите монарси да стъпват там! При теб май трябва да е същото! Нещастник неблагодарен! С колко имущество, пари и ценности ви изпратиха навремето на гарата?

я кажи ти върна ли земите на дядо си.до колко знам всички си ги върнаха.а сега се правите на света вода ненапита.погледнете се само какви цървули сте.взехте си земите и не ги обработвате.

Един от крадците на прехода съди България!? Никога откраднатото не е достатъчно за крадците на БГ! Бог ще го съди и истинската история-някога ще има и такава!

Симеон е неблагодарник. Той трябва да е благодарен, че комунистите не избиха цялата му фамилия, както направиха в Русия с Романови, а тръгнал богатства от България да иска. След време сигурно и челядта му ще има претенции към нас.

Скрий се бе нещастник ! Дядо ти опропасти България, а ти имаш наглост да проявавш претенции !

Ама моля ви се как, да имам претенции към моята Родина! Наглец!

И сега ако и там изгуби делото - да му се отнеме гражданството на тоя крадлив комарджия!

Дедо цар е доста безочлив!Тая династия нищо добро не е донесла на България!Дядо му ни вкара във войни,в които се проля сиромашка българска кръв напразно!Загубихме и това,което бяхме спечелили.През деня и нощта на бягството от България,в двореца Враня е товарена влакова композиция /18 вагона/ с ценности!Заминала е към Германия. При баща му -преврати,гражданска война, пак война на страна на губещите, пак национална катастрофа! И като започнат разни царски лакеи да го превъзнасят"обединител,обединител...." Какъв обединител?Територии присъединени към България по волята на Хитлер и по силата на окупационен корпус в Сърбия и Гърция? Изобщо-тая династия трябваше да се забрави тотално!А бунаците го доведоха,посрещаха, той ги "оправи" за 800 дни,нагуши се яко и още има тиквеници ,които му "верват"!

Прав сте, ама хората не мислят самостоятелно с главите си и повярваха на мафията, че царят ще оправи България. Тези земи да не са купени от дядо му, че ще си ги иска. Парламентите едно време са му ги гласували за ползване.

Изсече горите,продаде дървесината и докато не е изпил парите ,да осъди България ,това заслужаваме,като сме .ъзоблизци!

А за лъжите които изрече към народа , кой ще го съди.

Уникални сме! Единствени в света! Няма друга такава държава дето цар е ставал министър председател и...цар, дето съди собствения си народ!!!!!! Господи...събери си вересиите по тези земи...