Отчуждаването на имоти ще става по-бързо

Парламентът прие законодателни промени в Закона за държавната собственост, които ускоряват отчуждаването на имоти при строеж на значими национални обекти.

Обратно в новината

Коментари - Отчуждаването на имоти ще става по-бързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарантирано от ГЕРБ! Ръководните кадри на тая бандитска шайка още не могат да се оттърсят от миналото си във силовите групировки и си карат по стар тертип, харесаме ли нещо чуждо - взимаме си го!

Накратко, пожелаят ли да ви вземат имота-взимат го. Те ви демократични способи, те ви свобода!

Технологично погледнато, може да разработят две три газови камери по патент на фашистите, като правилникк за прилагане на закона.

Без да бъдат обезщетени хората бързите отчуждения са долна поквара на обществото. Не може да ти вземат имота, само зашото един е решил задоволи държавна нужда, която може да се задоволи по друг начин. Това е абсолютно връщане на комунизма.

Хиляди хора ще проплачат горчиво от този закон!!!

Втората национализация започва! На печелившите, честито!

Бързо отчуждаване не само за магистрали. Огромни проекти следват: - за шистов газ - за тръби към Гърция, Турция Някои бъркат, че турците по старите тръби ще си пускат ТЯХНАТА вече газ

След 89г болшинството от болшевиките и партизаните станаха най свирепите капиталисти защото ограбиха благата строени и творени от народа.Сега ще си правят национализация на имоти и ще се плаща кокошка за кон.А КЪДЕ Е КОНСТИТУЦИЯТА ЧЕ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ НЕ Е НЕПРИКОСНОВЕНА....Е ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ:МАФИОТИ И РОМИ.