Куп държавни служби подхванаха тузарското селище

И Окръжната прокуратура в Хасково започва проверка на незаконното селище на брега на язовир Ивайловград - Ставри Димитрово, станало по-известно като митничарското.

Обратно в новината

Коментари - Куп държавни служби подхванаха тузарското селище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички се правят на нищо не знаещи , та това не е изникнало за ден два . Всичси включително и Бойко /който също сигорно има имоти из България, но се прави на идеален/. Не се ли страхувате , че господ ще ви накаже за тези , неща.

А какво стана със строежите край язовир Искър , за които се шумя преди 2-3 години? Имаше коментари, че са изградени върху земи неправилно възстановени от общинската служба по земеделие, че са в "чашата" на язовира и т.н. Някой разбра ли за съборени незаконни строежи там?

Поредната дъвка...намериха начин да отклонят за сетен път вниманието от много важни проблеми. Пак биене в гърдите. Къде беше Бойко като кмет да каже за тези имоти - защо сега...??? И дали всичките са обявени или само тези, които им вършат работа. Какъв е тоя гл.архитект...и той нищо не знае... Смехория...и ине им повярхме - веднага. Защо беше този цирк с хеликоптер, като всичко го има в Гугъл...

Празен шум! Отклоняване на вниманието от неуспехите и нищонеправенето. И поддържане на наивните надежди у електората - идват нови избори. Дотогава ще ни забавляват с имотите на разни хайдуци /няма да им ги вземат и да ги пратят в затвора, както би трябвало да стане/, ще забравят за октоподите и др.п. и накрая - нищо. Освен задълбочена социалноикономическа криза. Но не за тези, чиито имоти сега ни показват и за техните приятелчета.

Чашата на язовира да се напълни! Веднага! Ама некои пълнят чашите с шампанско! Бойко, елеметнтарно е! В Гугъл Земя всичко се вижда.! Питай амереканския посланник, може да ти даде дастъп и до платената версия, където ще се види и пъпа на Цветелина... Хелекоптерите не бяха ли за да карате болните ... към ...моргата...

Майче само Ревизоро вчера каза истината по телевизията!Понеже настава тотален глад и мизерия,затова се изтрелва поредният кьор фишек,за хвърляне на прах в очите на хората и за отвличане на вниманието им от моментните и идващите проблеми и незгоди!Като няма хляб,дайте им зрелища!С каква "добра" новина ни зарадваха днес ,като ни съобщиха,че Алексей Петров вече не бил мутра и рекетьор,защото го хванала давноста и вече е чист,като самороден кристал!Той си признал,че рекетите,и зверствата,които вършил били през 90те години и вече е нов човек!Той си знае,че българинът е безпаметен и затова не се притеснява!Каквото било,било!Паричките вече са изпрани и вложени в легални и чисти бизнеси,макар и спорно законни!Известни са няколко десетки фирми и бизнеси,пряко или коствено свързани с Петров!Будоинвест ООД ,която е съществувала около 6 години,е и със съвместния ортаклък на Петров,с великия ни премиер Борисов!Самият Борисов в едно свое интервю казва,че отношенията им с Петров варират от първи приятели,до най върли врагове!Е то всичките тези писания са теми за размисъл,но сега е на мода темата за дворците и палатите,мака,че на заден план остават тези в София и с приоритет са тези ,на митничарското селище до язовир Ивайловград!Направо си е смешно и човек се чуди да се смее ли,или да плаче!Всичките тези измислени проверяващи,кметове,главен архитект се правят на ощипани и са паднали от Марс!Всичките тези незаконни палати и дворци за милиарди в София са изникнали ненадейно-за един ден и всички са учудени и нямат обяснение,как е станало това!А това става без извинение -под кура им-в София!СМЕШНИЦИ,КЛОУНИ,НАГЛИ ШУТОВЕ!Като няма хляб,дайте им зрелища!Озаптява се една част от населението,но майче вече само простолюдието!Много от спящите започват да се пробуждат!

Забележете - снимките са архив от 2004 година! Отново медийна кампания, нищо няма да се промени!

Даваме вилите на вече не живеещите в 20-ти блок-Ямбол които ще върнат обратно в икономиката каквото може да се върне : тухли.керемиди.желязо.дъски.пирони и др. после пълнят язовира и ни вили ни "остатъци" от 20-ти блокл

вчера по БНТ съобщиха че за това селище се е писало във вестниците още през забележете 1987 г. През 90-те е излъчван репортаж в Частен случай на БНТ... но сега нали си имаме премиер-слънце, но и тази работа ще е като Трактора, здравната реформа и т.н.

Имало служби в тъпата държава,бе мамка му!Само няма кой да им даде тон за песен,че да си свършат работата.Или по-точно диригентите на прехода им дават фалшив тон вече 20 години.

Г-н Борисов на ход сте Вие и Ваша- та партия.От нас каквото зависе- ше го направихме,пуснахме бюле- тините си за Вас.Ако и Вие и Ваши- шите съпартийци ни разочароват, както предните правителства и парламенти България е загубена безвъзвратно и никога няма да бъ- дем демократична страна.

Белким съберат данъци да покрият разходите по полета...

СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ЩЕ ИМ ГИ УЗАКОНЯТ.НО ТОВА ЗНАЧИ ,ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ХАРЕСА НЯКОЕ МЕСТЕНЦЕ ОКОЛО МОРЕТО НАПРИМЕР И ДА СИ ПОСТРОИ И ПОСЛЕ ЗОР ЗАМАН И ЩЕ МУ УЗАКОНЯТ..НИЕ СМЕ НАЙ-ТЪПАТА ДЪРЖАВА САМО СЕ РАЛАЙВАТ КУЧЕТАТА И НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА

Тези от НАП какви хелекоптери ги тресат, да се качат в едно Трабантче и да попътуват из мирата ни Родина, ще цъкат като швейцарски часовници. Ама нали трябва да има шум и цирк за народа.

сега ли се сетихте...може би медийте трябва да получават заплата и от други ведомства?

Държавните служби "подхващат" тузарското селище защото умните чиновници виждат мангизи под масата.А според Маркс това е преразпределение на капитала.

Ами и много от обикновените хора също са експлоатирали други съвестни,за да им купят жилища и коли,а те са яли и поли до насиране,дакота жертвите са мизерствали и са "работили за лудо,та да изкарат добросъвестите призовани към толерирантност към бедните и слабите живеещи в лукс на чужд гръб ,луди"...Ние специално сме били крадени да купуваме на "обикновени" хора общинските кибритени кутийки ,а живеем в боксониера,все още ...Какво е твоето определение за обикновени хора? Ние сме с необикновено висок коеф на интелигентност и с потенциал за сложна и отговорна работа,но колкото и да заработваш и спестяваш,ако крадците и мошениците крадат и вършат измами безнаказано цял живот ,нищо не остава,и нищо не връщат тези мошеници -контекстът е такъв ,и ще се блошава докато не почнат да връщат и да има "нулева толерантност към престъпността,престънцитие,наглостта,алогията,жестокостта и неспазването на човешките закони по хартата за демократичен мир!",както е по ООН

Е и?

ще си платят ,ще си узаконят всичко и толкова!много шум за нищо! Европа не вярва на сълзи!

В България, погледнато формално - всичко е нормално, погледнато нормално - всичко е формално.

Това ли са ви тузарските къщи бе, нещастници, егати обикновените къщи, какво им е толконва луксозно и голямо Жалки смешки за народа

Ако беше чел текста, а не просто разглеждал картинките, щеше да видиш, че снимките са от архив от 2004та година Поздрави, читател. ПС: ако си чел въпреки всичко, все пак си провери очите. Има безплатни прегледи в някои оптики

Прокарват канализация на пловдивския Бевърли Хилс 18.01.2005 Първа копка на строежа на канализацията в пловдивските села Първенец и Марково с пари от екоминистерството бе направена в неделя. Средствата са 99,9 хил. лв. за първото село и 100 000 лв. - за село Марково, известно като пловдивския "Бевърли хилс". Най-известното напоследък пловдивско село Марково има постоянно население от 2173 жители, а през лятото населението му достига до 5 000 души. Въпреки това селото още няма канализационна система. Работният проект, който бе актуализиран през 2004 г., предвижда строеж на два колектора с обща дължина над 3 км., които ще събират и отвеждат отпадъчните води в канализацията на Пловдив Другото село - Първенец, е едно от големите в община Родопи с около 3700 жители. Заради липсата на канализация отпадъчните води от домакинствата и обществения сектор се заустват в почвата. Отпадъчните води от селото също ще бъдат отведени и включени чрез външен колектор в пловдивската канализация.

Работата е ясна - пре.бахме здравето и пенсиите, дайте да покажем малко шоу на народа за замазване на положението.

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ И ПЕЛЕНАЧЕТО ЗНАЕ ЧЕ ВСИЧКО ПОСТРОЕННО ВЪРХУ ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ КОЯТО НЕ Е ЗАКУПЕНА Е ПОСТРОЕНА СЪС ЗАГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. УРА КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН.

Господин Диков иска "общината да си прибере нейното". Май забравих.Кой беше кмет на София допреди година?

Вони . Отвратително-лошо вони . Та чак се задушава човек . Ха дано ветрец да повейне, миризмата да разкара и добри хирурзи да докара .

Къде са булдозерите?

диков, ами какво 6те правите със строителите на които дадохте разре6ение за ползване по незнам какав на4ин а потарпев6ите тоез купува4и не могат с години да ползват жили6тата си поради ло6о строителство,,те4ове"

'айде стига с тази тема! Другата седмица искам да отида за риба там. Само да не мине "Отряд 28" и да ми снима палатката...

Буря в чаша с вода.Та нали чарван гарвану око не вади.Само се отклонява вниманието на хората от мизерното им съществуване и от грешните ходове на Дянков и компания.

Този, който има пари да построи такива сгради, има пари и да си купи разрешението за строеж. Обществена тайна е, че се цака на кмет, на гл. архитект и на всички по редицата. Ами да попитам, за да се даде на "Хепи" на пл. "Св.Неделя" огромно пространство от тротоара и да издигне дувари, и да остане само един метър за минаване в двете посоки от десетките хиляди пещоходци, законно ли е разрешението им от общината и колко са цакали за него. Или разрешението за паркиралите коли на тротоарите на цялия площад.

Може да си купи разрешение за строеж на земя, чиято собственост е негова само :) Първо трябва собственост, после и разрешение за строеж. Корупцията е при даване на разрешението за строеж, ако статуса на земята не го позволява. Гл. архитект може да смени статуса на земята, кмета няма нищо общо, той само може да продаде собствеността на общинската земя на почти безценица. Така че, не е толкова лесно, когато собствеността не е общинска.

Започнаха да ни подготвят за поредното Голямо НИЩО. Не били незаконни, уж имали разрешителни ... Може ли да строиш в чужд имот /земята е изключителна държавна собственост/ и най-малкото да не те обвинят в самоуправство?!?!?! Забележете и как накрая всички лукс имащи ще докажат, че тези имоти са частни хотели/ достъпни само за клубни членове/ или офиси на фирми без служители. Така обявиха вече Банев и Доган - другите просто ще последват примера. А хотелите ползват в България начисляват само 5% ДДС (лекарства и книги, мляко и хляб са с 20%). Никой няма и да разрови , слад като се окаже, че са хотели и офиси функционират без квалифициран персонал/т.е. е измама/ и отчитат от години загуба, която се покрива от ... нищото. Ще уволнят ли шефове на НЕК и ВиК допуснали неправомерно включване и ползване на мрежите им?

българската измет-вън от европа !

Това може да се случи само в Булгаристан , в нито една нормална държава няма такова нещо . Всеки нормален , който още не е избягал от там , да го направи по най-бързият начин докато все още е жив . Мразя тази скапана кочина , наречена държава , предлагам с водородна бомба да я заличат

Ако наистина пишете от Финландия внимавайте някой разстроен ученик да не Ви тегли куршума, разстрелвайки съучениците си. По полека с бомбите особено от тази част на света.

по добре неутронна ,природата не е лоша ,само населението *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Незаконни сгради няма" - тогава за какво е целият този шум? Накрая ще се окаже, че все пак има незаконно строителство, неплатени данъци и куп други нарушения. Всичко това ще се узакони, хорицата ще си платят данъците и цялата история ще се забрави. От сега нататък да се готвят тези, които не могат да докажат, с какви доходи са си купили например апартамент преди 20 години, т.е. така наречените обикновени хора. Големците законът не ги лови.Примери - бол.

Е аз за моя имам доказателство .... ипотеката му :)

Госпожи и господа журналисти, научете се най-накрая, че е ДИРЕКЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛЕН СТРОИТЕЛЕН КОНТРОЛ, А НЕ НАДЗОР !

А има ли кой да провери главният архитект на София Петър Диков?

За това никога няма да се оправим - защото са "куп" институции и никой не знае същност кой за какво отговаря!

всичко ще бъде чудо за три дена,както много други акции тръгват от шумно по-шумно и с тая,само ни будалкат и ни хвърлят прах в очите.

Всички тези служби до една са знаели за тези селища и тузарски къщи..Те са се виждали и с просто око.Не е нужно нито хеликоптери или летящи чинии да се исползват...Просто воля е липсвала..А и наличието на зависимости...И всичко ще бъде ЧУДО ЗА 3 ДНИ.

Брей,че се разбързаха разните службици.Ми къде бяха досега?Че да направиш кенеф без разрешително щи го съборят.Явно са плащали дебело под масата.Има закони,които не важат еднакво за всички.И какво е виновен премиера,че тук във форума разни поплювковци лаят ли лаят.Има закони и те трябва да се спазват от всички.Затова сме заприличали на латино държава.Където единствено парата съди кой крив и кой прав.Да я ш........м такава демокрация.

Проблема в яз. Ивайловград е не над водата (вилите до брега), а ПОД ВОДАТА. Защо не го пуснат малко само с 1 или 2 метра да видят колко КОЛИ и КОКАЛИ ще намерят, ама те са от времето когато БОКЛУКОВ беше в подземния свят.

То след 20 години крадене остава и да няма тузари. Това са милиони и милиарди окрадени от обикновените хора, които все някога трябваше да изплуват я в сметка на кайманите или в швейцарски банки, я в незаконни замъци наречени със скромното име къщи...

Много искам да знам имотното състояние на Диков. Сигурно е милионер. Непрекъснато повтаря, че ще се откаже от три и половина милиона лева от реклама!?!?! Кой е той, че да прави такива изказвния- корумпиран чиновник!

Тц тц - треперят баровците, кано знам че същите мижитурки са им дали разрешението за строеж и сега се правят на ущипани и изненадани, че има такива къщи ... жалка картинка ... не врявма нищо смислено да се случи - прах в очите на хората. Ще платят и ще се оправят, защото в България повечето хора са алчни, злобни и страхливи. Всяко чудо за три дни !

Май трябва отново да дойдем на власт и да национализираме всичко.