И ексмитничар свързан с ”Перачите” в Пампорово

Хасковската окръжна прокуратура образува досъдебно производство срещу бившия митничар Стефан Киризиев, свързан с операция "Перачите".

Обратно в новината

Коментари - И ексмитничар свързан с ”Перачите” в Пампорово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това.Другата седмица сменете Пампорово с Банско,Сандански,Мелник,Боровец,морето и т.н.Мафията е навсякъде.И какво от това.

Въпрос на време е разбиването на мафията! Господин Цветанов работи денонощно за това и резултатите са вече налице - повишен жизнен стандарт и повишена сигурност! Държавата преуспява и това се вижда от всички!

Отново крупен успех на Господин Цветанов и отново ще бъдат върнати пари на народа! Благоденствието на хората се увеличава с всеки изминал ден и то осезаемо! Ако не беше Станишев да пречи, то първа европейска държава можехме да станем и до края на този мандат, а не чак по време на следващия още по-успешен!

Diana,дали наистина познаваш въпросния бивш митничар

Като се разходите из Пампорово можете да видите много замразени хотели.Интересно всички ли са на екс-митничари?И това сега ли го разбраха от прокуратурата?Там случайни хора няма, не става въпрос за прости митничари.Там трябва да си някой или на някого.Но журналистите си търсят евтини сензации и понеже митничарят е вече удобна мишена...

Въпросният хотел в дерето до влекчето срещу автогарата е едно от най-грозните нови неща в Пампорово. Незнам кой идиот го е издигнал там, но още като влезеш в Пампорово и това е първото нещо, което те шокира. Става въпрос за голяма дебилщина и яка корупция!

Абсолютни глупости!! Познавам много добре момчето -просто е поредния набеден бивш митничар..Не знам защо не се занимават с едрите риби-разни софиянци,които играят на голямо,ами се заиграват с хора, които нямат нищо общо с големите игри.. Хвърлят прах в очите на простолюдието. Сега сигурно Свиленград ликува - ето на получи си го малкото бейче...хахаха!!! НАРОДЕ - отвори си очите!!!

Всеки митничар, бивш или настоящ е бъркал в кацата.

Кои ли пък са тези перачи?? То голямо чудене ?? А какво правипрокуратурата във Варна??А откъде ли са тези имоти ??

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Дано го осъдят!