Наплив от инвеститори в къщи и хотели в Разлог

Има бум на селски къщи за гости и малки комплекси в община Разлог. Село Баня ще става СПА дестинация. Общината чака държавата да вземе решение за Кулиното.

Обратно в новината

Коментари - Наплив от инвеститори в къщи и хотели в Разлог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Чалева ми се струва, че е малко чалната. За какви природни "дадености" ни говори тук тая, каква е не зная, след като съществуват десетки определения на красотите на сяещите снежни исполини на Пирин-планина, на изумрудните очертания на падините и височините на Рила, на чутовните Родопи. Нека тези клишета като "дадености" да изчезнат от мислите и от редовете на неграмотните пишещи. И още един "бисер" ни поднася тази г-жа Чалева: -Че Община Разлог "разполагала" с тези три планински исполина - Рила, Пирин и Родопите. Моля, уважаемата г-жа Чалева, да обясни по-конкретно, как Община Разлог разполага с тези Планини.

ама ще цъфнете и вържете от тия къщи за гости, за какво да дойда аз от София до някакво си село Баня? Какво ще видя в това село - стари баби по цървули ли? Къде мога да се забавлявам, да видя нещо интересно? Спането ясно сте го осигурили ама то само да дойдем да спим не става, ние и в София можем да си спим....

Що не харесвате кмето герчев - човеко ни направи две сметища - едното се си дими и се грееме зиме. на секи избори сме за кмето

Тоя Герчев от коя крадлива партия е предложен за кмет или е независим и краде само за себе си.

Днес Баня, скоро - Бетонбаня.

В село Баня има селски минерален басейн - мръсен,пълен с цигани. Селската баня е с изпочупени прозорци, втория етаж е производствен цех. С какво общината привлича туристи? С какво точно се хвали кмета?

Общината иска до 10% от територията на парка да се ползва при 2,27% в момента...

Инфраструктура ти требва Кмете не ново строителство. В Банско се продават 20 хотела те тръгнали да строят нови . Нямаш велоалеи между Разлог , Банско, Катарино...,. Хората искат като дойдат на почивка да карат колела и спортуват, а не ядене и пиене.

да пак ще има строене и лапане на пари а после хората де се мъчат да викат туристи

Че то остана ли незастроено място?! Пирин от една от най красивите планини в Европа ще стане кенеф.

Строителните предприемачи не са инвеститори.

минералната вода мине през хотела на инвеститора щото е важна клечка в сребърнаи прибори сигурно се хранят

Къщи за тъщи с наши пари за наши хора

Да и стана министър на земеделието

Имало било бум. Добре ли гърмят?

Масовото застрояване и рязане на гора пречи на туризма. Кога това най-после ще се проумее?!

Тук не се говори за такова , ами за на баба ти къщата в село горно уйно из балкана , да се реновира или дигне 1-2 етажа и да стане къща за гости.

Това със селските къщи е за благозвучие, иначе пак става въпрос за бетониране и презастрояване.

Банско го бетонирахте, никой вече не му харесва за ходи там, празни хотели, сега продължете и в разлог. Акъл, акъл си купете. Туризъм с бетон не се прави. морските ни курорти са станали дестинации за пиене и курвалък, скоро същото ще е и при вас - ще посрещате измета на Европа.

Идеята не е да се развива туризъм, а да се перат пари от други дейности.