Най-скъпият имот - 2571 евро на кв./м

Най-скъпото продадено жилище през 2010 г. е в курорта “Слънчев ден”. Руснак плати 450 000 евро за ваканционен апартамент с площ 175 квадрата.

Обратно в новината

Коментари - Най-скъпият имот - 2571 евро на кв./м | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са тези апартаменти по 960 ЛЕВА на квадрат??

А не може ли просто така да се перат едни пари? Този който е продавал апартамента е искал например да си изсветли едни пари...

Показатели, по които се определя вида на държавите -това е за страните от "третия свят", които са несигурни за бизнес и инвестиции и трябва да се избягват: 1. Масово наличие на гладни и бедни. 2. Огромна разлика м/у броя на богатите и бедните. Липса на истинска "средна класа" 3. Масово наличие на магазини за "втора употреба" и "дискаунтъри". 4. Аптеки на всеки ъгъл. 5. Цените на имотите надхвърлят продължителността на живота на един обикновен работник(разбирай парите, които може да изкара). 6. Пазарна икономика от типа "договаряне на цените". 7. Неразбиваеми монополи. 8. Свързаност на държавата и мафията. 9. Държавна политика на облагодетелстване на "наши хора". 10. Депутатски имунитет. 11. Платени медии, обслужващи интересите на определен кръг хора. 12. Липса на работеща правосъдна система и безнаказаност на престъпниците. Това е като бюлетин, който западните бизнесмени гледат, преди да известират в друга страна. А сега се сетете за коя страна става въпрос. И оттам какви са цените на имотите в БГ. Балон, който се спука, и разни платени публикации, чияато цел е "балъците" отново да кажат: "Брей, цените скачат, давай да купуваме." На новодомците - честито.

Днес Адрес коментираха, че 2012 се задава нов спад на цените, защото тогава ще излязат на пазара жилищата, които се строят сега. По време на балона стойността достигаше максимум 350 евро с обезщетения и всичко. Вероятно сега ще падне до 250-300. Сложете и 20-30% печалба и ще видите, че цени над 400 евро квадрата са пладнешки обир. Тук въобще не говоря за старите панелки. Там говорим за цени от около 300 лева квадрата максимум.

Икономистче, пак ли ни разказваш сънищата си? Докога бе, мойто момче, няма ли най-после да се събудиш? Тия работи (падане на цените в пъти??!!) няма как да се случи, вече не го ли разбра или ти се иска щото нямаш достатъчно пари да си купиш и ти нещо? Не чакай такова падане, ами си купувай жилище о време с парите, които имаш. Колкото-толкова!

Как разбраха че цените ще стигнат дъното 2011 година. През 2011 ще продължават да падат точно заради голямото предлагане на готови жилища.

Не знам къде ги видяхте тези цени 1000-1500Е :). Пуснете си кое да е радио и за 1 час ще чуете поне 2 реклами за ново строителство на цена 499Е без ДДС :). Новината ми звучи като вица за аквариума и педераса :). Един руснак бил платил 500 000Е за апартамент на морето...следователно цената на апартамент в софия е 1500Е :)

да бе да... как точно ги прогнозират - на кафе, боб или карти? докато цените не станат нормални с 30-40% надценка над себестойността на апартаментите все ще падат. 200% надценка не е нормално, а и балъци вече няма...

Балъци винаги ще има.Балъка не е тоя дето дава тея пари, а онея от които той ги е взел.