Прокуратурата се самосезира за строежа в Бистрица

Софийската градска прокуратура /СГП/ се е самосезирала заради протест на жители от софийското село Бистрица срещу строеж на улица "Черни връх".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се самосезира за строежа в Бистрица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата се самосезира за строежа в Бистрица Насила се самосезира.Добре че са журналистическите разследвания, че прокуратура и следствие освен да помагат на организираната престъпност друго нищо не правят.

Нищо ново под слънцето. Район Панчарево е оставен десетки години да си прави далаверите чрез Поземлената комисия и съответните свързани лица от Район Панчарево. Там са за уволнение много хора, и шефа на местни данъци и такси който има достъп до всички имоти и е от 20 и кусур години непоклатим на мястото си, и експерти от възлови отдели на общината може да опира и до Столична община където шеф е Фандъкова. Просто обстойна проверка и виновниците дисциплинарно.

Когато има реално гражданско общество, дори най-безпомощната и нелепа Прокуратура е длъжна да действа. Най-сбърканото нещо у нас е именно овчата ни вяра, че нямаме власт и никой няма да ни обърне внимание. Е, иска се още да излезеш и от дома си. Нищо, че е студено и че дават повторението на сапунката.