Коментари - Пожар изпепели имот на Рашкови, 4-ма на разпит | dnes.dir.bg
назад

Пожар изпепели имот на Рашкови, 4-ма на разпит

Пожар изпепели два буса, лек автомобил, 1500 бали слама и покрив на селскостопанска постройка в Катуница. Сградата е собственост на покойния син на Кирил Рашков - Иван, но е отдадена под наем на друг човек, предаде Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Пожар изпепели имот на Рашкови, 4-ма на разпит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ludiamaus

За мене, по- вероятното е "горките цигани" да са запалили, с подставени лица, имота. Така ще покажат колко много са "страдали от хората в Катуница". Оня с баите слам да духа тапети. Куманите освен крадливи са и големи манипулатори, и артисти.

Браво на подпалвачите! Всички имоти на тия мангали трябва да станат на пепел!

Само това ли успя да измислиш? Е пак е нещо....

дано хитрия циганин да е застраховал имота си че зависниците да се пукнат од яд

И да го е застраховал и да не е....в затвора не може да го ползва! Пукни се от яд ти :))) нйе, нйе нйе нйееее :D

Между другото, застраховката имущество, включва пожар и природни бедствия, но специално изключва умишлен палеж :))))))))

ам' затуй го правят сиганите,щото и преди 10.11.1989г. РАШКОВИ БЯХА АГЕНТИ-ТУ НА МИЛИЦИЯ,ТУ НА ДС.ДЕЦА МАЛКИ,РАШКОВ ГО СЪДЕХА И ЛЕЖА МАЛКО,ЩОТО НЕ УЙДИСВАШЕ.ТЕ ОТ ТОВА ИМАТ МАНГАЛСКО САМОЧУВСТВИЕ.ОТЪРВАХА СЕ С МАНГУЧ КОСТАДИНКА С МАЛКО ЗАТВОР,ЩОТО ДОЙДЕ ДЕМОКРАТИЯТА.5 ЛЕТА ПАНДИЗ-ЖИВОТНО ЧОРБАДЖИЯ.ПАК НАТРУПАХА МАНГИ И ИМ ДОЙДЕ СМЕЛОСТ.НЕ ПЛЮЙТЕ ЦИГАНИТЕ,А БЪЛГАРИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.КИРИЛ Е МАНГУЧ,НО БГ ГО КОМАНДВАТ!

зависливи блгари срамувам се от вас ,каква е тая злоба и завист на всеки му е одредено да изживее един живот не явиждаите на ближния или че някои има а вие не а по добре се замислете как и вие може да направите нещо зада имате и вие като него ,наи леснон е да се разруши нещо сздадено,добре че египските пирамиди или тачмахау небяха в блгария

Не гледайте българите. Замислете се. Вашите думи важат с пълна сила и за циганите в по-широк план!

Рашковите и БСП са вече минало.

Само аз ли прочетох,че този имот е циганска собственост, но е отдаден под наем? Най-изпатил си е не бай мангал ами този, който го е взел под наем. Виновните защо ще се търсят сред противниците на циганите? Може наемателят да не е платил и да са му запалили нещата, може да е конкурент, може да е някой от онея дето палеха коли и т.н. Причини 300 и много малко от тях водят до хората от селото.

да бяха и рашкови сред балите , до един да се изпечат

Навсякъде където правосъдието е корумпирано и безсилно трябва да се процедира така !

Байовци, щом няма държава а само демократи/хихихихи../добре сте сториле.

Всички кото не си плащат на новата власт - това ги чака ...

... за кого се представяш? Имам предвид ника ти. Иначе сигурно си пъпчив пубер от силно комунистически произход.

По добре такъв,отколкото гербераст без потекло с родители комсомолци

Нищо чудно Рашкови сами да са запалили пожара наистина. Хората от Катуница ако искаха да го бяха запалили 100 пъти досега, защо точно сега се случва това и как ще се използва?

Д-р Йозеф Менгеле отдавна е измислил най-удачният начин за интеграция на циганите. Жалко, че пробните изпитания бяха с представители на една изключително интелигентна нация. Докато им правим реверанси, ще ни тероризират. Циганин и на снимка да видиш, удари му два шамара-казваше старшината ми от СВ. Те само от бой разбират. Редките изключения не бива да ни заблуждават. И Софи Маринова по цигански си спечели участието в ЕВ.

Само така. Когато полицията и съда си затварят очите, все някой трябва да раздаде справедливост.

Всичко да се запали на тия крадци, бандити и мутри! Само пепел да остане. Да се разкараме от селата и крадовете, където са настанали и не плащат данъци. При нас почти в центъра на София се настини цял роди започнаха поговно да крадат и унищожават наоколо! ТВЪРДА РЪКА И ЗАТВОР ЗА КРАДЦИТЕ! САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРЕРИТ ИНАЧЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗНАКАЗАНИ!!!

Би трябвало цялата тази полицейска енергия, да се насочи към разследване на престъпленията на клана Рашкови.

КОГАТО ДЪРЖАВАТА НЕ РАЗДАВА ПРАВОТО - ХОРАТА САМИ ГО РАЗДАВАТ. ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ. НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТОЛЕРИРАНЕ НА "ЦАР КИРО", А ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ НЕГОВИТЕ ДЕЙСТВИЯ ДА СИ ТРАЯТ. ДРУГ Е ВЪПРОСА ДАЛИ ТОЙ САМ НЕ Е НАПРАВИЛ ТОВА. НЕ СЛУЧАЙНО ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ....

всичко има вьзмездие,има господ и дано не обвинат невинни само защото така са решили.СПРАВЕДЛИВОСТ

Тоя РАШков трябва да гние в затвора докато е жив,без право на всякакво имущество,защото всичко е крадено!

Малко по умен да беше Рашков, щеше да си гледа старините. Гьона си е гьон обаче, а и приятелите му от БСП не са достатъчно пауърфиул към момента.

Бандитюгите от БСП отдавна са загубили шанса да ни крадат и тероризират. "цар" киро е доста дребна брънка във веригата им. Сега е ред на Станишковци, Овчарковци, селянчета от Радомирско, плевенско и т.н. Важноте да не си мислим, че с един гнусен циганин сме ги набутали в канализацията на историята!